alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ε σιγουρα δεν βοηθησε κιολαςΑκούω τώρα έναν βλάκα γαυροδημοσιογράφο στο σπορ 24,για την ήττα έφταιγε λέει η κόκκινη κάρτα.
Ανυπαρκτη παντως
Ε σιγουρα δεν βοηθησε κιολαςΑκούω τώρα έναν βλάκα γαυροδημοσιογράφο στο σπορ 24,για την ήττα έφταιγε λέει η κόκκινη κάρτα.
Ναι πηγές με πρόσκληση από τα vip της Ομόνοιας..
προπερσι βρε γκιοζη που ανεβηκαμε βουδαπεστη για το πολο με ενδιαμεσο σταθμο βελιγραδι..
ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ..
το ψωλη μου και ενα νυχι τσιταρι.....
προσεχε τοτε...Υπάρχει μια παλιά Σέρβικη παροιμία που λέει «Στην ξαδέρφη και στη θεία μπαίνει τρεις φορές βαθιά»
Οχι τύπε δεν συμφωνω
Εκει λεει ο προπονητης "καλμα" και τελειωνει το πανηγυρι
Δεν ξεφτιλιζεις τον αντιπαλο ετσι
Υπαρχει και κατι που λεγεται "σεβασμος" και "ευ αγωνιζεσθαι"
Ρε μαλάκα κάθεσαι και μιλάς με το Τσιριτρόμπα και απαντάς στις μαλακίες του?προσεχε τοτε...
ξέρεις να καθονται στο καναπέ και να κάνουν αμάν να χάσει αυτός που τους το φερμαρει συνέχεια χρόνια ατέλειωτα...Ρε μαλάκα κάθεσαι και μιλάς με το Τσιριτρόμπα και απαντάς στις μαλακίες του?
Που ξέρει τις Σέρβικες παροιμίες αλλά κρύβει τις Ελληνικές αλήθειες ότι έχει Γαύρο μπαμπά?
Που μιλάει για Ευρώπη λες και έχει σηκώσει κανέναν ευρωπαϊκό τίτλο και δε βλέπει πως ειναι στη 200η θέση της Ουέφα κάτω από ομάδες από το Λιχτεστάιν και τα νησιά Φερόε?
Που δεν θα δει Ευρώπη ούτε στα επόμενα 10 χρόνια?
Άσε ρε να γράφουν, κάνουμε νέο συκώτι από τα γέλια.
Άλλωστε στον καναπέ που κάθεται και βλέπει τα ευρωπαικά μας παιχνίδια μπας και χάσουμε για να γράψει, έχει από κάτω του γαύρου την ψωλή για να βολεύεται
Ξέρω ρε μπρο. ο Τρουμπάκης κάθεται και χαλάει σάλιο. Αφού τους μπαίνει και ασάλιωταξέρεις να καθονται στο καναπέ και να κάνουν αμάν να χάσει αυτός που τους το φερμαρει συνέχεια χρόνια ατέλειωτα...
ε να μπαίνει και λίγο και με σάλιο να δείξουμε και λίγο κατανόηση..Ξέρω ρε μπρο. ο Τρουμπάκης κάθεται και χαλάει σάλιο. Αφού τους μπαίνει και ασάλιωτα
τα λυπάμαι τα παιδιά :-ε να μπαίνει και λίγο και με σάλιο να δείξουμε και λίγο κατανόηση..
δεν θέλουν λυπηση... >τα λυπάμαι τα παιδιά :-