Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρε παπάρα εμείς ρίξαμε 3. Αλήθεια έχεις πάει πανεπιστήμιο ;;;; συνήθως εσείς οι γάβροι έχετε υψηλό επίπεδο. Σήμερα μπήκε το επίδομα αλληλεγγύης ελπίζω να σου φτάσει να πάρεις διαρκείας

Εισαι τοσο λινατσα που ντρεπεσαι να πεις και τι ομαδα εισαι γελοιε...να σου δωσουμε και συγχαρητηρια που καταφερες να κανεις μια νικη στην Ευρωπη μετα απο 40 χρονια!!!Σαλτα και γαμησου τωρα.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Εισαι τοσο λινατσα που ντρεπεσαι να πεις και τι ομαδα εισαι γελοιε...να σου δωσουμε και συγχαρητηρια που καταφερες να κανεις μια νικη στην Ευρωπη μετα απο 40 χρονια!!!Σαλτα και γαμησου τωρα.
αρχηγέ της φάπας δεν με ρώτησες για να σου πω. Είδες ποσό βλάκας είσαι. Αλήθεια πες μου από ποιο πανεπιστήμιο είσαι απόφοιτος ; εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εσυ όμως δεν θα έπρεπε.

Επισκέπτης
αρχηγέ της φάπας δεν με ρώτησες για να σου πω. Είδες ποσό βλάκας είσαι. Αλήθεια πες μου από ποιο πανεπιστήμιο είσαι απόφοιτος ; εγώ είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εσυ όμως δεν θα έπρεπε.

Ε ναι πως να μην εισαι περηφανος για το ΑΕΚακι την ομαδουλα της κλαψας,την ομαδουλα που χρεωκοπησε 2 φορες και εφτασε να παιζει Γ Εθνικη;

Υ.Γ
Το πανεπιστημιο που εχω βγαλει εγω αγραμματε δεν το εχεις δει ουτε σε καρτ ποσταλ γιαυτο αστο.... :2funny: :2funny: :2funny:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Ε ναι πως να μην εισαι περηφανος για το ΑΕΚακι την ομαδουλα της κλαψας,την ομαδουλα που χρεωκοπησε 2 φορες και εφτασε να παιζει Γ Εθνικη;

Υ.Γ
Το πανεπιστημιο που εχω βγαλει εγω αγραμματε δεν το εχεις δει ουτε σε καρτ ποσταλ γιαυτο αστο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ
πολλές ομάδες έχουν χρεωκοπήσει αρχηγέ της φάπας. Μεγάλες ομάδες αλλά εσυ που να ξέρεις. Είχες Κοσκωτά, Κόκκαλη κτλ και καθαριζες. Φίλε σε κόβω τελειόφοιτο Harvard. Το επίδομα το πήρες βλάκα η σε ζει η μαμά σου ;;

roque35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το δημοτικο δεν καταφερες να το βγαλεις ρε πουστρακι;Περα απο τα πρωταθληματα,τα γαμησια που σου ριχνω μεσα στο γηπεδο και εξω απο αυτο,την Ευρωπαικη καθιερωση,χθες μουνοπανακι η Αγγλιδα παρουσιαστρια της κληρωσης αναφερομενη στα μεγαθηρια του τριτου γκρουπ ειπε τη Λιβερπουλ και εμας,αυτο που με ηδονιζει περισσοτερο ειναι το πως σας καταντησαμε εσας την ομαδα της χουντας και της πουστιας να ειστε ενα κλαμπακι της πουτσας που τρωει καρπαζιες απο Πλατανια,Πανιωνιο και τον ΠΑΣ και σιγουρα θα πας στην Α Εθνικη τον βαζελο να γαμας!

Τραβα τωρα στα φαναρια να πλυνεις κανενα αυτοκινητο και το βραδυ νυκτερινο σχολειο μπας και μαθεις ορθογραφια... :2funny: :2funny: :2funny:

τον πλατανια για να τον κερδισεις τον εδειρες στα αποδυτηρια ...
ο νιωνιος σε γαμησε ασαλιωτα στο μπουρδελο σου τον απριλιο ...
ο πας ειναι η ομαδα που ηταν β εθνικη και σε απεκλεισε απο το κυπελλο σε διπλους αγωνες ρεντικολο ...
εχεις μουτρα χλεχλε να μου πεις για αυτες τις ομαδουλες?
αφου και σενα σε γαμανε ΟΜΑΔΑΡΑ......
οσο για την ορθογραφια καραγκιοζη απο βιασυνη εγραψα αντι για πια
ποια ..δεν ειμαι σαν και σας στην τρουμπα με τις πουτανες που βγαζετε πανο με εβαγγελισμος και γελαει ο κοσμος τριμαλακα...
σου ειχα πει και το καλοκαιρι μαλακα αν τυχει και με δεις 30 φορες συγνωμη θα μου πεις πουστρακι..αλλα πισω απο την ανωνυμια σου αναπηρε κανεις μαγκιες πουτανας γιε...κατι καργιολες κοκκινες σαν και σενα το 2012 τους ανοιγα τα κεφαλια στην κωνσταντινουπολη με τα χερια μου πουτανακι ροζ κυλοτα..προσεχε μη σε πετυχω και σενα πουσταρα πουθενα που κοιμασε εδω μεσα και  βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ..α να σου πω και το αλλο σκλαβακι...
απο 27 ιουνιου ειμαι διακοπες και ερχομαι την αλλη εβδομαδα μαλακα αφραγκε ..που θα μου πεις να πλυνω στα φαναρια ...
αν εχεις αρχιδια στειλε μειλ σου η τηλ πουστρακι μολις ερθω αθηνα να σου γαμησω οτι εχεις αγαμητο μουνοπανο ....

Επισκέπτης
πολλές ομάδες έχουν χρεωκοπήσει αρχηγέ της φάπας. Μεγάλες ομάδες αλλά εσυ που να ξέρεις. Είχες Κοσκωτά, Κόκκαλη κτλ και καθαριζες. Φίλε σε κόβω τελειόφοιτο Harvard. Το επίδομα το πήρες βλάκα η σε ζει η μαμά σου ;;

Αστο Τουρκαλα δεν σε παιρνει απο οπου και αν το πιασεις...μια ζωη απο κατω και στα τεσσερα θα εισαι να τρως πουτσες εντος και εκτος Ελλαδος.

Υ.Γ
Χαρτζηλικι απο μαμα πουστρακι εχω σταματησει να παιρνω απο τα 24 που τελειωσα την Ιατρικη Σχολη...κατσε εσυ αμορφωτε στο παιδικο σου δωματιο να σε ταιζει η μαμα και να σε χαρτζηλικωνει ο μπαμπας σου Τουρκοσπορε! :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
τυπε τιποτα ουσιαστικο εχεις να πεις η μπαινεις για πουστριλικια?
αφου εισαι και μορφωμενος θα ξερεις οτι δεν οδηγαει πουθενα...θα λες 1 θα σου λεμε 2 κοκ....
κουραζεις.
πιο σωστο ηταν το σχολιο που εκανες για τον σαβιδη στο αλλο νημα παρα οι πιπες που λες απο χτες εδω...
αντε γεια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
ο πας ειναι η ομαδα που ηταν β εθνικη και σε απεκλεισε απο το κυπελλο σε διπλους αγωνες ρεντικολο ...
ποια ..δεν ειμαι σαν και σας στην τρουμπα με τις πουτανες που βγαζετε πανο με εβαγγελισμος και γελαει ο κοσμος τριμαλακα...
σου ειχα πει και το καλοκαιρι μαλακα αν τυχει και με δεις 30 φορες συγνωμη θα μου πεις πουστρακι..αλλα πισω απο την ανωνυμια σου αναπηρε κανεις μαγκιες πουτανας γιε...κατι καργιολες κοκκινες σαν και σενα το 2012 τους ανοιγα τα κεφαλια στην κωνσταντινουπολη με τα χερια μου πουτανακι ροζ κυλοτα..προσεχε μη σε πετυχω και σενα πουσταρα πουθενα που κοιμασε εδω μεσα και  βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ..α να σου πω και το αλλο σκλαβακι...
απο 27 ιουνιου ειμαι διακοπες και ερχομαι την αλλη εβδομαδα μαλακα αφραγκε ..που θα μου πεις να πλυνω στα φαναρια ...
αν εχεις αρχιδια στειλε μειλ σου η τηλ πουστρακι μολις ερθω αθηνα να σου γαμησω οτι εχεις αγαμητο μουνοπανο ....
ανατριχιασαμε...

Επισκέπτης
σου ειχα πει και το καλοκαιρι μαλακα αν τυχει και με δεις 30 φορες συγνωμη θα μου πεις πουστρακι..αλλα πισω απο την ανωνυμια σου αναπηρε κανεις μαγκιες πουτανας γιε...κατι καργιολες κοκκινες σαν και σενα το 2012 τους ανοιγα τα κεφαλια στην κωνσταντινουπολη με τα χερια μου πουτανακι ροζ κυλοτα..προσεχε μη σε πετυχω και σενα πουσταρα πουθενα που κοιμασε εδω μεσα και  βριζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ..α να σου πω και το αλλο σκλαβακι...

Συγχιστηκες πουτανοσπερμα;Δεν πειραζει τραβα να σε γαμησει κανενας Πακιστανος να ερθεις στα ισα σου! :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
γελα παπαρα τωρα με τις ριεκες...
οταν θα ερθουν οι αλλοι να σε γλεντανε απο το τορινο και την βαρκελωνη θα γελαμε εμεις οπως με τους τουρκους ρεντικολα περσυ που σας ριξανε 4 με 10 παικτες...
παλι με ξενα αρχιδια θα γαμησεις ρε ανικανε?????ποσο πιο πολύ θα ξεφτυλιστειτε??? :S :S :S :S :S :S
τα τελευταια 6 χρονια, στα 3 εχεις μεινει εκτος ευρωπης από τον αυγουστο....στο πρωταθλημα βολοδερνεις μαζι με τον νιονιο και περιμενεις να γελασεις που θα χασουμε από μπαρτσα και γιουβε????? :S :S :S
παλιοτερα είχαμε έναν αιωνιο αντιπαλο...τωρα πλεον δεν υπαρχει κανενας.... :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

roque35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:
Συγχιστηκες πουτανοσπερμα;Δεν πειραζει τραβα να σε γαμησει κανενας Πακιστανος να ερθεις στα ισα σου! :2funny: :2funny: :2funny:

πουτανα η μανα σου απογονε του στολου ..
εσεις εχατε τις πουτανες με τεκμηρια εκει στην τρουμπα...
σου ειπα αν τυχει και σε πετυχω θα σου μεινει μονιμο το
κουσουρι στα ματια που εχεις στα αβαταρ τριμαλακα... :2funny: :2funny:
μας το δειχνεις κιολας γιδοβοσκε τι αναπηρος εισαι....
warnban.gif
 [/color[/URL]]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
παλι με ξενα αρχιδια θα γαμησεις ρε ανικανε?????ποσο πιο πολύ θα ξεφτυλιστειτε??? :S :S :S :S :S :S
τα τελευταια 6 χρονια, στα 3 εχεις μεινει εκτος ευρωπης από τον αυγουστο....στο πρωταθλημα βολοδερνεις μαζι με τον νιονιο και περιμενεις να γελασεις που θα χασουμε από μπαρτσα και γιουβε????? :S :S :S
παλιοτερα είχαμε έναν αιωνιο αντιπαλο...τωρα πλεον δεν υπαρχει κανενας.... :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
μαλακα προσεχε ανοιγε κεφαλια αυτος το 12....

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Αστο Τουρκαλα δεν σε παιρνει απο οπου και αν το πιασεις...μια ζωη απο κατω και στα τεσσερα θα εισαι να τρως πουτσες εντος και εκτος Ελλαδος.

Υ.Γ
Χαρτζηλικι απο μαμα πουστρακι εχω σταματησει να παιρνω απο τα 24 που τελειωσα την Ιατρικη Σχολη...κατσε εσυ αμορφωτε στο παιδικο σου δωματιο να σε ταιζει η μαμα και να σε χαρτζηλικωνει ο μπαμπας σου Τουρκοσπορε! :2funny: :2funny: :2funny:
σε σπούδασαν οι γονείς σου. Μπράβο άξιος. Εγώ ένας αμόρφωτος δεν μπορώ να σου τίποτα. Τώρα είναι σίγουρος ότι ότι βγάζω σε ένα μήνα το βγάζεις σε δυο χρόνια μαζί με τις εφημερίες αρχιδακο......

Επισκέπτης
:2funny:
πουτανα η μανα σου απογονε του στολου ..
εσεις εχατε τις πουτανες με τεκμηρια εκει στην τρουμπα...
σου ειπα αν τυχει και σε πετυχω θα σου μεινει μονιμο το
κουσουρι στα ματια που εχεις στα αβαταρ τριμαλακα... :2funny: :2funny:
μας το δειχνεις κιολας γιδοβοσκε τι αναπηρος εισαι....
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red][/color]
[/quote]

Καλα πουτανα των Πακι τραβα να ρωτησεις τη μανα σου πως κανει τσιμπουκια για να βγαζεις κανενα 5ευρω παραπανω.... :2funny: :2funny: :2funny:

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
τυπε τιποτα ουσιαστικο εχεις να πεις η μπαινεις για πουστριλικια?
αφου εισαι και μορφωμενος θα ξερεις οτι δεν οδηγαει πουθενα...θα λες 1 θα σου λεμε 2 κοκ....
κουραζεις.
πιο σωστο ηταν το σχολιο που εκανες για τον σαβιδη στο αλλο νημα παρα οι πιπες που λες απο χτες εδω...
αντε γεια
τύπε για αστείο ξεκίνησε και αρχίσατε να με βρίζετε. Μπορούσατε να απαντήσετε με χιούμορ και να τελείωνε εκεί. Εσένα σε βλέπω στα αλλά νήματα των ομάδων και γράφεις τα δικά σου. Εγώ γιατί να μην μπορώ ;;

Επισκέπτης
σε σπούδασαν οι γονείς σου. Μπράβο άξιος. Εγώ ένας αμόρφωτος δεν μπορώ να σου τίποτα. Τώρα είναι σίγουρος ότι ότι βγάζω σε ένα μήνα το βγάζεις σε δυο χρόνια μαζί με τις εφημερίες αρχιδακο......

Και οι πουτανες βγαζουν περισσοτερα απο εμενα σουργελε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι βγαινουν εξω στη κοινωνια και το διαφημιζουν...στη ζωη αποφασιζεις τι θελεις να εισαι.Εσυ αποφασισες να εισαι ενα αμορφωτο σουργελο οπαδος μιας ομαδουλας της πλακας που παιρνει χαρτζηλικι απο τον μπαμπα και το παιζει μαγκας στο Bou. :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
τύπε για αστείο ξεκίνησε και αρχίσατε να με βρίζετε. Μπορούσατε να απαντήσετε με χιούμορ και να τελείωνε εκεί. Εσένα σε βλέπω στα αλλά νήματα των ομάδων και γράφεις τα δικά σου. Εγώ γιατί να μην μπορώ ;;
μπα εγω τσαμπουκαλεμενο σε ειδα να μπαινεις χτες...
τεσπα
φυσικα και να γραφεις αλλα καλο θα ηταν που και που κατι πιο ουσιαστικο...
καλη η καζουρα αλιμονο αλλα...

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Και οι πουτανες βγαζουν περισσοτερα απο εμενα σουργελε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι βγαινουν εξω στη κοινωνια και το διαφημιζουν...στη ζωη αποφασιζεις τι θελεις να εισαι.Εσυ αποφασισες να εισαι ενα αμορφωτο σουργελο οπαδος μιας ομαδουλας της πλακας που παιρνει χαρτζηλικι απο τον μπαμπα και το παιζει μαγκας στο Bou. :2funny:
ρε τύπε τα πτυχία δεν καθορίζουν την παιδεία του ανθρωπου. Εγώ αγαπητέ έχω καταφέρει να είμαι αυτός που είμαι μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια. Ο τελευταία τίτλος σπουδών μου είναι ένα τιποτένιο MBA. Βέβαια παραμένω αμόρφωτος. Προτιμώ τον τίτλο του αμόρφωτου από τον τίτλος του ξεφτίλας γιατί αυτό είσαι. Τώρα το ότι υποστηρίζεις την πιο σιχαμένη ομάδα στον κόσμο εκεί τι να πω. Όλοι έχουμε ελαττώματα εσυ μάλλον πιο πολλά. Γιατρό δεν σε κόβω να είσαι το πολύ πολύ αδελφή νοσοκόμα. Αρχιδακο

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
μπα εγω τσαμπουκαλεμενο σε ειδα να μπαινεις χτες...
τεσπα
φυσικα και να γραφεις αλλα καλο θα ηταν που και που κατι πιο ουσιαστικο...
καλη η καζουρα αλιμονο αλλα...
εντάξει τύπε σταματώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom