loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
;;;;;;;;Πσσσσσσ.......
;;;;;;;;Πσσσσσσ.......
αρχηγέ της φάπας, νοσοκόμα των 700 ευρώ σε μένα αναφέρεσαι;;
ναι αλλα τα δικα μας πιανουν τοπο...ετσι οπως το λες ειναι σαν..."εβαψες καγκελα σημερα?"
εχετε παρει ολοι καρτα φιαλθλου ή καρτα μελους ρε μουνια?
ναι αλλα τα δικα μας πιανουν τοπο...
οι αλλοι τι να τα κανουν τα βαμενα ή οχι καγκελα?αφου στον κωλο τους μπαινουν ούτως ή αλλως....
α οκ μην μου πάρει την δόξα άλλος.Ναι αμορφωτη μπετατζου σε σενα μιλαω....
Ναι Τακη...
τόννους γιατί δεν βάζεις ;;; πρέπει να έχεις φάει πολλές σφαλιάρες μικρός εσυ αρχιδακο. Πιθανώς και πολλές πουτσες. Σε αφήνω γιατί έχω να ρίξω κάτι μπετά και εσυ να κανείς καμία εγχείρηση καρδιάς μάλλον....Τι να τους κανουν τα καγκελα ρε αδερφε...δεν βλεπεις τη Τουρκαλα εδω μεσα;Ολο τριβεται στη γκλιτσα εδω μεσα για να τρωει γαμωσταυριδια και να υγραινεται...
[size=20pt][size=10pt][size=20pt] τόννους[/size][/size][/size] γιατί δεν βάζεις ;;; πρέπει να έχεις φάει πολλές σφαλιάρες μικρός εσυ αρχιδακο. Πιθανώς και πολλές πουτσες. Σε αφήνω γιατί έχω να ρίξω κάτι μπετά και εσυ να κανείς καμία εγχείρηση καρδιάς μάλλον....
Το ότι ένα "ι" γράφτηκε με "ει" δηλώνει αναλφαβητισμό; Μήπως εσύ δεν μιλάς σωστα την Ελληνική;εκτος απο φλωρος εισαι και αναλφαβητος......... π λ η κ τ ρ ο λ ο γ ι ο .... γραφεται βλακα.....
και ακόμα είναι Αυγουστος!!!Ε σώπα. Ο Μπεν είναι αστείος. Γενικά πάντως πολύ μέτρια ομάδα ρε γμτ. Ζήτημα αν θα πάρουμε πόντο στον όμιλο και μετά θα ξεφουσκώσουμε κιόλας και θα κάνουμε και μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή νομίζω (και φοβάμαι) ότι τον στόχο της χρονιάς (τα εκατομμύρια των ομίλων) τον πετύχαμε και δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο. :-
χαχαχα ρε φιλε εισαι πολυ απαισιοδοξος.Ε σώπα. Ο Μπεν είναι αστείος. Γενικά πάντως πολύ μέτρια ομάδα ρε γμτ. Ζήτημα αν θα πάρουμε πόντο στον όμιλο και μετά θα ξεφουσκώσουμε κιόλας και θα κάνουμε και μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
Δηλαδή νομίζω (και φοβάμαι) ότι τον στόχο της χρονιάς (τα εκατομμύρια των ομίλων) τον πετύχαμε και δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο. :-