You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.066
- Πόντοι
- 5.006
βαρυ αυτο που ειπες για τον παναρα, αλλα δικαιολογειται πανω στην ενσταση της στιγμης...Ε ρε θρύλε!!!! Το είχα χαμένο!!!
Να πάει να γαμηθει ο Παναρας, ζήτω ο θρύλος!!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.490
- Πόντοι
- 17.085
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.508
- Πόντοι
- 5.006
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.003
- Πόντοι
- 5.506
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.066
- Πόντοι
- 5.006
Τρομερη τακτικη απο τα κοριτσια μας.Τακτικη που θυμισε μανατζερ ραγκμπυ.Αφησαν τις ρωσιδες να κανουν το 3-0 και τους ανεβασαν την συναισθηματικη νοημοσηνη στα υψη.Ετσι μπηκαν δυνατα στο χρυσο σετ και εκλεψαν την προκριση.
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Η φωτογραφία αποτυπώνει ακριβώς τη στιγμή που κερδίζεται ο νικητήριος πόντος.
Τη στιγμή που το ανδρικό τμήμα μετράει ήδη 2 ευρωπαϊκές κούπες (καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει αντίστοιχο τίτλο) το γυναικείο τμήμα προκρίνεται στον τελικό για πρώτη φορά.
Ένα μεγάλο μπράβο στις κοριτσάρες μας για την ολυμπιακή ψυχή και αγωνιστικότητα που επιδεικνύουν και ένα μεγάλο συγνώμη από εμένα που πολλάκις έχω καταφερθεί στο παρελθόν εναντίον της ύπαρξης γυναικείων τμημάτων στο σύλλογο..
Τόση ντροπή σ'αυτό τον σύλλογο δεν αντέχεται ρε παιδιά..
ΥΓ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!
Τη στιγμή που το ανδρικό τμήμα μετράει ήδη 2 ευρωπαϊκές κούπες (καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει αντίστοιχο τίτλο) το γυναικείο τμήμα προκρίνεται στον τελικό για πρώτη φορά.
Ένα μεγάλο μπράβο στις κοριτσάρες μας για την ολυμπιακή ψυχή και αγωνιστικότητα που επιδεικνύουν και ένα μεγάλο συγνώμη από εμένα που πολλάκις έχω καταφερθεί στο παρελθόν εναντίον της ύπαρξης γυναικείων τμημάτων στο σύλλογο..
Τόση ντροπή σ'αυτό τον σύλλογο δεν αντέχεται ρε παιδιά..
ΥΓ. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!
Συνημμένα
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Τυπε μην με μαρτυρησειςβαρυ αυτο που ειπες για τον παναρα, αλλα δικαιολογειται πανω στην ενσταση της στιγμης...
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Στο παρόν θέμα υπάρχει μόνο Θρυλάρα. Τα Πάνος ή Πανούλης ή Πανάρας στο θέμα του survivor.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Το τρόπαιο που δικδικούμε είναι το πρωταθλητριών η το κυπελλουχων?
Να θυμησω επίσης ότι στο Βολλευ ο Ολυμπιακος δεν ειναι ασημαντη δύναμη Ευρωπαικα. Έχουμε ήδη 2 κατακτήσεις Κυπελλουχων το 1996 και το 2005, 2 φιναλιστ του Πρωταθλητριων το 1992 (τοτε που τραυματιστηκε ο Βιλντε ο ψηλος μουστακαλης πριν ακριβως απο τον αγωνα) και το 2002, 2 φορές τρίτος στο Πρωταθλητριων και 1 φορά τρίτος στο Παγκοσμιο Κύπελλο συλλόγων το 1992.
Να θυμησω επίσης ότι στο Βολλευ ο Ολυμπιακος δεν ειναι ασημαντη δύναμη Ευρωπαικα. Έχουμε ήδη 2 κατακτήσεις Κυπελλουχων το 1996 και το 2005, 2 φιναλιστ του Πρωταθλητριων το 1992 (τοτε που τραυματιστηκε ο Βιλντε ο ψηλος μουστακαλης πριν ακριβως απο τον αγωνα) και το 2002, 2 φορές τρίτος στο Πρωταθλητριων και 1 φορά τρίτος στο Παγκοσμιο Κύπελλο συλλόγων το 1992.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Ο τελικός θα είναι διπλός. Καταλαβαίνετε τι εχει να γινει στο εδω παιχνιδι (μαλλον με τις τουρκαλες).
Το γήπεδο χωράει 2.800
Το γήπεδο χωράει 2.800
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καταπληκτικο παιχνιδι...αν σου αρεσουν τα σπορ σου αρεσουν ΟΛΑ τα σπορ....ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΟ....
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ
E ναι ρε αυτό λέω και εγώ, δεν έχεις πάει ποτε σου με παρέα να δεις ντέρμπι αιωνιων. Να πάω με παρέα να δω κάνα μουνί στο κολυμβητήριο ή σε κάνα γηπεδάκι που παίζουν γκόμενες έχει τύχει.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.003
- Πόντοι
- 5.506
ισα ρε...να δεις που εχω παειE ναι ρε αυτό λέω και εγώ, δεν έχεις πάει ποτε σου με παρέα να δεις ντέρμπι αιωνιων. Να πάω με παρέα να δω κάνα μουνί στο κολυμβητήριο ή σε κάνα γηπεδάκι που παίζουν γκόμενες έχει τύχει.
και οχι μια και δυο...αληθεια πως μας γαματε στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ?πισω δεν εισαστε σε ΟΛΑ?
με της υγειες σου -12
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ισα ρε...να δεις που εχω παει
και οχι μια και δυο...αληθεια πως μας γαματε στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ?πισω δεν εισαστε σε ΟΛΑ?
με της υγειες σου -12
Ατρόμητος,Πανιώνιος,Παοκ, έτσι στα γρήγορα 3 παιχνίδια του πρώτου γύρου που πήρες πούστικα νίκες, αυτό για το 12 (το οποιο ειναι 9 απο ημιχρονο στανταρε).
Τι ποτε? Ποτε παίξαμε τελευταία φορα? Με τον χειρότερο Παναθηναϊκό της ιστορίας και πάλι χάνεις. Και επίσης εχεις δείξει εκατομμύρια φορες ότι με το 50-50 δεν κερδίζεις ούτε ομάδα B εθνικής (ΑΡΗΣ).
Μπάσκετ?
Είσαι γαύρος και λες σε Παναθηναϊκό για μπάσκετ?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.003
- Πόντοι
- 5.506
Ατρόμητος,Πανιώνιος,Παοκ, έτσι στα γρήγορα 3 παιχνίδια του πρώτου γύρου που πήρες πούστικα νίκες, αυτό για το 12 (το οποιο ειναι 9 απο ημιχρονο στανταρε).
Τι ποτε? Ποτε παίξαμε τελευταία φορα? Με τον χειρότερο Παναθηναϊκό της ιστορίας και πάλι χάνεις. Και επίσης εχεις δείξει εκατομμύρια φορες ότι με το 50-50 δεν κερδίζεις ούτε ομάδα B εθνικής (ΑΡΗΣ).
Μπάσκετ?
[size=30pt]73-38[/size] ναι παντα θα λεω
αντε γεια σε βαρεθηκα
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.235
- Πόντοι
- 506
ευρωπη δεν σας παμε πιπα κωλο???
.......μη με αναγκαζεις να ψαξω τη λιστα
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 216
Τι ποτε? Ποτε παίξαμε τελευταία φορα? Με τον χειρότεροΠαναθηναϊκόΟλυμπιακό της ιστορίας και πάλιχάνειςρουφάω 3άρα στο ημίχρονο. Και επίσης εχεις δείξει εκατομμύρια φορες ότι με το 50-50 δεν κερδίζεις ούτε ομάδα B εθνικής (ΑΡΗΣ).
Μπάσκετ?
Διορθώθηκε
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
ΟΣΦΠ - ΠΑΟ = 8-3 στην Ευρώπηευρωπη δεν σας παμε πιπα κωλο???
.......μη με αναγκαζεις να ψαξω τη λιστα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83