Επισκέπτης
Παει και ο Μπουρουσης και επισημα...ενας ενας τη κανουν απο την ομαδα του πρεζακια.
:S :S :SΟκτω γκολ εβαλε περυσι σε ολες τις διοργανωσεις...για να μην εχετε αγχος.
να σου πω ρε μαγκα
εγω κ εσυ δεν λεγομαστε αγγελοπουλοι, ουτε ειναι δουλεια μας να διοικησουμε την ομαδα
να τελειωνει αυτη η καραμελα
ειναι προεδροι σε μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο
γι'αυτο ας φερθουν αναλογως.Τελειωσε, ετσι απλα.
ουτε τρωω σανο του τυπου τα καημενα τα αδερφια που μπαινουν μεσα
Κ που το ξερεις εσυ δλδ οτι μπαινουν μεσα?
εισαι λογιστης τους?
Ειναι πιο τιμιο να τα παρατησουν κ να βρεθει η διαδοχη κατασταση
γιατι το ξαναλεω κ τελειωνω
αυτο που εκανες το 12-13 το πηραν γραμμη ολοι, προσαρμοστηκαν πανω σου
κ δυσκολα θα το επαναλαβεις. Εξαλλου φανηκε.
τωρα αν εσυ αρκεισαι μονο σε συμμετοχες σε φ4, πασο, κ δικαιωμα σου...
re αντζελο εγω ειμαι ειδημονας /?που θελω μεταγραφες και τον οσφπ να μην χανει πρωταθλημα απο τον παο επειδη το χειμωνα δεν πηρε παιχτες ο προεδρος και σκασανε οι δικοι μας???!!αστο μην ασχολησαι αδελφε δεν θα βγαλεις ακρη με τους συγκεκριμενους ειναι ειδημονες,δε το βλεπεις και εσυ οτι διαλυσαμε εδω και χρονια?πες αυτο για να ληθει το θεμα!! ;)
οχι εσυ ρε μαν καμια σχεση.re αντζελο εγω ειμαι ειδημονας /?που θελω μεταγραφες και τον οσφπ να μην χανει πρωταθλημα απο τον παο επειδη το χειμωνα δεν πηρε παιχτες ο προεδρος και σκασανε οι δικοι μας???!!
που ειμαι παραλογος?
αυτά κανουν μεχρι τωρα οι ανταγωνιστες μας που θελουν να μας παρουν το πρωταθλημα και αυτά κανουμε εμεις που εχουμε 19/21 πρωταθληματα...
ήδη έχουν πληρωθεί 2,5 εκ. ευρώ στη Φενέρ για τον Εμενίκε, 700.000 ευρώ στην Τορίνο για τον Ταχτσίδη και 600.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κούτρη. Η ΑΕΚ έδωσε 500.000 ευρώ στην 'Εμπολι για τον Τσόσιτς και 200.000 ευρώ στη Λανς για τον Κλωναρίδη, ο ΠΑΟΚ έδωσε 800.000 ευρώ στον Ατρόμητο για το Λημνιό και ο ΠΑΟ έδωσε 150.000 ευρώ στη Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Άλτμαν. Αυτές είναι οι μεταγραφές των ''μεγάλων'' ως τώρα στη Superleague. Μιλάμε για ΧΑΩΔΗ διαφορά, ενώ αν πάμε και στα συμβόλαια, πάνω από 4 κατοστάρικα ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ δεν δίνουν σε κανέναν, την ώρα που ο Εμενίκε ετησίως θα πλησιάσει τα 2 εκ. ευρώ. Μιλάμε για ΠΑΡΕΛΑΣΗ, λες και συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα.
Να το βάλω στο ζέσταμα η θα πάμε άυριο ποδαράτο?Στην Αθήνα ο Καρσελά
Απόλυτη επιβεβαίωση του gazzetta.gr για την μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά, ο οποίος στις 20:25 θα προσγειωθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.
εκει ειμαι με το τρικυκλο πινω καφεδακι και χαζευω κολαρακιαΝα το βάλω στο ζέσταμα η θα πάμε άυριο ποδαράτο?
Το πόδι του στην Ελλάδα πάτησε λίγα λεπτά μετά τις 20.30 ο Μεχντί Καρσελά.
Ο Μαροκινός εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα με πτήση μέσω Γερμανίας και το πρωί της Παρασκευής θα μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του από την Γρανάδα στον Ολυμπιακό.
Ο 28χρονος θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Οι Πειραιώτες θα βγάλουν από τα ταμεία τους σχεδόν 2.5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 25% θα πάει στην Μπενφίκα, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.
Σωστός. Έτσι λέγεται. Οτι ξέρει πολλή μπάλα.Τετοιος παίκτης έχει χρόνια να έρθει στον Ολυμπιακό, επιτέλους να δούμε λίγη μπάλα
ναι πέρασα μια τσαρκα να πάρουμε λίγο δροσουλα.Αντζελό πήξγες πλατεία?