Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τελος παντων μαγκες μου, στην περιοδο Μαρινακη εγω εκει τοποθετο την αρχη της κακης περιοδου με τα πολλα λαθη και την κακη αγωνιστικη εικονα, πειτε και εσεις ποτε τοποθετειτε κατα τη γνωμη σας η αρχη.
(Χελρεισερ για να αναπτυξω μια γνωμη πρεπει να εχω αρχη και τελος, οποτε πρεπει πρωτα να βρουμε την αρχη)

Ρε φιλε εγω την εχω πει την αποψη μου...τα τελευταια 2-3 χρονια ξεκινησε το κακο που αποφασισε ο Μαρινακης να εφαρμοσει το πλανο συνεργαζομαστε με εναν μεγαλομανατζερ και αγοραζουμε απο αυτον οτι εχει.

Με τον Σιλβα που λες παλι το ιδιο ειχε γινει απλα ο Πορτογαλος ηταν καλος προπονητης και η ομαδα ηταν καλη...μετα δεν μας εκατσαν οι συνεργασιες με τους επομενους μανατζερ και φτασαμε εδω που φτασαμε.

Συν βεβαια οτι καθε χρονο πουλουσαμε οτι μπορουσαμε να πουλησουμε και επρεπε καθε χρονο να φτιαχνουμε ομαδα απο την αρχη...

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Λοιπον φιλε, οτι εχει <<στενο>> κυκλο συνεργασιας με μανατζερ, δεν θα το ελεγα, γραφε....
Ραμαντανι-Πίνι Ζάχαβι(Φεισα, Μιλιβιγιεβιτς, Παρέδες, Μάρκο Μάριν, Χασι)
Ενροτο(Μιραλας, Μαζουακού, Οφοε)
Μίνο Ραϊόλα(Μανολας, Μητρογλου, Αφελάι)
Ζόρζε Μέντες(Ρομπέρτο)
Ντμίτρι Σέλουκ (Ελαμπντελαουί, Αμπντί Ιμπραϊμ)
Ινιάκι Ιμπάνιεθ(Φουστέρ, Ορμπάιθ)
Μουσταφά Εραϊντίν(Βουκοβιτς)
Κουτσολιακος(Φορτουνης)
Κάρλος Γκονσάλβες(Μπέντο,Ιντέγε)
Και πολλοι ακομα...
Για την ομαδα του Σιλβα τι να πεις? που πηρε το πρωταθλημα με 35 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο? που πραγματικα εξεφτελισε τους παντες? Που για να χασει το αηττητο αφησανε τον Ολυμπιακο με 9 παικτες και το γκολ με μαιμου πεναλτι? Που για το πως εγινε και το ποτε εγινε και ποιοι σφυριξαν εκεινον τον τελικο κυπελλου τι να πεις? Σαν Ολυμπιακος δεν καταλαβες οτι εκαναν το παν Κοντονης-Μελισσανιδης και λοιπες δυναμεις για να σε στησουν? και να αποδιοργανωσουν ολη την ομαδα που ειχε τελειωσει τις υποχρεωσεις της και ολοι οι ποδοσφαιριστες και ειδικα οι ξενοι, εκατσαν 20 μερες παραπανω στην Ελλαδα περιμενοντας ποτε θα αποφασισουν τα καριολια οτι βολευει την αεκ να παιξει τον τελικο?
Για τις πωλησεις τωρα, Μιραλας, Μανωλας, Σαμαρης, Τοροσιδης, Βαις, Μητρογλου, Μιλιβογιεβιτς, Ιντεγιε, Ρετσος οι κυριωτερες και ακριβοτερες, αν ξεχναω καμια μου λες.
Πες μου εσυ οταν ο Μανωλας πεφτει στα ποδια σου και σε παρακαλαει ασε με να φυγω απο τις Τουμπες και τις Λεωφορους να κανω καριερα και να χεστω στα φραγκα, ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ??
Οταν ο Μιραλας που ερχετε τωρα σαν μεσσιας εκλαιγε με λυγμους για να δεχτει την προταση της Εβερτον ο Ολυμπιακος, να τον κρατησει να τον κανει τι?
Ο Τοροσιδης ειπε στον Μαρινακη <<παιζω τοσα χρονια στον Ολυμπιακο, πηρα τα παντα, ασε με να παω να παιξω και εγω εξω τωρα που προλαβαινω>> Τι να κανει ο Μαρινακης στον Αρχηγο του Ουμπιακου? Να τον στειλει στα νταμαρια?
Τον Μητρογλου τον εβριζε ολο το γηπεδο οταν ηρθε δανικος, οτι δεν στριβει, οτι δεν τρεχει, οτι δεν τα βαζει, ε μην μου πεις οτι δεν το θυμασαι?
Με τον Ιντεγιε να τον κρατησεις δεν μπορουσες, γιατι του διναν οι κινεζοι τα τριπλα και ο Γκονσαλβες πιεσε ανελεητα για να κονομησει και αυτος λεγοντας οτι ο παικτης θα παθει ψυχολογικο αν δεν κανει αυτη την μεταγραφη...(Ποιος δεν θα παθαινε δηλαδη) Αλλα απο τοτε η πορτα στον Γκονσαλβες εκλεισε οριστικα...
Ο Σαμαρης πιεσε να του δωσουμε 2 μυρια το χρονο, 2 μυρια το χρονο τα δινες ρε φιλε εσυ στο Σαμαρη?
Ο Βαις περασε και δεν ακουμπησε, μονο με τις μπυρες ασχοληθηκε...Μας αφησε και 5,3 μυρια και πηγε στην ευχη της παναγιας.
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ!!
Σε αυτον επρεπε να παλεψει, να του τα χωσει χοντρα, τρια μυρια? τρια μυρια, παρτα γιατι εισαι ολος ο Ολυμπιακος, μιλα του του παικτη, ριχτον στο φιλοτιμο, πεστου <<εγω σε εβγαλα απο την αφανεια και επαιξες με Ατλετικο και Γιουβε και σε ειδε ολος ο κοσμος>> Σε αγαπαμε και μας αγαπας και εσυ, τι σου δινουνε οι αγγλετερες?? παρτα απο μενα και κατσε, να γινεις (που εισαι) η σημαια του Ολυμπιακου...Δεν το κανε...Και μονο απο αυτο το λαθος, παραλιγο να χασουμε το πρωταθλημα και χασαμε το κυπελλο γιατι στη σεντρα δεν υπηρχε Ολυμπιακος χωρις το Σερβο...Αυτα...

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
δηλωνω μετα το σημερινο διπλο ,θα παρουμε το πρωταθλημα
η ΑΕΚ 9εκατ. απο την ευρωπη αν δεν δωσει 2-3 για μεταγραφες με τις απουσιες και τα ρεστα δεν χτυπαει πρωταθλημα
ο ΠΑΟΚ θα κανει γκελες και ο Μαρινακης θα σηκωνει με τον Σαββα και τον Καραπαπα το 45ο και 8ο συνεχομενο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.245
Πόντοι
5.006
Το μονο μου παραπονο απο τον Βαγγελα, ειναι οτι εχει βαλει τον Ολυμπιακο στη μεση της κοματικης αντιπαραθεσης με τον συριζα, σαν βερος νεοδημοκρατης, φιλος και κουμπαρος της Ντορας και του Μητσοτακεικου, ειναι βασικος υποστηρικτης και χρηματοδοτης του αγωνα κατα του συριζα, κανοντας τη θεση του Ολυμπιακου ακομα πιο δυσκολη, πολλαπλασιαζοντας τους εχθρους του αλλα και τη σφοδροτητα που του επιτιθενται.
Παρολα αυτα ειναι παρον, με ολη του τη δυναμη και ισχυ και επισης ειναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σε αντιθεση με κατι αλλα ζωα που υποτιθεται οτι νοιαζοντε για τον κοσμακη...

εδω θα διαφωνησω τυπε...αυτο τον πολεμο δεν τον ξεκινησε ο βαγγελας, αλλα οι απεναντι (συριζα, καμμενος, κοντονης, σαββιδης, μελισσαν, ζουγκλας, σδνα κτλ.)...ολοι αυτοι ξεκινησαν τον πολεμο απο την πρωτη στιγμη που ανελαβε τον ολυμπιακο (βλεπε κοριοπολις, παραγκα και οραμα κτλ)...για ποιο λογο κανανε και κανουν αυτο τον πολεμο δεν ειμαι σιγουρος, γιατι ο χοντρος δεν εχει κατ ουσιαν επιχειρησεις στην ελλαδα, οποτε μαλλον ειναι επειδη πρεπει να πεσει ο ολυμπιακος απο την κορυφη, καθως ο συρριζα πρεπει να αλλαξει καθε τι παλιο και κατεστημενο (και να βαλει τα δικα του κατεστημενα εννοειται, πχ. σαββιδη)...
ο μαρινακης μπηκε στην πολιτικη (δημαρχος πειραια - νδ) και στα μμε (εφημεριδες - καναλια) οχι ως αρχικη επιλογή του αλλα επειδη εξαναγκαστηκε να αμυνθει στον πολεμο που του γινεται...ειδε οτι αν δεν φυλαξει τον κωλο του, οι ανωμαλοι θα τον χωσουν φυλακη...δεν ξυπνησε μια μερα και ειπε πολεμαω τον συριζα, αναγκαστηκε να το κανει γιατι τον πολεμαει ο συριζα...

Επισκέπτης
Στο μεταξυ εμεινε ελευθερος ο Μπορχα μαγκες...ευκαρια να τον παρουμε να τον περασουμε στοπερ που ελεγε ο Αλεφας και να λυσουμε το προβλημα στην αμυνα!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Στο μεταξυ εμεινε ελευθερος ο Μπορχα μαγκες...ευκαρια να τον παρουμε να τον περασουμε στοπερ που ελεγε ο Αλεφας και να λυσουμε το προβλημα στην αμυνα!!!
Ποιος Μπορχα? Ο επονομαζόμενος κόμπρα???

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.876
Πόντοι
5.506
:S :S :S

Συνημμένα

• prwtoselido940.jpg
    prwtoselido940.jpg
    867,8 KB · Εμφανίσεις: 40

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.876
Πόντοι
5.506
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Συνημμένα

• alefas+gia+borxa.jpg
    alefas+gia+borxa.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Ο Αλεφας και η Πυθια τυπε...οτι ελεγε εβγαινε αληθινο.Βρες και αυτο που ελεγε μετα οταν ειδε οτι τελικα τα σεντερ μπακ ξεκωλιαζανε τη κομπρα οτι αυτος θα τον εβαζε στοπερ γιατι εχει μεγαλο επιτοπιο αλμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Σύγγαυρε GEOR78 είσ' ωραίος. Θα διαφωνήσω σε δυό σημεία μόνο: ότι κυρίως το Μανωλά έπρεπε να κρατήσει έτσι όπως έγραψες ("πέφτοντας" πάνω του-δίνοντάς του περισσότερα λεφτά κλπ. κλπ.) και δευτερευόντως τον Λούκα. Και ότι τον πόλεμο δεν τον άρχισε ο πρόεδρος. Άλλοι τον ξεκίνησαν. Και είναι οργανωμένος, πολυμέτωπος και βρώμικος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω στο ότι όταν τα λεφτά είναι πολλά, πουλάς. Πουλάς όμως καλοκαίρι και όχι Γενάρη όταν είσαι μέσα ακόμη στην Ευρώπη.
Έχασε ο πρόεδρος το ευρωπαϊκό του όραμα. Δεν δίνεις Γενάρη Μίλι και Ιντέγιε, όταν έχεις ευρωπαϊκά παιχνίδια, αντιθέτως ενισχύεις την ομάδα.
Είναι σαφές πλέον ότι μόνο το Ελληνικό πρωτάθλημα τον ενδιαφέρει και η είσοδος στους χρυσοφόρους ομίλους του τσου λου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Kοιτώντας το ρόστερ της μπασκετικής ομάδας,αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει ο Μπόγρης και γιατί δεν βρέθηκες κάποιος καλύτερος από αυτόν τον Ουίλτζερ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ρε φιλε εγω την εχω πει την αποψη μου...τα τελευταια 2-3 χρονια ξεκινησε το κακο που αποφασισε ο Μαρινακης να εφαρμοσει το πλανο συνεργαζομαστε με εναν μεγαλομανατζερ και αγοραζουμε απο αυτον οτι εχει.

Με τον Σιλβα που λες παλι το ιδιο ειχε γινει απλα ο Πορτογαλος ηταν καλος προπονητης και η ομαδα ηταν καλη...μετα δεν μας εκατσαν οι συνεργασιες με τους επομενους μανατζερ και φτασαμε εδω που φτασαμε.

Συν βεβαια οτι καθε χρονο πουλουσαμε οτι μπορουσαμε να πουλησουμε και επρεπε καθε χρονο να φτιαχνουμε ομαδα απο την αρχη...

Ο Σίλβα απλά θα ζήτησε από τον Μαρινάκη το απολύτως λογικό(παίχτες γιατί θα ενδιαφερόταν για την Ευρώπη παρά για το ελληνικό πρωτάθλημα),κοινώς να πέσει χρήμα,ο άλλος δεν συμφωνουσε και τέλος η συνεργασία.
Για τα υπόλοιπα που λες,συμφωνώ.

Επισκέπτης
Ο Σιλβα φιλε ζητησε παιχτες και του ειπανε περνα στους ομιλους και το συζηταμε...καταλαβε που ειχε μπλεξει και σεβομενος τον εαυτο του πηρε το καπελακι του και εφυγε σαν κυριος.

Τωρα τον βλεπουμε στη Πρεμιερ Λιγκ να τον εκθειαζουν ολοι...

Ο Μαρινακης απο ενα σημειο και μετα τη ψωνισε και λογω της ανυπαρξιας των αντιπαλων μας και πιστεψε οτι θα μπορει να αλλαζει ομαδες και προπονητες καθε χρονο και να παιρνει το πρωταθλημα χωρις μεγαλο ζορι.

Φετος που εχουν αλλαξει τα κοζα διαιτητικα και οι αντιπαλοι καπως δυναμωσαν βλεπουμε τα αποτελεσματα αυτης της πολιτικης...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ο Σιλβα φιλε ζητησε παιχτες και του ειπανε περνα στους ομιλους και το συζηταμε...καταλαβε που ειχε μπλεξει και σεβομενος τον εαυτο του πηρε το καπελακι του και εφυγε σαν κυριος.

Τωρα τον βλεπουμε στη Πρεμιερ Λιγκ να τον εκθειαζουν ολοι...

Ο Μαρινακης απο ενα σημειο και μετα τη ψωνισε και λογω της ανυπαρξιας των αντιπαλων μας και πιστεψε οτι θα μπορει να αλλαζει ομαδες και προπονητες καθε χρονο και να παιρνει το πρωταθλημα χωρις μεγαλο ζορι.

Φετος που εχουν αλλαξει τα κοζα διαιτητικα και οι αντιπαλοι καπως δυναμωσαν βλεπουμε τα αποτελεσματα αυτης της πολιτικης...

Στην Γουότφορντ λες?Εκεί δεν προπονεί τώρα?
Ας μη θυμηθούμε για τον Ζαρντίμ πως έφυγε(ενώ είχε μέτριο σε γενικές γραμμές,ρόστερ),αλλά τι έκανε με την Μονακό.

Επισκέπτης
Στη Γουοτφορντ και περυσι ηταν στη Χαλ που παραλιγο να τη κρατησει στη κατηγορια ενω ηταν στον 1ο γυρο πολυ πισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom