Επισκέπτης
file gnvrizeiw για τον φορολογικο παραδεισο των ναυτιλιακων εταιριων στην ελλαδα?επειδη εξαγω προιοντα το γνωριζω οποτε νομιζω καταλαβαινεςι τι εννοω
οσο για τους αγγελοποθλος ? εμενα δεν με νοιαζει ακνενας αγγελοπουλος διοτι ειμαι ολυμπιακο; και οχι αγγελοπουλιακος
οδο για ο αχαριστος,,,,,ασφαλως και στην πλατυ των οπαδω πολλλοι το προεδροι το παιζουν θυματα και οτι χανουν λεφτα ενω κερδιζουν πραγματα κατω απο το τραπεζι
πχ ο ρωσοποντιος που πηρε εδω στην πολη μου την σεκαπ τζαμπα και σπρωχνει και αφορολογητα μαυρα τσιγαρα ή πχ οι εφοπλιστες που πληρωνουν ακομα βαζει κυβικου φορτιου φορο και οχι βασει κερδων
διοτι και εγω μπορει να εχω κερδος απο 100 τονους ελιας 20 χιλιαδες ευρω αλλα η αποθηκη μου να ειναι μονο χωρητικοτητας 10 τονων οποτε να με φορολογει για κερδη 1000 ευρω
αρα ολοι αυτοι οι σωτηρες απο καπου αλλου κερδιζουν και ασφαλων πανω στην πλατη του φιλαθλου οπως εγω που κανω 1500 χλμ για να δω το θρυλο μου και εχω απαιτηση να ειναι πρωτος και οχι με δευτερα ονοματα και ποσο μαλλον οταν εχω χασει πρωταθλημα απο το βαζελο
Τι σχεση εχουν αυτα που λες ρε τυπε;Δηλαδη οι φορολογικες ελαφρυνσεις που εχουν οι εφοπλιστες στην Ελλαδα ειναι μονο για οσους εχουν ομαδα;Τι Αγγελοπουλιακος και πρασινα αλογα ρε φιλε;Καταλαβαινεις οτι ετσι και φυγουν αυτοι απο την ομαδα θα καταντησεις ΠΑΟΚ και Αρης με μπατζετ του 1εκ ευρω;
Τεσπα τυποι εως εδω...δεν θα καψω αλλα εγκεφαλικα κυτταρα για να αποδειξω τα αυτονοητα.Εχετε παντως πολυ πλακα γιατι παω στοιχημα οτι ολοι εσεις που χτυπιεστε για το μπασκετ αναθεμα και αν εχετε πατησει μια φορα στο ΣΕΦ.