- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Η πιο μισητή ομάδα όλων των εποχών μακράν.εγω θελω να γονατισει η μπαγερν εδω
οχι ρε πουστη....ο σεμεδο δεν θα ειναι ετοιμοςΑναλυτικά το πρόγραμμα τoυ Ολυμπιακού
1η αγωνιστική
18 Σεπτεμβρίου
19:55 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Τότεναμ
τυπε σε αυτο το επιπεδο η τυχη ειναι το λιγοτερο....εγω βλεπω ενα προγραμμα που μπορεις να μην χασεις στους 3 πρωτους αγωνες...μετα το θεμα θα ειναι ποσους βαθμους θα εχεις παρει και με θεωρητικα τελευταιο το ποιο ευκολο παιχνιδισκατοπρογραμμα διοτι καλο ειναι να εχεις την εκτη αγωνιστηκη τον καλυτερο ωστε να εχει προκριθει και να ερθει αδιαφορος κ να παρεις ενα βαθμο
συν 4 βαθμους ερυρθο
συν ισν εναν με τοτεναμ οποτε παμε τριτοι
αυτο κυνηγαμε
ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά είναι. Εντάξει για μπαγερν τοτεναμ τι να λέμε είναι μεγαθήρια. Απλά τοτεναμ δεν έχει τόσο φανέλα σαν τη μπαγερν αλλά παικταραδες αβέρτα ίδωμεν....παντως ας εστιασυν ολη τη δυναμη πρωταθλημα και στα δυο παιχνιδια με ερυθρο διοτι εκει ειναι η ουσια
τυπε δεν πας να τα φας σουβλακια καλυτερα;3,75 o ασσος του ολυμπιακου με τοτεναμ!!!!!!!!!!!!! τρεχτε να προλάβετε....
χαμηλή απόδοση πάντως μας υπολογίζουν οι μπουκ και σαν έδρα κτλ3,75 o ασσος του ολυμπιακου με τοτεναμ!!!!!!!!!!!!! τρεχτε να προλάβετε....
4-6 βαθμούς αν μπορέσει να μαζέψει η ομάδα στις 3 πρώτες αγωνστικές...
Εννοείται. Φαντάσου να νικήσουμε Τότεναμ οπότε 3 βαθμοί από πρώτη αγωνιστική. Εάν συμβεί αυτό πάμε για 2οι...Εγώ φίλε και με 3 Χ είμαι φουλ ευχαριστημένος !!!! αλλά είναι ζόρικα τα πραγματα..