Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ετσι οπως το λες ειναι σαν..."εβαψες καγκελα σημερα?"
ναι αλλα τα δικα μας πιανουν τοπο... :woldman:
οι αλλοι τι να τα κανουν τα βαμενα ή οχι καγκελα?αφου στον κωλο τους μπαινουν ούτως ή αλλως....

Επισκέπτης
ναι αλλα τα δικα μας πιανουν τοπο... :woldman:
οι αλλοι τι να τα κανουν τα βαμενα ή οχι καγκελα?αφου στον κωλο τους μπαινουν ούτως ή αλλως....

Τι να τους κανουν τα καγκελα ρε αδερφε...δεν βλεπεις τη Τουρκαλα εδω μεσα;Ολο τριβεται στη γκλιτσα εδω μεσα για να τρωει γαμωσταυριδια και να υγραινεται... :2funny:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Τι να τους κανουν τα καγκελα ρε αδερφε...δεν βλεπεις τη Τουρκαλα εδω μεσα;Ολο τριβεται στη γκλιτσα εδω μεσα για να τρωει γαμωσταυριδια και να υγραινεται... :2funny:
τόννους γιατί δεν βάζεις ;;; πρέπει να έχεις φάει πολλές σφαλιάρες μικρός εσυ αρχιδακο. Πιθανώς και πολλές πουτσες. Σε αφήνω γιατί έχω να ρίξω κάτι μπετά και εσυ να κανείς καμία εγχείρηση καρδιάς μάλλον....

Επισκέπτης
[size=20pt][size=10pt][size=20pt] τόννους[/size][/size][/size] γιατί δεν βάζεις ;;; πρέπει να έχεις φάει πολλές σφαλιάρες μικρός εσυ αρχιδακο. Πιθανώς και πολλές πουτσες. Σε αφήνω γιατί έχω να ρίξω κάτι μπετά και εσυ να κανείς καμία εγχείρηση καρδιάς μάλλον....

Θα βαλω τονο Ριο Μαρε να γουσταρεις!!! :2funny: :2funny:

Ανοιξε ενα γαμημενο λεξικο στο διαλλειμα στην οικοδομη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εκτος  απο  φλωρος εισαι  και  αναλφαβητος.........  π λ η κ τ ρ ο λ ο γ ι ο ....  γραφεται  βλακα.....
Το ότι ένα "ι" γράφτηκε με "ει" δηλώνει αναλφαβητισμό; Μήπως  εσύ δεν μιλάς σωστα την Ελληνική;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ωραία η δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Μίλιτς έτσι; Το πέναλτι που δεν έδωσε στον Οφόε; Κάτι οφφσάιντ; Θα δούμε πολλές τέτοιες ομορφιές φέτος.
Κατά τα λοιπά πολύ ανεβασμένος Φορτούνης και μπράβο του. Ζιλέ ωσεί παρών. Μερικοί παίχτες θα παίξουν 4-5 ματς φέτος ως συνήθως δυστυχώς. Συνεχίζουμε.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ενα λιγουλακι σφαξιματακι επεσε.σου λεει μην φυγουν απο νωρις-νωρις και εχουμε στεψη πρωταθλητη οκτωβρη μηνα.

Επισκέπτης
Και μονο με την υποψια ο κορακας οτι μπορει να εχει κανει φαουλ ο Μιλιτς τον εστειλε χωρις δευτερη σκεψη...εξακολουθω να μην εντυπωσιαζομαι απο τον Ζιλε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Έπρεπε να παίξει Σιώπης σήμερα - Ο Ζιλέ φαίνεται να είναι κλασικός παίχτης που θα παίξει μόνο στα ευρωπαϊκά ματς.

Επισκέπτης
Δεν ξερω φιλε ο τυπος μου φαινεται ειναι ο κλασσικος παιχτης που δεν ειναι ουτε καθαρο 6αρι ουτε καθαρο 8αρι αλλα κατι ενδιαμεσο...με Οφοε και Μαριν ή Φορτουνη νομιζω οτι χρειαζομαστε ενα σκυλι αμυντικο χαφ τυπου Ρομαο και οχι αυτον τον τυπο.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
χρειαζομαστε επιθετικο ψηλο να μπορει να παιζει πλατη και να τρωει ψηλο και να παιρνει καμμια κεφαλια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ε σώπα. Ο Μπεν είναι αστείος. Γενικά πάντως πολύ μέτρια ομάδα ρε γμτ. Ζήτημα αν θα πάρουμε πόντο στον όμιλο και μετά θα ξεφουσκώσουμε κιόλας και θα κάνουμε και μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή νομίζω (και φοβάμαι) ότι τον στόχο της χρονιάς (τα εκατομμύρια των ομίλων) τον πετύχαμε και δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο.  :-

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ε σώπα. Ο Μπεν είναι αστείος. Γενικά πάντως πολύ μέτρια ομάδα ρε γμτ. Ζήτημα αν θα πάρουμε πόντο στον όμιλο και μετά θα ξεφουσκώσουμε κιόλας και θα κάνουμε και μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή νομίζω (και φοβάμαι) ότι τον στόχο της χρονιάς (τα εκατομμύρια των ομίλων) τον πετύχαμε και δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο.  :-
και ακόμα είναι Αυγουστος!!!
Τι γκρίνια είναι αυτή;

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Δηλαδή νομίζω (και φοβάμαι) ότι τον στόχο της χρονιάς (τα εκατομμύρια των ομίλων) τον πετύχαμε και δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο.  :-
χαχαχα ρε φιλε εισαι πολυ απαισιοδοξος.
η ομαδα εχει χωρο για βελτιωση και το κυριοτερο εχει προπονητη που βλεπει και δεν κοιμαται στον παγκο

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Οπωσδήποτε α) Φορ, β) Σέντερ Μπακ, γ) Σκύλος στα χαφ εάν θέλουμε να παλέψουμε για την 3η θέση.

Ο Ζιλε είναι μεγαλουτσικος, δεν θα βγάζει 90 λεπτά στους ομίλους. Όπως και ο Ρομαο. Δεν ξέρω εάν ο Σιωπης λόγω μεγέθους θα μπορέσει να σταθεί απέναντι στα χαφ των άλλων.

Πάντως νομίζω το πιο βασικό είναι ο φορ. Ο Τζουρτζεβιτς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom