Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.144
Πόντοι
5.006
Ακου βλακακο εσυ δεν ησουν ο ηλιθιος που ειχες γραψει μετα την ηττα με τον βαζελο οτι χασαμε επιτηδες για να μεινουν οι βαζελοι στη κατηγορια;

Στο ξαναλεω βλακακο εδω μεσα δεν ειναι θυρα 7 να λιβανιζω τον Μαρινακη θα λεω την αποψη μου για την ομαδα μου ειτε γουσταρεις εσυ ο μικρομυαλος ειτε οχι...αν τωρα μου χαλιεσαι εσυ,ο Χρηστιδης 7 και ο καθε κατεστραμμενος υπαρχει η επιλογη να αδιαφορειτε.

Και αν δεν σας κανει αυτη η επιλογη υπαρχει και η επιλογη να πατε να γαμηθειτε...εσενα ειδικα θα σου κανει μεγαλο καλο γιατι εχεις συσσωρευσει πολυ μαλακια στον εγκεφαλο σου.

Δεν χρειαζεται και εσυ να με ευχαριστησεις βλακακο... :jerking2:
ελα παιδες ηρεμια ολοι το καλο της ομαδας θελουμε και οταν δεν παει καλα ολοι ποναμε,και οταν ειναι κατι στραβο θα το λεμε παντως ολοι το καλο της ομαδας θελουμε και εχουμε ματια και βλεπουμε τι γινεται.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ακου βλακακο εσυ δεν ησουν ο ηλιθιος που ειχες γραψει μετα την ηττα με τον βαζελο οτι χασαμε επιτηδες για να μεινουν οι βαζελοι στη κατηγορια;

Στο ξαναλεω βλακακο εδω μεσα δεν ειναι θυρα 7 να λιβανιζω τον Μαρινακη θα λεω την αποψη μου για την ομαδα μου ειτε γουσταρεις εσυ ο μικρομυαλος ειτε οχι...αν τωρα μου χαλιεσαι εσυ,ο Χρηστιδης 7 και ο καθε κατεστραμμενος υπαρχει η επιλογη να αδιαφορειτε.

Και αν δεν σας κανει αυτη η επιλογη υπαρχει και η επιλογη να πατε να γαμηθειτε...εσενα ειδικα θα σου κανει μεγαλο καλο γιατι εχεις συσσωρευσει πολυ μαλακια στον εγκεφαλο σου.

Δεν χρειαζεται και εσυ να με ευχαριστησεις βλακακο... :jerking2:

Τύπε μου, μπορούμε να επεκτείνουμε και τη λίστα ως εξής:

"Και εσείς που διαφωνείτε"

1. Στα @@ μου
2. Στα παλια μου τα παπουτσια
3. Να πατε να πηδηχτείτε
4. Να πάτε να πνιγείτε

"γιατί εγώ"

1. δεν είμαι Θυρα 7
2. είμαι παλιός Ολυμπιακος και θα σέβεστε
3. δεν είμαι πρόβατο σαν εσάς
4. δεν είμαι οπαδός του 20ρικου

Ελπίζω τώρα να καλύφτηκες - μπορούμε να ονομάσουμε το όλο προτζεκτ

"Random Hellraiser76 post generator"

Επισκέπτης
ελα παιδες ηρεμια ολοι το καλο της ομαδας θελουμε και οταν δεν παει καλα ολοι ποναμε,και οταν ειναι κατι στραβο θα το λεμε παντως ολοι το καλο της ομαδας θελουμε και εχουμε ματια και βλεπουμε τι γινεται.
Εγω δεν μπηκα να βρισω κανεναν Ολυμπιακο με χυδαιο τροπο στο thread του Ολυμπιακου αδερφε και ουτε ειπα να μην γραφει γιατι εχει αντιθετη αποψη απο μενα...
Τύπε μου, μπορούμε να επεκτείνουμε και τη λίστα ως εξής:

"Και εσείς που διαφωνείτε"

1. Στα @@ μου
2. Στα παλια μου τα παπουτσια
3. Να πατε να πηδηχτείτε
4. Να πάτε να πνιγείτε

"γιατί εγώ"

1. δεν είμαι Θυρα 7
2. είμαι παλιός Ολυμπιακος και θα σέβεστε
3. δεν είμαι πρόβατο σαν εσάς
4. δεν είμαι οπαδός του 20ρικου

Ελπίζω τώρα να καλύφτηκες - μπορούμε να ονομάσουμε το όλο προτζεκτ

"Random Hellraiser76 post generator"

Μπραβο βαλε και στη λιστα αυτο που σου ειπα δηλαδη να πας να γαμηθεις και εισαι κομπλε...

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Ο Κοκκαλης προσεφερε τα μεγιστα, δεν μπορει κανεις να πει το παραμικρο. Εχει κανει ομως και καποια πραγματα που ειναι ασυγχωρητα. Διαλυσε την ομαδα μπασκετ του 1997 και εξαιτιας αυτου εκανε ο βαζελος αυτοκρατορια με 14 τιτλους σε 15 χρονια.
Εαν δεν ερχονταν οι Αγγελοπουλοι θα υπηρχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα, εως ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ του τμηματος.
Στο ποδοσφαιρο εδειξε με τετοια ενταση οτι θελει να φυγει, που στο τελος της σεζον 2009-10 αφησε να κανουν οτι θελουν τον Ολυμπιακο το αεκακι, το παοκακι και ο αρουλης, κανοντας σε 6 ματς 1 νικη 1 ισοπ. και 4 ηττες μενοντας 5ος στη γενικη βαθμολογια και αν σημερα βλεπεις συνοθυλευμα τοτε πραγματικα θα εβλεπες μια ντροπη και μιση...
Ο Βαγγελας ειναι μπεσαλης αντρας, ατελειωτα φορτωμενος φραγκα, ηρθε και τα εχωσε γερα, αλλα επρεπε να παρει και μια αποφαση, η να κανει τον Ολυμπιακο ενα κλαμπ που σχεδον αυτοσυντηρειται, με μικρες ενεσεις ρευστοτητας που και που, η ενα κλαμπ που θα εξαρτατε απολυτα απο την τσεπη του κοκκαλη και του καθε κοκκαλη, που μολις θα αποφασιζει να φυγει, η ομαδα να ειναι ετοιμη για φουντο...Σε αυτο το Ελληνικο πρωταθλημα της πλακας, οτι ο Ολυμπιακος εχει κανει ονομα και πουλαει παικτες σε τιμες 15-20 εκατ. μονο θαυμα το λες και ειναι ο μονος τροπος για να διατηρει υψηλο επιπεδο ροστερ, πολυ σοβαρες ακαδημιες και πολλα αλλα...
Το μονο μου παραπονο απο τον Βαγγελα, ειναι οτι εχει βαλει τον Ολυμπιακο στη μεση της κοματικης αντιπαραθεσης με τον συριζα, σαν βερος νεοδημοκρατης, φιλος και κουμπαρος της Ντορας και του Μητσοτακεικου, ειναι βασικος υποστηρικτης και χρηματοδοτης του αγωνα κατα του συριζα, κανοντας τη θεση του Ολυμπιακου ακομα πιο δυσκολη, πολλαπλασιαζοντας τους εχθρους του αλλα και τη σφοδροτητα που του επιτιθενται.
Παρολα αυτα ειναι παρον, με ολη του τη δυναμη και ισχυ και επισης ειναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σε αντιθεση με κατι αλλα ζωα που υποτιθεται οτι νοιαζοντε για τον κοσμακη...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Και οι σημαντικότερες νίκες του Ερασιτέχνη της ημέρας.  :rockon:

Συνημμένα

• OLYMPIACOS-partouzan-16-8.jpg
    OLYMPIACOS-partouzan-16-8.jpg
    154,7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • OLYMPIACOS-vouliagmeni-10-7.jpg
    OLYMPIACOS-vouliagmeni-10-7.jpg
    156,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
Ο Κοκκαλης προσεφερε τα μεγιστα, δεν μπορει κανεις να πει το παραμικρο. Εχει κανει ομως και καποια πραγματα που ειναι ασυγχωρητα. Διαλυσε την ομαδα μπασκετ του 1997 και εξαιτιας αυτου εκανε ο βαζελος αυτοκρατορια με 14 τιτλους σε 15 χρονια.
Εαν δεν ερχονταν οι Αγγελοπουλοι θα υπηρχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα, εως ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ του τμηματος.
Στο ποδοσφαιρο εδειξε με τετοια ενταση οτι θελει να φυγει, που στο τελος της σεζον 2009-10 αφησε να κανουν οτι θελουν τον Ολυμπιακο το αεκακι, το παοκακι και ο αρουλης, κανοντας σε 6 ματς 1 νικη 1 ισοπ. και 4 ηττες μενοντας 5ος στη γενικη βαθμολογια και αν σημερα βλεπεις συνοθυλευμα τοτε πραγματικα θα εβλεπες μια ντροπη και μιση...
Ο Βαγγελας ειναι μπεσαλης αντρας, ατελειωτα φορτωμενος φραγκα, ηρθε και τα εχωσε γερα, αλλα επρεπε να παρει και μια αποφαση, η να κανει τον Ολυμπιακο ενα κλαμπ που σχεδον αυτοσυντηρειται, με μικρες ενεσεις ρευστοτητας που και που, η ενα κλαμπ που θα εξαρτατε απολυτα απο την τσεπη του κοκκαλη και του καθε κοκκαλη, που μολις θα αποφασιζει να φυγει, η ομαδα να ειναι ετοιμη για φουντο...Σε αυτο το Ελληνικο πρωταθλημα της πλακας, οτι ο Ολυμπιακος εχει κανει ονομα και πουλαει παικτες σε τιμες 15-20 εκατ. μονο θαυμα το λες και ειναι ο μονος τροπος για να διατηρει υψηλο επιπεδο ροστερ, πολυ σοβαρες ακαδημιες και πολλα αλλα...
Το μονο μου παραπονο απο τον Βαγγελα, ειναι οτι εχει βαλει τον Ολυμπιακο στη μεση της κοματικης αντιπαραθεσης με τον συριζα, σαν βερος νεοδημοκρατης, φιλος και κουμπαρος της Ντορας και του Μητσοτακεικου, ειναι βασικος υποστηρικτης και χρηματοδοτης του αγωνα κατα του συριζα, κανοντας τη θεση του Ολυμπιακου ακομα πιο δυσκολη, πολλαπλασιαζοντας τους εχθρους του αλλα και τη σφοδροτητα που του επιτιθενται.
Παρολα αυτα ειναι παρον, με ολη του τη δυναμη και ισχυ και επισης ειναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σε αντιθεση με κατι αλλα ζωα που υποτιθεται οτι νοιαζοντε για τον κοσμακη...

Κανεις δεν ειπε οτι ο Μαρινακης δεν ειναι Ολυμπιακος,ουτε οτι δεν ειναι φραγκατος ουτε οτι οταν ανελαβε ο Ολυμπιακος και χρεη ειχε και αγωνιστικα ειχε παρει τον κατηφορο...ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτο που λεει η πλειοψηφια και μαζι τους και εγω ειναι οτι τα τελευταια 2-3 χρονια τα εχει κανει μανταρα αγωνιστικα και η ομαδα ειναι ερμαιο των μανατζερ σε θεματα μεταγραφων και προπονητων.
Φετος εκανε συνεργασια με εκεινο τον μανατζερ που μας κουβαλησε εκεινο τον απιθανο Αλβανο για προπονητη με μοναδικο κριτηριο οτι ειχε περασει στους ομιλους με τη Λεγκια!!!

Μεταγραφες ολοι παιχτες του μανατζερ...τα ιδια και περυσι!!!Ειναι αυτη σοβαρη λειτουργια ποδοσφαιρικης ομαδας;Καθε χρονο διαφορετικη ομαδα αναλογα με ποιον μανατζερ συνεργαζομαστε;

Να μην τα πουμε δηλαδη ολα αυτα;Απλα να φωναζουμε σαν ηλιθιοι παπαγαλοι Ολυμπιακος και ζητω ο Μαρινακης ακομα και μεταξυ μας;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.144
Πόντοι
5.006
Κανεις δεν ειπε οτι ο Μαρινακης δεν ειναι Ολυμπιακος,ουτε οτι δεν ειναι φραγκατος ουτε οτι οταν ανελαβε ο Ολυμπιακος και χρεη ειχε και αγωνιστικα ειχε παρει τον κατηφορο...ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτο που λεει η πλειοψηφια και μαζι τους και εγω ειναι οτι τα τελευταια 2-3 χρονια τα εχει κανει μανταρα αγωνιστικα και η ομαδα ειναι ερμαιο των μανατζερ σε θεματα μεταγραφων και προπονητων.
Φετος εκανε συνεργασια με εκεινο τον μανατζερ που μας κουβαλησε εκεινο τον απιθανο Αλβανο για προπονητη με μοναδικο κριτηριο οτι ειχε περασει στους ομιλους με τη Λεγκια!!!

Μεταγραφες ολοι παιχτες του μανατζερ...τα ιδια και περυσι!!!Ειναι αυτη σοβαρη λειτουργια ποδοσφαιρικης ομαδας;Καθε χρονο διαφορετικη ομαδα αναλογα με ποιον μανατζερ συνεργαζομαστε;

Να μην τα πουμε δηλαδη ολα αυτα;Απλα να φωναζουμε σαν ηλιθιοι παπαγαλοι Ολυμπιακος και ζητω ο Μαρινακης ακομα και μεταξυ μας;
ετσι μαν ακριβως οπως τα λες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Και στο βολλευ τα κοριτσια παιζουν στην ουσια χωρις αντιπαλο στο πρωταθλημα...
Και ποιός είναι αιμοδότης του Ερασιτέχνη που επί ημερών του μεγαλουργούν όλα τα τμήματα;

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
1.

2.

3.

4.

Aφού τα λες που τα λες σε τέσσερα σημεία ρε συ τύπε,
όπως το γράψαμε και παραπάνω,
άσε τουλάχιστον να τα παράγει το σύστημα αυτόματα για σένα.

Τσάμπα να κουράζεσαι; Θα πατάς απλά το κουμπί.

Επισκέπτης
Και ποιός είναι αιμοδότης του Ερασιτέχνη που επί ημερών του μεγαλουργούν όλα τα τμήματα;

Ο Μαρινακης!!!Γιατι ειπα ποτε το αντιθετο;

Δεν ζητησα να φυγει ο Μαρινακης...να αλλαξει μυαλα ειπα και να αρχισει να λειτουργει την ομαδα σαν ποδοσφαιρικο σωματειο και οχι σαν σουπερ μαρκετ παιχτων για μανατζερ.

Διαφωνεις με αυτο;

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446

Αν τα πεις αγνα, Ολυμπιακα και ομορφα, χωρις να βριζεις εναν ανθρωπο που εχει βαλει σχεδον 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ-Σ-Ε-Π-Η ΤΟΥ για το μεγαλειο του θρυλου και την προσωπικη του καυλα, δεν νομιζω να σου πει κανεις τιποτα, αντιθετα θα μπειτε παρεα ομορφα και Πειραιωτικα σε μια συζητηση για το καλο του Ολυμπιακου και ο καθενας θα πει την αποψη του. ΟΜΟΡΦΑ ομως, με σεβασμο σε αυτους που οφειλει σεβασμο ο κοσμος του Ολυμπιακου. Και ειδικα εμεις οι Πειραιωτες βλεπουμε...Μεσα στην πολη μας και τα περιχωρα της, τι σημαινει Μαρινακης...
Εγω παντος θελω να συζητησω και μαζι σου, στο ομορφο ομως και να τα δουμε ενα-ενα τα επιχειρηματα σου.

Επισκέπτης
Αν τα πεις αγνα, Ολυμπιακα και ομορφα, χωρις να βριζεις εναν ανθρωπο που εχει βαλει σχεδον 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ-Σ-Ε-Π-Η ΤΟΥ για το μεγαλειο του θρυλου και την προσωπικη του καυλα, δεν νομιζω να σου πει κανεις τιποτα, αντιθετα θα μπειτε παρεα ομορφα και Πειραιωτικα σε μια συζητηση για το καλο του Ολυμπιακου και ο καθενας θα πει την αποψη του. ΟΜΟΡΦΑ ομως, με σεβασμο σε αυτους που οφειλει σεβασμο ο κοσμος του Ολυμπιακου. Και ειδικα εμεις οι Πειραιωτες βλεπουμε...Μεσα στην πολη μας και τα περιχωρα της, τι σημαινει Μαρινακης...
Εγω παντος θελω να συζητησω και μαζι σου, στο ομορφο ομως και να τα δουμε ενα-ενα τα επιχειρηματα σου.

Τυπε αρχισα τα βρισιδια οταν μπηκε το αλλο το αρχιδι και απροκλητα με εβρισε...εγω πρωτος δεν εχω βρισει ΚΑΝΕΝΑΝ Ολυμπιακο εδω μεσα.

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Καταρχας η αφετηρια της πολυ κακης εικονας, ξεκιναει απο την φυγη του Μαρκο Σιλβα και του Γεωργατου τον Ιουνιο του 2016. Αρα η κακη εικονα υπαρχει εδω και 1 χρονο και 6 μηνες. Σωστα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Πάντως και με Σίλβα στον τελικό κυπέλου με την άεκ π.χ. δε βγάλαμε και μάτια. Εικόνα διάλυσης είχε η ομάδα.

Επισκέπτης
Γραψε τι θελεις να πεις αναλυτικα και θα σου απαντησω...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
btw ο Οτζίτζα είναι ποιοτικός παίχτης. Δεν πρέπει να φύγει.

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Τελος παντων μαγκες μου, στην περιοδο Μαρινακη εγω εκει τοποθετο την αρχη της κακης περιοδου με τα πολλα λαθη και την κακη αγωνιστικη εικονα, πειτε και εσεις ποτε τοποθετειτε κατα τη γνωμη σας η αρχη.
(Χελρεισερ για να αναπτυξω μια γνωμη πρεπει να εχω αρχη και τελος, οποτε πρεπει πρωτα να βρουμε την αρχη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom