THE BIG TICKET
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες παίζει κάποιο link;
έχεις δίκιο σε όλα απουσίες κτλ αλλά του σφαιροπουλου του δίνω μεγάλη ευθύνη σημερα δυστυχώς κοιμήθηκε.Σημερα παιζαμε χωρις Σπανουλη και Ρομπερτς δηλαδη χωρις τους 2 βασικους μας γκαρντ...στη πορεια βρεθηκαμε να παιζουμε και χωρις τον Παπανικολαου δηλαδη το βασικο μας 3αρι και τον καλυτερο αμυντικο μας.
Καπου εκει λες οτι αμα χασουμε ειναι απολυτα φυσιολογικο ποσο μαλλον οταν ειναι και χωρις τους οπαδους μας...αλλα ρε ΨΥΧΟΠΑΘΗ Σφαιροπουλε γινεται να κερδιζεις με 9 ποντους διαφορα 4 λεπτα πριν το τελος και να χανεις το παιχνιδι με κατω τα χερια;
Γινεται να μου βγαζεις τον Μακλιν που εκανε παρτι και να μου βαζεις τον Μιλουτινοφ που ηταν για το πουτσο σημερα;Να μου βαζεις τον Στρελνιεκς να κατεβαζει τη μπαλα που δεν μπορουσε να δωσει μια πασα;
Στο σημειο αυτο να δωσουμε και συγχαρητηρια στο μεγαλυτερο παραμυθι στην ιστορια του μπασκετ τον Μαντζαρη που παιρνει 800 χιλιαδες ευρω για να ειναι σταθερα σε καθε παιχνιδι ο χειροτερος μας παιχτης και ο καλυτερος του αντιπαλου.
Ειδικά απο τον Λετονό κάτι αρκετά περισσότερο περιμέναμε σήμερα.Θα μας λείψει η ψυχάρα του Χάκετ μου φαίνεται...Ο Τιλι και ο Στρελιενκς τιποτα. Βέβαια είναι αρχή ακόμα...
εμεις θελουμε τον ολυμπιακο της τελευταιας 10ετιας...
τον πο σκληρο καριολη εβερ...
δεν θελουμε κανενα μπαρμπα σαβα