Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ,ο Φιλόπουλος ήταν ένα ζωηρό παιδί.Δεν σήμαινε ότι έπρεπε να τον φάνε κιόλας;
Γιατί ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ.
Το ότι ήταν εκεί ,ήταν πουτσοκεφαλιά,αλλά δεν πήγαινε να φάει τη ζωή κανενός...ασχετά αν έχασε τη δική του.
ζωηρο παιδι???
δεν πηγαινε να φαει την ζωη κανενος???
μονο & μονο απο αυτο το ποστ σου φαινεται ποσο αναξιοπιστος & καταπτυστος εισαι..συνεχισε κακομοιρε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ,ο Φιλόπουλος ήταν ένα ζωηρό παιδί.Δεν σήμαινε ότι έπρεπε να τον φάνε κιόλας;
Γιατί ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ.
Το ότι ήταν εκεί ,ήταν πουτσοκεφαλιά,αλλά δεν πήγαινε να φάει τη ζωή κανενός...ασχετά αν έχασε τη δική του.
Δεν ήταν απλά ζωηρό παιδί ;)
Θάνατος δεν του άξιζε.
Οταν φίλε δίνεις ραντεβού με λοστάρια, κατσαβίδια, φοράς κράνος κλπ, ε όχι και δεν πήγαινε να φάει τη ζωή κανενός; Δλδ εάν ήταν μπροστά στο σκηνικό 20 βάζελοι με λοστούς νομίζεις ότι θα είχαμε μόνο έναν νεκρό; Επίσης από αυτά που έχω διαβάσει, τον Φιλόπουλο προσπάθησαν να τον ξεμοναχιάσουν. Ειδικά αυτόν; Γιατί; Ποιός ο λόγος που ειδικά αυτόν ξεμονάχιασαν; Και γιατί τέτοιο μένος με τον συγκεκριμένο; Αυτά είναι απορίες μου που δεν έχουν λυθεί ακόμα. Το έγκλημα είναι ανεπίτρεπτο και βδελυγματικό, αλλά θέλω να μάθω όλη την ιστορία και να μην απομονώσω μόνο το περιστατικό. Δεν υπάρχει λογική σε κάτι που δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχουν πολλές αιτίες και εάν δεν τις μάθω δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη.

Επισκέπτης
και βεβαια επειδη ζουμε στο κρατος του κροκους οι ΜΟΝΟΙ οπαδοι που ειναι φυλακη για σχετικα γεγονοτα ειναι αυτοι του ΘΡΥΛΟΥ..ειτε οι 8 του βολου που βγαζουν 60 χρονια για τον ηλιοπουλο,ειτε οι πιτσιρικαδες που εσπαγαν καθισματα στο παγκρητιο,ειτε αυτοι της λαυριου..

ΧΟΥ ρε που μιλατε & απο πανω..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θάνατος δεν του άξιζε.
Οταν φίλε δίνεις ραντεβού με λοστάρια, κατσαβίδια, φοράς κράνος κλπ, ε όχι και δεν πήγαινε να φάει τη ζωή κανενός; Δλδ εάν ήταν μπροστά στο σκηνικό 20 βάζελοι με λοστούς νομίζεις ότι θα είχαμε μόνο έναν νεκρό; Επίσης από αυτά που έχω διαβάσει, τον Φιλόπουλο προσπάθησαν να τον ξεμοναχιάσουν. Ειδικά αυτόν; Γιατί; Ποιός ο λόγος που ειδικά αυτόν ξεμονάχιασαν; Και γιατί τέτοιο μένος με τον συγκεκριμένο; Αυτά είναι απορίες μου που δεν έχουν λυθεί ακόμα. Το έγκλημα είναι ανεπίτρεπτο και βδελυγματικό, αλλά θέλω να μάθω όλη την ιστορία και να μην απομονώσω μόνο το περιστατικό. Δεν υπάρχει λογική σε κάτι που δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχουν πολλές αιτίες και εάν δεν τις μάθω δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη.
A ρε Personna εισαι πολυ μπροστα!!!!!

Επισκέπτης
Θάνατος δεν του άξιζε.
οτι και να ειχαν με το φιλοπουλο το μενος που τον χτυπησαν μας παραπεμπει σε εποχες βαρβαρων. δηλαδη ειναι μαγκια να μαχαιρωνουν 20 εναν οτι και να ηταν κωλοπαιδο η οτι αλλο θες;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και βεβαια επειδη ζουμε στο κρατος του κροκους οι ΜΟΝΟΙ οπαδοι που ειναι φυλακη για σχετικα γεγονοτα ειναι αυτοι του ΘΡΥΛΟΥ..ειτε οι 8 του βολου που βγαζουν 60 χρονια για τον ηλιοπουλο,ειτε οι πιτσιρικαδες που εσπαγαν καθισματα στο παγκρητιο,ειτε αυτοι της λαυριου..

ΧΟΥ ρε που μιλατε & απο πανω..
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά ουδείς σου απαντά, ομόθρησκος η αλλόθρησκος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με την ιδια λογικη και αυτοι που τον σκοτωσαν μπορει να ηθελαν να τον τραυματισουν αν δεν κανω λαθος τον μαχαιρωσαν στο ποδι αυτο δεν ειναι δικαιολογια οταν πας σε τετοια σκηνικα δεν ξερεις τι μπορει να γινει μπορει να καταληξης νεκρος οπως δυστηχως κατεληξε ο Φιλοπουλος η δολοφονος.
Εδώ τώρα να πούμε ότι η μαχαιριά είναι το ένα σκέλος. Το χειρότερο δεν είναι η μαχαιριά.... Μπορεί να δικαιολογήσω εν μέρει μια εγκληματική ενέργεια εν βρασμώ ψυχής, δλδ πάνω στα νεύρα μου σου έριξα μπουκέτο, έπεσες χτύπησες σε μια γωνία το κεφάλι σου και πέθανες. Στην προκείμενη περίπτωση αυτό που με εξοργίζει δεν είναι ο θάνατος αλλά τα βασανιστήρια στον μελλοθάνατο. Δλδ, βάσει ιατροδικαστικής εξέτασης τα τραύματα από τις μαχαιριές δεν ήταν θανάσιμα. Το εξοργιστικό ήταν η μέθοδος.... Τον μαχαίρωσαν στους δύο μηρούς για να μην μπορεί να σηκωθεί.. Στην συνέχεια και ενώ ήταν ξαπλωμένος αιμόφυρτος τον χτυπούσαν στο κεφάλι με αλυσίδα από μηχανή. Το θανάσιμο τραύμα επήλθε από το λουκέτο ρης αλυσίδας. Ακόμα και εάν ζούσε, η αλλοίωση στο πρόσωπο πιθανώς να τον οδηγούσε σε προσωπική βεντέτα και να άρχιζε να σκοτώνει από κει και πέρα μόνος του γαύρους από τη ζημιά που ήδη του είχαν κάνει στο πρόσωπο και το κρανίο.........και η οποία θα ήταν μόνιμη και εμφανής.....

Επισκέπτης
Θάνατος δεν του άξιζε.
τι δεν εχεις μαθει ρε???εδω μεσα εχουν γραφτει τα παντα..και απο τον nik30 που ξερει & απο τον alfa & αλλους χουλιγκανους σας & απο δικους μας..και βεβαια του την ειχαν στημενη..οπως την εστησαν στον νικολακη τον τρομπετιστα,οπως εφαγαν αυτον στην λουτσα,οπως την επεσαν στο getto,οπως θα την πεσουν σε αυτους που εκαναν τα παραπανω & παει λεγωντας..τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια???μηπως η ηληθια παπια που χρειαζεται μεταφραση για τα οσα γραφω???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
οτι και να ειχαν με το φιλοπουλο το μενος που τον χτυπησαν μας παραπεμπει σε εποχες βαρβαρων. δηλαδη ειναι μαγκια να μαχαιρωνουν 20 εναν οτι και να ηταν κωλοπαιδο η οτι αλλο θες;
Ξαναπάμε απο την αρχή.
Όποιος συμμετέχει σε τέτοια επεισόδια, προκαθορισμένα, είναι άξιος της μοίρας του.
Μπορεί αυτός και άλλοι 19 να περικυκλώσουν έναν κακομοίρη.
Μπορεί όμως κάλλιστα να περικυκλωθεί απο 20 και να καταλήξει κακομοίρης.
Θα μείνουμε πολύ ακόμα σε αυτο το σημείο??

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αντε βγαλε ακρη ρε που ειδες εσυ 20 να μαχαιρονουν εναν.
Στην κημης δεν κλοτσαγαν 20 βαζελοι εναν αεκτζη πεσμενο κατω αυτος δεν θα μπορουσε να χασει την ζωη του.
Δεν διακαιολογο κανεναν αλλα υποψηφιοι δολοφονοι υπαρχουν σε ολες της ομαδες.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτά είναι απορίες μου που δεν έχουν λυθεί ακόμα. Το έγκλημα είναι ανεπίτρεπτο και βδελυγματικό, αλλά θέλω να μάθω όλη την ιστορία και να μην απομονώσω μόνο το περιστατικό. Δεν υπάρχει λογική σε κάτι που δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχουν πολλές αιτίες και εάν δεν τις μάθω δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη.

Και νομίζεις ότι θα την μάθεις? Εδώ οι γονείς του μακαρίτη και λένε μισόλογα και ανακρίβειες...
Ποιός ξέρει τί από αυτούς που δεν γνωρίζουν και από αυτούς που γνωρίζουν??? Θα έμενα έκπληκτος αν κάποτε μιλούσαν ξεκάθαρα! Θα μπουν κάποιοι αλυσσοδεμένοι κάπου στο σκοτάδι κάποιας φυλακής(ή όχι, και αυτό δεν θα το μάθουμε ξεκάθαρα), οι γονείς και φίλοι θα κάνουν μνημόσυνα και θα κλαίνε για τον άδικο χαμό(αλλά δεν θα μιλάνε ξεκάθαρα) και αυτοί που έχουν τη γνώση, για άλλη μια φορά θα μας την κρύψουν...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Απαντά ο ίδιος στον εαυτο του.
Είναι πολύ μπροστά ,για αυτό...

Επισκέπτης
Στην κημης δεν κλοτσαγαν 20 βαζελοι εναν αεκτζη πεσμενο κατω αυτος δεν θα μπορουσε να χασει την ζωη του.
σωπα ρε φιλε???εχουν γινει τετοια πραγματα???γαυροι θα ηταν & αυτοι..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι δεν εχεις μαθει ρε???εδω μεσα εχουν γραφτει τα παντα..και απο τον nik30 που ξερει & απο τον alfa & αλλους χουλιγκανους σας & απο δικους μας..και βεβαια του την ειχαν στημενη..οπως την εστησαν στον νικολακη τον τρομπετιστα,οπως εφαγαν αυτον στην λουτσα,οπως την επεσαν στο getto,οπως θα την πεσουν σε αυτους που εκαναν τα παραπανω & παει λεγωντας..τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια???μηπως η ηληθια παπια που χρειαζεται μεταφραση για τα οσα γραφω???
Αν η αστυνομία παρακολουθεί το σάϊτ και γίνει σύντομα κάποιο επεισόδιο, να είσαι σίγουρος οτι θα ψάξει να σε βρει με αυτά που λες.

Επισκέπτης
μικρη ψωλομαζευτρα αμα υπηρχαν επιχειρηματα για αντιλογο θα κελαιδαγατε σαν πουτανες.τωρα τουμπεκι ψιλοκομμενο..ετσι πρεπει γιατι εισαστε μπουκωμενοι ετσι & αλλιως..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όχι βάζελοι ήταν στην Κύμης.
όπως κ χανούμια εκείνα τα μαλακισμένα που έδειραν έναν φίλο του βάζελου κ του κατέβασαν τα βρακιά κ τραβαγαν με τα κινητά τους....

...αλλά εκεί,να θες να γαμήσεις την συζήτηση μπαγλαμά για να ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ....
...σηκώνει βρισίδια ο οργανισμός σου...

Επισκέπτης
δεν ημουν εκει για να το δω αυτα που ανεφεραν λεω και αν δεν ηταν 20και ηταν 5 αλαζει κατι; οσο για τους 20 που χτυπαγαν τον αεκζη το ιδιο βαρβαροι ειναι δεν αλαζει κατι οτι χρωμα οπαδος και να ειναι. το γεγονος λεω οτι ειναι απαραδεκτο.

Επισκέπτης
Αν η αστυνομία παρακολουθεί το σάϊτ και γίνει σύντομα κάποιο επεισόδιο, να είσαι σίγουρος οτι θα ψάξει να σε βρει με αυτά που λες.
στην καραπουτσκλαρα μου..καθαρος ουρανος,αστραπες δεν φοβαται..αλλοι κλανουν μεντες & δεν μιλανε παρα πετανε μισολογα γιατι ειναι μπλεγμενοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom