Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (15 μέλη και 43 επισκέπτες)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Απαράδεκτοι Μαρτινς και διαιτητής έφεραν την άσχημη αυτή ήττα... Τοροσίδης Μπενζιά Λοβέρα που δεν είχαν παίξει καθόλου βασικοί όταν Ποντένσε Γκιλιέρμε δεν έβγαιναν ούτε σε φιλικά με τη χ κολοπετινίτσα. τραγικός προπονητής χθες ,τραγικός διαιτητής δύο φάουλ, το δεύτερο δεν είναι κάρτα και έξω, τραγικοί οι δυο σέντερ μπακ χθες

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
επίσης αμάν με αυτή την αδελφοποίηση μας έσπασαν τα ούμπαλα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.328
Πόντοι
5.006
Απαράδεκτοι Μαρτινς και διαιτητής έφεραν την άσχημη αυτή ήττα... Τοροσίδης Μπενζιά Λοβέρα που δεν είχαν παίξει καθόλου βασικοί όταν Ποντένσε Γκιλιέρμε δεν έβγαιναν ούτε σε φιλικά με τη χ κολοπετινίτσα. τραγικός προπονητής χθες ,τραγικός διαιτητής δύο φάουλ, το δεύτερο δεν είναι κάρτα και έξω, τραγικοί οι δυο σέντερ μπακ χθες
ακριβώς μαν όπως τα λες... :S

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ποια είναι η μοναδική ελληνική ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑομάδα που έχει φτάσει στα προημιτελικά όλων των διοργανώσεων;;;; Τρομπακη ;;;
Πρωινιάτικα πάλι με διορθώσεις θα ασχολούμαστε......

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δύο εκδοχές υπάρχουν όταν έχεις αποκλείσει πολύ καλύτερες ομάδες από τον Αστέρα όπως Μπασακ και Κρασνονταρ.
Είτε η ομάδα φορμαρίστηκε νωρίς για να μπει ομίλους και τώρα κάνει κοιλιά, είτε από πάνω δόθηκε εντολή τώρα που τσεπώσαμε τα 40 μύρια κοιτάμε Ελληνικό πρωτάθλημα και κράτα βασικούς κ. Μάρτινς.
Για τον διαιτητή, παρόλο που η κόκκινη κάρτα είναι εφεύρεση, δεν έχω να πω κάτι. Για μπουεφαμαφιες μιλάνε άλλοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
...ετοιμο για επιδαυρο το τσιρκο σου!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δύο εκδοχές υπάρχουν όταν έχεις αποκλείσει πολύ καλύτερες ομάδες από τον Αστέρα όπως Μπασακ και Κρασνονταρ.
Είτε η ομάδα φορμαρίστηκε νωρίς για να μπει ομίλους και τώρα κάνει κοιλιά, είτε από πάνω δόθηκε εντολή τώρα που τσεπώσαμε τα 40 μύρια κοιτάμε Ελληνικό πρωτάθλημα και κράτα βασικούς κ. Μάρτινς.
Για τον διαιτητή, παρόλο που η κόκκινη κάρτα είναι εφεύρεση, δεν έχω να πω κάτι. Για μπουεφαμαφιες μιλάνε άλλοι.
Καλή και σεβαστή ως ιδέα, αλλά παραπάνω λεφτά θα βγάλει/παντελονιάσει αν συνεχίσει μετά τα Χριστούγεννα.
Το πρώτο που γράφεις.
Ξεπατώθηκαν απο το καλοκαίρι και τώρα θέλοθν λίγο.... :bottom: :bottom:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
σκεντερμπεη ειναι η πρωτη σου ομαδα τυπε?
ρε καραγκιοζάκο  περίμενες να χάσουμε για να βγεις να πεις τις μαλακίες σου βλάκα του καναπέ με την ψωλή του θρύλου στον πάτο σου

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ο Μαρτινς απο εχτες ειναι υπολογος για την ηττα και μπαινει στο μικροσκοπιο.
Η στηριξη σε αυτον τον προπονητη ειναι πρωτοφανης απο ολους μας (και δικαια) αλλα κριτικη θα δεχτει και μαλιστα σκληρη ειδικα οταν χανει ετσι οπως εχασε ενα ματς που ηταν για περιπατο και που θα μας εκανε φαβορι για την δευτερη θεση.
Το κοουτσαρισμα του χτες ηταν απο ολες τις πλευρες αδιανοητο,αφηνει Βαλμπουενα,Ποντενσε,Γκιγερμε εκτος και τους ξεκιναει με την Λαμια,γιατι?Γιαν να τους εχει φρεσκους με τον ΑΡΗ την Κυριακη?Παλι δεν βγαζει νοημα αφου μετα ακολουθει διακοπη για τις εθνικες.Βλεπει τοι το παιχνιδι δεν του βγαινει και συνεχιζει χωρις αλλαγες,θελει να βαλει παιχτη να κρατησει λιγο μπαλα και αντι να βαλει τον Γκιγερμε και να βγαλει Μπουχαλακη μου βαζει Ποντενσε.
Απο χτες προσπαθω να μπω στο κεφαλι του και δεν μπορω,καποιες σκεψεις που εκανα
1 Το περιβαλλον γυρω του του εχει κανει εμμονη το πρωταθλημα
2 Την ψωνησε και ειχε στο μυαλο του οτι και με τα δευτερα θα παρω διπλο στο Τσαμπιονς Λιγκ.
3 Πηρε σκονακι ποιους να βαλει
4 Ηθελε να δει την Μαλαισια φωταγωγημενη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
βασικα ,δεν σχολιασα την ομαδα σου,αυτα που εγραψες σχολιασα...που σε μια προταση εβαλες 3 φορες την λεξη τραγικο....και μετα  για να μου την πεις,εγραψες κατι ακαταληπτα ελληνοαλβανικα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως αν ο Μαρτινς πήρε χθες χαρτάκι,αυτό λέει ότι ο Βαγγέλας δεν έχει σίγουρο το πρωτάθλημα ούτε με τον Κούλη.Και πιθανόν να μην θέλει ούτε την τρίτη θέση.Τρέμει στην ιδέα να χάσει και τρίτο,γιατί ξέρει ότι θα έχει κορνέδες το Μάιο αφού δεν υπάρχει και η δικαιολογία μας κυνηγάει ο σύριζα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
αυτό δεν είναι σχόλιο? τυπογραφικά λάθη γίνονται και εσύ να προσέξεις τον τονισμό
οχι τυπε μου...δεν ειναι σχολιο...ειναι χιουμορ επειδη εγραψες 3φορες τη λεξη τραγικο κολλητα...δεν σου φταιω αν δεν το καταλαβες...την ομαδα σου δεν μου κανει μια να την σχολιασω ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
οχι τυπε μου...δεν ειναι σχολιο...ειναι χιουμορ επειδη εγραψες 3φορες τη λεξη τραγικο κολλητα...δεν σου φταιω αν δεν το καταλαβες...την ομαδα σου δεν μου κανει μια να την σχολιασω ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!
και τότε τι θες σε αυτό το νήμα...και ποια είναι η ομαδάρα σου?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τι εγινε ρε ? ουεφα μαφια δηλαδη??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• prwt.jpg
    prwt.jpg
    160,6 KB · Εμφανίσεις: 47

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
και τότε τι θες σε αυτό το νήμα...και ποια είναι η ομαδάρα σου?
:think: :think: νομιζω σου ειπα...διαβασα αυτα που εγραψες και εκανα χαβαλε πανω σε αυτα....ποια ειναι η ομαδαρα μου?????χτες γραφτηκες ρε τυπε? :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πάντως αν ο Μαρτινς πήρε χθες χαρτάκι,αυτό λέει ότι ο Βαγγέλας δεν έχει σίγουρο το πρωτάθλημα ούτε με τον Κούλη.Και πιθανόν να μην θέλει ούτε την τρίτη θέση.Τρέμει στην ιδέα να χάσει και τρίτο,γιατί ξέρει ότι θα έχει κορνέδες το Μάιο αφού δεν υπάρχει και η δικαιολογία μας κυνηγάει ο σύριζα.
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχουν ακομα ηλιθιοι οι οποιοι ακομα πιστευουν αυτο το παραμυθακι τυπε?

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Ενα ενδιαφερον στατιστικο απο την χθεσινη βράδια , ειναι πως πλεον ο Β ομιλος διαθέτει  2 ομαδες που εχουν δεχθει 7 γκολ στην κορυφαια διασυλλογική διοργάνωση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom