Λοιπον φιλε, οτι εχει <<στενο>> κυκλο συνεργασιας με μανατζερ, δεν θα το ελεγα, γραφε....
Ραμαντανι-Πίνι Ζάχαβι(Φεισα, Μιλιβιγιεβιτς, Παρέδες, Μάρκο Μάριν, Χασι)
Ενροτο(Μιραλας, Μαζουακού, Οφοε)
Μίνο Ραϊόλα(Μανολας, Μητρογλου, Αφελάι)
Ζόρζε Μέντες(Ρομπέρτο)
Ντμίτρι Σέλουκ (Ελαμπντελαουί, Αμπντί Ιμπραϊμ)
Ινιάκι Ιμπάνιεθ(Φουστέρ, Ορμπάιθ)
Μουσταφά Εραϊντίν(Βουκοβιτς)
Κουτσολιακος(Φορτουνης)
Κάρλος Γκονσάλβες(Μπέντο,Ιντέγε)
Και πολλοι ακομα...
Για την ομαδα του Σιλβα τι να πεις? που πηρε το πρωταθλημα με 35 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο? που πραγματικα εξεφτελισε τους παντες? Που για να χασει το αηττητο αφησανε τον Ολυμπιακο με 9 παικτες και το γκολ με μαιμου πεναλτι? Που για το πως εγινε και το ποτε εγινε και ποιοι σφυριξαν εκεινον τον τελικο κυπελλου τι να πεις? Σαν Ολυμπιακος δεν καταλαβες οτι εκαναν το παν Κοντονης-Μελισσανιδης και λοιπες δυναμεις για να σε στησουν? και να αποδιοργανωσουν ολη την ομαδα που ειχε τελειωσει τις υποχρεωσεις της και ολοι οι ποδοσφαιριστες και ειδικα οι ξενοι, εκατσαν 20 μερες παραπανω στην Ελλαδα περιμενοντας ποτε θα αποφασισουν τα καριολια οτι βολευει την αεκ να παιξει τον τελικο?
Για τις πωλησεις τωρα, Μιραλας, Μανωλας, Σαμαρης, Τοροσιδης, Βαις, Μητρογλου, Μιλιβογιεβιτς, Ιντεγιε, Ρετσος οι κυριωτερες και ακριβοτερες, αν ξεχναω καμια μου λες.
Πες μου εσυ οταν ο Μανωλας πεφτει στα ποδια σου και σε παρακαλαει ασε με να φυγω απο τις Τουμπες και τις Λεωφορους να κανω καριερα και να χεστω στα φραγκα, ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ??
Οταν ο Μιραλας που ερχετε τωρα σαν μεσσιας εκλαιγε με λυγμους για να δεχτει την προταση της Εβερτον ο Ολυμπιακος, να τον κρατησει να τον κανει τι?
Ο Τοροσιδης ειπε στον Μαρινακη <<παιζω τοσα χρονια στον Ολυμπιακο, πηρα τα παντα, ασε με να παω να παιξω και εγω εξω τωρα που προλαβαινω>> Τι να κανει ο Μαρινακης στον Αρχηγο του Ουμπιακου? Να τον στειλει στα νταμαρια?
Τον Μητρογλου τον εβριζε ολο το γηπεδο οταν ηρθε δανικος, οτι δεν στριβει, οτι δεν τρεχει, οτι δεν τα βαζει, ε μην μου πεις οτι δεν το θυμασαι?
Με τον Ιντεγιε να τον κρατησεις δεν μπορουσες, γιατι του διναν οι κινεζοι τα τριπλα και ο Γκονσαλβες πιεσε ανελεητα για να κονομησει και αυτος λεγοντας οτι ο παικτης θα παθει ψυχολογικο αν δεν κανει αυτη την μεταγραφη...(Ποιος δεν θα παθαινε δηλαδη) Αλλα απο τοτε η πορτα στον Γκονσαλβες εκλεισε οριστικα...
Ο Σαμαρης πιεσε να του δωσουμε 2 μυρια το χρονο, 2 μυρια το χρονο τα δινες ρε φιλε εσυ στο Σαμαρη?
Ο Βαις περασε και δεν ακουμπησε, μονο με τις μπυρες ασχοληθηκε...Μας αφησε και 5,3 μυρια και πηγε στην ευχη της παναγιας.
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ!!
Σε αυτον επρεπε να παλεψει, να του τα χωσει χοντρα, τρια μυρια? τρια μυρια, παρτα γιατι εισαι ολος ο Ολυμπιακος, μιλα του του παικτη, ριχτον στο φιλοτιμο, πεστου <<εγω σε εβγαλα απο την αφανεια και επαιξες με Ατλετικο και Γιουβε και σε ειδε ολος ο κοσμος>> Σε αγαπαμε και μας αγαπας και εσυ, τι σου δινουνε οι αγγλετερες?? παρτα απο μενα και κατσε, να γινεις (που εισαι) η σημαια του Ολυμπιακου...Δεν το κανε...Και μονο απο αυτο το λαθος, παραλιγο να χασουμε το πρωταθλημα και χασαμε το κυπελλο γιατι στη σεντρα δεν υπηρχε Ολυμπιακος χωρις το Σερβο...Αυτα...