Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα και εσυ τετοιος ποιοτικος ανθρωπος παρακολουθεις ενα μαλακα?γαμωτο...
αυτό σου λέω.. που και που πετάγεσαι σαν κλανιά και χάνουμε το χρόνο μας. Αύριο πήγαινε στο ΟΑΚΑ να ξεκαβλώσεις, να βοηθήσεις και το τρίφυλλο να μη σπαταλάς και σε μας το χρόνο μας που κάνουμε συζήτηση ομορφα και ωραία...

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα αστο θα κανω τα μυνηματα μου αορατα για σενα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα αστο θα κανω τα μυνηματα μου αορατα για σενα
μπορεις να είσαι λιγότερο προκλητικός..... Αυτό είναι αρκετό για να περνάμε και εμείς και οι γαύροι καλά..... Τα μπινελίκια δε βοήθησαν κανέναν. Εχω μπινελικωθεί με αρκετούς εδώ μέσα και δεν κέρδισα τίποτα.... Τώρα λέμε πέντε μαλακίες όμορφα και ωραία περνάμε την ώρα μας και είμαστε και φιλαράκια.....

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Μπορεί το 1-1 σήμερα να έδωσε το πρωτάθλημα στο Παναθηναικό αλλά αυτήν την ομάδα την αγάπησα στις λύπες...Στο 7-0 στην Γιουβέντους, στο 1-1 με την Γιουβέντους, στο χαμένο πρωτάθλημα στην Λεωφώρο με το 2-2 όπως και στο μπασκετ.... ΣΤΗΡΙΚΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΡΟΕΔΡΟ....

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ................

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ... Η ΗΤΤΑ (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΙΣΟΝ ΗΤΤΑ) ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ.....

ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ....ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ 2004 ΟΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΟ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ....

ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ-ΒΑΛΝΕΡ....

ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... (ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μια συμβουλη(αν φυσικα....μου το επιτρεπεις)

ναι μεν ειμαστε στο ιντερνετ, αλλα και παλι ΔΕΝ ειναι μαγκια να βριζεις
απλα ριχνεις το επιπεδο σου
και περα απο αυτο επισης και το επιπεδο του σιτε στο οποιο γραφεις

και μια δευτερη
παρε, ρε μαγκα που βριζεις, ενα λεξικο
δεν θα σε χαλασει

φιλικα
Μια διαπιστωση εκανα φαλενιτσα μου οσο για της βρισιες δεν θα απολογηθω σε εσενα μαγκακο μου, ουτε για την ανορθογραφια μου.
Παραθεση εκανες σε μηνυμα μου γιαυτο μπηκα στον κοπο να σου απαντησω δεν θα ξανα γινει γιατι σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου μαγκακο, σορυ που εριξα το επιπεδο μαγκακο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ 2004 ΟΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΟ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ....
Ρε Βρά ζω σε άλλη χώρα, ή μετά το 2004 πήρε ο βάζελας 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα και δεν το πήρα χαμπάρι.....Δλδ άμα πάρει τα σκήπτρα ο βάζελος στη δική μου πραγματικότητα θα πάρετε πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια;;;;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Βρά ζω σε άλλη χώρα, ή μετά το 2004 πήρε ο βάζελας 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα και δεν το πήρα χαμπάρι.....Δλδ άμα πάρει τα σκήπτρα ο βάζελος στη δική μου πραγματικότητα θα πάρετε πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια;;;;
Εμενα δεν με νοιαζει αν θα παρει το πρωταθλημα ο παναθηναικος με νοιαζει οτι δεν θα το παρει ο Ολυμπιακος επειδη δεν παιζει μπαλα.
Μακαρι να ειχαμε ομαδες στο επιπεδο τον Αρσεναλ Μαντζεστερ Τσελσι και ας το επερνα καθε 3 χρονια αλλα να εβλεπα μπαλαρα.
Αυτο ισχυει και για εσας απλος ορισμενοι που προκαλουν η ειναι πιτσιρικαδες και απλος το μονο που βλεπουν ειναι κοκκινες η πρασινες φανελες και οχι μπαλα η ακομα χειροτερα αν ειναι μεγαλητερης ηλικιας τους εχει βαρεσει το κομπλεξ στο κεφαλι απο την κυριαρχια του Ολυμπιακου τα 10 τελευταια χρονια.
Εγω δεν ειμαι αντικημενικος και το παραδεχομαι ειμαι αρωστος γαυρος, αλλα δεν ειμαι πιτσιρικας για να μην μπορω να δω πεντε πραγματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμενα δεν με νοιαζει αν θα παρει το πρωταθλημα ο παναθηναικος με νοιαζει οτι δεν θα το παρει ο Ολυμπιακος επειδη δεν παιζει μπαλα.
Μακαρι να ειχαμε ομαδες στο επιπεδο τον Αρσεναλ Μαντζεστερ Τσελσι και ας το επερνα καθε 3 χρονια αλλα να εβλεπα μπαλαρα.
Αυτο ισχυει και για εσας απλος ορισμενοι που προκαλουν η ειναι πιτσιρικαδες και απλος το μονο που βλεπουν ειναι κοκκινες η πρασινες φανελες και οχι μπαλα η ακομα χειροτερα αν ειναι μεγαλητερης ηλικιας τους εχει βαρεσει το κομπλεξ στο κεφαλι απο την κυριαρχια του Ολυμπιακου τα 10 τελευταια χρονια.
Εγω δεν ειμαι αντικημενικος και το παραδεχομαι ειμαι αρωστος γαυρος, αλλα δεν ειμαι πιτσιρικας για να μην μπορω να δω πεντε πραγματα.
Πλάκα πλάκα έβλεπα σήμερα τις φάσεις από το Τσέλσι Γουέστ Χαμ.....
Ηταν σε καλή μέρα τα στρουμφάκια..... Ελπίζω την Τρίτη να είναι σε κακό βράδυ.... Στα λοιπά συμφωνώ απλά για άλλη μια φορά.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλύτερα αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα χαλάσει το σύνθημα!
Φέτος το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλη! :grin:
τα'πε ολα ο ταρατσας,δεν θα χαλασουμε τα συνθηματα μας για ενα κωλοπρωταθλημα
λοιπον να καλοσωρισω τον μουνιτσοκηνυγο ξανα πισω και να πω τις εντυπωσεις μου απο γηπεδο
το κυριοτερο ελαττωμα που εχουμε οι ολυμπιακοι ειναι το εξης:αν δεν νικαμε με 5-0 τον αντιπαλο ειμαστε μεσα στη γκρινια,ακουστηκαν αναμικτες αποδοκιμασιες στο τελος(αλλοι διαιτητη,αλλοι την ομαδα) και το μονο που εχω να πω ειναι να μην ξαναρθουν οι συγκεκριμενοι στο γηπεδο αν θελουν μονο νικες
η εμφανιση σημερα σε σχεση με τον φετινο ολυμπιακο δεν ηταν ασχημη,αν νικουσαμε ολοι θα ελεγαν τωρα για την μπαλαρα που επαιξε ο θρυλος.η ομαδα ετρεξε,προσπαθησε,εκανε φασεις αλλα θες ατυχια-ανικανοτητα-ικανοτητα αντιπαλου η ο,τι αλλο δεν κερδισαμε.τοσες τελικες φετος δεν ξαναδαμε,δυστηχως δεν υπηρξε αναλογο αποτελεσμα.το πρωταθλημα πλεον πιστευω οτι πεταξε,κατι που το περιμενα το καλοκαιρι λογω ανανεωσης της ομαδας,αλλα βλεποντας και τους αλλους πιστεψα οτι ακομα και ετσι θα το περναμε,χωρις καλη αποδοση.αλλα τελικα ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο
το μονο που απομενει ειναι να στηριξουμε την ομαδα(ποδοσφαιριστες-προπονητη)γιατι καναμε μια καλη προσπαθεια η οποια εινα κριμα να παει στραφι απο γκρινιες και παλιες αρρωστιες που χτυπουσαν τον ολυμπιακο σε αλλες εποχες
οσοι πιστευουν στην ομαδα και την προσπαθεια που κανει ας την στηριξουν,οι υπολοιποι που βριζουν ας κατσουν στο καναπε τους και να φανε τα πατατακια τους

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα είδα τα ωραία για τον Λούα[sup]2[/sup].
Οχι μόνο έχασε τον μεθαυριανό αγώνα, τον πιο σημαντικό της ως τώρα παρουσίας του στην χώρα μας, χάνει και την υπόλοιπη χρονιά.
Ας είμαστε λοιπόν συγκρατημένοι στα σχόλια μας για την απόδοση τους.
Πιο πολύ απο όλους μας αυτοί θέλουν να παίξουν στο Σταμφορντ Μπριτζ την Τρίτη.

Κάποιοι εδώ μέσα εξακολουθείτε να μην βάζετε μυαλό.
Και απλόχερα μοιράζετε συμβουλές.
Κοιτάξτε μόνο να μην ψάχνετε συμβουλές όταν το γκομενάκι θα σας τα φορέσει πάλι.
Μην ανοίγουμε και νεα θρέντ πάλι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μάγκες βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ έξι......
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 7 αγώνες......... Οι μεσαίοι έχουν ανέβει φέτος και οι μεγάλοι μίκρυναν ο καθένας για τους λόγους του....
Βάστα δωρητή ακόμα είναι νωρίς..... Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουν....
Σε πρωτάθλημα που οι τρεις πρώτοι έχουν χάσει στην έδρα ΝΕΟΦΏΤΙΣΤΟΥ, προβλέψεις δεν γίνονται. Τελεία και παύλα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μάγκες βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ έξι......
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 7 αγώνες......... Οι μεσαίοι έχουν ανέβει φέτος και οι μεγάλοι μίκρυναν ο καθένας για τους λόγους του....
Βάστα δωρητή ακόμα είναι νωρίς..... Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουν....
Σε πρωτάθλημα που οι τρεις πρώτοι έχουν χάσει στην έδρα ΝΕΟΦΏΤΙΣΤΟΥ, προβλέψεις δεν γίνονται. Τελεία και παύλα....
σιγουρα εχει δρομο και οι 3 εχουν τα προβληματα τους,ενδεικτικο ειναι νομιζω το γεγονος οτι ολοι μας θεωρουμε ως φαβορι τους αλλους και οχι την ομαδα μας
πλεον φιλε ολα ειναι στο χερι του παναθηναικου,αν παρει ολα τα παιχνιδια πηρε πρωταθλημα,τοσο απλα
θα μου πεις δεν εχει ξαναγινει αντιστοιχο????εγινε αλλα τοτε ο ολυμπιακος ηταν ατσαλωμενος,φετος θελει αλλα δεν μπορει
προσωπικα δεν θα σκασω,αν το χασουμε διοτι οπως προειπα,περιμενα φετος πολυ χειροτερη την ομαδα λογω εκκαθαρισεων και ανανεωσης

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τα'πε ολα ο ταρατσας,δεν θα χαλασουμε τα συνθηματα μας για ενα κωλοπρωταθλημα
λοιπον να καλοσωρισω τον μουνιτσοκηνυγο ξανα πισω και να πω τις εντυπωσεις μου απο γηπεδο
το κυριοτερο ελαττωμα που εχουμε οι ολυμπιακοι ειναι το εξης:αν δεν νικαμε με 5-0 τον αντιπαλο ειμαστε μεσα στη γκρινια,ακουστηκαν αναμικτες αποδοκιμασιες στο τελος(αλλοι διαιτητη,αλλοι την ομαδα) και το μονο που εχω να πω ειναι να μην ξαναρθουν οι συγκεκριμενοι στο γηπεδο αν θελουν μονο νικες
η εμφανιση σημερα σε σχεση με τον φετινο ολυμπιακο δεν ηταν ασχημη,αν νικουσαμε ολοι θα ελεγαν τωρα για την μπαλαρα που επαιξε ο θρυλος.η ομαδα ετρεξε,προσπαθησε,εκανε φασεις αλλα θες ατυχια-ανικανοτητα-ικανοτητα αντιπαλου η ο,τι αλλο δεν κερδισαμε.τοσες τελικες φετος δεν ξαναδαμε,δυστηχως δεν υπηρξε αναλογο αποτελεσμα.το πρωταθλημα πλεον πιστευω οτι πεταξε,κατι που το περιμενα το καλοκαιρι λογω ανανεωσης της ομαδας,αλλα βλεποντας και τους αλλους πιστεψα οτι ακομα και ετσι θα το περναμε,χωρις καλη αποδοση.αλλα τελικα ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο
το μονο που απομενει ειναι να στηριξουμε την ομαδα(ποδοσφαιριστες-προπονητη)γιατι καναμε μια καλη προσπαθεια η οποια εινα κριμα να παει στραφι απο γκρινιες και παλιες αρρωστιες που χτυπουσαν τον ολυμπιακο σε αλλες εποχες
οσοι πιστευουν στην ομαδα και την προσπαθεια που κανει ας την στηριξουν,οι υπολοιποι που βριζουν ας κατσουν στο καναπε τους και να φανε τα πατατακια τους
doriti μια ενσταση καταρχας και εγω ειμαι της αποψης οτι με το να αποδοκιμαζεις την ομαδα δεν βοηθας αλλα οταν μου λες για τελικες φασεις την στιγμη που ολο το δευτερο ημιχρονο ο Αστερας επαιζε απο το κεντρο και πισω ε του πουστη να μην κανεις φασεις εγω τα εχω με την αποδοση συνολικα της ομαδας και σημερα αλλα και σε ολοκληρο το πρωταθλημα εγω δεν βλεπω μπαλα.
Μπαλα ειδα με τον Ηρακλη τα πρωτα 25 λεπτα με γρηγορη κυκλοφορια και την μπαλα  με την μια αυτο σημερα δεν το ειδα και δεν βγαζω συμπερασματα απο το δευτερο ημιχρονο που ο αστερας κλειστηκε αλλα απο το πρωτο και ειδικα μετα το γρηγορο γκολ που βαλαμε.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
σιγουρα εχει δρομο και οι 3 εχουν τα προβληματα τους,ενδεικτικο ειναι νομιζω το γεγονος οτι ολοι μας θεωρουμε ως φαβορι τους αλλους και οχι την ομαδα μας
πλεον φιλε ολα ειναι στο χερι του παναθηναικου,αν παρει ολα τα παιχνιδια πηρε πρωταθλημα,τοσο απλα
θα μου πεις δεν εχει ξαναγινει αντιστοιχο????εγινε αλλα τοτε ο ολυμπιακος ηταν ατσαλωμενος,φετος θελει αλλα δεν μπορει
προσωπικα δεν θα σκασω,αν το χασουμε διοτι οπως προειπα,περιμενα φετος πολυ χειροτερη την ομαδα λογω εκκαθαρισεων και ανανεωσης
Ολα τα παιχνιδια δεν πιστευω οτι θα τα παρει ο παναθηναικος αλλα αν περασουμε την Τσελσι θα κανουμε και αλλες γκελες και εμεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τώρα είδα τα ωραία για τον Λούα[sup]2[/sup].
Οχι μόνο έχασε τον μεθαυριανό αγώνα, τον πιο σημαντικό της ως τώρα παρουσίας του στην χώρα μας, χάνει και την υπόλοιπη χρονιά.
Ας είμαστε λοιπόν συγκρατημένοι στα σχόλια μας για την απόδοση τους.
Πιο πολύ απο όλους μας αυτοί θέλουν να παίξουν στο Σταμφορντ Μπριτζ την τριτη
δυστυχως ο κωλοπουστας ο γκραντ ξερει απο βουντου,δεν εξηγειται αλλιως :headbang: :headbang: :headbang:
αλλη ομαδα με λομανα ο θρυλος και ειδικα στην ευρωπη ειναι πολυ χρησιμος
παντως αν και ειμαι αισιοδοξος(εχω κανει προβλεψη πριν μερες στο θρεντ),μου κοπηκαν λιγο οι οποιες ελπιδες
λες να κανει ο σισιτς την ζημια????εχω δει ονειρο εδω και μερες ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
doriti μια ενσταση καταρχας και εγω ειμαι της αποψης οτι με το να αποδοκιμαζεις την ομαδα δεν βοηθας αλλα οταν μου λες για τελικες φασεις την στιγμη που ολο το δευτερο ημιχρονο ο Αστερας επαιζε απο το κεντρο και πισω ε του πουστη να μην κανεις φασεις εγω τα εχω με την αποδοση συνολικα της ομαδας και σημερα αλλα και σε ολοκληρο το πρωταθλημα εγω δεν βλεπω μπαλα.
Μπαλα ειδα με τον Ηρακλη τα πρωτα 25 λεπτα με γρηγορη κυκλοφορια και την μπαλα  με την μια αυτο σημερα δεν το ειδα και δεν βγαζω συμπερασματα απο το δευτερο ημιχρονο που ο αστερας κλειστηκε αλλα απο το πρωτο και ειδικα μετα το γρηγορο γκολ που βαλαμε.
δεν ειπα οτι ειδα μπαλαρα,ουτε συμφωνω με την αναπτυξη που ακολουθουσαμε(σεντρες)απλα ειδα στοιχεια που φετος δεν τα εχω ξαναδει,η καλυτερα τα ειδα σε λιγα ματς.
Ολα τα παιχνιδια δεν πιστευω οτι θα τα παρει ο παναθηναικος αλλα αν περασουμε την Τσελσι θα κανουμε και αλλες γκελες και εμεις.
και εγω νομιζω οτι δεν θα τα παρει ολα ο παο,αλλα για μας ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τα παρουμε ολα,ασχετως τι θα κανουμε με τσελσι
η ομαδα φετος δεν μπορει και δεν ειναι δουλεμενη για σουπερλιγκα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπαλα ειδα με τον Ηρακλη τα πρωτα 25 λεπτα με γρηγορη κυκλοφορια και την μπαλα  με την μια αυτο σημερα δεν το ειδα και δεν βγαζω συμπερασματα απο το δευτερο ημιχρονο που ο αστερας κλειστηκε αλλα απο το πρωτο και ειδικα μετα το γρηγορο γκολ που βαλαμε.
Ο Ολυμπιακός Βρά τόσα χρόνια ήταν προσανατολισμένος να παίζει για πρωτάθλημα, είχε επιθετικογενή τακτική και γι αυτό έριχνε 4 και 5 μπαλλάκια χαλαρά στην Ελλάδα. Αλλά για τον ίδιο λόγο έτρωγε και καρπαζές στην Ευρώπη.... Φέτος έχει αλλάξει τακτική για να παίρνει αποτέλεσμα με καλύτερους ποιοτικά αντιπάλους πρέπει να παίξει με άλλο σύστημα. Αυτό έχει αποτέλεσμα και στο εσωτερικό.... Αλλο να προσανατολίζεσαι στο να μη χάνεις και άλλο στο να βάζεις περισσότερα γκολ απ τον αντίπαλο......
Η άμυνα του γαύρου κάθε χρόνο ήταν παιδική χαρά. Φέτος αρχίζει και θυμίζει άμυνα ομάδας που ασχολείται σοβαρά με το θέμα των γραμμών από τη σέντρα και πίσω... Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιέρο φέτος κεντάει.... Απλά δεν είναι μόνος του. Ο φετινός Ολυμπιακός με τους τρεις καραφλούς σε ηλικία 27 χρονών θα πήγαινε για τελικό τσου λου ΧΑ ΛΑ ΡΑ.........Κρίμα που αυτά τα παιχτάκια δεν βρέθηκαν μαζί στο σωστό χρονικό σημείο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν περάσει ο γαύρος την Τσέλσι θα είναι ιεροσυλία πιστεύω να ασχολείται με τα υπόλοιπα παιχνίδια.......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
δυστυχως ο κωλοπουστας ο γκραντ ξερει απο βουντου,δεν εξηγειται αλλιως :headbang: :headbang: :headbang:
αλλη ομαδα με λομανα ο θρυλος και ειδικα στην ευρωπη ειναι πολυ χρησιμος
παντως αν και ειμαι αισιοδοξος(εχω κανει προβλεψη πριν μερες στο θρεντ),μου κοπηκαν λιγο οι οποιες ελπιδες
λες να κανει ο σισιτς την ζημια????εχω δει ονειρο εδω και μερες ;)
Να σου πω βρε φίλε την δική μου πρόβλεψη ή να το αφήσουμε καλύτερα?  :grin:

Η Τσέλσι μας δεν είναι καμιά ομάδα της πλάκας. Είναι ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί στο CL και στην Αγγλία. Όπερ σημαίνει....μαθαίνει πολύ γρήγορα απο τα λάθη της.
Και την Τρίτη δεν θα παίξει το ίδιο παιχνίδι που έπαιξε εδώ. Οχι γιατί θα είναι πλέον στην έδρα της, πολύ αμφιβάλλω οτι έχει για αυτούς καμιά σημασία, αλλά γιατί έχουν, δυστυχώς για εμάς, την ικανότητα/βάθος πάγκου/σχεδιασμό/χρηματική αξία/όνομα να αλλάξουν το παιχνίδι τους μέσα σε 15 ημέρες.
Σε εμάς μένει μόνο το εύρος της διαφοράς.....και η πουτάνα η έκπληξη.
Ε και να πάρουμε κανά διπλό......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom