Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Θέλω μία φορά να πάρει η ομάδα ξένο και στο ματς με τον ζέλα να τα γαμήσει όλα! Θα γίνει ποτέ ή θα τα χάνουμε όλα και θα μας φταίει το παρασκήνιο? Ο πρεζάκια μας φέρνει καλούς γαμιάδες όπως Τζέιμς και Ρίβερς, εμείς τι κάνουμε γι αυτό..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
εχεις απολυτο δικιο
περιμενουμε να ενεργοποιησουμε τον μπαρμπα σαβα....
της μαλακιες που κανουν αυτοι στο ποδοσφαιρο να της κανουμε και εμεις στο μπασκετ δλδ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ναι, βασικά ένα project selling club θέλουμε και στο μπάσκετ να δούμε άσπρη μέρα.

Πάντως πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Ειδικά στο μπάσκετ φέτος θα παίξουμε 242 παιχνίδια. Και από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Σφαιρό θα είναι άχρηστος, πολύ καλός, ψυχάρα, loser κλπ. κλπ.

THE BIG TICKET

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eχω την άποψη ότι ο Τόμπσον είναι πάρα πολύ καλος παίχτης και κάποια στιγμή όταν λυθεί θα φτάσει στο πολύ καλό ποσοστό που έχει στο τρίποντο (μιλάμε για δείγμα 7ετίας στο 40%+).Παίζει όμως κατά την γνώμη μου σε μια θέση που ο ολυμπιακός δεν είχε ανάγκη παίχτη με τα χαρακτηριστικά του.
Θεωρώ δύσκολη από την μεριά του προπονητή του Οσφπ την όλη διαχείρηση της κατάστασης καθώς στο 3 υπάρχουν άλλοι δύο παίχτες.Εδώ κολλάει η ανάγκη να έπαιζε και στο 2 ο Τόμπσον (και ο κάθε Τόμπσον) γιατί κακά τα ψέμματα ο μπίλαρος δε νομίζω να αντέξει στους τρελούς ρυθμούς των προηγούμενων ετών.
Καλά για παπαπέτρου εχώ την εντύπωση ότι έχει καεί τώρα είναι ευθύνη δική του που δεν δουλευει τον έκαψε ο σφαιρό που τον έβαζε να παίζει 4 δεν ξέρω το καλοκαίρι τον βλέπω να χαιρετάει.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Η τελευταία φάση με το φάουλ στο Μακλίν "εξέθεσε" τον Σφαιρό στο θέμα με Παπ..

Εξέθεσε τη φιλοσοφία του μπασκετικού τμήματος.
Εγώ αυτό που ξέρω από πιτσιρικάς εδώ στα δυτικά είναι ότι στα σαλόνια μιλάς την καθαρεύουσα και στο πεζοδρόμιο τα μόρτικα. Τώρα αν έχουν την εντύπωση εκεί στην ΚΑΕ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται στα σαλόνια , δεν μπορώ να κάνω κάτι..

Στην ευρωλίγκα η ομάδα θα είναι μονίμως στα F4 και εν δυνάμει πρωταθλήτρια , στην Ελλάδα θα κερδίζει μόνο όταν θα είναι 2 κλάσεις πάνω από τον SUPERFOODS κι εκεί με το ζόρι. Όλες τις υπόλοιπες θα της ληστεύονται τίτλοι και κάποιοι από μας δεν θα τη παλεύουν και θα ξεκινάμε με τιμωρίες και τούμπαλιν...

ΥΓ Εξαντλήσαμε τα του Σάββα , για πείτε μου τώρα για τον κύριο Σταυρόπουλο , είστε όλοι OK ..?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τα γάμησε όλα πάλι η ΚΑΕ .
Έντονη η αντίδραση για το χθεσινό no-call , δεν πήγε εκπρόσωπος στην κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου.
Μιλάμε ετοιμάζεται ο Σωλήνας να παραιτηθεί και ο Τράκης να δώσει την ΚΑΕ στον Παπαδόπουλο.

Για την ιστορία , η κλήρωση έβγαλε Άρης - Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο..

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326
πως και δεν εγινε στο οακα με τον βαζελο? ο φαρος εβγαλε αρης-οσφπ για το ξεκαρφωμα?
ο σταυροπουλος ακομα να παραιτηθει...καλα τα λενε οι ρατμ

Επισκέπτης
Eχω την άποψη ότι ο Τόμπσον είναι πάρα πολύ καλος παίχτης και κάποια στιγμή όταν λυθεί θα φτάσει στο πολύ καλό ποσοστό που έχει στο τρίποντο (μιλάμε για δείγμα 7ετίας στο 40%+).Παίζει όμως κατά την γνώμη μου σε μια θέση που ο ολυμπιακός δεν είχε ανάγκη παίχτη με τα χαρακτηριστικά του.
Θεωρώ δύσκολη από την μεριά του προπονητή του Οσφπ την όλη διαχείρηση της κατάστασης καθώς στο 3 υπάρχουν άλλοι δύο παίχτες.Εδώ κολλάει η ανάγκη να έπαιζε και στο 2 ο Τόμπσον (και ο κάθε Τόμπσον) γιατί κακά τα ψέμματα ο μπίλαρος δε νομίζω να αντέξει στους τρελούς ρυθμούς των προηγούμενων ετών.
Καλά για παπαπέτρου εχώ την εντύπωση ότι έχει καεί τώρα είναι ευθύνη δική του που δεν δουλευει τον έκαψε ο σφαιρό που τον έβαζε να παίζει 4 δεν ξέρω το καλοκαίρι τον βλέπω να χαιρετάει.

Να λες παλι καλα που πηρε τον Τομπσον γιατι με αυτον τον Παπετρου το αιωνιο ταλεντο που δεν μπορει να πετυχει τριποντο ουτε με αιτηση θα μεναμε μονο με τον Παπανικολαου...το προβλημα ειναι ο προπονητης.

Τοσα χρονια και ενα επιθετικο συστημα της προκοπης δεν εχουμε δει...τη κλασσικη μαλακια να παιρνει τη μπαλα ο Σπανουλης και να τη ταλαιπωρει για 20 δευτερολεπτα και μετα να κανουμε σκοτωμενη επιθεση.

Να πουμε βεβαια οτι για χαρη του Σπανουλη δεν κρατησαμε τον Γκριν και αυτος πηγε στη Βαλενθια και στα μεχρι τωρα παιχνιδια βγαζει ματια....

patroklosl

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εξέθεσε τη φιλοσοφία του μπασκετικού τμήματος.
Εγώ αυτό που ξέρω από πιτσιρικάς εδώ στα δυτικά είναι ότι στα σαλόνια μιλάς την καθαρεύουσα και στο πεζοδρόμιο τα μόρτικα. Τώρα αν έχουν την εντύπωση εκεί στην ΚΑΕ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα συγκαταλέγεται στα σαλόνια , δεν μπορώ να κάνω κάτι..

Στην ευρωλίγκα η ομάδα θα είναι μονίμως στα F4 και εν δυνάμει πρωταθλήτρια , στην Ελλάδα θα κερδίζει μόνο όταν θα είναι 2 κλάσεις πάνω από τον SUPERFOODS κι εκεί με το ζόρι. Όλες τις υπόλοιπες θα της ληστεύονται τίτλοι και κάποιοι από μας δεν θα τη παλεύουν και θα ξεκινάμε με τιμωρίες και τούμπαλιν...

ΥΓ Εξαντλήσαμε τα του Σάββα , για πείτε μου τώρα για τον κύριο Σταυρόπουλο , είστε όλοι OK ..?

Οπως ησουν 2 κλασεις προπερσι που πηρες τσιγγινο με τα βηματα του σπανουλη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ώρες είναι ν' αρχίσουμε να βρίζουμε Σπανούλη και Πρίντεζη τώρα. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...

Επισκέπτης
Ώρες είναι ν' αρχίσουμε να βρίζουμε Σπανούλη και Πρίντεζη τώρα. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...

Καταρχην κανεις δεν εβρισε κανεναν...απο εκει και περα κανενας δεν ειναι στο απυροβλητο.Αμα δεν παιζει καλα ή πλεον εχουν περασει τα χρονια και δεν μπορει να αποδωσει γιατι να μην το πουμε δηλαδη;

Επειδη ειναι ο Σπανουλης;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ακριβώς. Επειδή είναι Σπανούλης. ΕΙΝΑΙ στο απυρόβλητο. Και αυτός και ο Πρίντεζης για όσα έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα και θα τα θυμόμαστε μια ζωή. Μόνο σεβασμός και μόνο ευγνωμοσύνη. Και όταν δεν παίζουν καλά, το βουλώνουμε. Μέσα στο παιχνίδι είναι.

Επισκέπτης
Ακριβώς. Επειδή είναι Σπανούλης. ΕΙΝΑΙ στο απυρόβλητο. Και αυτός και ο Πρίντεζης για όσα έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα και θα τα θυμόμαστε μια ζωή. Μόνο σεβασμός και μόνο ευγνωμοσύνη. Και όταν δεν παίζουν καλά, το βουλώνουμε. Μέσα στο παιχνίδι είναι.

Αποψη σου εγω παλι δεν θα το βουλωνω αμα βλεπω εναν παιχτη οποιος και αν ειναι αυτος να γινεται βαρυδι πλεον στην ομαδας μας...και προφανως δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι αλλα γενικοτερα απο περυσι βλεπουμε κυριως τον Σπανουλη να εχει παρει τη κατιουσα και να μην αντεχει να παιζει βασικος ολη τη χρονια.

Αντι λοιπον να του βαλεις εναν παιχτη διπλα και να μοιραζονται το χρονο συμμετοχης εσυ εδιωξες τον μοναδικο που μπορουσε να το κανει αυτο και δεν πηρες κανεναν στη θεση του.Εξηγησε μου λοιπον πως θα βγει η χρονια μονο με τον Σπανουλη σαν σκορερ...

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΛΙΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
τι φταινε αυτοι? οι αγγελοπουλοι πρεπει να ακουν μπινελικια που εχουν 10 χρονια απροστατευτη την ομαδα...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Οπως ησουν 2 κλασεις προπερσι που πηρες τσιγγινο με τα βηματα του σπανουλη

Αποφασίστε αν αυτά είναι βήματα γιατί τότε βήματα έκανε κι ο Διαμαντίδης στην ακριβώς προηγούμενη φάση για να περάσει μπροστά ο παναθηναϊκός..
Βγάλε πορισμα κι εγω θα συμφωνήσω , οι φάσεις είναι καρμπόν

Doctor Who

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Αποψη σου εγω παλι δεν θα το βουλωνω αμα βλεπω εναν παιχτη οποιος και αν ειναι αυτος να γινεται βαρυδι πλεον στην ομαδας μας...και προφανως δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι αλλα γενικοτερα απο περυσι βλεπουμε κυριως τον Σπανουλη να εχει παρει τη κατιουσα και να μην αντεχει να παιζει βασικος ολη τη χρονια.

Αντι λοιπον να του βαλεις εναν παιχτη διπλα και να μοιραζονται το χρονο συμμετοχης εσυ εδιωξες τον μοναδικο που μπορουσε να το κανει αυτο και δεν πηρες κανεναν στη θεση του.Εξηγησε μου λοιπον πως θα βγει η χρονια μονο με τον Σπανουλη σαν σκορερ...
Φίλε η χρονιά θα είναι πιο δύσκολη κ απο την περσινή...Δεν ξέρω πως υπάρχει αυτή η αίσθηση οτι θα πάμε σίγουρα Βελιγραδι,καθώς και στατιστικά να το πάρεις δεν γίνεται να πας έτσι απλά ξανά..Μακάρι βέβαια,γι αυτό θα είμαστε κοντά στην ομάδα όλη τη σεζόν..
Απο κει και πέρα,έχεις δίκιο για τον Σπανούλη αλλα δυστυχώς παίκτης σκόρερ δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Εξαίρεση ήταν ο Γκριν για μένα...Και φέτος επιστρέψαμε στα προ 2 ετίας και πάλι..
Κρίμα,γτ αν ήμουν στη θέση του θα ζητούσα ο ίδιος να έρθει ένας βαρβάτος δίπλα μου..Αυτομάτως,θα αυξάνονταν όλες οι πιθανότητες για Ευρωπαικό/ά μέχρι να κλείσει η καριέρα μου..
Τώρα θα παρακαλάμε να μην τραυματιστεί και να φυλάγεται τους πρώτους μήνες μέχρι τα playoff και να παίζει όσο χρειάζεται..

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Να πουμε βεβαια οτι για χαρη του Σπανουλη δεν κρατησαμε τον Γκριν και αυτος πηγε στη Βαλενθια και στα μεχρι τωρα παιχνιδια βγαζει ματια....

Τ'οτι παιζει καλα με Βαλενθια δεν μου λεει τιποτα. Αλλο πραγμα η Βαλενθια, αλλο ο Ολυμπιακος! Στατικος παικτης και σουτ, σε καμια περιπτωση δεν κανει διαφορα σε τοπ ομαδες! Το εγκλημα που κανανε Αγγελοπουλοι και Σφαιρο ακουει στ'ονομα Χακετ, σκαλες ανωτερος απο...Μαντζαρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom