Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (10 μέλη και 51 επισκέπτες)

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Αν και με στεναχώρησαν και τα δυο αποτελέσματα (0-1 με Μπαοκ και 1-1 με ΑΕΚ) πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε παρά πολύ καλύτερη μοίρα από πέρυσι και γίνεται μια καλή προσπάθεια. Κάποια σκάρτα υλικά (Μπουχαλακης και Φετφατζίδης) μπορούν να τρίβουν τον πάγκο η να πίνουν καφέ στην εξέδρα και η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα δένει και περισσότερο με τους πιο ποιοτικούς παικτες που διαθέτει.
Φυσικά εάν είχαμε αποφύγει το δώρο γκολ στον Μπαοκ και την ισοπαλία στο 90 με ΑΕΚ τώρα θα μιλάγαμε για αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.
Είμαστε μόλις 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή και όλοι οι αντίπαλοι μας για τον τίτλο έχουν καταλάβει ότι «μέσα στο χορτάρι» τους έχουμε στριμώξει ασχημα και από δικά μας λάθη έχουμε χάσει βαθμούς!
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη γιαυτο μην γκρινιάζετε και όλα θα πάνε καλά!
Ακόμη και αυτά τα πολύ καλά 70λεπτα μπάλας με την Μίλαν, σε ένα ματς που τελικά γαμηθηκε, μπήκαν στο «σακκούλι» της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται φέτος!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο οσους παιχτες φυγανε περσυ απο την ΑΕΚ τυπε ειτε ειναι τραυματιες ειτε δεν μπορουν να παρουνε τα ποδια τους και ο Βρανιες θελει να γυρισει πισω ενω δεν εχει κλεισει τριμηνο στο Βελγιο  :S :S :S :S
Αν μας δώσουν οι Βέλγοι 3.5 μύρια ας έρθει ο Βράνιες. Ο Γιοχανσος τύπε που είναι; Παίζει καθόλου; Α! Και ο Αραούχο άκουσε γιούχα σε ματς της Λας Πάλμας....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
Αυτή η κωλοφαρδια ΠΑΟΚ πριν μια εβδομάδα και ΑΕΚ σήμερα, είναι αδιανόητη πάντως...πάλι καλά που δεν χάσαμε...
Η κωλοφαρδια ποια ειναι?
Δωσε 20 μπαλιες στον φετφα μες στην μικρη περιοχη...αν βαλει εστω 1 γκολ στα 20, εγω ξεριζωνω τα αρχιδια μου και κατεβαινω συγγρου...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
Στο γήπεδο πήγα αλλά η ατυχία και η μαλακια σας ήταν είναι και θα είναι τόσο μεγάλη που το πήρα στα χαρτιά, όπως και εσύ πρόπερσι με τον ιβιτς στην λεωφόρο.
Ξεκάθαρα πράγματα, δεν κρυβομαι.
Βέβαια και οι 2 πήραν αυτό που τους άξιζε,να κοουτσαρουν σπίτια τους.
εγω ειμαι μικρη ομαδα (οπως λετε,δεν φτανω τα πρωτ. του Αρη)...και κοιταζω να κερδιζω οπως μπορω...
εσεις...ομαδα 44 πρωταθληματων,που εχετε παιξει και τσουλου, και κρυφτηκατε πισω απο ενα ρολακι χαρτι??? Ντροπη!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η κωλοφαρδια ποια ειναι?
Δωσε 20 μπαλιες στον φετφα μες στην μικρη περιοχη...αν βαλει εστω 1 γκολ στα 20, εγω ξεριζωνω τα αρχιδια μου και κατεβαινω συγγρου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως βελτίωσε κάτι ο προπονητής σας. Δεν έπαιξε ο Μπούχα. Κάτι είναι και αυτό

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
Ομάδα της πουτσας με προπονητή και παίχτες από τα lidl δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν απέναντι σε μισή ομάδα της πλάκας...αυτή είναι η κατάντια του Ολυμπιακού του Χοντρού.
Πιστευεις οτι ο νατχο θα ηταν εκτος 18αδας απο την βαλενθια πχ???και ομως στον ολυμπιακο δεν χωρουσε γιατι εχεις φετφα... :vomit:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η κωλοφαρδια ποια ειναι?

μαλακα σημερα κεντας παιζεις μεγαλη μπαλα στα ποστ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.431
Πόντοι
12.436
εγω ειμαι μικρη ομαδα (οπως λετε,δεν φτανω τα πρωτ. του Αρη)...και κοιταζω να κερδιζω οπως μπορω...
εσεις...ομαδα 44 πρωταθληματων,που εχετε παιξει και τσουλου, και κρυφτηκατε πισω απο ενα ρολακι χαρτι??? Ντροπη!!!
Πάλι δεν απαντάς.

Που κρυφτηκα ρε μπάρμπα, μόλις πριν έγραψα ότι εκμεταλευτικαμε την μαλακια που σας δέρνει και την ατυχία σας και το πήραμε.
Αλλά αυτό είναι ντροπή  το να μπαίνει κάποιος με πιστόλι μέσα και κάποιος άλλος να λέει "είσαι τελειωμενος" στον διαιτητή είναι μαγκιά να φανταστώ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Από τους διεκδικητές ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά. Καταρχάς έχει κορμό και προπονητή για 2η χρονιά και βάθος στο ρόστερ. Η ΑΕΚ έχει κορμό αλλά όχι τα άλλα 2. Ο ΟΣΦΠ έχει βάθος στο ρόστερ αλλά όχι τα άλλα 2. Και αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι κάνει τη κοιλιά του και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν έχει απώλειες σε βαθμούς.

Η αληθεια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εχει καλο ροστερ και γενικα στησιμο προσαρμοσμενο στο ελληνικο πρωταθλημα. Αν παρει και κανα σφυριγμα και περασει απο κανα παραρτημα, τοτε εχει τον πρωτο λογο για το πρωταθλημα.
Για ομαδες που θα πανε να παιξουν επιφυλακτικα, να κλειστουν, το να κανει παιχνιδι κυριαρχιας και να σπασει τις αμυνες τους, χωρις αυτες να μπορουν να αντεπιτεθουν ( που ειναι η πλειοψηφια των ομαδων του ελληνικου πρωταθληματος)θα τα καταφερει.
ΑΝ ομως μια ομαδα τον πρεσαρει, πιεσει στο κεντρο του, τοτε μπορει ανετα να φτασει στην περιοχη του και εκει ειναι ευαλωτος. Ο Πασχαλακης ειναι και ασταθης και επιρρεπης στο λαθος, εναν Κρεσπο εχει μονο πισω.Το θεμα ειναι ποια ομαδα θα το κανει αυτο? Ο Λεβαδειακος και η Λαμια? Ο Ολυμπιακος το εκανε την προηγουμενη αγωνιστικη και μονο χαρη σε δικη του παροιμιωδη ανικανοτητα στο σκοραρισμα δεν εγραψε αλλη μια 5αρα.
Οι 18ρηδες το Παναθηναικου φανταζομαι δε θα κλειστουν πισω να ταμπουρωθουν οπως κανουν οι Λεβαδειακοι. Και γιατι ειναι Παναθηναικος και οχι Λεβαδειακος, αλλα και απλουστατα γιατι εχουν τις ικανοτητες να το κανουν. Και ο ΠΑΟΚ δε θα κατεβει οπως ο Αστερας Τριπολης με τον Παναθηναικο, με κλειστους χωρους και λαου λαου. Θα πανε βουρ στον πατσα να " ριξουν 4αρα" και θα βγαλουν την ομαδα ψηλα. Ετσι και παιρνει τις μπαλες ο Παναθηναικος εκει, αντε βαλε τον Κανιας και τον Σακχοφ να πιασουν τους 18ρηδες και τον Κουλιμπαλι . Το θεμα ειναι οτι ο Παναθηναικος βρισκει και το δρομο προς τα διχτυα φετος, δεν ειναι σα τον Ολυμπιακο που οι διαφοροι Χασαν και Φετφατζιδηδες δε βαζουν γκολ ουτε με αιτηση.
Και με τον Αρη πιστευω την επομενη αγωνιστικη θα τα βρει μπαστουνια ο ΠΑΟΚ, καθως εκει το Χαριλαου θα ζεματαει , θα ειναι αιμα και αμμος και δε θα εχουν χωρο τα τσαλιμακια των ακριβοπληρωμενων βεντετων του ΠΑΟΚ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόλις άκουσα ότι ο Φορτούνης το "εγώ σας γαμάω" το έκανε στη μαθητική κερκίδα!!! Δηλαδή τι παίχτηκε; Ξεκίνησαν τα παιδάκια τα γαμοσταυρίδια όταν μπήκε το γκολ (μη πεταχτεί κανένας να πει μαλακία έχω πάει πολλές φορές με τον ανηψιό μου και μια φορά είπα "τι κάνει ο μαλάκας" και μόνο που δε με λινσάρισαν)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
Πιστευεις οτι ο νατχο θα ηταν εκτος 18αδας απο την βαλενθια πχ???και ομως στον ολυμπιακο δεν χωρουσε γιατι εχεις φετφα... :vomit:
ο Νατχο ηταν υποψηφιος για το κεντρο της Μιλαν το 13-14 αν θυμαμαι...αυτος και ενας αλλος(δεν θυμαμαι ποιος,μαυρος ηταν παντως)...τελικα πηραν τον αλλον και ο Νατχο ηρθε δανεικος στον παοκ για 1 σεζον...
μεγαλη παιχτουρα... απορω γτ τον αφηνετε παγκο... ημουν μεσα στα νευρα οταν εμαθα οτι πηγε σε εσας..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006

Πάντως βελτίωσε κάτι ο προπονητής σας. Δεν έπαιξε ο Μπούχα. Κάτι είναι και αυτό
Τυπε ο μπουχα μας τελειωσε την ευρωπη, οταν με την μπετις επρεπε να φαει 3 κοκκινες μεχρι το 25...

Ο φετφα μας τελειωσε το πρωταθλημα..
Το μονο καλο ειναι οτι τωρα που δεν εχουμε στοχους, μπορει να χωρεσουμε στην 18αδα και τον φουκαρα τον νατχο..

Επισκέπτης
43460544_1903016536431831_2981822349948485632_n.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
 Η αληθεια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εχει καλο ροστερ και γενικα στησιμο προσαρμοσμενο στο ελληνικο πρωταθλημα. Αν παρει και κανα σφυριγμα και περασει απο κανα παραρτημα, τοτε εχει τον πρωτο λογο για το πρωταθλημα.
Για ομαδες που θα πανε να παιξουν επιφυλακτικα, να κλειστουν, το να κανει παιχνιδι κυριαρχιας και να σπασει τις αμυνες τους, χωρις αυτες να μπορουν να αντεπιτεθουν ( που ειναι η πλειοψηφια των ομαδων του ελληνικου πρωταθληματος)θα τα καταφερει.
ΑΝ ομως μια ομαδα τον πρεσαρει, πιεσει στο κεντρο του, τοτε μπορει ανετα να φτασει στην περιοχη του και εκει ειναι ευαλωτος. Ο Πασχαλακης ειναι και ασταθης και επιρρεπης στο λαθος, εναν Κρεσπο εχει μονο πισω.Το θεμα ειναι ποια ομαδα θα το κανει αυτο? Ο Λεβαδειακος και η Λαμια? Ο Ολυμπιακος το εκανε την προηγουμενη αγωνιστικη και μονο χαρη σε δικη του παροιμιωδη ανικανοτητα στο σκοραρισμα δεν εγραψε αλλη μια 5αρα.
Οι 18ρηδες το Παναθηναικου φανταζομαι δε θα κλειστουν πισω να ταμπουρωθουν οπως κανουν οι Λεβαδειακοι. Και γιατι ειναι Παναθηναικος και οχι Λεβαδειακος, αλλα και απλουστατα γιατι εχουν τις ικανοτητες να το κανουν. Και ο ΠΑΟΚ δε θα κατεβει οπως ο Αστερας Τριπολης με τον Παναθηναικο, με κλειστους χωρους και λαου λαου. Θα πανε βουρ στον πατσα να " ριξουν 4αρα" και θα βγαλουν την ομαδα ψηλα. Ετσι και παιρνει τις μπαλες ο Παναθηναικος εκει, αντε βαλε τον Κανιας και τον Σακχοφ να πιασουν τους 18ρηδες και τον Κουλιμπαλι . Το θεμα ειναι οτι ο Παναθηναικος βρισκει και το δρομο προς τα διχτυα φετος, δεν ειναι σα τον Ολυμπιακο που οι διαφοροι Χασαν και Φετφατζιδηδες δε βαζουν γκολ ουτε με αιτηση.
Και με τον Αρη πιστευω την επομενη αγωνιστικη θα τα βρει μπαστουνια ο ΠΑΟΚ, καθως εκει το Χαριλαου θα ζεματαει , θα ειναι αιμα και αμμος και δε θα εχουν χωρο τα τσαλιμακια των ακριβοπληρωμενων βεντετων του ΠΑΟΚ.
Οι δικοί σας παίζουν χωρίς αίσθηση του φόβου. Όμως έχουν ένα κακό. Δεν έχουν τη πείρα να χειριστούν ένα ντέρμπι (λογικό). Πάντως αυτός ο Μακέντα στο ΦΜ12 ή το ΦΜ13 κένταγε. Έχω την εντύπωση ότι θα σας βγει ένας νέος Μπεργκ. ΑΝ γίνει να διώξουμε Λύμπε και σχετικούς και να πάρουμε τον Νταμπίζα  :grin: :grin: :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
Πάλι δεν απαντάς.

Που κρυφτηκα ρε μπάρμπα, μόλις πριν έγραψα ότι εκμεταλευτικαμε την μαλακια που σας δέρνει και την ατυχία σας και το πήραμε.
Αλλά αυτό είναι ντροπή  το να μπαίνει κάποιος με πιστόλι μέσα και κάποιος άλλος να λέει "είσαι τελειωμενος" στον διαιτητή είναι μαγκιά να φανταστώ
και εμεις την ατυχια σας εκμεταλευτηκαμε και την μαλακια που δερνει τον Βουκοβιτς... Δεν επαιξες περσι το πηρες...
Δεν επαιξα φετος το πηρα....σε νικησα οπως με νικησες...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
μαλακα σημερα κεντας παιζεις μεγαλη μπαλα στα ποστ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε αυτο που γινεται φετος ειναι πρωτοφανες...παιζει να εχουμε και το καλυτερο κεντρο των τελευταιων 20 ετων και ο αλλος μου παιζςι με τον φετφα και αφηνει εκτος 18αδας τον νατχο..
Και ο γκιγιρμε επαιζε το πρωτο του παιχνιδι σημερα!!!!!!!
Παρανοια κανονικη...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Η κωλοφαρδια ποια ειναι?

Ήσουν σαφέστατος στην τοποθέτηση σου
 :respect: :respect: :respect:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τυπε ο μπουχα μας τελειωσε την ευρωπη, οταν με την μπετις επρεπε να φαει 3 κοκκινες μεχρι το 25...

Ο φετφα μας τελειωσε το πρωταθλημα..
Το μονο καλο ειναι οτι τωρα που δεν εχουμε στοχους, μπορει να χωρεσουμε στην 18αδα και τον φουκαρα τον νατχο..
Κύπελλο;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δηλαδή ΑΝ φέτος το πάρει ο ΠΑΟΚ μετά από 35+ χρόνια εσύ τι νομίζεις ότι θα γίνει; Δε θα βγει όλη η οπαδική κάβλα των ΠΑΟΚτζήδων; Και αν τον επόμενο χρόνο ξεκινήσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ και η ομάδα είναι για τον πούτσο ποιος θα νοιαστεί;

Με 15-16 παίκτες (μαξ) είναι λογικό να μη βγαίνει. Το Τσου Λου είναι 4 ταχύτητες πάνω από το Ελληνικό. Και ο Ουζουνίδης δεν έκανε τη μαλακία (για μένα) του Μαρτινς να παίξει με τη Μπενφίκα με 11 αλλαγές (δεν είχε να το κάνει κιόλας). Αλλά από την άλλη τα κουκιά είναι μετρημένα. Πάντως νομίζω ότι σε 10-12 μέρες που θα ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα Μάνταλος, Άλεφ, Μπογιέ Οικονόμου θα επιστρέψουν (λογικά). Δε ξέρω τι θα βγάλει ο τραυματισμός του Κλωναρίδη σήμερα και του Γαλανόπουλου

Ρε μυστη συγκρινεις τον παοκτζη με τον αεκτζη? Ιδιες πρεπει να ειναι οι οπαδικες απαιτησεις του παοκτση, μιας ομαδας με ενα πρωταθλημα παραπανω απο τη Λαρισα και οπαδων που εχουν δει 11 πρωταθληματα 15 τοσα κυπελλα,που εχει παιξει τσαμπιονς λιγκ και εχει κοιταξει στα ισια τη Ρεαλ Μαδριτης, τη Μιλαν, τη Ρομα, που εχει παιξει ισως την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα ,απο πλευρας θεαματος αρχες δεκαετιας 90?  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom