You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[size=30pt]73-38[/size] ναι παντα θα λεω
αντε γεια σε βαρεθηκα
E μα τα ίδια λέμε, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Πέρα από ένα σκορ η ιστορία σου δεν έχει τίποτα άλλο. Πρέπει να έχω τα τριπλάσια πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά και στις συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε πηδάω αγρια. Εσύ με τον ΑΡH παλεύεις, που έχεις 12 και αυτός 10.
Μια χαρά ήταν, με 50-50 δεν παίρνεις ούτε κύπελλο σε παιδικό πρωτάθλημα.Διορθώθηκε
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 216
E μα τα ίδια λέμε, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Πέρα από ένα σκορ η ιστορία σου δεν έχει τίποτα άλλο. Πρέπει να έχω τα τριπλάσια πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά και στις συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε πηδάω αγρια. Εσύ με τον ΑΡΕΙ παλεύεις, που έχεις 12 και αυτός 10.
Μια χαρά ήταν, με 50-50 δεν παίρνεις ούτε κύπελλο σε παιδικό πρωτάθλημα.
Μας απαξίωσες τύπε!!! Με έπεισες ο εξασφύριχτρος είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα
Τύπε μην ξεχάσεις να μας πείς και για το Γουέμπλευ έτσι???
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευρωπη δεν σας παμε πιπα κωλο???
.......μη με αναγκαζεις να ψαξω τη λιστα
Και γιατί να ψάξεις μονο για 1 διοργάνωση? Γιατί να μην κανεις μια σούμα αντιρκια και δίκαιη? Σαν άντρας και όχι σαν πούστης! Όλες τις διοργανώσεις, παντού και τα πάντα όλα! Νίκες, τρόπαια, διαφορες πόντων!
Αλλα ξέρω φοβάσαι να γράψεις τους αριθμούς!
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 216
Και γιατί να ψάξεις μονο για 1 διοργάνωση? Γιατί να μην κανεις μια σούμα αντιρκια και δίκαιη? Σαν άντρας και όχι σαν πούστης! Όλες τις διοργανώσεις, παντού και τα πάντα όλα! Νίκες, τρόπαια, διαφορες πόντων!
Αλλα ξέρω φοβάσαι να γράψεις τους αριθμούς!
Τυπε θα μας βγάλεις τις στατιστικές της πράσινης ???
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μας απαξίωσες τύπε!!! Με έπεισες ο εξασφύριχτρος είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα
Τύπε μην ξεχάσεις να μας πείς και για το Γουέμπλευ έτσι???
Και ποια είναι ρε τυπε? Έχεις πουθενά 7 ερωπαικα και δεν το μάθαμε?
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τυπε θα μας βγάλεις τις στατιστικές της πράσινης ???
Τι να βγάλω ρε τυπε πλακα μας κανεις? Όλος ο κόσμος ξέρει που είσαι και που είμαι στο μπάσκετ.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.997
- Πόντοι
- 5.506
ξερει...δευτεροςΤι να βγάλω ρε τυπε πλακα μας κανεις? Όλος ο κόσμος ξέρει που είσαι και που είμαι στο μπάσκετ.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.997
- Πόντοι
- 5.506
μηπως εισαι πρωτος?
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μηπως εισαι πρωτος?
Έχω 34 πρωταθλήματα έχεις 12.
Έχω 6 ευρωπαϊκά έχεις 3.
Έχω 18 κύπελλα έχεις 9.
Σε 258 επίσημες αναμετρήσεις ΠΑΟ-γαυρου έχω 142 νίκες έχεις 116, και ταπα 364 πόντους διαφορα!
Αυτα τα λιγα.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 216
Έχω 34 πρωταθλήματα έχεις 12.
Έχω 6 ευρωπαϊκά έχεις 3.
Έχω 18 κύπελλα έχεις 9.
Σε 258 επίσημες αναμετρήσεις έχω 142 νίκες έχεις 116, και ταπα 364 πόντους διαφορα!
Αυτα τα λιγα.
Για το ποδόσφαιρο τύπε τι λένε τα στατιστικά σου??? Μην αρχίσουμε τις γραφικότητες περί πέτσινων κλπ....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.066
- Πόντοι
- 5.006
τυπε τι κριση αληθειας ηταν αυτη????ποτε μου δεν περιμενα να μιλησεις ετσι για το ποδοσφαιρο... :S :S :S :SE μα τα ίδια λέμε, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Πέρα από ένα σκορ η ιστορία σου δεν έχει τίποτα άλλο. Πρέπει να έχω τα τριπλάσια πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά και στις συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε πηδάω αγρια.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.997
- Πόντοι
- 5.506
Για το ποδόσφαιρο τύπε τι λένε τα στατιστικά σου??? Μην αρχίσουμε τις γραφικότητες περί πέτσινων κλπ....
οχι ρε πεντακαθαριδης
πες και οτι υπαρχουν και αλλα σπορ βγαζει αφρους
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για το μπάσκετ με ρώτησαν τυπε όχι για την παράγκα σου. Aυτό λέω και εγώ, μην ξεκινήσουμε τις μαλακίες, ένα άθλημα έχει η Ελλάδα που φέρνει μεγάλες επιτυχίες, το μπάσκετ. Και επίσης πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ζητάς από μένα να συζητήσουμε όταν έχουμε πει τα ίδια 1000 φορες. Γιατί να είσαι τόσο ηλίθιος που θες να κανεις την ίδια συζήτηση για 1001 φορα? Λιγο μυαλο ρε συ.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 216
Για το μπάσκετ με ρώτησαν τυπε όχι για την παράγκα σου. Aυτό λέω και εγώ, μην ξεκινήσουμε τις μαλακίες, ένα άθλημα έχει η Ελλάδα που φέρνει μεγάλες επιτυχίες, το μπάσκετ. Και επίσης πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ζητάς από μένα να συζητήσουμε όταν έχουμε πει τα ίδια 1000 φορες. Γιατί να είσαι τόσο ηλίθιος που θες να κανεις την ίδια συζήτηση για 1001 φορα? Λιγο μυαλο ρε συ.
Τύπε επιβεβαίωσες για άλλη μια φορά γιατί είσα Βάζελολαγός, πάντα κοιτάς ό,τι σε συμφέρει και γι'αυτό μια ζωή θα είσαι στην στέρηση....Όλα θα σου φταίνε και δεν θα κοιτάς ποτέ το χάλι σου!!!
Τράβα τώρα να δείς το δέρμπι με το συνεταιράκι και το καλοκαιράκι ξέρεις..... Εχει βάψιμο στην Λαγοφόρο!!!
Και ποια είναι ρε τυπε? Έχεις πουθενά 7 ερωπαικα και δεν το μάθαμε?
Δεν έχω 7,έχω 8!!Βλάκα!!!ε Βλάκα!!!!
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
σε ενα αθλημα εχεις εσυ επιτυχιες τυπε.επιτυχιες εχουμε σε ολο τον αθλητισμο,ακομη και στο ποδοσφαιρο,μονο που εσεις επιλεγετε να μιλατε μονο για το μπασκετ.διαβασα κατι πριν για το 50-50.τι ακριβως εννοεις οταν λες 50-50 τυπε;το 50-50 του σδνα;Για το μπάσκετ με ρώτησαν τυπε όχι για την παράγκα σου. Aυτό λέω και εγώ, μην ξεκινήσουμε τις μαλακίες, ένα άθλημα έχει η Ελλάδα που φέρνει μεγάλες επιτυχίες, το μπάσκετ. Και επίσης πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ζητάς από μένα να συζητήσουμε όταν έχουμε πει τα ίδια 1000 φορες. Γιατί να είσαι τόσο ηλίθιος που θες να κανεις την ίδια συζήτηση για 1001 φορα? Λιγο μυαλο ρε συ.
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Λογικό είναι οι φίλοι του πόα να ταυτίζουν τον αθλητισμό με το μπάσκετ. Έτσι παραδέχονται και μόνοι τους ότι έχουν ακόμη και ύμνο ψεύτικο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.783
- Πόντοι
- 26.141
πολη μπορει να ειμαι στ φαιναλ φορ αν βρω εισητηρια 20 μαιου ....αλλα για πουρσα μαλλον αρχες μαιου θα ειμαι αλλα αυτοι οι τρελοι μας το βαλανε κυριακη του ορθοδοξου αλλα και καθολικου πασχα!!!!!αν γινοταν μπαιραμι ομως η cev δεν θα δεχοταν να γινει τελικος στη θρησκευτικη τους γιορτη....
να παν να γαμηθουν εκει στην cev
osoi παν στην πρυσα να φαν ισκεντερ κεμπαμπ και θεωρειται η πολη με το πιο ωραιο φαγητο στην τουρκια
ο καραγκιοζης ηταν προυσαλης και καπου στην φωκιδα εχει και εκκλησια προυσαληδων
να παν να γαμηθουν εκει στην cev
osoi παν στην πρυσα να φαν ισκεντερ κεμπαμπ και θεωρειται η πολη με το πιο ωραιο φαγητο στην τουρκια
ο καραγκιοζης ηταν προυσαλης και καπου στην φωκιδα εχει και εκκλησια προυσαληδων
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις