Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Ο Σερβος εχει το γκολ μεσα στη περιοχη αλλα περα απο αυτο σαν μοναδικο σεντερ φορ μπροστα δεν μπορει να παιξει....μονο σαν 2ος επιθετικος και εμεις δεν παιζουμε με 2 επιθετικους οποτε δεν τον βλεπω να μακροημερευει.

Καλο αποτελεσμα...η αμυνα πισω σουρωτηρι κλασσικα.Αυτος ο Ενχελς κανει τον Μποτια να φαινεται Μαλντινι....

Στην μικρή περιοχή εννοείς...με ομάδα β εθνικής έχανε τα άχαστα και το παιζε εκνευρισμένος για να καλύψει την αμπαλοσύνη του και έσκιζε τις φανέλες, όταν βλέπεις τέτοια καραγκιοζιλίκια σημαίνει ανικανότητα και τα ρίχνει τάχα στην κακή του τύχη, ο ιρανός έχει απείρως καλύτερα τελειώματα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.883
Πόντοι
5.506
υπο ΚΣ κανεις δεν θα επαιζε στον ολυμπιακο....αλλα οκ στην επιθεση ας πουμε δεν εχουμε προβλημα

Επισκέπτης
υπο ΚΣ κανεις δεν θα επαιζε στον ολυμπιακο....αλλα οκ στην επιθεση ας πουμε δεν εχουμε προβλημα

Μια χαρα εχουμε τυπε...μην κοιτας σε τετοια πουτσοπαιχνιδα.Με εξαιρεση τον Ιρανο που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον το σταζει δεν εχεις καποιον αλλον παιχτη μπροστα της προκοπης.

Σημερα παιζαμε με Μαριν και Φορτουνη στα πλαγια...καταλαβαινεις τι γυμνια υπαρχει και εκει...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.883
Πόντοι
5.506
Μια χαρα εχουμε τυπε...μην κοιτας σε τετοια πουτσοπαιχνιδα.Με εξαιρεση τον Ιρανο που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον το σταζει δεν εχεις καποιον αλλον παιχτη μπροστα της προκοπης.

Σημερα παιζαμε με Μαριν και Φορτουνη στα πλαγια...καταλαβαινεις τι γυμνια υπαρχει και εκει...
στην ελλαδα παιζουμε μαν... :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.883
Πόντοι
5.506
Ναι ρε τυπε αλλα και οταν παιζαμε με Τζολε και Γκαλετι παλι στη γαμημενη Ελλαδα παιζαμε...
κατι αναλογο θελουμε...δεν λεω.
αλλα για να παρουμε τιτλους μπροστα νο προμπλεμ...ειπαμε  δεν ειναι ο ολυμπιακος που ονειρευομαστε αυτος τελος

Επισκέπτης
αλλες εποχες αδελφε δυστυχως δεν θα τις ξαναδουμε.

Και ομως αδερφε μπορουμε να τις ξαναδουμε αν το αφεντικο αποφασισει να λειτουργησουμε επιτελους ως ποδοσφαιρικο σωματειο με οργανωση,με σωστους ανθρωπους σε καθε θεση και πανω απο ολα με πλανο σε βαθος χρονου και οχι οτι φαμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας φετος και του χρονου βλεπουμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ας ειναι καλα ο αλβανος μανατζερ που μας εφερε το σουπερ ταλεντο των 7 εκ ευρω.....και φυσικα ο Χοντρος που μας εχει κανει σουπερ μαρκετ των μανατζερ.
ρε ξευτιλισμενε δεν ντρεπεσαι λιγο ;αληθεια τωρα ....ποιος σου ειπε οτι στη γαμημενη δημοκρατια που υποτιθεται πως ζουμε πρεπει να τρωμε στη μαπα τη μαλακια του καθενος ;ποιος σου ειπε ρε οτι εχεις δικαιωμα να γραφεις την καθε μαλακια που σου κατεβαινει στο κεφαλι χωρις να σε ενδιαφερει αν προκαλεις εμετο στον αλλο ;και ποιος σου ειπε οτι ντε και καλα πρεπει να πεις την αποψη σου ;

Επισκέπτης
ρε ξευτιλισμενε δεν ντρεπεσαι λιγο ;αληθεια τωρα ....ποιος σου ειπε οτι στη γαμημενη δημοκρατια που υποτιθεται πως ζουμε πρεπει να τρωμε στη μαπα τη μαλακια του καθενος ;ποιος σου ειπε ρε οτι εχεις δικαιωμα να γραφεις την καθε μαλακια που σου κατεβαινει στο κεφαλι χωρις να σε ενδιαφερει αν προκαλεις εμετο στον αλλο ;και ποιος σου ειπε οτι ντε και καλα πρεπει να πεις την αποψη σου ;

Κοιτα βασικα μου ειπανε να σου πω να πας να γαμηθεις παλιαδερφαρα βραδυατικα...σε καλυψα πισωγλεντη;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.292
Πόντοι
3.656
εεεεεεεε.....η δημοκρατία?????!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κοιτα βασικα μου ειπανε να σου πω να πας να γαμηθεις παλιαδερφαρα βραδυατικα...σε καλυψα πισωγλεντη;
εγω ομως θα επιμεινω και θα σε ξαναρωτησω....δεν ντρεπεσαι ρε παλιοξευτυλισμενε ;να γραφεις τετοιες μαλκιες και τετοιους χαρακτηρισμους ;ποσο χαλιας εισαι ;

Επισκέπτης
εγω ομως θα επιμεινω και θα σε ξαναρωτησω....δεν ντρεπεσαι ρε παλιοξευτυλισμενε ;να γραφεις τετοιες μαλκιες και τετοιους χαρακτηρισμους ;ποσο χαλιας εισαι ;

Και εγω θα επιμεινω μουνοπανο που μπηκες μεσα βραδυατικα για να φας γαμωσταυριδια...ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!Οσο για τον εμετο ανθρωπινη κουραδα και μονο που βλεπεις τη σκατοφατσα σου  καθε μερα στον καθρεπτη και δεν αυτοκτονεις τοτε δεν εχεις αναγκη...

Αντε ανθρωπομορφο ζωο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η ομαδα πολυ καλη σημερα ,εκλεισε στοματα ...την ειχαν (και την εχουν) στημενη στη γωνια αλλα θα παιρνουν το καβλι του θρυλου μεχρι το τελος της διαδρμης ....αυτα ...

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Tύπε Χελρεηζερ76 μπαίνω και εγώ στο χορό των ατόμων που σε συμβουλεύουν - χωρίς βρισιές, δεν σε κατηγορώ - να γράφεις αυτές τις απόψεις σου για τον μαρινάκη στο σδνα και στο φεησμπουκ και σε αυτά τα σαητ που ψάχνουν ανθρώπους να κατηγορούν τον ολυμπιακό μέσω και μόνο μέσω του προέδρου του, αφ'ενός για να αυτοεπικυρωθούν, αφ' ετέρου για να παρουν λάηκ - δε θες να πάρεις λαηκ;

Δε θες να σου λένε μπράβο και τι γενναία η άποψή σου;

Επειδή λοιπόν στο νήμα εδώ την έχουμε χορτάσει πραγματικά την άποψή σου, πήγαινε τύπε μου να την μοιραστείς και με αυτούς που πραγματικά διψάνε να τους τη λες ξανα και ξανα, που την έχουν ανάγκη, τεράστια ανάγκη που λέει και ένας τύπος πιο δίπλα.

Κάνε τους μια χάρη λοιπόν.

Επισκέπτης
Και εγω τυπε χωρις βρισιες σου λεω να κανεις κουμαντο στον εαυτουλη σου θα γραφω την αποψη μου και φυσικα δεν θα περιμενω απο κατι καμμενους σαν και σενα και τον προηγουμενο να καταλαβουν τι λεω και τι εννοω...και σε τελικη αναλυση ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν βαρεθηκες τυπακο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Όλα τα γκολ πάρα πολύ ωραία. Επιτέλους σεντερφορίσια κεφαλιά ο Ούρος. Φορτούνης πολύ καλός σήμερα. Συνεχίζουμε.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Και εγω τυπε χωρις βρισιες σου λεω να κανεις κουμαντο στον εαυτουλη σου θα γραφω την αποψη μου και φυσικα δεν θα περιμενω απο κατι καμμενους σαν και σενα και τον προηγουμενο να καταλαβουν τι λεω και τι εννοω...και σε τελικη αναλυση ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ αν βαρεθηκες τυπακο.

Nαι τύπε μου αλλά πως να στο πω, να, εσένα δεν έχουν πονέσει τα δάχτυλά σου στο πληκτρολόγιο για να λες ουσιαστικά το ίδιο πράγμα κάθε φορά;

Πως να στο πω, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να γράφεις καινούρια ποστ- κάνε quote τα παλιά σου, γλίτωσε και εσύ λίγο χρόνο, σωσε και κανα κουμπί στο πληκτρολόγιο, δείξε και στο νήμα ότι επιμένεις να έχεις την ίδια και την ίδια γνώμη όσο και να διαφωνούν οι υπόλοιποι με αυτή, όσο και να συμφωνούν οι αλλόθρησκοι με αυτή.

Για να μη νομίσεις ότι σε κακολογώ. Θα αναλάβω να το κάνω εμμέσως για σένα για να μην ταλαιπωρείσαι.
Ας βάλουμε τα ποστ σου σε μια λίστα του στυλ:

Υποκειμενο:
1.Ο χοντρός
2. Ο φαταούλ
3. Ο πρόεδρος που εμφανίζεται στο ΑΤ καθε 1 και 15
4. Ο υπόδικος

Κυρίως θέμα:
1. μας ξεφτιλίζει
2. ξεπουλάει τους καλους παίκτες
3. δεν μας τιμά με την παρουσία του
4. κακοδιαχειρίζεται την ομάδα

Αποφώνηση:
1. και ντροπιάζει την ιστορία του Ολυμπιακού
2. και πρέπει να φύγει
3. και μας φερνει σαπάκια
4. και στήνει αγώνες

Οποτε λοιπόν θες να ποστάρεις, θα μπαίνεις εδώ στη σελίδα

Και θα βάζεις στα κουτάκια:

Generate [3]  random integers (maximum 10,000).

Each integer should have a value between [1] and [4] (both inclusive; limits ±1,000,000,000).

Format in [3] columns

Το έκανα για σένα μια φορά και πήρα το αποτέλεσμα:

1 3 2

Σύμφωνα με τη λίστα, αυτό αντιστοιχεί στο ποστ

"Ο χοντρός δε μας τιμά με την παρουσία του και πρέπει να φύγει"

Με αυτό τον τρόπο και βγαίνεις απο τον κόπο να λες με διαφορετικούς τρόπους τα ίδια πράγματα και γλιτώνεις και χρόνο και χρήμα και πάνω από όλα κακή διάθεση.
Χώρια που καλύπτεις και όλα σου τα ποστ στο θρεντ και ενισχύεις και αποψή σου.

Δε χρειάζεται να με ευχαριστήσεις, για την διευκόλυνσή σου το κάνω.

Επισκέπτης
Ακου βλακακο εσυ δεν ησουν ο ηλιθιος που ειχες γραψει μετα την ηττα με τον βαζελο οτι χασαμε επιτηδες για να μεινουν οι βαζελοι στη κατηγορια;

Στο ξαναλεω βλακακο εδω μεσα δεν ειναι θυρα 7 να λιβανιζω τον Μαρινακη θα λεω την αποψη μου για την ομαδα μου ειτε γουσταρεις εσυ ο μικρομυαλος ειτε οχι...αν τωρα μου χαλιεσαι εσυ,ο Χρηστιδης 7 και ο καθε κατεστραμμενος υπαρχει η επιλογη να αδιαφορειτε.

Και αν δεν σας κανει αυτη η επιλογη υπαρχει και η επιλογη να πατε να γαμηθειτε...εσενα ειδικα θα σου κανει μεγαλο καλο γιατι εχεις συσσωρευσει πολυ μαλακια στον εγκεφαλο σου.

Δεν χρειαζεται και εσυ να με ευχαριστησεις βλακακο... :jerking2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom