Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 506
μου αρεσει ο ομιλος
man λιγη προσπαθεια και πρωτια?απαιιοδοξο σε βλεπω----------χαλαρα πρωτιαΚαι Σπόρτινγκ. Στο τσεπάκι μας η 2η θέση και βλέπουμε με λίγη προσπαθεια και για πρωτιά.
ετσιιΚαι Σπόρτινγκ. Στο τσεπάκι μας η 2η θέση και βλέπουμε με λίγη προσπαθεια και για πρωτιά.
Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Δύσκολος όμιλος. Η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή αν θέλει να πάρει την 3η θέση.
σιχαινομαι αφανταστα την γιουβεντους και ευχομαι να τους σκισουμε
και εσυ πιστευω θα εισαι στον καναπε....ΠΑΛΙΕγώ πιστεύω θα είστε ανταγωνιστική. Α ρε γλέντια πάλι.
Εγώ πιστεύω θα είστε ανταγωνιστική. Α ρε γλέντια πάλι.
και με βαλβερδεΕπιτέλους με Μπάρτσα!
Από δεύτερος μέχρι τέταρτος τερματίζει. Όλοι θα κόψουν από όλους. Περνάμε στην επόμενη φάση του θεσμού ακόμα και με 7 βαθμούς υπό όρους...και με βαλβερδε
όχι δεν θα είμαι. Θα είμαι Ευρώπη και θα κάνω αξιόλογη πορεία. Δεν θα με ξεφτιλίζει ο καθένας. Εδώ πληρώνονται όλα όμως. Έχετε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Εισπράτει ο χόνδρος. Εσείς μασάτε σανό και είστε ευχαριστημένοι.και εσυ πιστευω θα εισαι στον καναπε....ΠΑΛΙ
εγώ πάλι πιστεύω ότι μικρός έτρωγες σφαλιάρες από όλουςΚαι εγω πιστευω οτι στο σχολειο ησουν συνεχεια στη κοπανα...
όχι δεν θα είμαι. Θα είμαι Ευρώπη και θα κάνω αξιόλογη πορεία. Δεν θα με ξεφτιλίζει ο καθένας. Εδώ πληρώνονται όλα όμως. Έχετε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Εισπράτει ο χόνδρος. Εσείς μασάτε σανό και είστε ευχαριστημένοι.
εγώ πάλι πιστεύω ότι μικρός έτρωγες σφαλιάρες από όλους
μην μου νευριάζεις και πάθεις τίποτα αρχιδακο.φλωρε ενταξει ειπες οτι μαλακια ηθελες να πεις τωρα αντε και γαμησου.......
παναθα εισαι?όχι δεν θα είμαι. Θα είμαι Ευρώπη και θα κάνω αξιόλογη πορεία. Δεν θα με ξεφτιλίζει ο καθένας. Εδώ πληρώνονται όλα όμως. Έχετε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Εισπράτει ο χόνδρος. Εσείς μασάτε σανό και είστε ευχαριστημένοι.