Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μεγαλη μερα σημερα τι ωρα παιζει ο Παναθηναικος με τον Ατρομητο και η Αεκ με την Σκοντα? :grin:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.250
Πόντοι
2.306
Καλημέρα.
Χ2 Ολυμπιακός σήμερα για όποιον θέλει να οικονομήσει.  :rockon:
Ο Οπάπ κατέβασε την απόδοση της Τσέλσι έμαθα....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Παίδες έμαθε κανείς για το σκηνικό που έγινε με τα μπαόκια στον περαία την ώρα που ήθελαν να πάρουν το καράβι για να πάνε εργοτέλη ??? Άκουσα ότι τις φάγανε.. :think:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Aδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε,

8-2-81
Μονο για ΣΑΣ!!!!!!!!!
Συλλυπητηρια στον ΤΑΣΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Με ένα όνειρο τρελό

Υπάρχουν στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των ανθρώπων. Στιγμές που τις θυμάσαι και ανατριχιάζεις.

Στιγμές ονειρικές, που σε συνοδεύουν σε όλη σου τη ζωή. Ο φετινός Ολυμπιακός χάρισε πολλές στην Ευρώπη στα εκατομμύρια των φιλάθλων του. Ανάγκασε πολλούς, ακόμη και οπαδούς άλλων ομάδων, να τον παραδεχθούν με την ανεπανάληπτη εμφάνισή του στο «Μπερναμπέου».

Εβγαλε στο δρόμο χιλιάδες οπαδούς του με το πρώτο ιστορικό διπλό στη Βρέμη. Παγιώθηκε ως μια ομάδα ικανή για σπουδαία πράγματα με τη νίκη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Πήρε αυτό που έψαχνε χρόνια τώρα με το ιστορικό 3-0 στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Βέρντερ. Κοίταξε στα μάτια την Τσέλσι των εκατομμυρίων στο Καραϊσκάκη. Και τώρα, απόψε το βράδυ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Το 0-0, βλέπετε, του πρώτου αγώνα τού επιτρέπει να ονειρεύεται.

Να ονειρεύεται πως θα γράψει άλλη μία «χρυσή» σελίδα στη φετινή εντυπωσιακή πορεία του στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Να ονειρεύεται πως μπορεί να κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει βγάζοντας εκτός «μάχης» ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο... Olympiacos είναι ικανός να κοντράρει ακόμη και τη μεγάλη Τσέλσι.

Αν οι παίκτες του Τάκη Λεμονή δείξουν το πρόσωπο των επτά προηγούμενων αγώνων, τότε ναι, μπορούν. Αν θα τα καταφέρουν, θα το δούμε σε λίγες ώρες. Και πάλι, όμως, αυτό που όλοι οι φίλαθλοι αυτής της ομάδας αλλά και οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν είναι, φεύγοντας από το «Στάμφορντ Μπριτζ», να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτόν τον Ολυμπιακό. Να έχουν αποδείξει ότι η φετινή τους πορεία δεν ήταν τυχαία, ότι δεν «έκατσαν» απλά τα αποτελέσματα για να μπορέσουν να παίξουν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αν μάλιστα έχουν πετύχει το θαύμα, τότε θα αρχίσουν να ονειρεύονται πως γεμίζουν την κατακόκκινη πλατεία της Μόσχας.

Είπαμε, τα όνειρα επιτρέπονται και όταν το ένα μετά το άλλο πραγματοποιούνται, τότε κυνηγάς το άπιαστο.

Θα ψάξει το γκολ
Συγκέντρωση στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δυνατή μεσαία γραμμή και αντεπιθέσεις-«φωτιά» είναι τα συστατικά που ζητάει ο Τάκης Λεμονής απο τους παίκτες του για την αποψινή μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει απο τους παίκτες του να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να παίξουν τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν μέχρι το τέλος.

Αυτό θα τους πει, άλλωστε, και σήμερα κατά τη διάρκεια του βίντεο και της αποκρυπτογράφησης της Τσέλσι. Αυτό που θα ζητήσει θα είναι ένα γκολ, που είναι πολύ πιθανό να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Να αποδιοργανώσει τους Αγγλους, να τους εκνευρίσει και να δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κάνει το δικό του παιχνίδι. Λογικά οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν συντηριτικά και θα επιδιώξουν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις.

Βέβαια, οι Γκαλέτι και Λούα Λούα λείπουν, με τους Τζόρτζεβιτς και Τοροσίδη να έχουν τον δύσκολο ρόλο να δημιουργούν ρήγματα απο τα άκρα. Και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να απειλεί μέσα στην περιοχή της Τσέλσι. Ο Κοβάσεβιτς, άλλωστε, το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο. «Το πιο κρίσιμο γκολ θα είναι αυτό που θα βάλω με την Τσέλσι». Ιδωμεν...

Πηγή: goalday.gr

Επισκέπτης
μπραβο πρακτορα Galb..
θα εισηγηθω να σε κατεβασουμε πειραια..
index.php

Επισκέπτης
[size=15pt]Aδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε,
8-2-81
Μονο για ΣΑΣ!!!!!!!!!
[/size]
Συλλυπητηρια στον ΤΑΣΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!
μπραβο αδελφε πρακτορα..

Υ.Γ ο μητροπουλος για εμενα ηταν ΤΑΣΑΡΑΣ πριν φορεσει την χιλιοχυμενη φανελα του ακατανομαστου..σιγουρα τον συλληπουμαι αλλα οποιος εχει φορεσει την πατσαβουρα με σημα την αλογοκουνελολαγοτροφη ειναι για φτυσιμο για εμενα..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
μπραβο πρακτορα Galb..
θα εισηγηθω να σε κατεβασουμε πειραια..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=81377;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote] Δεν ξέρω αν θα με κατεβάσεις Περαία αλλά στο κύπελλο με την γριά στο καυτατζόγλιο θα φορέσω το μπλουζάκι μου (συνδέσμου) το καπελάκι μου (συνδέσμου) το μπουφάν-κουκούλα full face (συνδέσμου) θα ξεκινήσω από τα Γιαννιτσά για τα διόδια στα Μάλγαρα μετά μπουκάρω στα λεοφορεία με τους οργανωμένους ... Επόμενη στάση Σίνδος σε μία αλάνα να μας ψάξουνε και να ριμάξουμε ότι θα μας παρέχουν οι 4,5 καντίνες που θα υπάρχουν και μετά βουρ για Καυτατζόγλειο... :headbang3: ;D ;D

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν θα με κατεβάσεις Περαία αλλά στο κύπελλο με την γριά στο καυτατζόγλιο θα φορέσω το μπλουζάκι μου (συνδέσμου) το καπελάκι μου (συνδέσμου) το μπουφάν-κουκούλα full face (συνδέσμου) θα ξεκινήσω από τα Γιαννιτσά για τα διόδια στα Μάλγαρα μετά μπουκάρω στα λεοφορεία με τους οργανωμένους ... Επόμενη στάση Σίνδος σε μία αλάνα να μας ψάξουνε και να ριμάξουμε ότι θα μας παρέχουν οι 4,5 καντίνες που θα υπάρχουν και μετά βουρ για Καυτατζόγλειο... :rockon: :grin: :grin:
ετσι σε θελω υπαλληλοχουλιγκανε μου..ΝΤΟΥ απο παΝΤΟΥ,για την αρρωστεια μας παΝΤΟΥ..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ετσι σε θελω υπαλληλοχουλιγκανε μου..ΝΤΟΥ απο παΝΤΟΥ,για την αρρωστεια μας παΝΤΟΥ..
Έτσι αυτά είναι...

Σου δείχνω μία πρόχειρη φωτογραφία μου που έβγαλα πριν λίγες μέρες όταν πήγα να δω το ματς Ολυμπιακός-Τσέλσι σε μία καφετέρια...
aeon6.jpg

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν περνάει η ώρα γαμω την πουτανα μου γαμω, ακόμα 4.
έχω μείνει και αξύριστος για γούρι και άρχισα ήδη να ξύνομαι σαν λεπρός

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αρχιπράκτορα του Κρόκους καλή επιτυχία σήμερα!!!
Ευχομαι να πανηγυρίσετε πρόκριση σήμερα μέσα στο σπίτι των πισογλέντηδων :rockon: :rockon: :rockon:
1-1 σκορ με γκολ του Ντάρκο :rockon:

Επισκέπτης
Έτσι αυτά είναι...

Σου δείχνω μία πρόχειρη φωτογραφία μου που έβγαλα πριν λίγες μέρες όταν πήγα να δω το ματς Ολυμπιακός-Τσέλσι σε μία καφετέρια...
aeon6.jpg
προβιβαζεσαι αυτοματα σε αρχιχουλιγκανο-δολοφονο του site αφου εχεις φουτερ απο το ενδοξο Porto Leone..

Επισκέπτης
Αρχιπράκτορα του Κρόκους καλή επιτυχία σήμερα!!!
Ευχομαι να πανηγυρίσετε πρόκριση σήμερα μέσα στο σπίτι των πισογλέντηδων :rockon: :rockon: :rockon:
1-1 σκορ με γκολ του Ντάρκο :rockon:
thanks παγουρουπαλληλε..καλη λευτερια απο τον κιασσο & οποιο αλλο μουνι σας ταλαιπωρει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υ.Γ ο μητροπουλος για εμενα ηταν ΤΑΣΑΡΑΣ πριν φορεσει την χιλιοχυμενη φανελα του ακατανομαστου..σιγουρα τον συλληπουμαι αλλα οποιος εχει φορεσει την πατσαβουρα με σημα την αλογοκουνελολαγοτροφη ειναι για φτυσιμο για εμενα..
Ρε μαλάκα πλέζουρα. Μην μπλέκεις γαμώ την πουτάνα σου τη δουλειά με το συναίσθημα. Και προπάντων λίγα τα λόγια σου για άτομα που είναι 100 φορές πιο γαύροι από σένα...Κόψε αυτή τη μαλακία.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα πλέζουρα. Μην μπλέκεις γαμώ την πουτάνα σου τη δουλειά με το συναίσθημα. Και προπάντων λίγα τα λόγια σου για άτομα που είναι 100 φορές πιο γαύροι από σένα...Κόψε αυτή τη μαλακία.
ΧΟΥ ρε που θα μου πεις τι να νοιωθω..οσο για το γαυρομετρο ασε να το κραταει κανας αλλος..στα παπαρια μου τους γραφω ολους τους παικτες-προεδρους-παραγοντες-προπονητες..για εμενα μετραει μονο ο ενδοξος δαφνοστεφανωμενος & ο πυρινος λαος του ΘΡΥΛΟΥ & τα αδικοχαμενα αδελφια μου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΧΟΥ ρε που θα μου πεις τι να νοιωθω..οσο για το γαυρομετρο ασε να το κραταει κανας αλλος..στα παπαρια μου τους γραφω ολους τους παικτες-προεδρους-παραγοντες-προπονητες..για εμενα μετραει μονο ο ενδοξος δαφνοστεφανωμενος & ο πυρινος λαος του ΘΡΥΛΟΥ & τα αδικοχαμενα αδελφια μου..
μαγκία σου ρε παπάρα. Αλλα κράτα τη γαυροφροσύνη για τον εαυτό σου.....Και όταν δεν ξέρεις βούλωνέ το... Αλλο η δουλειά άλλο η ομάδα. Κατάλαβες; Αντε και καλά ξεμπερδέματα σήμερα. Και αφού ρε μαλάκα εισαι και σταράτος πουστιά στον Τάσαρο κάνανε δεν έκανε αυτός.... Τεσπα δεν περιγράφω άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom