Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
θα ειναι πολυ παραπανω.ειναι παρα πολυ ελληνες που εχουν παρει εισητηρια απο εκει.και ολοι ειναι κατοχοι και αγγλικου διαβατηριου αφου εχουν μεγαλωσει εκει.εγω προσωπικα ξερω δυο που ηταν σε γκισε με τουλαχιστον αλλους 20-30 φιλους τους που πηραν ολοι απο οτι μου ειπαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Personna Kαλημερα Καταρχην!!
θελω να σου δωσω Συγχαρητήρια  για ενα σου Ποστ σε αλλο θρεντ!!
Εγραψες!!!!!
Καλημέρα καβλιάρη μου.... Σπασίμπα ;) Και επειδή έχω αδυναμία στους Σέρβους και στον Τζόλε, και επειδή ο γαύρος έχει παράδοση σε μεταγραφές λουκούμια από Σερβία πάρε και ένα νέο........
«Τιμή μου»...
Ο Γιοβάνοβιτς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού 
Αθήνα
Ο επιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, αφού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Οι δηλώσεις του στην SportDay: «Δεν ήξερα ότι ήρθαν να με δουν στο ματς με τη Γάνδη. Γνωρίζω όμως ότι ενδιαφέρονται για μένα από το περασμένο καλοκαίρι. Είναι τιμητικό για μένα ότι με θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα. Εχω προτάσεις από τη Γερμανία, αλλά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες είναι αδέλφια μας και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League. Eχει τον Τζόρτζεβιτς και τον Κοβάσεβιτς, που είναι σταρ στην πατρίδα μου. Είναι ενδιαφέρουσα προοπτική να έρθω στην Ελλάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι πρόταση.
Το καλοκαίρι έχω συμφωνήσει με τη Σταντάρ ότι θα φύγω για μια μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να φύγω πρωταθλητής από το Βέλγιο και να έρθω στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ξέρω ότι κατακτούν διαρκώς τον τίτλο στην Ελλάδα και ότι φέτος έχουν περάσει στους 16 του Champions League. Είναι σοβαρή προοπτική για μένα».
Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο στράικερ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού που κάνει για τη νέα σεζόν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θελω να σου δωσω Συγχαρητήρια  για ενα σου Ποστ σε αλλο θρεντ!!
Εγραψες!!!!!
Μάλλον αναφέρεσαι στη διαφωνία μου ότι επειδή 2-3 μαλάκες σκότωσαν βάζελο πρέπει η μισή Ελλάδα να πάει φυλακή ;)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον αναφέρεσαι στη διαφωνία μου ότι επειδή 2-3 μαλάκες σκότωσαν βάζελο πρέπει η μισή Ελλάδα να πάει φυλακή ;)
Oxι δεν μιλα γι αυτο (αν και συμφωνω ΚΑι με αυτο)
Ο κόσμος για να αλλάξει νικ πρέπει να αποκτήσει παιδεία και συν τοις άλλοις να έχει κατάλληλα γονίδια....
Είναι πλείστες οι φορές που βλέπω πράματα που με εξοργίζουν στον δρόμο, στην τηλεόραση, στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, στα φανάρια, στο πάρκο, στο γήπεδο... Παντού.... Από μικρός έτσι ήμουνα. Απλά με την παιδεία που απέκτησα έγινα και δυστυχισμένος αφού συνειδητοποιώ αυτά που βλέπω... Πολλές φορές ρίχνω χριστούς και παναγίες, πολλές φορές βρίζω, πολλές φορές θέλω να μπω με το αυτοκίνητο στο μαξίμου. Μετά πάλι όταν είμαι καβλωμένος να κάνω κάτι γυρίζω και βλέπω τον μπάτσο στο αυτόφωρο που πήγε τις πουτάνες να μιλάει με τον κολλητό του για το ντάιμοντ ντολλς και τι ωραία μουνιά εφερε. Μετά βλέπω τον δικαστή να απελαύνει ινδό που δεν εχει να φάει γιατί επαιτεί παράνομα. Λίγο πιο πέρα βλέπω το μαλάκα με το καγιέν να σταματάει με πράσινο και την πέφτει στην γκόμενα γράφοντας στ αρχίδια του τους υπόλοιπους.....Το βράδυ βλέπω το "καλό παιδί" τον Καμπουράκη να λέει ότι έκανε πλάκα όταν έλεγε αλήθεια.....Με όλα αυτά ξαναξενερώνω και τους γράφω όλους μια και καλή στ αρχίδια μου... Που και που βλέπω τέλλογλου και βαξεβάνη, διαβάζω λίγο τσίμα, μπαίνω στο μπουρδέλα πάω σε κάνα κωλόμπαρο και έρχομαι στα ίσα μου. Ο κόσμος με απογοητεύει γιατί διαπιστώνω όσο μεγαλώνω πόσο χέστες, κλαψομούνια και γλείφτες είναι οι περισσότεροι. Οι ολίγοι απλά εκμεταλλεύονται τις μετριότητες και τον μέσο αστό. Κάποτε ο μικρομέσαίος αστός είχε δύναμη. Τώρα πια είναι η κατάντια της ανθρωπότητας. Αυτά και συγγνώμη την ομήγυρη για τις παπαριές μου...
Μιλαω γι αυτο!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σωστος δεν καταλαβενω γιατι να πανε φυλακη οπαδοι του Ολυμπιακου που ηταν στην λαυριου και οχι οπαδοι και του Παναθηναικου? και προσοχη δεν μιλαω για αυτους που ειχαν σημετοχη στην δολοφονια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σωστος δεν καταλαβενω γιατι να πανε φυλακη οπαδοι του Ολυμπιακου που ηταν στην λαυριου και οχι οπαδοι και του Παναθηναικου? και προσοχη δεν μιλαω για αυτους που ειχαν σημετοχη στην δολοφονια.
Aπο την Αρχη που εγινε το περιστατικο (Η Δολοφονια)
Προσπαθω να εξηγησω Εδω μεσα οτι περα απο τους Δολοφονους θα πρεπει να πανε φυλακη και αυτοι που "κανονισαν" το Ραντεβου!!! και απο τις Δυο Ομαδες!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Oxι δεν μιλα γι αυτο (αν και συμφωνω ΚΑι με αυτο)Μιλαω γι αυτο!!
Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι για το τι πιστεύω..... Η ζωή διαρκώς μου αποδεικνύει ότι οι ταμπέλες είναι ηλίθια εφεύρεση αυτών που θέλουν τον κόσμο διαλυμμένο. Η δική μου εμπειρία μου έδειξε ότι τα βρίσκω πολύ άνετα με κάποιον γαύρο που έχει μυαλό και κατανοεί τον κόσμο που ζει, ακόμα και με κάποιον γαύρο ακροδεξιό, παρά με βάζελο αριστερό που η μόνη μας ομοιότητα είναι η ταμπέλα που χρησιμοποιούμε. Με τον τελευταίο μάλιστα μπορώ να παίξω και ξύλο με τα κόμπλεξ που τον ακολουθούν μάλλον από την παιδική του ηλικία και τα μεταλλαγμένα γονίδιά του.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Προσπαθω να εξηγησω Εδω μεσα οτι περα απο τους Δολοφονους θα πρεπει να πανε φυλακη και αυτοι που "κανονισαν" το Ραντεβου!!! και απο τις Δυο Ομαδες!!!!
Αυτο ακριβως ελεγα και εγω γιατι ηθικοι αυτουργοι στην δολοφονια ειναι και η μαγκες του Παναθηναικου που κανονισαν το ραντεβου με αυτους του Ολυμπιακου.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι για το τι πιστεύω..... Η ζωή διαρκώς μου αποδεικνύει ότι οι ταμπέλες είναι ηλίθια εφεύρεση αυτών που θέλουν τον κόσμο διαλυμμένο. Η δική μου εμπειρία μου έδειξε ότι τα βρίσκω πολύ άνετα με κάποιον γαύρο που έχει μυαλό και κατανοεί τον κόσμο που ζει,[size=13pt] ακόμα και με κάποιον γαύρο ακροδεξιό[/size], παρά με βάζελο αριστερό που η μόνη μας ομοιότητα είναι η ταμπέλα που χρησιμοποιούμε. Με τον τελευταίο μάλιστα μπορώ να παίξω και ξύλο με τα κόμπλεξ που τον ακολουθούν μάλλον από την παιδική του ηλικία και τα μεταλλαγμένα γονίδιά του.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως ελεγα και εγω γιατι ηθικοι αυτουργοι στην δολοφονια ειναι και η μαγκες του Παναθηναικου που κανονισαν το ραντεβου με αυτους του Ολυμπιακου.
Ακριβως!!!
βεβαια ο τυφλος οπαδισμος που κρυβεται πισω απο "αντικειμενικοτητες"
δεν αφηνει καποιους να το δουν αυτο και ετσι πρεπει να πανε φυλακη ......
ΜΟΝΟ οι Δολοφονοι Ολυμπιακοι.....
Καταλαβες φιλε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στην Ελλάδα όσο πιο μεγάλη δημοσιότητα παίρνει ένα θέμα τόσο πιό άδικη είναι η δικαισύνη που αποδίδεται (βλ. Ζαχό). Στο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ο ηθικός αυτουργός κρίνεται με το ίδιο ακριβώς ποινολόγιο με τον φυσικό αυτουργό. Μάλιστα πλείστες φορές ο φυσικός μπορεί να έχει και ευνοικότερη μεταχείριση λόγω ψυχικής διαταραχής, ή στιγμιαίας έλλειψης ελέγχου. Για μένα ο Φιλόπουλος δεν είναι βάζελος και ο δολοφόνος δεν είναι Ολυμπιακός. Οπως λέει και ο λαός... Οποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Και οι κότες δεν έχουν ομάδα. Μόνο οι πάπιες έχουν.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι για το τι πιστεύω..... Η ζωή διαρκώς μου αποδεικνύει ότι οι ταμπέλες είναι ηλίθια εφεύρεση αυτών που θέλουν τον κόσμο διαλυμμένο. Η δική μου εμπειρία μου έδειξε ότι τα βρίσκω πολύ άνετα με κάποιον γαύρο που έχει μυαλό και κατανοεί τον κόσμο που ζει, ακόμα και με κάποιον γαύρο ακροδεξιό, παρά με βάζελο αριστερό που η μόνη μας ομοιότητα είναι η ταμπέλα που χρησιμοποιούμε. Με τον τελευταίο μάλιστα μπορώ να παίξω και ξύλο με τα κόμπλεξ που τον ακολουθούν μάλλον από την παιδική του ηλικία και τα μεταλλαγμένα γονίδιά του.
Δεν χρειαζεται, ουτε και ειναι λογικο να Εχουμε Ιδια αντιληψη των Πραγματων .....Βεβαια και του Ποδοσφαιρου!
αλλα οταν εχουμε τις ιδιες "Βασικες" Ηθικες αρχες ....Μπορουμε να "Συμφωνουμε"...Διαφωνοντας!!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σωστό, ασυζητητί.
Αλλά "τυγχάνει" στην προκείμενη περίπτωση να μην άφησαν πίσω τους κάποιο νεκρό οι Παναθηναϊκοί.
Το ζήτημα, αν θες τη γνώμη μου (δικαίωμά σου και να μην τη θες βέβαια), είναι οτι τα πάντα οι περισσότεροι τα κρίνουν με οπαδικά κριτήρια.
Είναι δικός μας; Καλά του έκανε. (Η ψάχνουμε να βρούμε ελαφρυντικά, οτι όλοι φταίνε, καλή ώρα)
Είναι αλλόθρησκος; Ισόβια στον παλιοπούστη.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σωστό, ασυζητητί.
Αλλά "τυγχάνει" στην προκείμενη περίπτωση να μην άφησαν πίσω τους κάποιο νεκρό οι Παναθηναϊκοί.
Το ζήτημα, αν θες τη γνώμη μου (δικαίωμά σου και να μην τη θες βέβαια), είναι οτι τα πάντα οι περισσότεροι τα κρίνουν με οπαδικά κριτήρια.
Είναι δικός μας; Καλά του έκανε. (Η ψάχνουμε να βρούμε ελαφρυντικά, οτι όλοι φταίνε, καλή ώρα)
Είναι αλλόθρησκος; Ισόβια στον παλιοπούστη.
Συμφωνω !!!
Αυτο λεω !!!
Φεθρυ!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μαγκες Μπορουμε ΟΛΟΙ να μιλσουμε ΛΟΓΙΚΑ!!!
παρακαλω ΟΧΙ προσωπικες αντιπαραθεσεις !!!!

Η Κουβεντα παει  μια χαρα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνω !!!
Αυτο λεω !!!
Φεθρυ!!!
Το πρόβλημα με τον έλληνα φίλε είναι ότι πρέπει κάποιος να πεθάνει για να κάτσει να συζητήσει σαν άνθρωπος.... Μέχρι τότε όλοι τσακώνονται με όλους και κανείς δεν ψάχνει να βρει την πραγματική αιτία, ή μάλλον όλοι βρίσκουν το έυκολο εξιλαστήριο θύμα. Ποιός είναι ο δολοφόνος; Οι Ολυμπιακοί.
Ποιός έστειλε τον Ζαχό στο κενό; Οι πουτάνες πυ γαμιούνται..
Το χειρότερο βέβαια είναι ότι πολλές φορές αυτόν τον τρόπο σκέψης ακολουθούν και οι "μορφωμένοι" δικαστές..........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πολύ απλά όμως, άσχετα με τη σοφιστεία αν ήταν βάζελος η όχι ο Φιλόπουλος (η με το πόσο "καλό" παιδί ήτανε), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μένουν ατιμώρητοι αυτοί που τον σκότωσαν.
Και το λέω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο την οπαδική ταυτότητα θύτη και θύματος.
Φαντάζομαι οτι συμφωνείς Κρις.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ απλά όμως, άσχετα με τη σοφιστεία αν ήταν βάζελος η όχι ο Φιλόπουλος (η με το πόσο "καλό" παιδί ήτανε), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μένουν ατιμώρητοι αυτοί που τον σκότωσαν.
Και το λέω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο την οπαδική ταυτότητα θύτη και θύματος.
Φαντάζομαι οτι συμφωνείς Κρις.
Ε βεβαια Συμφωνω!!!
απλα το θεμα δεν τελειωνει στους "δολοφονους" δηλαδη σε αυτους που ΕΚΑΝΑΝ το εγκλημα αλλα και σε αυτους που το "Εστησαν"!!!
και αυτοι ειναι και απο τις δυο Ομαδες!!!....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom