Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα που δεν συμφωνείτε μαζί τους,να δείτε πόσο φίλοι είστε κ πόσο ωραία κουβέντα θα κάνετε.ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
εσυ τωρα γιατι εισαι εριστικος και τους προκαλεις; η αντικειμενικοτητα ειναι προνομοιο των ολυμπιακων και μονο. επρεπε να το ειχες καταλαβει σκοτεινε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είπα κι εγώ!
Είναι δυνατόν να συζητήσουμε πολιτισμένα;
Και βέβαια, δεν γίνεται........
Είπα κι εγώ!
Είναι δυνατόν να συζητήσουμε πολιτισμένα;
Και βέβαια, δεν γίνεται........

Αφού ΤΟΛΜΗΣΕΣ κ διαφώνησες.
ΑΡΠΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα που δεν συμφωνείτε μαζί τους,να δείτε πόσο φίλοι είστε κ πόσο ωραία κουβέντα θα κάνετε.ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
Εγώ αγαπητέ ψάχνω να βρω την αλήθεια. Εάν η αλήθεια δε με συμφέρει, ή είναι διαφορετική από αυτή που άκουσα και μου το αποδείξουν θα το παραδεχτώ. Τώρα εάν ο πλέζουρας με λέει προκατηλειμμένο, αυτό δεν είναι απλά αστείο. Μέχρι και οι γαυροπέτρες γνωρίζουν εδώ μέσα τον αρχιερέα της προκατάληψης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εσυ τωρα γιατι εισαι εριστικος και τους προκαλεις; η αντικειμενικοτητα ειναι προνομοιο των ολυμπιακων και μονο. επρεπε να το ειχες καταλαβει σκοτεινε.

Καλώστον έστω κ ΄΄ΕΔΩ΄΄.
Πραγματικά κράταγα ώρα μέχρι πότε θα τους μπινελικώσουν.
Πάντως προσπαθούν τα παλλουκάρια .Έσπασαν κάθε ρεκόρ.
Άλλες φορές πάνω στο λεπτό αρχίζει το πεόχυσμα.Τώρα κράτησε κανα μισάωρο η πολιτισμένη συζήτηση.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ.

Και εννοείται ότι θα αρχίσουν τώρα περί Νανάς κ Φρόσως....

Επισκέπτης
Καλώστον έστω κ ΄΄ΕΔΩ΄΄.
Πραγματικά κράταγα ώρα μέχρι πότε θα τους μπινελικώσουν.
Πάντως προσπαθούν τα παλλουκάρια .Έσπασαν κάθε ρεκόρ.
Άλλες φορές πάνω στο λεπτό αρχίζει το πεόχυσμα.Τώρα κράτησε κανα μισάωρο η πολιτισμένη συζήτηση.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ.

Και εννοείται ότι θα αρχίσουν τώρα περί Νανάς κ Φρόσως....
εμ!!! τα θελει και σενα ο κωλο σου!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν απάντησες.
Απλά βλέπεις ένα νεκρό Παναθηναϊκό και έναν νεκρό Ολυμπιακό.
Όλα τα διαμεσολαβούντα δεν σε αφορούν.
Θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.
Φιλικά.
Φιλε μου σου απαντησα!!!

Σου ειπα οτι Βαζιζομενοι στην Ατιμωρισια "καποιο" Εστησαν το Δικο τους Εγκλημα!!!
Το Εγκλημα ηταν ΟΠΑΔΙΚΟ ακομη και αν ΔΕΝ προερχεται απο τον Χωρο των Οργανωμενων Συνδεσμων!!!!
Διαφωνεις?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ αγαπητέ ψάχνω να βρω την αλήθεια. Εάν η αλήθεια δε με συμφέρει, ή είναι διαφορετική από αυτή που άκουσα και μου το αποδείξουν θα το παραδεχτώ. Τώρα εάν ο πλέζουρας με λέει προκατηλειμμένο, αυτό δεν είναι απλά αστείο. Μέχρι και οι γαυροπέτρες γνωρίζουν εδώ μέσα τον αρχιερέα της προκατάληψης.

Αν θες να κάνουμε συζήτηση ανθρωπινη ξέρεις που θα μας βρεις.Εδώ αν διαφωνείς είσαι φαιδρός κ χουντικός.Και βέβαια πρέπει να την ψάχνεις την αλήθεια.
Όχι σαν κάτι άλλους που όταν δεν τους αρέσει η αλήθεια λένε το μόνιμο ΄΄ήσουν εκεί,έχεις αποδείξεις΄΄
Ενώ όταν κα΄τι αποδεικνύεται(όπως στην προκειμένη με την δολοφονία στη Λούτσα) που ΒΓΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Κ ΑΠΛΆ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ,  ε τότε έγινε επίτηδες διαστρέβλωση...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εδωσα στον Φεθρυ μια απαντηση Μπορεις να την δεις και να μου πεις !!
αλλα ακομα και αν διαφωνεις Φιλε!!!
μπορουμε να Διαφωνουμε ....Συμφωνοντας!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φιλε μου σου απαντησα!!!

Σου ειπα οτι Βαζιζομενοι στην Ατιμωρισια "καποιο" Εστησαν το Δικο τους Εγκλημα!!!
Το Εγκλημα ηταν ΟΠΑΔΙΚΟ ακομη και αν ΔΕΝ προερχεται απο τον Χωρο των Οργανωμενων Συνδεσμων!!!!
Διαφωνεις?
Ναι.
Και διαφωνεί και η αστυνομία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνεις?
Για το δεύτερο συμφωνούμε. Οι μπάτσοι και τα κανάλια γιατί μίλησαν για προσωπικές διαφορές όχι οπαδικές; Και εν πάση περιπτώσει, τι είχε κάνει ο μακαρίτης και ήθελαν να τον σκοτώσουν;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αν θες να κάνουμε συζήτηση ανθρωπινη ξέρεις που θα μας βρεις.Εδώ αν διαφωνείς είσαι φαιδρός κ χουντικός.Και βέβαια πρέπει να την ψάχνεις την αλήθεια.
Όχι σαν κάτι άλλους που όταν δεν τους αρέσει η αλήθεια λένε το μόνιμο ΄΄ήσουν εκεί,έχεις αποδείξεις΄΄
Ενώ όταν κα΄τι αποδεικνύεται(όπως στην προκειμένη με την δολοφονία στη Λούτσα) που ΒΓΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ Κ ΑΠΛΆ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ,  ε τότε έγινε επίτηδες διαστρέβλωση...
Βιάζεσαι πολύ όμως.
Περίμενε να φτάσουν και οι δυο υποθέσεις στο ακροατήριο και τότε θα διαπιστώσουμε τον πραγματικό λόγο των δολοφονιών.
Μέχρι τότε, όλοι μας, υποθέσεις κάνουμε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βιάζεσαι πολύ όμως.
Περίμενε να φτάσουν και οι δυο υποθέσεις στο ακροατήριο και τότε θα διαπιστώσουμε τον πραγματικό λόγο των δολοφονιών.
Μέχρι τότε, όλοι μας, υποθέσεις κάνουμε.
Ποια είναι η δικιά σου υπόθεση για τη Λούτσα λοιπόν;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν απάντησες.
Απλά βλέπεις ένα νεκρό Παναθηναϊκό και έναν νεκρό Ολυμπιακό.
Όλα τα διαμεσολαβούντα δεν σε αφορούν.
Θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.
Φιλικά.
Στην λαυριου υπαρχουν και δολοφονοι και ηθικοι αυτουργοι στην λουτσα δεν υπαρχουν ηθικοι αυτουργοι αυτοι ειναι η μονη διαφορα.
Οσο για αυτα που ειπες και εσυ και οι αλλοι για εμας τους γαυρους οτι δεν μπορουμε να κανουμε κουβεντα μαγκες εσεις ηρθατε εδω και μαλιστα ορισμενοι προκαλοντας.

Επισκέπτης
ε αφου το ειπαν οι μπατσοι ετσι θα ειναι..τραβα μωρη ψωλα να κανεις καμια κωλοτουμπα παρακατω..τα καλα & συμφεροντα οποτε σου καυλωνει???ΟΥΣΤ απο δω χιλιοχυμενη κατατρεγμενη κομμωτρια..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι.
Και διαφωνεί και η αστυνομία.
Και εσυ στηριζεις την Γνωμη σου στην Αστυνομια?
Εδω πριν απο λιγο λεγαμε οτι Η δικαισυνη εχει ελευθερους του Δολοφονους της Λαυριου λογω της αχρηστης Αστυνομιας που πηρε καταθεσεις της ΠΛΑΚΑΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα φίλε, επειδή είμαι αρκετά υποψιασμένος και για τα κίνητρα και την αξιοκρατία της Ελληνικής αστυνομίας ούτε και αυτούς τους πολυπίστεψα.....
Μπορεί κάλλιστα η αστυνομία να λέει ψέμματα για να αποφευχθεί λ.χ. μια γενικευμένη βεντέτα ανάμεσα σε γαυροβάζελους. Η πολύ απλά μπορεί να μη θέλει να αφήσει να βγει στην επιφάνεια μια αρρωστημένη κατάσταση μη ελέγξιμης οπαδομαχίας σε περιοχή που μένει ο πρωθυπουργός της χώρας......Μη γίνουμε και ρεζίλι στα προισταμένια μας............

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εδω πριν απο λιγο λεγαμε οτι Η δικαισυνη εχει ελευθερους του Δολοφονους της Λαυριου λογω της αχρηστης Αστυνομιας που πηρε καταθεσεις της ΠΛΑΚΑΣ
Οκ.
Να μη στηρίξω τη γνώμη μου στην αστυνομία, που όσο κι αν δεν την συμπαθώ, είναι η ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ.
Που να τη στηρίξω όμως;
Στον pleasure και τις κραυγές της ζούγκλας που βγάζει;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χριστόφορε εδώ λανθάνεις.... Δεν ήταν οι καταθέσεις της πλάκας....
ηταν η διαδικασία παράνομη......... Αρα και άκυρες οι καταθέσεις........Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom