Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όντως η εσωτερική σας φαγούρα θα σας κάψει εσάς.
Για αύριο πάντως έχετε καλύτερο σύνολο αφενώς και αφετέρου το αντιμετωπίζετε πιο χαλαρά.
Δεν κάνατε δα και ευχέλαιο....
Φίλε με 30 γκολ σε 21 αγώνες όταν οι άλλοι 2 έχουν 40 και 42... και μάλιστα με ένα κάρο προβλήματα αμφότεροι δεν είναι θέμα εσωτερικής φαγούρας... Θέμα στατιστικής είναι.....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και για να μην λέει κανείς πως είμαι κωλοτούμπας (που φώναζα πολύ πριν από το α΄ματς με Τσελσι, αλλά τεσπά), διακινδινεύω και προγνωστικά για το τέλος:
1. ΠΑΟ με 6 βαθμούς διαφορά από 2,3 που θα είναι οι άλλοι δύο (και τους βλέπω και ισόβαθμους).
Και επίσης το παραπάνω με προϋπόθεση να πάρουμε το μας της Καλαμαριάς στα χαρτιά.
Κοινώς δεν βλέπω να σταυρώνουμε νίκη.
Εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 3 βαθμους η διαφορα του πρωτου με τον δευτερο.
Και την Αεκ την βλεπω στην τριτη θεση εκτος και αν κανει την υπερβαση και κερδιση αυριο γιατι στο ποδοσφαιρο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να μην λέει κανείς πως είμαι κωλοτούμπας (που φώναζα πολύ πριν από το α΄ματς με Τσελσι, αλλά τεσπά), διακινδινεύω και προγνωστικά για το τέλος:
1. ΠΑΟ με 6 βαθμούς διαφορά από 2,3 που θα είναι οι άλλοι δύο (και τους βλέπω και ισόβαθμους).
Και επίσης το παραπάνω με προϋπόθεση να πάρουμε το μας της Καλαμαριάς στα χαρτιά.
Κοινώς δεν βλέπω να σταυρώνουμε νίκη.
Φίλε προσωπικά εάν [πήγαινα στους 8 .... στ αρχίδια μου και οι πουτάνες μουσουλμάνες στ αρχίδια μου και οι γκουμοκαραγκούνηδες θα ήταν.....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
λοιπον βρασιδα ακου

εγω σου λεω οτι φετος ο στοχος του ολυμπιακου ειναι να κανει, εστω και αυτος μια φορα στην ιστορια του, πορεια στην ευρωπη

γιατι δεν εχει κανει ποτε

και ναι, δεν ειναι πορεια να περασεις την φαση των ομιλων και να αποκλειστεις στους 16

ξερεις ποσοι ολυμπιακοι μου το εχουν πει αυτο;

θελουν και αυτοι επιτελους να δουνε την ομαδα τους να κανει πραγματικη πορεια στην ευρωπη

τι να τα κανουμε, μου λενε, τα καλπικα τα πρωταθληματα;

πορεια στην ευρωπη
αυτος ειναι ο καημος τους
Με λάθος γαύρους κάνεις παρέα :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Καλύτερα αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα χαλάσει το σύνθημα!
Φέτος το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλη! :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον βρασιδα ακου

εγω σου λεω οτι φετος ο στοχος του ολυμπιακου ειναι να κανει, εστω και αυτος μια φορα στην ιστορια του, πορεια στην ευρωπη

γιατι δεν εχει κανει ποτε

και ναι, δεν ειναι πορεια να περασεις την φαση των ομιλων και να αποκλειστεις στους 16

ξερεις ποσοι ολυμπιακοι μου το εχουν πει αυτο;

θελουν και αυτοι επιτελους να δουνε την ομαδα τους να κανει πραγματικη πορεια στην ευρωπη

τι να τα κανουμε, μου λενε, τα καλπικα τα πρωταθληματα;

πορεια στην ευρωπη
αυτος ειναι ο καημος τους
Σταματα ρε ορκα να επιβεβαιωνης το ποσο μαλακας εισαι το εχουμε καταλαβη.
Για αυτο δεν ασχολουμε μαζι σου μας εχεις κουρασει.
Αυτο ηταν μια μικρη παρενθεση. ;)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σταματα ρε ορκα να επιβεβαιωνης το ποσο μαλακας εισαι το εχουμε καταλαβη.
Για αυτο δεν ασχολουμε μαζι σου μας εχεις κουρασει.
Αυτο ηταν μια μικρη παρενθεση. ;)
Βρά πάντως εγώ την Τρίτη πιστεύω ότι ο γαύρος έχει πολλές πιθαμότητες να κλέψει την πρόκριση.......

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχει δικιο η ορκα
ομως πορειες κανουν το κκε και οι συνταξιουχοι συμφωνα με τους ποντικους

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μιλανε και οι ποντικαραδες που σε παιχνιδι ιωνικος-παο 
γεμισαν τον ενα πεταλο του γηπεδο και τραγουδαγαν τον υμνο τους!χαχα!
αιωνιως κομπλεξικοι αιωνιος βλακες!
πραγματικα ειναι καταντια για τον συλλογο παναθηναικο να τους αναφερει ως αιωνιους αντιπαλους
χιλιες φορες το αεκακι που μπορει να κλαιει και να χτυπιεται εχει ομως αξιοπρεπεια και σαν ομαδα και σαν οπαδοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλανε και οι ποντικαραδες που σε παιχνιδι ιωνικος-παο 
γεμισαν τον ενα πεταλο του γηπεδο και τραγουδαγαν τον υμνο τους!χαχα!
αιωνιως κομπλεξικοι αιωνιος βλακες!
πραγματικα ειναι καταντια για τον συλλογο παναθηναικο να τους αναφερει ως αιωνιους αντιπαλους
χιλιες φορες το αεκακι που μπορει να κλαιει και να χτυπιεται εχει ομως αξιοπρεπεια και σαν ομαδα και σαν οπαδοι.
από τις μαλακίες που γράφεις εδώ μέσα κατά καιρούς και σε παρακολουθώ συνεχώς πίστεψέ με σε θεωρώ τόσο μαλάκα όσο και αυοτύς που ήταν στη νίκαια στο παιχνίδι με το βάζελο.....

Επισκέπτης
Χάνει τη σεζόν ο Λούα Λούα

Νέο σοβαρότατο πλήγμα δέχθηκε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχασαν μόνο δύο βαθμούς στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον Λούα Λούα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν! Ο 28χρονος υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο και ο Τάκης Λεμονής είδε τα προβλήματα ενόψει Τσέλσι να φουντώνουν!
Ο Λούα Λούα λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα της 23ης αγωνιστικής έκανε ένα τάκλιν προκειμένου να κερδίσει μία χαμένη μπαλιά, αλλά έπεσε άτσαλα και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι είχε τραυματιστεί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο.

Ο 28χρονος άσος ο οποίος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν αφού για αυτού του είδους τους τραυματισμούς χρησιμοποιείται συγκεκριμένη αγωγή και δεν μπορεί να επισπευτεί η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη.

Ο Λούα Λούα -ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό στη "δράση"- ήταν στα σχέδια του Τάκη Λεμονή, για το σπουδαίο ματς με την Τσέλσι για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά μετά τον τραυματισμό και του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να επιλέξει για βασικό έναν εκ των Μπελούτσι ή Σίσιτς ενόψει της αναμέτρησης στο "Στάμφορντ Μπριτζ"...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
από τις μαλακίες που γράφεις εδώ μέσα κατά καιρούς και σε παρακολουθώ συνεχώς πίστεψέ με σε θεωρώ τόσο μαλάκα όσο και αυοτύς που ήταν στη νίκαια στο παιχνίδι με το βάζελο.....
:2funny: :2funny :2funny: :2funny: :2funny: έχω λιώσει...  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χάνει τη σεζόν ο Λούα Λούα

Νέο σοβαρότατο πλήγμα δέχθηκε ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχασαν μόνο δύο βαθμούς στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον Λούα Λούα για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν! Ο 28χρονος υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο και ο Τάκης Λεμονής είδε τα προβλήματα ενόψει Τσέλσι να φουντώνουν!
Ο Λούα Λούα λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα της 23ης αγωνιστικής έκανε ένα τάκλιν προκειμένου να κερδίσει μία χαμένη μπαλιά, αλλά έπεσε άτσαλα και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι είχε τραυματιστεί. Ο παίκτης του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο.

Ο 28χρονος άσος ο οποίος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν αφού για αυτού του είδους τους τραυματισμούς χρησιμοποιείται συγκεκριμένη αγωγή και δεν μπορεί να επισπευτεί η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη.

Ο Λούα Λούα -ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό στη "δράση"- ήταν στα σχέδια του Τάκη Λεμονή, για το σπουδαίο ματς με την Τσέλσι για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά μετά τον τραυματισμό και του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να επιλέξει για βασικό έναν εκ των Μπελούτσι ή Σίσιτς ενόψει της αναμέτρησης στο "Στάμφορντ Μπριτζ"...

Φίλε ήταν πασιφανές στο ριπλέι.... Το χέρι ήταν ανάποδα..... Ασε που αυτός ο τραυματισμός είναι και πολύ πούστικος γιατί ακολουθούν πολλές τενοντίτιδες..... Κρίμα... Τα λεγα εγώ... Για μια μαλακία παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα λείπει ένας πολύ χρήσιμος παίκτης την Τρίτη....

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα και εσυ τετοιος ποιοτικος ανθρωπος παρακολουθεις ενα μαλακα?γαμωτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom