Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε τύπε τα πτυχία δεν καθορίζουν την παιδεία του ανθρωπου. Εγώ αγαπητέ έχω καταφέρει να είμαι αυτός που είμαι μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια. Ο τελευταία τίτλος σπουδών μου είναι ένα τιποτένιο MBA. Βέβαια παραμένω αμόρφωτος. Προτιμώ τον τίτλο του αμόρφωτου από τον τίτλος του ξεφτίλας γιατί αυτό είσαι. Τώρα το ότι υποστηρίζεις την πιο σιχαμένη ομάδα στον κόσμο εκεί τι να πω. Όλοι έχουμε ελαττώματα εσυ μάλλον πιο πολλά. Γιατρό δεν σε κόβω να είσαι το πολύ πολύ αδελφή νοσοκόμα. Αρχιδακο

Και οι πουτανες μονες τους πηγαν στο μπουρδελο αγαπητε...αντε πολυ ασχοληθηκαμε με τη παρτη σου και εσενα και του αλλου του ψευτονταη της παραλιας. :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• FB_IMG_15036508543412094.jpg
    FB_IMG_15036508543412094.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 68

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
για εμενα ηταν εκπληξη η αεκ να ξες...την θεωρω 2η καλυτερη ομαδα φετος.δεν περιμενα να περασει
όσο αφορά υλικό είμαστε σε καλό επίπεδο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση μπροστά σίγουρα. Τύπε καλό είναι όλες η ομάδες να είναι ανταγωνιστικές. Εγώ πάντως θα χαρώ που θα έρθουν τόσο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και ελπίζω να της χαρείτε τις στιγμές και γιατί όχι και με τις οικογένειας σας. Πολύ θα ήθελα να δω με τον γιο μου να παίζει η ομάδα μου με Ρεάλ κτλ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
όσο αφορά υλικό είμαστε σε καλό επίπεδο. Χρειαζόμαστε ενίσχυση μπροστά σίγουρα. Τύπε καλό είναι όλες η ομάδες να είναι ανταγωνιστικές. Εγώ πάντως θα χαρώ που θα έρθουν τόσο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και ελπίζω να της χαρείτε τις στιγμές και γιατί όχι και με τις οικογένειας σας. Πολύ θα ήθελα να δω με τον γιο μου να παίζει η ομάδα μου με Ρεάλ κτλ.
ξερεις (μετα το πρωτο μουδιασμα) ποσοι κατοχοι διαρκειας χαρηκανε χτες?....αν σου αρεσει το ποδοσφαιρο ο ολυμπιακος φετος σου δινει την ευκαιρια να το δεις σε κορυφαιο επιπεδο...αυτο που ευχομαι και ελπιζω ειναι να δω τον θρυλο να στεκεται στα ισα...ας αποκλειστουμε.
η "πορεια" ειναι ελληνικη εφευρεση.σε ολη την ευρωπη οι φιλαθλοι καθε ομαδας ειναι χαρουμενοι αν η ομαδα τους κανει ενα βημα παραπανω...εμεις εδω στην ελλαδα κανουμε πορειες...γελανε και οι πετρες,λες κι αυτες της ομαδες δεν θα της βρεις μπροστα σου

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
καλημερα γαυροι!εχουμε metal καταστασεις σημερα μετα τις χθεσινες τσοντες.εχουν ματωσει πολλοι κωλοι,πρηστικανε πολλοι λαιμοι εχτες το βραδυ!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Λογικό είναι ρε παιδιά να πανυγυρίζουν.
Φεύγει αμέσως όλο το άγχος. Ποιος να τους πει τώρα κάτι? Γιατί αποκλειστήκατε από Μπάρτσα & Γιούβε???? Και 4ος να βγει πάλι δεν μπορείς να πεις κάτι...
Ενώ ότι πετύχουν θα είναι άθλος!!!

Στο μεταξύ και η προσωπική τους προβολή σε τέτοια μάτς είναι πολύ μεγάλη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
Λογικό είναι ρε παιδιά να πανυγυρίζουν.
Φεύγει αμέσως όλο το άγχος. Ποιος να τους πει τώρα κάτι? Γιατί αποκλειστήκατε από Μπάρτσα & Γιούβε???? Και 4ος να βγει πάλι δεν μπορείς να πεις κάτι...
Ενώ ότι πετύχουν θα είναι άθλος!!!

Στο μεταξύ και η προσωπική τους προβολή σε τέτοια μάτς είναι πολύ μεγάλη.
σωστος....φαντασου τον ρετσο να κοβει σε τετατετ τον μεσι.... :cheesy: ποσα μυρια ειπες?
καλα κανουν τα παιδια....παμε ρε θρυλε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
σωστος....φαντασου τον ρετσο να κοβει σε τετατετ τον μεσι.... :cheesy: ποσα μυρια ειπες?
καλα κανουν τα παιδια....παμε ρε θρυλε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ετσι ακριβως...και σε τελικη αναλυση σε καλο της ομαδας μας θα βγει ολο αυτο γιατι θα ερχονται ταλαντουχοι παιχτες που θα βλεπουν τον Ολυμπιακο σαν το ιδανικο μερος για να απογειωσουν τη καριερα τους.

Επισκέπτης
Ο Ντάνιελ Χάκετ απέδειξε πως επέστρεψε δριμύτερος (πρώτος σκόρερ της Ιταλίας με 19 πόντους) μετά τον τραυματισμό του και για πολλοστή φορά έστειλε μήνυμα αγάπης στους φανς του Ολυμπιακού.
“Δώσαμε δύο μεγάλα τρίποντα στον Σλούκα και στον Καλάθη και στην παράταση όταν συμβαίνει αυτό χάνεις το παιχνίδι”, είπε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ενώ πρόσθεσε για την ομάδα του:

“Η προετοιμασία ήταν μεγάλη, δουλέψαμε 1,5 μήνα, αυτή η ομάδα βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή. Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά”.

Όσο για την Ελλάδα, τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ2:

“Λατρεύω την Ελλάδα. Χάρηκα που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες και του προπονητές, είναι πάντα εκπληκτικό να παίζεις μπροστά στο ελληνικό κοινό”, ενώ πριν κλείσει η συνέντευξη έστειλε το μήνυμα του: “Γεια σου Πειραιά, Ολυμπιακέ σε αγαπώ”.

Κανε την αποκατασταση σου στη Μπαμπεργκ και σε περιμενουμε απο του χρονου πισω στο λιμανι! :rockon:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
:grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 21105527_914168808734694_1988416969333126113_n.jpg
    21105527_914168808734694_1988416969333126113_n.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 14

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ρε τύπε τα πτυχία δεν καθορίζουν την παιδεία του ανθρωπου. Εγώ αγαπητέ έχω καταφέρει να είμαι αυτός που είμαι μόνος μου χωρίς καμία βοήθεια. Ο τελευταία τίτλος σπουδών μου είναι ένα τιποτένιο MBA. Βέβαια παραμένω αμόρφωτος. Προτιμώ τον τίτλο του αμόρφωτου από τον τίτλος του ξεφτίλας γιατί αυτό είσαι. Τώρα το ότι υποστηρίζεις την πιο σιχαμένη ομάδα στον κόσμο εκεί τι να πω. Όλοι έχουμε ελαττώματα εσυ μάλλον πιο πολλά. Γιατρό δεν σε κόβω να είσαι το πολύ πολύ αδελφή νοσοκόμα. Αρχιδακο
Πσσσσσσ.......

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
εχετε παρει ολοι καρτα φιαλθλου ή καρτα μελους ρε μουνια? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom