ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
τη προεδραρα?και ενα μεγαλο μπραβο στον προφεσορ....
τη προεδραρα?και ενα μεγαλο μπραβο στον προφεσορ....
ε καλα ρε συ...τη προεδραρα?
αντιοσφπ ειμαι κ εγω.στον πεο μου...αντιολυμπιακος εισαι αρα ΤΡΟΜΠΟΝΙΙΙΙΙΙ
νομιζω οτι καταλαβαινεις την διαφορααντιοσφπ ειμαι κ εγω.
απ την αλλη παραδεχομαι οτι αν ηταν το δελο μου σημερα θα ειχε φαει πεντε,αν δε ηταν ο παο θα ειχε φαει δεκαπεντε.
Και ποντενσε!!!Σπουδαίο Χ. Μπορούσαμε και νίκη βέβαια αλλά έτσι όπως πήγε το ματς, μια χαρά είναι το χιναρι.
Μπενζια πολύ καλος. Θα γαμισει κωλαρακια.
Ραντζελοβιτς πεσμένος, δεν φαίνεται να είναι ο σούπερ παίκτης που ήταν στην αρχή.
Εννοείται υπερπαιχτης. Πιπιλιζουν όλοι ότι δεν βάζει γκολ. Το εχωσε και σήμερα, δύσκολο γκολ.Και ποντενσε!!!
παικτουρα δυνατη!!!!Απο τους καλυτερους για μεναΕννοείται υπερπαιχτης. Πιπιλιζουν όλοι ότι δεν βάζει γκολ. Το εχωσε και σήμερα, δύσκολο γκολ.
Εννοείται υπερπαιχτης. Πιπιλιζουν όλοι ότι δεν βάζει γκολ. Το εχωσε και σήμερα, δύσκολο γκολ.
ασε τα κριμα....
μας χαλας
εχει κανει καλη αρχη.Ωρες ωρες ομως δεν τη δινει απο το δεξι στ' αριστερο. Πρεπει να το δει αυτο και ο Μαρτινς και ο ιδιος...
Είμαι της άποψης οτι οποιοδήποτε σκορ πάνω απο τα 2-3 θα ενταφιάσει το πτώμα της ζέλας.....θα χάσουμε πολύ γέλιο με τους μαλάκες.Καποιες πουτανες, περιμενανε να φαμε το τριτο και να αρχισουνε μετα να γραφουνε...
Μεινανε με τον στυλο στην κωλοτριπιδα...
6αρα την Κυριακη στον διαλυμενο γαμω το φελεκι σας...
αυτο....κανονικοτατα και ισοτιμαΚαταλαβαίνεις τι διαφορά μπάτζετ υπάρχει και τι διαφορά επιπέδου έχει η καθημερινότητα στο πρωτάθλημα τους ; Το να τους κοιτάς στα ίσια και μόνο είναι μεγάλο πράμα