troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.032
- Πόντοι
- 5.506
Αρχίζει και θυμίζει μπασκετικό Ολυμπιακό αν θες να με κερδίσεις θα ιδρώσει πολύ η κωλοτρυπιδα σου και αν σε βρω λιγάκι λασκα σου δίνω και το κωλαντερο στο χέρι
Αρχίζει και θυμίζει μπασκετικό Ολυμπιακό αν θες να με κερδίσεις θα ιδρώσει πολύ η κωλοτρυπιδα σου και αν σε βρω λιγάκι λασκα σου δίνω και το κωλαντερο στο χέρι
Εννοείται υπερπαιχτης. Πιπιλιζουν όλοι ότι δεν βάζει γκολ. Το εχωσε και σήμερα, δύσκολο γκολ.
Έβαλε γκολ ο πρόεδρος;Μεγάλη εμφάνιση, πολύ καλή ομάδα. Μπράβο σε όλους και πάνω απ' όλα στον Πρόεδρο.
τυπε αυτα τα ποστ μου θυμιζουν τα γνωστα "μπραβο στον ολυμπιακο απο εναν αεκτζη" στα σχολια κατω απο τα βιντεο του γιουτιουμπαντιοσφπ ειμαι κ εγω.
απ την αλλη παραδεχομαι οτι αν ηταν το δελο μου σημερα θα ειχε φαει πεντε,αν δε ηταν ο παο θα ειχε φαει δεκαπεντε.
τυπε αυτα τα ποστ μου θυμιζουν τα γνωστα "μπραβο στον ολυμπιακο απο εναν αεκτζη" στα σχολια κατω απο τα βιντεο του γιουτιουμπ
κοιτα ποσα θα ετρωγε το δελο σου και ασε τι θα ετρωγε ο παο
μπραβο στον παναθηναικο απο εναν παναθηναικο κιετς
δεν ξερω τι σου θυμιζουν αυτα τα ποστ αλλα σιγουρα δεν ηταν "μπραβο"τυπε αυτα τα ποστ μου θυμιζουν τα γνωστα "μπραβο στον ολυμπιακο απο εναν αεκτζη" στα σχολια κατω απο τα βιντεο του γιουτιουμπ
κοιτα ποσα θα ετρωγε το δελο σου και ασε τι θα ετρωγε ο παο
μπραβο στον παναθηναικο απο εναν παναθηναικο κιετς
και ο βιλανακης ο βασιλιας των τσιγγανων εχει πορσε καγιεν και τηλεοραση 100 ιντσων στο τσαντηριδεν ξερω τι σου θυμιζουν αυτα τα ποστ αλλα σιγουρα δεν ηταν "μπραβο"
αν δεν παραδεχεσαι οτι ο οσφπ εχει γηπεδο και καλυτερους παιχτες απο εσενα κ εμενα εισαι ανοητος.
θα πας γηπεδο με γαυρο η στα δυσκολα στηριζεις απο το σπιτι?και ο βιλανακης ο βασιλιας των τσιγγανων εχει πορσε καγιεν και τηλεοραση 100 ιντσων στο τσαντηρι
αλλα παραμενει γυφτος
οι γαυροι ειναι βοθρολυμματα που συγκυριακα αυτη την εποχη εχουν πορσε καγιεν και τηλεοραση 100 ιντσων στο τσαντηρι
δεν τους λεω συγχαρητηρια που εχουν καγιεν
τους λεω συλληπητηρια που ειναι βοθρολυμματα του αθλητισμου
απο σπιτι για να βλέπω και το βαρθα πας γηπεδο με γαυρο η στα δυσκολα στηριζεις απο το σπιτι?
θα πας γηπεδο με γαυρο η στα δυσκολα στηριζεις απο το σπιτι?
Τουλάχιστον έγραψες σωστά το "λέω", το "είναι" και "του αθλητισμού". Καλή επίδοση για βάζελος, αλλά εδώ είναι topic επιστημόνων ανωτέρου επιπέδου ρε πουλί. Άσε μας ήσυχους.τους λεω συλληπητηρια που ειναι βοθρολυμματα του αθλητισμου
απο το σπιτι δε σε ακουει ο διουδης κ ο χατζηγιοβαννης.απο σπιτι για να βλέπω και το βαρ
τ'αρχίδια σου τα βλέπεις η θες γυαλιά?απο σπιτι για να βλέπω και το βαρ
παντως χαιρομαι για τα παιδια εδω μεσα που εφεραν 2-2 με την τοτεναμ στο καραισκακη στην πρωτη αγωνιστικη και μονο που δεν βγηκαν πασαλιμανιαπο το σπιτι δε σε ακουει ο διουδης κ ο χατζηγιοβαννης.
οχι οτι απ το οακα σε ακουει δηλαδη..
Τυπε άμα μάθεις πες και σε εμας..!Πεμπτη αυριο
Τι ωρα παιζουν οι αλλοι 3 "μεγαλοι" στο γιουροπα :S