mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Ένα πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα και αυτό για γέλια και στημένο. Το λες και επιτυχία.
Ένα πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα και αυτό για γέλια και στημένο. Το λες και επιτυχία.
και εσυ πολυ γαβρος για να λες αυτες τις παπαριες επισηςΠρεπει να εισαι πολυ βαζελος δηλαδη μαλακας να μιλας για γραφικοτητες οταν εχεις προεδρο ενα πρεζονι αλητη που γελαει ολη η Ευρωπη μαζι του...
00Ένα πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα και αυτό για γέλια και στημένο. Το λες και επιτυχία.
μπαχαλακηδες τυπεΤουλαχιστον εγω ειμαι γαυρος και γραφω στο νημα της ομαδας μου....εσυ εισαι βαζελομαλακας και μας σκοτιζεις τα αρχιδια στο δικο μας νημα.
και εσυ πολυ γαβρος για να λες αυτες τις παπαριες επισης
πως ειπες;Μπα απλα μαλακες τυπε...σαν και σενα.
μπαχαλακηδες τυπε
εγω απλως αναφερθηκα στους αγγελοπουλουςΤουλαχιστον εγω ειμαι γαυρος και γραφω στο νημα της ομαδας μου....εσυ εισαι βαζελομαλακας και μας σκοτιζεις τα αρχιδια στο δικο μας νημα.
παντως για ενα πρωταθλημα σε ολα τα αθληματα υπαρχει ενας ανεξηγητος εκνευρισμος... :SΜια χαρα καταλαβες μαλακα...τη πουτσα μου την εχεις μονιμα στο κωλο σου σε ολα τα σπορ.
πως ειπες;
βγαλε λιγο την πουτσα μου απο το στομα σου γιατι κανεις mumbling και δεν σε καταλαβαινω
οι παπαριες εχουν να κανουν οτι πεταει τη μπαλα στην εξεδραΔηλαδή ο Τράκης δεν είναι πρεζόνι και γραφικός;
Που έβγαινε στην τηλεόραση και ζήταγε από τον Τσίπρα να τιμωρήσει το Σπανούλη επειδή έκανε χειρονομίες στην εξέδρα;
τυπε μου δεν εχεις δικιοΚακώς δε σε νοιάζει γιατί μιλάμε για ένα μαλάκα που έχει φτάσει να μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.
Υποτίθεται εσείς οι Παναθηναϊκοί ψοφάτε για Ευρώπη.
οταν αυτος και η οικογενεια του εχουν βαλει καμμια δεκαρια κοντειρ με χρηματαΚακώς δε σε νοιάζει γιατί μιλάμε για ένα μαλάκα που έχει φτάσει να μας κάνει ρεζίλι διεθνώς.
Υποτίθεται εσείς οι Παναθηναϊκοί ψοφάτε για Ευρώπη.
Ο πρώτος είναι γελοίος κι ο άλλος ανύπαρκτος.τρινκιέρι και πλάθα λέει