You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.033
- Πόντοι
- 5.006
ήταν για σκύλους... :SΚατασχεθηκαν 250 κιλα κρεας στον Πειραια. Πως θα βγαλεις το Σαββατοκυριακο;
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ρε πουστη μου δεν ειμαι κλωνος του Antistheni (Antisthenis= η προσωποποιηση της απαισιοδοξιας) αλλα μηπως τα παραλεμε; Μηπως καποιοι καταπινουν αμασητο το σανο;
Ποσο θαθελα το βραδυ να μου τριψετε το ποστ μου αυτο στη μουρη... και να μου πειτε παρτα μαλακα....
Ποσο θαθελα το βραδυ να μου τριψετε το ποστ μου αυτο στη μουρη... και να μου πειτε παρτα μαλακα....
Συνημμένα
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Οπαδική εφημερίδα είναι φίλε μου. Όχι δημοσιογραφικήΡε πουστη μου δεν ειμαι κλωνος του Antistheni (Antisthenis= η προσωποποιηση της απαισιοδοξιας) αλλα μηπως τα παραλεμε; Μηπως καποιοι καταπινουν αμασητο το σανο;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.854
- Πόντοι
- 1.406
Ρε τυπε μαγαζι ειναι,θελει να πουλησει και κανα φυλο,τι πρωτοσελιδο να βαλει? "Οκ μαγκες μπαγερν ειναι μαλλον θα τον πιουμε"Ρε πουστη μου δεν ειμαι κλωνος του Antistheni (Antisthenis= η προσωποποιηση της απαισιοδοξιας) αλλα μηπως τα παραλεμε; Μηπως καποιοι καταπινουν αμασητο το σανο;
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 2.606
Ρε τυπε μαγαζι ειναι,θελει να πουλησει και κανα φυλο,τι πρωτοσελιδο να βαλει? "Οκ μαγκες μπαγερν ειναι μαλλον θα τον πιουμε"
Το θέμα είναι αν είδαν το πρωτοσέλιδο στο πρωινό τους οι παίχτες της Μπάγερν.
Λογικά 5-6 βασικοί θα έχουν βγει οφ από τα γέλια (λουμπάγκο στους κοιλιακούς) οπότε έχει μια λογική το εξώφυλλο...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.979
- Πόντοι
- 5.506
Το θέμα είναι αν είδαν το πρωτοσέλιδο στο πρωινό τους οι παίχτες της Μπάγερν.
Λογικά 5-6 βασικοί θα έχουν βγει οφ από τα γέλια (λουμπάγκο στους κοιλιακούς) οπότε έχει μια λογική το εξώφυλλο...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.979
- Πόντοι
- 5.506
Διέκοψαν λόγω επεισοδίων το Ολυμπιακός-Μπάγερν!
Είσοδο κουκουλοφόρων με κράνη και ρόπαλα στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν για το Youth League.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ρε troubakhs τι σημαινει αυτη η απαντηση σου στο.....
Είσοδο κουκουλοφόρων με κράνη και ρόπαλα στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν για το Youth League.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.979
- Πόντοι
- 5.506
οτι να κοιτας την δουλεια σου....παραθεση ηταν δεν ηταν απαντησηΡε troubakhs τι σημαινει αυτη η απαντηση σου στο.....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.572
- Πόντοι
- 9.931
Ομορφιές στο Ρέντη
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
οτι να κοιτας την δουλεια σου....παραθεση ηταν δεν ηταν απαντηση
Αυτο σημαινει να "κοιτας την δουλεια σου" ; Γιατι αλλο καταλαβα εγω.
Γιατι δεν εγραψες καλυτερα οτι εμεις οι ιδιοι οι Ολυμπιακοι πρεπει να παμε και να χωσουμε βαθια στην κωλοτρυπιδα τους τα ροπαλα ολων αυτων που μπουκαρησαν μεσα σε ενα αγωνα με πιτσιρικια;
Συνημμένα
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Πραγματικά ντροπή
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
δεν μας γαμεις απογευματιατικα...
Οχι δεν σας γαμαω ρε...
Εκτος κι αν ησουνε και εσυ μεσα σ αυτους που μπουκαρησαν, γιατι τοτε θελεις πραγματι γαμηση και στρατιωτικο περιπατο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις