You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.271
- Πόντοι
- 28.246
Δεν είναι κορεσμένες, φίλε. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις μεταξύ τους δυο αναμετρήσεις και πάρει 4 βαθμούς από Σπορτινγκ, του πούστη, 3 βαθμούς εδώ μέσα με Μπάρτσα ή Γιουβέντους θα τους βρει!ειδα και τους αλλους ομιλους.ισως, λεω ισως μας κανει καλο οτι barca και γιουβε ειναι λιγο κορεσμενες ομαδες
Επισκέπτης
ειδα και τους αλλους ομιλους.ισως, λεω ισως μας κανει καλο οτι barca και γιουβε ειναι λιγο κορεσμενες ομαδες
Μην λεμε μαλακιες τωρα...αυτες οι ομαδες ζουν και αναπνεουν για αυτη τη διοργανωση και καθε χρονο χτιζονται για να τη κατακτησουν.Ο ομιλος ειναι γαμησι αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον θα εχουμε τη χαρα να δουμε τεραστια κλαμπ και παιχτες απο κοντα.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
ε βέβαια εκεί που σας αξίζει. Περίγελος μαλακας θα ήμουν αν υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς δεν με αξίωσε ο θεός. Μου έδωσε μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα. Οκ αρχηγέ της φάπας ;;;Και εγω πιστευω οτι στο σχολειο ησουν αυτο που εισαι και τωρα...ο περιγελος μαλακας.Τραβα τωρα να παιξεις το πουλακι σου στο λαγουμι σου και ασε μας εμας να παιζουμε με τα κορυφαια κλαμπ του κοσμου...
Επισκέπτης
ε βέβαια εκεί που σας αξίζει. Περίγελος μαλακας θα ήμουν αν υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς δεν με αξίωσε ο θεός. Μου έδωσε μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα. Οκ αρχηγέ της φάπας ;;;
Περιγελος και πουτανοσπερμα αυτο εισαι πουστρακι...τραβα γαμησου τωρα και αδειαζε μας τη γωνια.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.928
- Πόντοι
- 5.506
ελα τωρα αντε ....μας κουρασεςε βέβαια εκεί που σας αξίζει. Περίγελος μαλακας θα ήμουν αν υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Ευτυχώς δεν με αξίωσε ο θεός. Μου έδωσε μια στοιχειώδη κριτική ικανότητα. Οκ αρχηγέ της φάπας ;;;
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
μην απαντάς ρε βλάκα τότε. Τρόμπα Ε τρόμπαελα τωρα αντε ....μας κουρασες
Επισκέπτης
Από το πληκτρολογείο είσαι πολύ γενναίος. Έτσι είστε όλοι οι κάφροι. Άντε γεια αρχηγέ της φάπας
Τραβα γαμησου αμορφωτο πουστρακι...μια ζωη θα βλεπεις τον ερυθρολευκο γαμια σου να σου βιαζει τα ονειρα.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Από το πληκτρολογείο είσαι πολύ γενναίος. Έτσι είστε όλοι οι κάφροι. Άντε γεια αρχηγέ της φάπας
εκτος απο φλωρος εισαι και αναλφαβητος......... π λ η κ τ ρ ο λ ο γ ι ο .... γραφεται βλακα.....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.252
- Πόντοι
- 5.006
νταξει οι δυο πρωτες θεσεις είναι απιαστο ονειρο...νομιζω ότι μπαρτσα και γιουβε δεν εχουν μεινει ποτε εκτος συνεχειας από τους ομιλους...
το παλουκι μας ηρθε από το τεταρτο γκρουπ που μας ηρθε η σπορτινγκ...παμε για να παλεψουμε μπας και βγουμε 3οι...
το παλουκι μας ηρθε από το τεταρτο γκρουπ που μας ηρθε η σπορτινγκ...παμε για να παλεψουμε μπας και βγουμε 3οι...
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Μίνιμουμ πρέπει να πάρει εντός 6 βαθμούς, θεωρώ πως Γιούβε και Σπόρτινγκ τις έχεις μέσα(έστω και δύσκολα), ενώ Μπάρτσα θεωρώ
πως δύσκολα θα πάρεις ακόμα και το Χ, αλλά όλα εξαρτώνται από την σειρά των αγώνων, αν πχ με Μπάρτσα παίζεις 5-6ο παιχνίδι, τότε
εκεί ίσως έχεις αυξημένες πιθανότητες, ειδικά αν έχει κλειδώσει την πρωτιά.
Για τα εκτός πιστεύω πως έχεις ελπίδες για κάτι καλό μόνο με την Σπόρτινγκ, αντικειμενικά δεν περιμένω από την ομάδα
να πάει σε Τορίνο και Βαρκελώνη να πάρει διπλό, τώραμ αν καταφέρουν και πάρουν έστω και 1 ισοπαλία σε αυτά τα 2 παιχνίδια
τότε καλοδεχούμενη.
πως δύσκολα θα πάρεις ακόμα και το Χ, αλλά όλα εξαρτώνται από την σειρά των αγώνων, αν πχ με Μπάρτσα παίζεις 5-6ο παιχνίδι, τότε
εκεί ίσως έχεις αυξημένες πιθανότητες, ειδικά αν έχει κλειδώσει την πρωτιά.
Για τα εκτός πιστεύω πως έχεις ελπίδες για κάτι καλό μόνο με την Σπόρτινγκ, αντικειμενικά δεν περιμένω από την ομάδα
να πάει σε Τορίνο και Βαρκελώνη να πάρει διπλό, τώραμ αν καταφέρουν και πάρουν έστω και 1 ισοπαλία σε αυτά τα 2 παιχνίδια
τότε καλοδεχούμενη.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Χαχαχα μαλακα κερδίζω τον μήνα όσο εσυ το χρόνο βλάκα. Κεκτημένη ταχύτητα λέγεται ηλίθιε. Αλήθεια άνεργος είσαι η σας ταΐζει ο χοντρός ;;Τραβα γαμησου αμορφωτο πουστρακι...μια ζωη θα βλεπεις τον ερυθρολευκο γαμια σου να σου βιαζει τα ονειρα.
gatoulinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προβλεπω το απολυτο....
6 Ηττες
Και αν κρινω απ οσα ειδα με ριεκα, θα ξαναζησουμε εποχες ροζεμποργκ....
PS...H Γιουβε ξυπνησε περιεργες μνημες στους 30+;;;;;;;;
6 Ηττες
Και αν κρινω απ οσα ειδα με ριεκα, θα ξαναζησουμε εποχες ροζεμποργκ....
PS...H Γιουβε ξυπνησε περιεργες μνημες στους 30+;;;;;;;;
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
άλλος μαλακας από εκεί.εκτος απο φλωρος εισαι και αναλφαβητος......... π λ η κ τ ρ ο λ ο γ ι ο .... γραφεται βλακα.....
Επισκέπτης
εκτος απο φλωρος εισαι και αναλφαβητος......... π λ η κ τ ρ ο λ ο γ ι ο .... γραφεται βλακα.....
Που να μαθει γραμματα μωρε ο μουτσος μονο πουτσες ξερει να μετραει και φλοκια...
Επισκέπτης
Χαχαχα μαλακα κερδίζω τον μήνα όσο εσυ το χρόνο βλάκα. Κεκτημένη ταχύτητα λέγεται ηλίθιε. Αλήθεια άνεργος είσαι η σας ταΐζει ο χοντρός ;;
Ναι βρε σουργελο ειμαι σιγουρος!!!Τι κανεις ρε λουγκρα δινεις κωλο σε Πακιστανους;
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Η κουφάλα ο Καπίνο πάντως έπεσε μέσα ότι θα πέσουμε με Μπάρτσα! Έχει κάνα κονέ εκ των εσώ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις