Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
τυπε εσυ σημερα που ακουσες το βαγγελα να κανει διαγγελμα για τη ΝΔ πρεπει να εχυσες στα βρακακια σου και να βαρουσες κωλοδαχτυλο αβερτα ενω σου τρεχανε τα σαλια. ταχασες απο την καυλα την πολυ και δεν ξερεις τι να πεις και λες για τον μπατμαν. εγω τον μπατμαν τον εδιωξα, εσυ εισαι στα τσιμουκια μια ζωη στον προεδρα

Γιατί τον έδιωξες τύπε αφού τον σηκώνατε στα χέρια;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Γιατί τον έδιωξες τύπε αφού τον σηκώνατε στα χέρια;
τυπε εισαι τοσο χαζος η το παιζεις? οταν τα εχωσε χοντρα γιατι να τον διωξουμε? οταν αρχισε τις μαλακιες τον σουταραμε με κλωτσιες και δεν ξαναπατησε στη θεσσαλονικη ποτε. αν πουλουσε πρεζες η τον τρεχανε για στημενα δεν ξερω τι θα γινοτανε , σε αλλα λιμανια απολαμβανουνε τσιμπουκια παντως

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.572
Πόντοι
9.931
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ολη η συνέντευξη βόμβα

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Για την αντιπαράθεση με τον Πέτρο Κόκκαλη
«Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με τον Πέτρο Κόκκαλη και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω βόλτα σε ΜΜΕ και να κατηγορήσω τον Πέτρο Κόκκαλη.

Ο Π. Κόκκαλης ήταν μαζί μας επεδή το είχε ζητήσει ο πατέρας του για να έχει κάτι να ασχολείται επειδή είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του, και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό όπου άφησε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Πέτρο και τίποτε άλλο.

Καλά κάνει ο Πέτρος Κόκκαλης και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λογικό να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί με αυτόν έχει δουλειές ο πατέρας του, και μπράβο του που υποστηρίζει τις δουλειές του πατέρα του.

Για τις διαφορές του με τον Σωκράτη Κόκκαλη
-Από το 2010 έχουμε πληρώσει σε φόρους και εισφορές 150 ευρώ. Είμαστε εταιρεία πρότυπο και σας τονίζω, χωρίς να έχω οποιαδήποτε σχέση με το ελληνικό δημόσιο.

-Η οικονομική κατάσταση που συναντήσαμε όταν πήραμε τον Ολυμπιακό από τον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν πολύ χειρότερη από εκείνη της ΑΕΚ όταν έπεσε στην γ’ εθνική και του ΠΑΟ όταν διαλύθηκε η πολυμετοχικότητα. Παραλάβαμε τον Ολυμπιακό με τεράστια ανοίγματα και ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ήταν διατεθειμένος να βγάλει την ΠΑΕ από το αδιέξοδο.

Με το καλημέρα έβαλα από την αγάπη μου για την ομάδα 60 εκατομμύρια ευρώ και δρομολόγησα όλες τις μεγάλες επιτυχίες που ακολούθησαν. Και είχαμε απέναντι μας τον πιο ισχυρό Παναθηναϊκό που προέρχονταν από το νταμπλ.

Γιατί τα λέω τώρα όλα αυτά; Επειδή αποδείχθηκε η ταύτιση και η συμπόρευση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ οι εταιρείες του έχουν λάβει δουλειές ύψους άνω των 750 εκατ. ευρώ. Μάλιστα υπάρχει και συμπόρευση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενεπλάκη για παράδειγμα η INTRAKAT στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Θωμάς Μητρόπουλος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και νωρίτερα τον κύριο Σαββίδη και την παρέα του μας έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα με εντολή του Σωκράτη Κόκκαλη. Τι να κάνουμε, δυστυχώς το χρήμα είναι τα πάντα για κάποιους.

Λεει και αλλα για Καλογρίτσα, Πετσιτη...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
τυπε εισαι τοσο χαζος η το παιζεις? οταν τα εχωσε χοντρα γιατι να τον διωξουμε? οταν αρχισε τις μαλακιες τον σουταραμε με κλωτσιες και δεν ξαναπατησε στη θεσσαλονικη ποτε. αν πουλουσε πρεζες η τον τρεχανε για στημενα δεν ξερω τι θα γινοτανε , σε αλλα λιμανια απολαμβανουνε τσιμπουκια παντως

Ποιός πουλάει πρέζες τύπε;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σημερα εγινε 1% πιο συμπαθης ο σκατοχαβουζας

1) ξεφτιλισε τσιπρα και παππα

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ

2) εχουμε την πρωτη δημοσια παραδοχη προεδρου του ολυμπιακου οτι επι σωκρατη κοκκαλη τα πρωταθληματα παιρνονταν με πολιτικη στηριξη και επηρεασμο της διαιτησιας απο τον θωμα μητροπουλο, ο οποιος οταν πηγε στον μελισσανιδη, χρησιμοποιωντας τις ιδιες μεθοδους, βρεθηκε απεναντι στον ολυμπιακο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Ο πρωτος πολιτης της χωρας, ο αιωνιος βιαστης των αλλοθρησκων, ο τιτανοτεραστιος γαυρος, ο εγγυητης ολου του συλλογου, ο ενας και μοναδικος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ με το σημερινο του διαγγελμα στα εκατομμυρια των γαυρων στην επικρατεια και ανα την υφηλιο εμφανιστηκε σοβαρος, αποφασιστικος και παντοδυναμος, σπερνωντας σπερμα και τρομο σε ολα τα σκουπιδια και γατακια των υπολοιπων συλλογων - κομπαρσων της χωρας...
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Aν θέλει όμως ας μας πει και το εξής: Όταν ο ΟΣΦΠ έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τον Θωμά να είναι στον ΟΣΦΠ τα πρωταθλήματα αυτά ήταν καθαρά; Και αν ΝΑΙ γιατί δεν είναι καθαρά αυτά της ΑΕΚ πέρσι και του ΠΑΟΚ φέτος;

Μαζι σου τυπε..
θελεις να τα βγαλουμε ολα στημενα (και τα δικα μας και τα δικα σας και του παοκ), εγω μαζι σου ειμαι... Θελεις να τα βγαλουμε ολα καθαρα (και τα δικα μου και τα δικα σου και του παοκ), εγω παλι μαζι σου ειμαι...
Απλα καποτε πρεπει να αποφασισετε για να μην χωριζομαστε στον κακο θωμα του κοκκαλη και στον καλο θωμα του μελισσαν ή στον κακο γκαγκατση του κοκκαλη και στον καλο γκαγκατση του ιβαν...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.959
Πόντοι
26.096
Ο πρωτος πολιτης της χωρας, ο αιωνιος βιαστης των αλλοθρησκων, ο τιτανοτεραστιος γαυρος, ο εγγυητης ολου του συλλογου, ο ενας και μοναδικος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ με το σημερινο του διαγγελμα στα εκατομμυρια των γαυρων στην επικρατεια και ανα την υφηλιο εμφανιστηκε σοβαρος, αποφασιστικος και παντοδυναμος, σπερνωντας σπερμα και τρομο σε ολα τα σκουπιδια και γατακια των υπολοιπων συλλογων - κομπαρσων της χωρας...

κ. συνάδελφε,
συμφωνείτε με τον παρακάτω τύπο;

https://[URL unfurl="true"]www.astronomia.gr/cgi-bin/mimetex.cgi?m_2%20-%20m_1%20%3D%202.5%20%5Clog_%7B10%7D%20%5Cleft%28%5Cfrac%7Bb_1%7D%7Bb_2%7D%5Cright%29[/img[/URL]]

m2 = Φαινόμενο Μέγεθος δεύτερου αστεριού.
m1 = Φαινόμενο Μέγεθος πρώτου αστεριού.
b1 = Φαινόμενη Λαμπρότητα πρώτου αστεριού.
b2 = Φαινόμενη Λαμπρότητα δεύτερου αστεριού.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Μαζι σου τυπε..
θελεις να τα βγαλουμε ολα στημενα (και τα δικα μας και τα δικα σας και του παοκ), εγω μαζι σου ειμαι... Θελεις να τα βγαλουμε ολα καθαρα (και τα δικα μου και τα δικα σου και του παοκ), εγω παλι μαζι σου ειμαι...
Απλα καποτε πρεπει να αποφασισετε για να μην χωριζομαστε στον κακο θωμα του κοκκαλη και στον καλο θωμα του μελισσαν ή στον κακο γκαγκατση του κοκκαλη και στον καλο γκαγκατση του ιβαν...
τυπε κοκκαλη και παραγκα στην υπερβολικη μορφη της ΜΟΝΟ εσυ ειχες, μπαρμπα θωμα ειχες εσυ και η αεκ. φιλοτιμη η προσπαθεια σου να μας βαλεις στο ιδιο καζανι με σκατα που βραζετε εδω και 10ετιες αλλα δεν ειναι ολοι βλακες σαν εσενα να τα πιστευουνε κιολας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
τυπε κοκκαλη και παραγκα στην υπερβολικη μορφη της ΜΟΝΟ εσυ ειχες, μπαρμπα θωμα ειχες εσυ και η αεκ. φιλοτιμη η προσπαθεια σου να μας βαλεις στο ιδιο καζανι με σκατα που βραζετε εδω και 10ετιες αλλα δεν ειναι ολοι βλακες σαν εσενα να τα πιστευουνε κιολας.

Οκ τυπε..περνα να παρει τα 10 μυρια που εδωσε ο ρωσοποντιος στις εκλογες της επο..βρηκαμε τους ηθικους...
:2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μαζι σου τυπε..
Ηγετικη εμφανιση του Μαρινακη. Θυμισε μεγαλο ρυθμιστικο παραγοντα του κρατους, εγγυησης, σταθεροτητας, ισχυος. Αλλα ο Προεδρος πρεπει να χασει βαρος γιατι ασθμαινει στον προφορικο λογο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Πιο κομψος απο ποτε ο πρωτος πολιτης της χωρας
marinakis03.jpg

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Οκ τυπε..περνα να παρει τα 10 μυρια που εδωσε ο ρωσοποντιος στις εκλογες της επο..βρηκαμε τους ηθικους...
:2funny:
τυπε μη γραφεις λεξεις που δεν ξερεις τι θα πουνε. ξεχασατε το ηθος μισο αιωνα τωρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Ηγετικη εμφανιση του Μαρινακη. Θυμισε μεγαλο ρυθμιστικο παραγοντα του κρατους, εγγυησης, σταθεροτητας, ισχυος. Αλλα ο Προεδρος πρεπει να χασει βαρος γιατι ασθμαινει στον προφορικο λογο.

Του το χουμε πει χιλιες φορες "προεδρε προσεχε την υγεια σου, την διατροφη σου, μην ζοριζεσαι πολυ", αλλα τι να κανει και αυτος που ειναι μονος του και ολοι τους...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Του το χουμε πει χιλιες φορες "προεδρε προσεχε την υγεια σου, την διατροφη σου, μην ζοριζεσαι πολυ", αλλα τι να κανει και αυτος που ειναι μονος του και ολοι τους...
πειτε του ντε και να προσεχει λιγο την αναγνωση του.. μεχρι και ο ανατολακης και ο γερμενης της χα πιο ευκολα τα διαβαζε απο το χαρτι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
πειτε του ντε και να προσεχει λιγο την αναγνωση του.. μεχρι και ο ανατολακης και ο γερμενης της χα πιο ευκολα τα διαβαζε απο το χαρτι
Πολυ αυστηρος δεν εισαι; Ακομα περιμενουμε απο τον Ιβαν μπας και φιλοτιμηθει και μιλησει καποτε ελληνικα. Αν τα καταφερει.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
τυπε μη γραφεις λεξεις που δεν ξερεις τι θα πουνε. ξεχασατε το ηθος μισο αιωνα τωρα.

Ναι αλλα μισο αιωνα τωρα σας εχουμε δωσει το κωλαντερο στο χερι... :heavymetalbig:

υγ: ειστε 3 μερες μακρια απο το να φτασετε τον ντομι  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαζι σου τυπε..
Εγώ να αποφασίσω Τάκη ή εσείς; Γιατί επί Θωμά στον ΟΣΦΠ, και την ΕΠΟ δικιά σας λέγατε "άριστοι οι διαιτητές", "καμία παράγκα", "κάντε επενδύσεις και μη λέτε ψέμματα στον κόσμο σας", "μη κλαίγεστε και μην είστε κλαψομούνηδες. Δε βλέπετε τα χάλια σας"
Τώρα επί Θωμά στην ΑΕΚ, και ΕΠΟ του ΠΑΟΚ, λέτε "χάλια οι Έλληνες διαιτητές. Σφάζουν τον ΟΣΦΠ", "έχει στηθεί τρελή παράγκα", "ο Μποτία είναι στα αποδυτήρια και κλαίει" κτλπ.
Όταν ΚΑΙ ΑΝ αποφασίσετε τι γινόταν τη περίοδο 1996-2017 πείτε μας και εμάς για να ξέρουμε....

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ναι αλλα μισο αιωνα τωρα σας εχουμε δωσει το κωλαντερο στο χερι... :heavymetalbig:

υγ: ειστε 3 μερες μακρια απο το να φτασετε τον ντομι  :rockon:
μας εχετε κλασει και τα παπαρια τυπε. μεγαλυτερη παραδοχη οτι ειστε λιγοι ειναι οτι παραδεχεστε οτι  χωρις πουστιες δεν μπορειτε (με ξενους διαιτητες σε ποσα ντερμπι μια νικη εχεις καταφερει "γιγαντα" του ελληνικου ποδοσφαιρου αποτι θυμαμαι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom