Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Για να γίνω και λίγος κακός,τελικά μήπως ο Σφαιρό ήταν ο λιγότερο υπαίτιος πρό ενός έτους?
Θα μου πείτε που κολλάει,αλλά κουβέντα να γίνεται...
Αν η ομάδα δεν κάνει γκέλες μέχρι τα Χριστούγεννα που έχουμε συνεχόμενα ματς ΤΣΛ και ντέρμπι στο πρωτάθλημα και πρέπει να διαχειριστούμε και τις απουσίες Φορτούνη-Βαλμπουενά πιστεύω θα το πάρουμε. Στους πονεμένους αλλόθρησκους , που θεωρουν την διαιτησία μη αξιόπιστη, προτείνουμε να ξεκινήσουν ανένδοτο αγώνα για να πέσει η ΕΠΟ του Γραμμένου και να αλλάξει ο αρχιδιαιτητής Περέιρα.
μεχρι τα χριστουγεννα θα ειμαστε πισω απο τις μπουγατσες, γιατι εμεις εχουμε δυσκολο προγραμμα μαζι με τσουλου ενω αυτοι ξεκινανε το σερι με τα παραρτηματα οπου τα ντορτια θα πανε συννεφο....
βεβαια φετος η κανονικη περιοδος ειναι καθαρα διακοσμητικη, αφου ολα θα κριθουν στα πλευ οφ...εκει θα γινει η σφαγη του δραμαλη :
οι σιγουροι ειμαστε εμεις, οι μπουγατσες και η κουλα....
ο ρωσοποντιος θα βαλει με το ετσι θελω την ξανθη......
εμεις θα προσπαθησουμε να βαλουμε τον αρη, ο οποιος εχει μεινει πισω ο μαλακας, για να ισορροπησει την κατασταση με το παραρτημα της ξανθης...
και μενει η 6η θεση κενη....σε περιπτωση που μπει καποιος εκ των βολο, παναιτωλικο ή οφη, εχουμε πεσει στον λακκο με τα κωλοδαχτυλα και θα ειμαστε πολυ δυσκολα...αν μπει ο ατρομητος, ειναι πιο ρευστα τα πραγματα που θα κατσει μεχρι τοτε η μπιλια...εμας μας συμφερει να μπει ο βαζελος, αλλα δυστυχως δεν κλανει ο πεθαμενος...
με βαση τα αποτελεσματα των τελευταιων 3 ετων, που εσυ δεν με εχεις κερδισει ακομα σε ματς 90 λεπτων αλλα ο παοκ μου τον ψιλοακουμπαει οποτε με πετυχαινει, μαλλον ο παοκ ευχεται να μας βρει στα πλευ οφεμας μας συμφερει να μπει ο βαζελος, αλλα δυστυχως δεν κλανει ο πεθαμενος...
με βαση τα αποτελεσματα των τελευταιων 3 ετων, που εσυ δεν με εχεις κερδισει ακομα σε ματς 90 λεπτων αλλα ο παοκ μου τον ψιλοακουμπαει οποτε με πετυχαινει, μαλλον ο παοκ ευχεται να μας βρει στα πλευ οφ
ο,τι σας λεωκαλα εσενα δεν σε παρεξηγω γιατι εισαι και ηλιθιος
κλασικα κλέβοντας συνολικα 10-20 βαθμούς με σφυρίγματα όπως σημερα με το πεναλντι του οφηθα παίζαμε για πλάκα μπαινοντας με διψήφια διαφορα απ´τον δεύτερο.
κλασικα κλέβοντας συνολικα 10-20 βαθμούς με σφυρίγματα όπως σημερα με το πεναλντι του οφη
Θα συμφωνίσω για Σφαιρό..Αλλα δυστυχώς και αυτός αποδείχθηκε λίγος για τον Ολυμπιακό παρο ‘λο τα κατορθώματα του.Αναγκαστηκά πάλι φέτος κάναμε μια ομάδα δεύτερης διαλογής χωρίς στόχους.Πιστεύω στο μέλλον να βρεθεί ένας προπονητής ο οποίος θα μπορέσει να διαχειριστεί το μπασκετικό τμήμα του ολυμπιακού.Αν και βέβαια σπανίζουν προπονητές που να γνωρίζουν το ευρωπαικό μπάσκετ.
Δεν θα τον χαρακτηρίσω λίγο,αλλά ότι ίσως έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα.
Για να γίνω και λίγος κακός,τελικά μήπως ο Σφαιρό ήταν ο λιγότερο υπαίτιος πρό ενός έτους?
Θα μου πείτε που κολλάει,αλλά κουβέντα να γίνεται...
εγω είμαι χοντρος και ο ολυμπιακος του μισους τιτλους του τους εχει κλεψει από παο, αεκ, παοκεισαι χοντρος....χασε κανα 20αρι κιλα και ξαναελα
Μπορεί να μην έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ, αλλά δεν ήταν κακός ο Σφαιρό. Μας πήγε σε 2 τελικούς σαν αουτσαιντερ και αν δεν έπαιζε στην έδρα του αντιπάλου θα μπορούσε να κατακτήσει και αυτός μια ευρωλίγκα με χαμηλό μπάτζετ. Στην Ελλάδα επίσης , αν το παιχνίδι δεν ήταν σικέ θα κέρδιζε ένα ακόμα πρωτάθλημα με χειρότερο ρόστερ από τον ζέλα. Το θέμα για εμένα ήταν κατά βάση οι σχέσεις του με κάποιους παίκτες
τι τα θελετε, τι τα γυρευετε ρε τυποι
εχετε καταφερει το αμιμητο
να σας σιχαινεται ο κοσμος για τις πουστιες σας, ακομα κι οταν παιρνουν πρωταθλημα οι μπουγατσες
ΚΛΑΨΕ ΜΩΡΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΑ..Ουτε βαρ ουτε τιποτα δεν ντρεπονται στον ολυμπιακο. 2 κλεμμενοι βαθμοι απο το πέναλντι στον ΟΦΗ. Παμε θρυλε για αλλο ενα κλεμμενο πρωταθλημα
Αν το χε δώσει υπέρ Ολυμπιακού θα λέγατε ότι δεν ήταν.οπως με το τράβηγμα στον μπαραλες που κλαιγατε δύο βδομάδες,αντίστοιχη φαση το Σάββατο στον σεμεδο αλλά αυτό δεν σας πειράξε.ουτε η κόκκινη στο τύπο του ΟΦΗ που πήγε για αστραγαλο ποντενσε δύο φορες.μην είστε άρρωστοι ρεΟυτε βαρ ουτε τιποτα δεν ντρεπονται στον ολυμπιακο. 2 κλεμμενοι βαθμοι απο το πέναλντι στον ΟΦΗ. Παμε θρυλε για αλλο ενα κλεμμενο πρωταθλημα