bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.174
- Πόντοι
- 5.916
Δηλαδη αυριο το απογευμα μπορει να ειναι πρωτοπορος ο Πανιωνιος με +6 απο τον Ολυμπιακο
Υ.Γ. Και επακολουθει Πανιωνιος-Ολυμπιακος.
γαματα!!!!!!!!
Δηλαδη αυριο το απογευμα μπορει να ειναι πρωτοπορος ο Πανιωνιος με +6 απο τον Ολυμπιακο
Υ.Γ. Και επακολουθει Πανιωνιος-Ολυμπιακος.
Πόσες φορές το έχουμε πει αυτό... τί να μαζέψεις τώρα; :-Μας εφεξε και έχασε και η κούλα...οπότε είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι.Ερχεται η διακοπή τώρα και είναι μια ευκαιρία να μαζευτεί ότι μπορεί να μαζευτεί...
Ότι μαζεύεται τύπε μου...δηλαδή τι να κάνουμε; Να το φτύσουμε;Πόσες φορές το έχουμε πει αυτό... τί να μαζέψεις τώρα; :-
γαματα!!!!!!!!
Να το πάρουμε απόφαση λέω μπας και μας έρθουν πιο μαλακά τα κάζα που έρχονται. Αλλά δε βοηθάει κι αυτό. Το ίδιο θα αρρωστήσουμε πάλι. :SΌτι μαζεύεται τύπε μου...δηλαδή τι να κάνουμε; Να το φτύσουμε;
Ολυμπιακοι είμαστε τύπε...ότι και να λέμε είμαστε αρρώστακια με την ομάδα.Να το πάρουμε απόφαση λέω μπας και μας έρθουν πιο μαλακά τα κάζα που έρχονται. Αλλά δε βοηθάει κι αυτό. Το ίδιο θα αρρωστήσουμε πάλι. :S
εσυ παπαρα εισαι αλλου....το οτι καταντησαμε ομαδιτσα του πουθενα...και καθε αστερας # ατρομητος # αεκ # κ.τ.λ.π να σε κοιταζει καινα σου περνει αποτελεσματα ....τα καλυτερα ερχονται ....για τον χοντρο...και οχι για αυτην την θυρα 7Να το πάρουμε απόφαση λέω μπας και μας έρθουν πιο μαλακά τα κάζα που έρχονται. Αλλά δε βοηθάει κι αυτό. Το ίδιο θα αρρωστήσουμε πάλι. :S
ποσο μαλακας μπορει να εισαι ????????Μας εφεξε και έχασε και η κούλα...οπότε είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι.Ερχεται η διακοπή τώρα και είναι μια ευκαιρία να μαζευτεί ότι μπορεί να μαζευτεί...
Τι να σου πω ρε τύπε...πιο μεγάλος από εσένα που υπάρχεις σε αυτό το πλανήτη μόνο και μόνο γιατί έσπασε μια καποτα αποκλείεται να είμαι.ποσο μαλακας μπορει να εισαι ????????
πριν λιγο: "ο εμενικε καλυτερος απο τον λουα λουα"Ο άλλος (ο Αντύπας) αναρωτιέται γιατί δεν παίζει καλά ο Καρσελά. Ο παίχτης-ανέκδοτο που μπορεί να παίξει μόνο σε αγώνες επιδείξεων.
Εχω ξαναπεί το πρωταθλημα παιζεται κατω από το τραπεζι.εκεινο που ενδιαφερει όλους ειναι τα τηλεοπτικά.ήδη φετος έπεσαν 10 μυρια. Εαν συνεχιστει ο τι γινοταν τα προηγουμενα χρόνια δηλ. Νσ φευγει ο ολυμπιακος 10 ποντους και οι συνδρομές να παιρνουν την κατιουσα η νοβα το ξεκοψε.δεν ξανακάνει προσφορά.
Πάντως θα μας κάνει καλό η διακοπή. Κτ' αρχάς σίγουρα για δυό βδομάδες δε θα έχει άλλη γκέλα.