- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Άσε. Το βρήκα.Θα τον βάλουμε. Εσύ όμως θα μου πεις τι πιστεύεις ότι γράφει;
Άσε. Το βρήκα.Θα τον βάλουμε. Εσύ όμως θα μου πεις τι πιστεύεις ότι γράφει;
πες μας φιλε τι λεει ο κανονισμος για το περπτημα των παιχτων για να μην το πλατιαζουμε.ειναι τοσο απλο...βρισκεις τον κανονισμο,πας στο εδαΜα δεν έχει σημασία αν τον βλέπει. Εδώ είναι το θέμα. ΔΕΝ έχει σημασία η πρόθεση δηλαδή. Και οκ, εσύ ίσως να μην το ξέρεις αυτό που λέω. Ο Βαρούχας πώς εξηγείται να μην το ξέρει;
Μα δεν έχει σημασία αν τον βλέπει. Εδώ είναι το θέμα. ΔΕΝ έχει σημασία η πρόθεση δηλαδή. Και οκ, εσύ ίσως να μην το ξέρεις αυτό που λέω. Ο Βαρούχας πώς εξηγείται να μην το ξέρει;
Ωραία. Μιας και δεν θες να πεις τι πιστεύεις, πήγαινε εκεί που λέει "παραβάσεις" και πες μου το συμπέρασμά σου. Στους υπόλοιπους δεν έχει νόημα να απαντάω.
είναι τραβηγμένο απ τα μαλλιά να δοθεί τέτοιο πράγμα πέναλτυ, δεν είναι δυνατό να θεωρείται οτι ο διαιτητής ήταν στημένος, μάλλον έχει καλομάθει ο παο φέτος
Παναθηναϊκός: Πέμπτος σε όλη την Ευρώπη στα πέναλτι
το μαρκαρισμα απο που προκυπτει;Οκ, εσύ φαίνεσαι πιο λογικός. Το "τραβηγμένο από τα μαλλιά" που λες μάλλον μεταφράζεται ως "Δεν είναι τόσο σοβαρό μαρκάρισμα που να δικαιολογεί πέναλτι". Ο Βαρούχας όμως δεν είπε αυτό. Είπε ότι δεν είχε πρόθεση. 100 φορές το έγραψα. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε μαμώτο? Πώς είναι δυνατό καθηγητής να λέει πράγματα που δεν τα λέει ο κανονισμός?
Απ' ότι φαίνεται πόνεσε πολύ φέτος.το πίστεψαν,το είδαν να έρχεται ετοιμάστηκαν να βγουν να γράψουν παντού για τη φανέλα το έμβλημα κλπ.βαλαν γκολ και ακυρώθηκε πετάχτηκαν όλοι από τις θέσεις τους.χασαν δύο ευκαιρίες που την είδαν μέσα ενώ γλίτωσαν δύο τετ α τετ το πίστεψαν.και ήρθε ο κερατάς ο Ελ αραμπι να τους κεραυνοβολησει και δεν πίστευαν στα μάτια τους.απο το καλοκαίρι στα φιλικά το προετοίμαζαν αυτό το ματς και τώρα τέλος η χρονιά δεν έχουν κάτι να περιμενουν.6 Ιανουαρίου 2020 πιο μικροί από ποτεείναι τραβηγμένο απ τα μαλλιά να δοθεί τέτοιο πράγμα πέναλτυ, δεν είναι δυνατό να θεωρείται οτι ο διαιτητής ήταν στημένος, μάλλον έχει καλομάθει ο παο φέτος
Παναθηναϊκός: Πέμπτος σε όλη την Ευρώπη στα πέναλτι
Για την ακρίβεια πας εκεί που γράφει Άµεσο ελεύθερο λάκτισµα. Και αυτό που έγινε χτες δεν εμπίπτει πουθενά. Δεν γράφει πουθενά για πάτημα.Ωραία. Μιας και δεν θες να πεις τι πιστεύεις, πήγαινε εκεί που λέει "παραβάσεις" και πες μου το συμπέρασμά σου. Στους υπόλοιπους δεν έχει νόημα να απαντάω.
Ο Βαρούχας στο παρακάτω βίντεο πού λέει ότι "δεν είχε πρόθεση" ; Έχεις υπόψη σου άλλο βίντεο ή ηχητικό; Βάλτο άμα είναι.Οκ, εσύ φαίνεσαι πιο λογικός. Το "τραβηγμένο από τα μαλλιά" που λες μάλλον μεταφράζεται ως "Δεν είναι τόσο σοβαρό μαρκάρισμα που να δικαιολογεί πέναλτι". Ο Βαρούχας όμως δεν είπε αυτό. Είπε ότι δεν είχε πρόθεση. 100 φορές το έγραψα. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε μαμώτο? Πώς είναι δυνατό καθηγητής να λέει πράγματα που δεν τα λέει ο κανονισμός?
βαρουχας και διαιτητης δεν ειδαν να υπαρχει μαρκαρισμα ενω ο δωνης σε 16 λεπτα αναλυσης του αγωνα,δεν αναφερει τιποτα για πεναλτι.για πεναλτι μιλανε τα μεσα του τσετσενου απο το πρωτο λεπτο μετα τη ληξη του αγωνα και κατα τη γνωμη τη δικη μου,το κανουν για να μην ασχοληθει κανεις με τη δολοφονια της "βαριας βιομηχανιας οπαδων".
Δηλαδή εσύ από τη μια μας λες ότι το πάτημα δεν είναι φάουλ!!!Για την ακρίβεια πας εκεί που γράφει Άµεσο ελεύθερο λάκτισµα. Και αυτό που έγινε χτες δεν εμπίπτει πουθενά. Δεν γράφει πουθενά για πάτημα.
Ο Βαρούχας στο παρακάτω βίντεο πού λέει ότι "δεν είχε πρόθεση" ; Έχεις υπόψη σου άλλο βίντεο ή ηχητικό; Βάλτο άμα είναι.
χωρις βαβαια να εξηγουν για ποιες φασεις εχουν προβλημαΕν τω μεταξύ, ο τσετσένος για να προετοιμάσει το έδαφος αλλά και να χρυσώσει το χάπι, δε φτάνει που τα βάζει με το χθεσινό, ανακαλύπτει μετά από 24ωρο και θέματα στη διαιτησία του προχθεσινού. Βαρια Βιομηχανία Προπαγάνδας.
Για την ακρίβεια πας εκεί που γράφει Άµεσο ελεύθερο λάκτισµα. Και αυτό που έγινε χτες δεν εμπίπτει πουθενά. Δεν γράφει πουθενά για πάτημα.
Ο Βαρούχας στο παρακάτω βίντεο πού λέει ότι "δεν είχε πρόθεση" ; Έχεις υπόψη σου άλλο βίντεο ή ηχητικό; Βάλτο άμα είναι.
Οκ λες για τη δεύτερη φάση, εγώ έλεγα για την πρώτη. Προφανώς εννοεί (δεν ξέρω) ότι δεν υπάρχει μαρκάρισμα. Πάτημα με πρόθεση=μαρκάρισμα. Εδώ έχουμε μόνο πάτημα (που δεν εμπίπτει στις παραβάσεις του κανονισμού). Και όχι σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι φάουλ.Δηλαδή εσύ από τη μια μας λες ότι το πάτημα δεν είναι φάουλ!!!
Από την άλλη δεν ακούς ΠΟΥΘΕΝΆ στο βίντεο το Βαρούχα να λέει για πρόθεση!!!
χωρις βαβαια να εξηγουν για ποιες φασεις εχουν προβλημα
Οκ λες για τη δεύτερη φάση, εγώ έλεγα για την πρώτη. Προφανώς εννοεί (δεν ξέρω) ότι δεν υπάρχει μαρκάρισμα. Πάτημα με πρόθεση=μαρκάρισμα. Εδώ έχουμε μόνο πάτημα (που δεν εμπίπτει στις παραβάσεις του κανονισμού). Και όχι σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι φάουλ.
καλα τοσο δυσκολο ειναι ρε πουστη μου;
δεν ειναι αστροφυσικη...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3922.0;attach=1195495;image[/img[/URL]]
[size=30pt]2:47[/size]
[/quote]
Ανάλαβε εσύ φίλε. Εμένα εξαντλήθηκε η υπομονή μου
Ε πως αλλιώς θα κέρδιζε? Και στο πρώτο ματς 3-4 πέναλτι βάρεσαν μέχρι να ισοφαρησουν...
Τους έβαλε ο Ρώσοπόντιος τον Σιδηρόπουλο στο βαρ που έστελνε τον διαιτητή να δωσει πέναλτι κάθε επαφή στην περιοχή (μόνο για τον Βαζελο όμως, για εμάς και το πόδι του βάλπουενα να έκοβαν, βαρ δεν είχε), αλλά τους την έφερε ο ξένος.. Έπρεπε να ξαναεβαζαν εκείνον τον πιασμένο ξένο διαιτητή του πρωτου ματς μπας και πάρουν 3-4 πέναλτι πάλι..