Αποψη σου εγω παλι δεν θα το βουλωνω αμα βλεπω εναν παιχτη οποιος και αν ειναι αυτος να γινεται βαρυδι πλεον στην ομαδας μας...και προφανως δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι αλλα γενικοτερα απο περυσι βλεπουμε κυριως τον Σπανουλη να εχει παρει τη κατιουσα και να μην αντεχει να παιζει βασικος ολη τη χρονια.
Αντι λοιπον να του βαλεις εναν παιχτη διπλα και να μοιραζονται το χρονο συμμετοχης εσυ εδιωξες τον μοναδικο που μπορουσε να το κανει αυτο και δεν πηρες κανεναν στη θεση του.Εξηγησε μου λοιπον πως θα βγει η χρονια μονο με τον Σπανουλη σαν σκορερ...
Φίλε η χρονιά θα είναι πιο δύσκολη κ απο την περσινή...Δεν ξέρω πως υπάρχει αυτή η αίσθηση οτι θα πάμε σίγουρα Βελιγραδι,καθώς και στατιστικά να το πάρεις δεν γίνεται να πας έτσι απλά ξανά..Μακάρι βέβαια,γι αυτό θα είμαστε κοντά στην ομάδα όλη τη σεζόν..
Απο κει και πέρα,έχεις δίκιο για τον Σπανούλη αλλα δυστυχώς παίκτης σκόρερ δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Εξαίρεση ήταν ο Γκριν για μένα...Και φέτος επιστρέψαμε στα προ 2 ετίας και πάλι..
Κρίμα,γτ αν ήμουν στη θέση του θα ζητούσα ο ίδιος να έρθει ένας βαρβάτος δίπλα μου..Αυτομάτως,θα αυξάνονταν όλες οι πιθανότητες για Ευρωπαικό/ά μέχρι να κλείσει η καριέρα μου..
Τώρα θα παρακαλάμε να μην τραυματιστεί και να φυλάγεται τους πρώτους μήνες μέχρι τα playoff και να παίζει όσο χρειάζεται..