mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
μλκ μου μπορεις να με λες κ αηττητο για την περιοδο 2018-2019!ρε καλωστον τον απεριοριστο μπατζετ
μλκ μου μπορεις να με λες κ αηττητο για την περιοδο 2018-2019!ρε καλωστον τον απεριοριστο μπατζετ
μλκ μου μπορεις να με λες κ αηττητο για την περιοδο 2018-2019!
Ποίου χρόνου τύπε; Αν ξηλωσεις την ομάδα και δε ρίξεις λεφτα σε 2-3 χρόνια τουλάχιστον θα εχουμε ομάδα.Εντάξει και μέχρι εδώ που αντέξαμε καλά είναι. Άντε και του χρόνου.
We keep on dreamingΕντάξει και μέχρι εδώ που αντέξαμε καλά είναι. Άντε και του χρόνου.
Ας το δωσουν και στον κομποτη τυπε μπας και δουμε κανα πρωταθλημα και εμεις...που οι 40αρηδες παρθενοι που μας διοικουν εχουν δωσει κοντα μισο δις για να παρουν 3 πρωταθληματα σε 12 χρονια...Τελικά ισχύει ότι οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν το μπάσκετ στο Μαρινάκη;
Και το γουεμπλει του βαζελου μην ξεχασουμε τυπε...Τα δύο Ευρωπαϊκά ξέχασες. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Τελικά ισχύει ότι οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν το μπάσκετ στο Μαρινάκη;
We keep on dreaming
τυπε ειδικα ο γουρλοματης ειναι η κλασσικη περιπτωση που παει για πρωτη φορα σε μπουρδελο 22 χρονων με κοστουμι και προπελα στο λαιμο κρατωντας σοκολατακια για να γαμησει :SΑς το δωσουν και στον κομποτη τυπε μπας και δουμε κανα πρωταθλημα και εμεις...που οι 40αρηδες παρθενοι που μας διοικουν εχουν δωσει κοντα μισο δις για να παρουν 3 πρωταθληματα σε 12 χρονια...
Τυπε εχω κοψει το μπασκετ απο την αρχη της σεζον..δεν εχω δει ουτε 1 δευτερολεπτο φετος...δεν ξερω ουτε καν ποιοι νεοι παικτες παιζουν φετος στην ομαδα που φοραει το σημα του ολυμπιακουΠοσα νυχια εφαγες τυπε στο πρωτο ημιχρονο που ειμασταν μπροστα και επαιζε το σεναριο ακομα και αυτο το φετεινο μπουρδελο να παρει πρωταθλημα;
Α επισης δεν ασχοληθηκα ουτε στις επιτυχιες (πχ οταν σπασαμε την εδρα του βαζελου)...
η λεξη γραφικοτητα ειναι φτωχη πλεον να περιγραψει τις παπαριες που λενε