Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Και τωρα για διδακτικους λογους μαθημα ιστοριας για τον πρωτο διδαξαντα στην οπλοφορια στα γηπεδα...
:2funny:

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ή καπετάνιος ή Ρίγκο, έχει συνδέσει την ιστορία του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παναθηναικού.

Επί της προεδρίας του είχε καταφέρει να φέρει στον ΠΑΟ παίκτες μεγάλης και εγνωσμένης αξίας όπως οι Ζάετς, Σαραβάκος, Βαζέχα, Γαλάκος, Σαργκάνης,Χ.Δημόπουλος, Βάντσικ, Αποστολάκης, Μπορέλι, Γεωργιάδης, Ρότσα και άλλους.

Τότε ο Παναθηναϊκός μονοπωλούσε τα πρωταθλήματα από τον αιώνιο αντίπαλο και όποτε έπαιζε μαζί του κέρναγε και από μερικές τεσσάρες.

Όμως ο Πρόεδρος -όπως έγραφαν οι παλιοί αθλητικοί συντάκτες του Παναθηναικού -, όταν θύμωνε και ένιωθε ότι αδικείται ο Παναθηναϊκός  δεν έπαιρνε χαμπάρι.

Με τον Γιάτσεκ Γκμοχ προπονητή ο «καπετάνιος», έβγαζε το σιδερικό, το ακουμπούσε πάνω στο τραπέζι με την κάννη γυρισμένη προς τον προπονητή και τον ρωτούσε με ποιους παίκτες παίζει  η ομάδα την Κυριακή.

Μάλλον θα ήθελε να εγκρίνει την ενδεκάδα.

Το Νοέμβριο του 1992 o «καπετάνιος» τράβηξε το κουμπούρι στον αγώνα με την Κόρινθο, στην Λεωφόρο, όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του τραγουδούσαν προσβλητικά συνθήματα για την οικογένειά του.

Τότε ο καπετάνιος έφτασε να σκαρφαλώσει στα συρματοπλέγματα που χώριζαν τους θερμόαιμους από τους επισήμους για να τα βάλει με όσους τον ενόχλησαν.

Την επόμενη ημέρα, «απολογούμενος» για το ντου που έκανε πηδώντας μέσα στο γήπεδο και φτάνοντας μέχρι το πέταλο, είπε στον παλιό αθλητικό συντάκτη του ΠΑΟ Μανώλη Σαριδάκη :

«Όταν ακούω να βρίζουν εμένα ή την οικογένεια μου, χάνω το μυαλό μου! Εκείνη τη στιγμή, δεν είμαι Πρόεδρος, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο. Είμαι ένας άνθρωπος που τον προσβάλλουν βάναυσα και θέλω να υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψη μου».

Το διάσημο επεισόδιο με το πιστόλι του Βαρδινογιάννη έγινε το Σεπτέμβριο του 1985, σ’ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τορίνο.

Ο καπετάνιος θεώρησε ότι  ο Γάλλος διαιτητής Μισέλ Βοτρό αδικούσε τον Παναθηναϊκό και με το όπλο ανα χείρας μπούκαρε ανενόχλητος στη φυσούνα, πρωταγωνίστησε στα επεισόδια και ήρθε στα χέρια παίζοντας ξύλο και απειλώντας τον διαιτητή.

Για την πράξη του αυτή ο καπετάνιος  έφαγε δύο χρόνια αποκλεισμό απο τα γήπεδα από την UEFA.

Μετά το επεισόδιο με τον Βοτρό, ο «καπετάνιος» απέκτησε και το δεύτερο παρατσούκλι του που ήταν »Ρίγκο με τα πιστόλια» .

Ο ίδιος σε δηλώσεις του πάντα στα ΜΜΕ του Παναθηναϊκού έλεγε πως μπορεί μερικές φορές να έχανε την ψυχραιμία του αλλά ουδέποτε προσπάθησε να επηρεάσει διαιτητή.

Μπορεί ο καπετάνιος να είναι θερμόαιμος, μπορεί να μην δέχεται μύγα στο σπαθί του σίγουρα  όμως είναι λάθος του που πήγε στα δημοσιογραφικά μπουθ να ζητήσει εξηγήσεις από τον σπόρτκάστερ της Νόβα.

Έστω κι αν οι  σημερινοί αθλητικοί ρεπόρτερ είναι απείρως πιο πομπώδεις υπερφίαλοι και ατάλαντοι σε σχέση με τους παλαιότερους της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Πολλές φορές θεωρούν ότι πρέπει να παίρνουν ξεκάθαρη θέση σε φάσεις λες και είναι διαιτητές του αγώνα,γεμίζουν με λέξεις μια μετάδοση και την κάνουν κουραστική την ώρα που πρέπει να σιωπήσουν,λένε ένα κάρο μαλακίες που προκαλούν ακόμη και τον πιο ψύχραιμο οπαδό να ανεβεί στα μπούθ να τους ξηλώσει.

Όμως ο θερμόαιμος οπαδός του ΠΑΟ,Γιώργος  Βαρδινογιάννης,ο άνθρωπος που συνέδεσε την προεδρία του με τις καλύτερες επιτυχίες και τις ευρωπαϊκές διακρίσεις  του Παναθηναϊκού.
Νταξει ρε μαν 2 φορες τραβηξε, το ενα περιστατικο ηταν ενδοοικογενειακο οποτε δε πιανεται,το αλλο ηταν με ξενους,σε επιασε ο πονος για τον Βοτρο? :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.254
Πόντοι
5.006

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αυτό.  :grin:

Συνημμένα

• xalali.png
    xalali.png
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 68

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
"Ένας παίκτης που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τιμωρείται μόνο εάν την στιγμή που η μπάλα αγγίξει ή μεταβιβαστεί από έναν συμπαίκτη του, αυτός συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, κατά την άποψη του διαιτητή, με το να: • επηρεάζει το παιχνίδι ή • επηρεάζει έναν αντίπαλό του • αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος στην θέση αυτή"

Ποιο από αυτά συμβαίνει? Ούτε που τον βλέπει ο τερματοφύλακας, και αυτός ανοίγει τα πόδια να περάσει η μπάλα όταν έχει ήδη πέσει ο τερματοφύλακας, δεν συμμετέχει ενεργά πουθενά, ούτε επηρεάζει

Τυπε...Η Κινηση Που Κανει Και Λες Εσυ Οτι Ανοιγει τα Ποδια Για Να Περασει Η Μπαλλα...Εγω Λεω Οτι Κανει Κινηση Για Να Σπρωξει Την Μπαλλα Στα Δικτυα !!  :-

Δεν Εχει Σημασια Ομως Ουτε Τι Νομιζεις Εσυ Ουτε Τι Νομιζω Εγω...Απο Τη Στιγμη Που Κανει Κινηση Επηραεζει Το Παιχνιδι Οπως Πολυ Σωστα Λεει Ο Κανονισμος !!!  :cool2:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Αυτό.  :grin:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3922.0;attach=1008032;image[/img[/URL]]

[/quote]
Αντι...Με Την Αδεια Σου Το Περναω Και Στο Διπλα Νημα Του ΖΜπαοκ !!!  ;D ;D ;D

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Τυπε...Η Κινηση Που Κανει Και Λες Εσυ Οτι Ανοιγει τα Ποδια Για Να Περασει Η Μπαλλα...Εγω Λεω Οτι Κανει Κινηση Για Να Σπρωξει Την Μπαλλα Στα Δικτυα !!  :-

Δεν Εχει Σημασια Ομως Ουτε Τι Νομιζεις Εσυ Ουτε Τι Νομιζω Εγω...Απο Τη Στιγμη Που Κανει Κινηση Επηραεζει Το Παιχνιδι Οπως Πολυ Σωστα Λεει Ο Κανονισμος !!!  :cool2:

Θα επηρέαζε με την κίνηση αν τον έβλεπε ο τερματοφύλακας και τον μπέρδευε, εδώ ούτε που τον έχει δει καθόλου, είναι μακριά του και πηδάει να αποκρούσει προς τον παίκτη,ούτε τον ενόχλησε, ούτε τον μπέρδεψε

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Θα επηρέαζε με την κίνηση αν τον έβλεπε ο τερματοφύλακας και τον μπέρδευε, εδώ ούτε που τον έχει δει καθόλου, είναι μακριά του και πηδάει να αποκρούσει προς τον παίκτη,ούτε τον ενόχλησε, ούτε τον μπέρδεψε

Τυπε Λεει Κατι Τετοιο Ο Κανονισμος ???  :think:

Λεει Αν Τον Βλεπει Το Τερμα Επηρεαζει Και Αν Οχι Δεν Επηρεαζει ???  :S :S :S

"Ένας παίκτης που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τιμωρείται μόνο εάν την στιγμή που η μπάλα αγγίξει ή μεταβιβαστεί από έναν συμπαίκτη του, αυτός συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, κατά την άποψη του διαιτητή, με το να: • επηρεάζει το παιχνίδι ή • επηρεάζει έναν αντίπαλό του • αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος στην θέση αυτή"

Αυτο λεει Ο Κανονισμος Που Σωστα Εβαλες...Το Πως Ερμηνευει Κανεις Τον Κανονισμο Ειναι Ενα θεμα !!! :rolleyes:

Με Το Γραμμα Του Κανονισμου Αφου Κανει Κινηση Συμμετεχει Ενεργα Στο Παιχνιδι !!!  :cool2:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Τυπε Λεει Κατι Τετοιο Ο Κανονισμος ???  :think:

Λεει Αν Τον Βλεπει Το Τερμα Επηρεαζει Και Αν Οχι Δεν Επηρεαζει ???  :S :S :S

Αυτο λεει Ο Κανονισμος Που Σωστα Εβαλες...Το Πως Ερμηνευει Κανεις Τον Κανονισμο Ειναι Ενα θεμα !!! :rolleyes:

Με Το Γραμμα Του Κανονισμου Αφου Κανει Κινηση Συμμετεχει Ενεργα Στο Παιχνιδι !!!  :cool2:

Ρε άνθρωπε, καθαρά το λέει, θεωρείται οτι συμμετέχει ενεργά σε 3 περιπτώσεις: 1.αν επηρεάζει το παιχνίδι, 2. αν επηρεάζει έναν αντίπαλό του,3.αν αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος σ αυτή τη θέση. 3 περιπτώσεις, τί κάνει κίνηση μου λές? με την κίνησή του πρέπει να εμπίπτει σε μια από τις 3 παραπάνω περιπτώσεις

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Ρε άνθρωπε, καθαρά το λέει, θεωρείται οτι συμμετέχει ενεργά σε 3 περιπτώσεις: 1.αν επηρεάζει το παιχνίδι, 2. αν επηρεάζει έναν αντίπαλό του,3.αν αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος σ αυτή τη θέση. 3 περιπτώσεις, τί κάνει κίνηση μου λές? με την κίνησή του πρέπει να εμπίπτει σε μια από τις 3 παραπάνω περιπτώσεις

Τυπε Λεμε Το Ιδιο Πραγμα...Η Κινηση Εμπιπτει Στην Πρωτη Περιπτωση...!!!  :idiot:

Εσυ Λες Δεν Επηρεαζει...Τι Να Κανουμε Τωρα ?  :think:

Να Αλλαξουμε Τον Κανονισμο ???  :S :S :S

Edit : Ασε Τον Αλλαξε Μολις Ο Κομινης !!! Γελανε Και Τα Τσιμεντα Της Τουμπας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ρε τυπε επειδη επιμενεις και κανεις το μαυρο-ασπρο...

Συνημμένα

• 29060302_1629119947177155_5672603168673672204_o.jpg
    29060302_1629119947177155_5672603168673672204_o.jpg
    177,7 KB · Εμφανίσεις: 25

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Ρε τυπε επειδη επιμενεις και κανεις το μαυρο-ασπρο...

Μας δουλεύεις? Έβαλες την δεύτερη υποπερίπτωση του άρθρου 4, που λέει όταν η μπάλα προσκρούει στον τερματοφύλακα ή σε δοκάρι και πάει σε άλλον επιθετικό που σουτάρει και βάζει γκολ.

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

Αχαχαχα Αλεξ φιλαρακο θα φατε και τιμωρια ετσι να γουσταρετε...εξυγιανση Σοβιετ δεν θελατε; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μας δουλεύεις? Έβαλες την δεύτερη υποπερίπτωση του άρθρου 4, που λέει όταν η μπάλα προσκρούει στον τερματοφύλακα ή σε δοκάρι και πάει σε άλλον επιθετικό που σουτάρει και βάζει γκολ.

Ειδα που σου εβαλα και τον κανονισμο και του γαμησες τη μανα για να το βγαλεις οπως πιστευεις εσυ...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456

Επισκέπτης
Κυκλοφορησε νεο πλανο απο τη ΨΟΦΑ που δειχνει ξεκαθαρα οτι τελικα καλυπτοταν ο παιχτης του ΖΜΠΑΟΓΚ και δεν υπαρχει οφσαιντ....συνεπως ανακαλω τα προηγουμενα σχολια μου. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 29062906_10215370709123886_4205073965502169088_o.jpg
    29062906_10215370709123886_4205073965502169088_o.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 25

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παντως, εδω που τα λεμε, μια χαρα ημασταν παλια...Παιρνατε τις κουπες όπως τις παιρνατε ,εμεις γκρινιαζαμε και του χρονου παλι τα ιδια..Ουτε φωνες,ουτε πιστολια,ουτε τιποτα...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Παντως, εδω που τα λεμε, μια χαρα ημασταν παλια...Παιρνατε τις κουπες όπως τις παιρνατε ,εμεις γκρινιαζαμε και του χρονου παλι τα ιδια..Ουτε φωνες,ουτε πιστολια,ουτε τιποτα...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Περα απο τη πλακα τυπε τετοια αισχη δεν τολμησε κανεις στο παρελθον να κανει...αυτο το Ρωσσικο σκουπιδι πρεπει να αποβληθει αμεσα οχι μονο απο το ποδοσφαιρο αλλα και απο τη χωρα.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
κατ εμένα κανονικό είναι το γκολ και να μην υπήρχε ο παίκτης του ΠΑΟΚ εκεί το γκολ θα έμπαινε μην λέμε μαλακίες..δύσκολη φάση..το θέμα είναι ότι πλέον αυτό είναι μικρής σημασίας με το γενικότερο πλάνο. Καλά το μέτρησε μετά από μια ώρα και είχε την απαίτησή να συνεχιστεί το αγώνας ο Κομίνης? Τραγικός και ακόμα πιο τραγικός ο Ιβάν..που πας ρε με το περίστροφο? Ότι και να πούμε είναι για γέλια και για κλάματα μαζί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom