Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο που μου την δινει ειναι οτι θα χασω το πρωταθλημα απο ομαδα που δεν ειναι καλυτερη απο εμενα. :tickedoff:
το χειρότερο φίλε είναι να το πάρει αυτό το χάλι που λέγεται ΑΕΚ..... Μιλάμε η κατάντια...... ΝΑ πάρει πρωτάθλημα ομάδα που μένει χωρίς προπονητή μετά τα 2/3 του πρωταθλήματος.... Πρωταθλημα ελληνικό καραπουσταριό ......

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παντως αν θελετε αλλαζουμε λεοναρντο με σεριτς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω δεν πιστευω οτι θα το χασει το παιχνιδι αυριο ο παναθηναικος απο αυτη την Αεκ στην καλυτερη να ερθει χ αλλα εγω βλεπω διπλο.
βρά δεν παίνω και όρκο..... Μάλλον για χου ή ασσο εγώ το βλέπω... ΤΟ είπα και στον Χριστόφορο προχθές......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε σονυπ900 γιατί έβαλες αβατάρ την τρίπολη ??? Παλιο κομπλεξικέ.. :crazy: :crazy: :crazy:
Αστον ρε φίλε να ξεκαβλώσει.... Αύριο θα βάλει το τριφύλλι.......
Πάντως πέρα πα την πλάκα.... τα παιδιά του Αστέρα σήμεραν μάτωσαν. Τίμησαν το Χ και τη φανέλλα τους και τα λεφτά που παίρνουν... Εχω βαρεθεί σ αυτή την πουτάνα τη χώρα να μη σέβονται τα μουνιά τον ιδρώτα του άλλου.....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
βρά μαλακία έγινε σήμερα όπως και με τον βάζελο τότε με την πόρτο.... Αναγκάστηκαν σήμερα να παίξουν 90 λεπτά φουλ μπάλλα, Ο ιέρο, ο πάντος και ο Τζόλε πέθαναν, ο Λούα μάλλον δεν παίζει, γκαλλέττι όξω και οι γαύροι ασχολούνται με το πρωτάθλημα.... Μαλακίες... Ας κάναν σήμερα προπόνηση και ας έχαναν.....Τώρα τόμπολα......
Ρε 1personanongrata τι πηθανοτητες εχει ο Ολυμπιακος να αποκλειση την Τσελσι; και στο λεω εγω που ειμαι αισιοδοξος για την τριτη αλλα ο πρωτος στοχος θα πρεπει να ειναι ο τιτλος και οχι μια πορεια στην Ευρωπη.
Το να αποκλεισης την Τσελσι θα ειναι επητυχια, το να αποκλειστης απο την Τσελσι δεν θα ειναι αποτυχια, αποτυχια θα ειναι να χασεις το πρωταθλημα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πάντως πέρα πα την πλάκα.... τα παιδιά του Αστέρα σήμεραν μάτωσαν. Τίμησαν το Χ και τη φανέλλα τους και τα λεφτά που παίρνουν... Εχω βαρεθεί σ αυτή την πουτάνα τη χώρα να μη σέβονται τα μουνιά τον ιδρώτα του άλλου.....

Σε ευχαριστώ που με αφήνεις να ξεκαυλώσω ρε καρντάση...........

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Ναι το τίμησαν... Με τόσες κλωτσιές που δώσανε.... Άντε να χαθείτε ρε οι ξυλοκόποι (πολύ γκολάρα του Αστέρα ε???? Πιο τυχερό δεν γινότανε.... :tickedoff:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κοίτα τώρα τι συμβαίνει εδώ μέσα....
Πιο πολύ πιστεύουμε εμείς οτι αύριο θα κερδίσει ο βάζελος απο τους ίδιους τους βάζελους.
Προσωπικά πίστευα οτι η ΑΕΚ, αν έπαιζε λίγο  σοβαρά, θα κέρδιζε την Χετάφε.
Εμείς να ασχολούμαστε μόνο με CL και τα υπόλοιπα στα αρχίδια μας, δυστυχώς...

Και ερωτώ....
Που βαδίζει η ανθρωπότης αδέρφια???
Θα έρθει πιο γρήγορα το τέλος ή θα φτάσουμε εως το 2012??
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Και εκεί που αναρωτιέμαι για τα μελλούμενα....τσουπ, πετάγονται όλοι οι ανύπαρκτοι, πρόθυμοι πάλι, να μας κηδέψουν.
Αιωνία μας, λοιπόν, η μνήμη.

Επισκέπτης
Ναι το τίμησαν... Με τόσες κλωτσιές που δώσανε.... Άντε να χαθείτε ρε οι ξυλοκόποι (πολύ γκολάρα του Αστέρα ε???? Πιο τυχερό δεν γινότανε.... :tickedoff:
ένστασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη για το κωλόφαρδο γκόλ και γιατί δεν έβαλε το γκολ ο Ντάρκο από θέση οφ σαιτ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκα είσαι κακός φίλαθλος.... Εάν περάσει ο γαύρος της Τσέλσι με το ίδιο στυλ παιχνιδιού θα τους λες τους παικταράδες σου ήρωες, τσαμπουκάδες, κουταλιανούς γαμήκουλες.....
Οταν οι δικοί μας ματώνουν για τη φανέλλα είναι ήρωες... Οταν οι άλλοι ματώνουν τη φανέλλα τους είναι τζομπάνια... Οκ... Πάω πάσο....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Πείτε μωρέ μια φορά σαν άντρες ότι είστε ανύπαρκτοι τελευταία και την πάθατε δίκαια!!!!!! Άστε τις θεωρίες............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom