Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ειδα και τους αλλους ομιλους.ισως, λεω ισως μας κανει καλο οτι barca και γιουβε ειναι λιγο κορεσμενες ομαδες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.271
Πόντοι
28.246
ειδα και τους αλλους ομιλους.ισως, λεω ισως μας κανει καλο οτι barca και γιουβε ειναι λιγο κορεσμενες ομαδες
Δεν είναι κορεσμένες, φίλε. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις μεταξύ τους δυο αναμετρήσεις και πάρει 4 βαθμούς από Σπορτινγκ, του πούστη, 3 βαθμούς εδώ μέσα με Μπάρτσα ή Γιουβέντους θα τους βρει!

Επισκέπτης

Μην λεμε μαλακιες τωρα...αυτες οι ομαδες ζουν και αναπνεουν για αυτη τη διοργανωση και καθε χρονο χτιζονται για να τη κατακτησουν.Ο ομιλος ειναι γαμησι αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον θα εχουμε τη χαρα να δουμε τεραστια κλαμπ και παιχτες απο κοντα.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Και εγω πιστευω οτι στο σχολειο ησουν αυτο που εισαι και τωρα...ο περιγελος μαλακας.Τραβα τωρα να παιξεις το πουλακι σου στο λαγουμι σου και ασε μας εμας να παιζουμε με τα κορυφαια κλαμπ του κοσμου...
ε βέβαια εκεί που σας αξίζει. Περίγελος μαλακας θα ήμουν αν υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς δεν με αξίωσε ο θεός. Μου έδωσε μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα. Οκ αρχηγέ της φάπας ;;;

Επισκέπτης
ε βέβαια εκεί που σας αξίζει. Περίγελος μαλακας θα ήμουν αν υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς δεν με αξίωσε ο θεός. Μου έδωσε μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα. Οκ αρχηγέ της φάπας ;;;

Περιγελος και πουτανοσπερμα αυτο εισαι πουστρακι...τραβα γαμησου τωρα και αδειαζε μας τη γωνια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.928
Πόντοι
5.506
ελα τωρα αντε ....μας κουρασες

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Από το πληκτρολογείο είσαι πολύ γενναίος. Έτσι είστε όλοι οι κάφροι. Άντε γεια αρχηγέ της φάπας

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Από το πληκτρολογείο είσαι πολύ γενναίος. Έτσι είστε όλοι οι κάφροι. Άντε γεια αρχηγέ της φάπας

εκτος  απο  φλωρος εισαι  και  αναλφαβητος.........  π λ η κ τ ρ ο λ ο γ ι ο ....  γραφεται  βλακα.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
νταξει οι δυο πρωτες θεσεις είναι απιαστο ονειρο...νομιζω ότι μπαρτσα και γιουβε δεν εχουν μεινει ποτε εκτος συνεχειας από τους ομιλους...
το παλουκι μας ηρθε από το τεταρτο γκρουπ που μας ηρθε η σπορτινγκ...παμε για να παλεψουμε μπας και βγουμε 3οι...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μίνιμουμ πρέπει να πάρει εντός 6 βαθμούς, θεωρώ πως Γιούβε και Σπόρτινγκ τις έχεις μέσα(έστω και δύσκολα), ενώ Μπάρτσα θεωρώ
πως δύσκολα θα πάρεις ακόμα και το Χ, αλλά όλα εξαρτώνται από την σειρά των αγώνων, αν πχ με Μπάρτσα παίζεις 5-6ο παιχνίδι, τότε
εκεί ίσως έχεις αυξημένες πιθανότητες, ειδικά αν έχει κλειδώσει την πρωτιά.
Για τα εκτός πιστεύω πως έχεις ελπίδες για κάτι καλό μόνο με την Σπόρτινγκ, αντικειμενικά δεν περιμένω από την ομάδα
να πάει σε Τορίνο και Βαρκελώνη να πάρει διπλό, τώραμ αν καταφέρουν και πάρουν έστω και 1 ισοπαλία σε αυτά τα 2 παιχνίδια
τότε καλοδεχούμενη.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Τραβα γαμησου αμορφωτο πουστρακι...μια ζωη θα βλεπεις τον ερυθρολευκο γαμια σου να σου βιαζει τα ονειρα.
Χαχαχα μαλακα κερδίζω τον μήνα όσο εσυ το χρόνο βλάκα. Κεκτημένη ταχύτητα λέγεται ηλίθιε. Αλήθεια άνεργος είσαι η σας ταΐζει ο χοντρός ;;

gatoulinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Προβλεπω το απολυτο....

6 Ηττες

Και αν κρινω απ οσα ειδα με ριεκα, θα ξαναζησουμε εποχες ροζεμποργκ....

PS...H Γιουβε ξυπνησε περιεργες μνημες στους 30+;;;;;;;;

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ρε παιδια ενταξει να'πουμε.παμε νατα παλεψουμε οσο πιο δυνατα.zebu συμφωνο τουλαχιστον την γιουβε τη ειχαμε κοντραρει πολυ καλα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.928
Πόντοι
5.506
Το περιεργο ειναι οτι θα εχει πολυ σημασια τι θα κανει η σπορτινγκ με τα θηρια...

Επισκέπτης
Χαχαχα μαλακα κερδίζω τον μήνα όσο εσυ το χρόνο βλάκα. Κεκτημένη ταχύτητα λέγεται ηλίθιε. Αλήθεια άνεργος είσαι η σας ταΐζει ο χοντρός ;;

Ναι βρε σουργελο ειμαι σιγουρος!!!Τι κανεις ρε λουγκρα δινεις κωλο σε Πακιστανους; :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom