Ρε Τάκη εγώ σου έγραψα. Ο Θωμάς είναι του Μελισσάν και η ΕΠΟ του ΠΑΟΚ. Τι άλλο θέλεις να σου γράψω; Αυτό τα λέει όλα. Εσάς περιμένω να μου πείτε ΑΝ επί 21 χρόνια και 18 πρωταθλήματα υπήρχε ΠΑΡΑΓΚΑ ή όχι. Όταν αποφασίσετε εσείς, τότε πείτε μας. Γιατί όταν είχατε και το καρπούζι (Θωμάς) και το μαχαίρι (ΕΠΟ) όλα ήταν καλά. Όταν τα χάσατε αρχίσατε να κλαίγεστε. Ότι πίστευα εγώ για τον Κόκκαλη το πιστεύω ακόμα και τώρα. Για εσάς ο Κόκκαλης μέχρι το 2016 ήταν "ο επί 15ετίας βιαστής σας" και τώρα έγινε "προδότης".
Ρε τυπε μιλας λες και εσυ δεν εχεις αλλαξει σταση απο τοτε στο τωρα...
Τοτε εμεις καναμε τουμπεκι για τον θωμα και τον κραζατε εσεις, τωρα κανετε τουμπεκι εσεις για τον θωμα και κραζουμε εμεις...
Βλεπει καμια διαφορα γαυρου απο αεκτζη??
Τοτε εμεις καναμε τουμπεκι για τον γκαγκατση και τον κραζατε εσεις, και τωρα κανετε τουμπεκι εσεις για τον γκαγκατση και τον εχει ο ιβαν εκτελεστικο διευθυντη στην επο και κραζουμε εμεις...
Δηλαδη βλεπεις καμια διαφορα αναμεσα σε εμας και εσας και μου ζητας να ξεκαθαρισω την θεση μου για τοτε και τωρα???αφου και εμεις αλλαξαμε γνωμη για τα ιδια προσωπα και εσεις!!!
Αμα εβλεπα εσας να κραζετε τον μελισσαν που πηρε τον θωμα, τοτε ναι θα ειχες δικιο να μου την πεις για τοτε και τωρα..
υγ : θα με κανεις να ψαξω κατι ποστ που εκανα εδω μεσα 3-4 χρονια πριν, πριν τις εκλογες της επο, που ελεγα " οτι ειστε ολοι γαυροι αλλα δεν το ξερετε, θα το καταλαβαιτε οταν παρετε την εξουσια στα χερια σας"
υγ2 : δες το ποστ του λεγγορο πριν λιγο που του ειπα για τα 10 μυρια του ιβαν στην επο και πως εκανε το παγωνι...εγω ηξερα παντα τι αναρχιδοι ειστε..ο ιβαν ακολουθησε την τακτικη του κοκκαλης με τα μυρια στην επο και ο λεγγορο ως γνωστος αναρχιδος εδω μεσα κανει το παγωνι..και μετα ερχεται ο μπουφος να μου την πει για τα μυρια του κοκκαλη στις εκλογες στην αλεξανδρουπολη!!!!μιλαμε για παρανοια!!!δεν θα σας φυτρωσουν αρχιδια ουτε σε 100 χρονια..