Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (21 μέλη και 66 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.997
Πόντοι
5.506
73-38...μας κοψανε το μπασκετ τοτε

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=30pt]73-38[/size]  ναι παντα θα λεω    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε γεια σε βαρεθηκα

E μα τα ίδια λέμε, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Πέρα από ένα σκορ η ιστορία σου δεν έχει τίποτα άλλο. Πρέπει να έχω τα τριπλάσια πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά και στις συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε πηδάω αγρια. Εσύ με τον ΑΡH παλεύεις, που έχεις 12 και αυτός 10.  :sunglasses:

Μια χαρά ήταν, με 50-50 δεν παίρνεις ούτε κύπελλο σε παιδικό πρωτάθλημα.   :sunglasses:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.364
Πόντοι
216
E μα τα ίδια λέμε, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Πέρα από ένα σκορ η ιστορία σου δεν έχει τίποτα άλλο. Πρέπει να έχω τα τριπλάσια πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά και στις συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε πηδάω αγρια. Εσύ με τον ΑΡΕΙ παλεύεις, που έχεις 12 και αυτός 10.  :sunglasses:

Μια χαρά ήταν, με 50-50 δεν παίρνεις ούτε κύπελλο σε παιδικό πρωτάθλημα.   :sunglasses:

Μας απαξίωσες τύπε!!! Με έπεισες ο εξασφύριχτρος είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα

Τύπε μην ξεχάσεις να μας πείς και για το  Γουέμπλευ έτσι???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ευρωπη δεν σας παμε πιπα κωλο???

.......μη με αναγκαζεις να ψαξω τη λιστα

Και γιατί να ψάξεις μονο για 1 διοργάνωση? Γιατί να μην κανεις μια σούμα αντιρκια και δίκαιη? Σαν άντρας και όχι σαν πούστης! Όλες τις διοργανώσεις, παντού και τα πάντα όλα! Νίκες, τρόπαια, διαφορες πόντων!

Αλλα ξέρω φοβάσαι να γράψεις τους αριθμούς!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.364
Πόντοι
216
Και γιατί να ψάξεις μονο για 1 διοργάνωση? Γιατί να μην κανεις μια σούμα αντιρκια και δίκαιη? Σαν άντρας και όχι σαν πούστης! Όλες τις διοργανώσεις, παντού και τα πάντα όλα! Νίκες, τρόπαια, διαφορες πόντων!

Αλλα ξέρω φοβάσαι να γράψεις τους αριθμούς!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε θα μας βγάλεις τις στατιστικές της πράσινης ???

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μας απαξίωσες τύπε!!! Με έπεισες ο εξασφύριχτρος είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα

Τύπε μην ξεχάσεις να μας πείς και για το  Γουέμπλευ έτσι???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ποια είναι ρε τυπε? Έχεις πουθενά 7 ερωπαικα και δεν το μάθαμε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηπως εισαι πρωτος?  :think: :think: :think:

Έχω 34 πρωταθλήματα έχεις 12.
Έχω 6 ευρωπαϊκά έχεις 3.
Έχω 18 κύπελλα έχεις 9.

Σε 258 επίσημες αναμετρήσεις ΠΑΟ-γαυρου έχω 142 νίκες έχεις 116, και ταπα 364 πόντους διαφορα!

Αυτα τα λιγα.  :sunglasses:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.364
Πόντοι
216
Έχω 34 πρωταθλήματα έχεις 12.
Έχω 6 ευρωπαϊκά έχεις 3.
Έχω 18 κύπελλα έχεις 9.

Σε 258 επίσημες αναμετρήσεις έχω 142 νίκες έχεις 116, και ταπα 364 πόντους διαφορα!

Αυτα τα λιγα.  :sunglasses:

Για το ποδόσφαιρο τύπε τι λένε τα στατιστικά σου??? Μην αρχίσουμε τις γραφικότητες περί πέτσινων κλπ....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.066
Πόντοι
5.006
E μα τα ίδια λέμε, δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς. Πέρα από ένα σκορ η ιστορία σου δεν έχει τίποτα άλλο. Πρέπει να έχω τα τριπλάσια πρωταθλήματα, κύπελλα, ευρωπαϊκά και στις συνολικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις σε πηδάω αγρια.
τυπε τι κριση αληθειας ηταν αυτη????ποτε μου δεν περιμενα να μιλησεις ετσι για το ποδοσφαιρο... :S :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.997
Πόντοι
5.506
Για το ποδόσφαιρο τύπε τι λένε τα στατιστικά σου??? Μην αρχίσουμε τις γραφικότητες περί πέτσινων κλπ....
:2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε πεντακαθαριδης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες και οτι υπαρχουν και αλλα σπορ βγαζει αφρους

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Για το μπάσκετ με ρώτησαν τυπε όχι για την παράγκα σου.  :sunglasses: Aυτό λέω και εγώ, μην ξεκινήσουμε τις μαλακίες, ένα άθλημα έχει η Ελλάδα που φέρνει μεγάλες επιτυχίες, το μπάσκετ. Και επίσης πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ζητάς από μένα να συζητήσουμε όταν έχουμε πει τα ίδια 1000 φορες. Γιατί να είσαι τόσο ηλίθιος που θες να κανεις την ίδια συζήτηση για 1001 φορα?   Λιγο μυαλο ρε συ.  :sunglasses:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.364
Πόντοι
216
Για το μπάσκετ με ρώτησαν τυπε όχι για την παράγκα σου.  :sunglasses: Aυτό λέω και εγώ, μην ξεκινήσουμε τις μαλακίες, ένα άθλημα έχει η Ελλάδα που φέρνει μεγάλες επιτυχίες, το μπάσκετ. Και επίσης πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ζητάς από μένα να συζητήσουμε όταν έχουμε πει τα ίδια 1000 φορες. Γιατί να είσαι τόσο ηλίθιος που θες να κανεις την ίδια συζήτηση για 1001 φορα?   Λιγο μυαλο ρε συ.  :sunglasses:

Τύπε επιβεβαίωσες για άλλη μια φορά γιατί είσα Βάζελολαγός, πάντα κοιτάς ό,τι σε συμφέρει και γι'αυτό μια ζωή θα είσαι στην στέρηση....Όλα θα σου φταίνε και δεν θα κοιτάς ποτέ το χάλι σου!!!

Τράβα τώρα να δείς το δέρμπι με το συνεταιράκι και το καλοκαιράκι ξέρεις..... Εχει βάψιμο στην Λαγοφόρο!!! :uglystupid:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Για το μπάσκετ με ρώτησαν τυπε όχι για την παράγκα σου.  :sunglasses: Aυτό λέω και εγώ, μην ξεκινήσουμε τις μαλακίες, ένα άθλημα έχει η Ελλάδα που φέρνει μεγάλες επιτυχίες, το μπάσκετ. Και επίσης πρέπει να είσαι ηλίθιος για να ζητάς από μένα να συζητήσουμε όταν έχουμε πει τα ίδια 1000 φορες. Γιατί να είσαι τόσο ηλίθιος που θες να κανεις την ίδια συζήτηση για 1001 φορα?  Λιγο μυαλο ρε συ.  :sunglasses:
σε ενα αθλημα εχεις εσυ επιτυχιες τυπε.επιτυχιες εχουμε σε ολο τον αθλητισμο,ακομη και στο ποδοσφαιρο,μονο που εσεις επιλεγετε να μιλατε μονο για το μπασκετ.διαβασα κατι πριν για το 50-50.τι ακριβως εννοεις οταν λες 50-50 τυπε;το 50-50 του σδνα;

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Λογικό είναι οι φίλοι του πόα να ταυτίζουν τον αθλητισμό με το μπάσκετ. Έτσι παραδέχονται και μόνοι τους ότι έχουν ακόμη και ύμνο ψεύτικο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.783
Πόντοι
26.141
πολη μπορει να ειμαι στ φαιναλ φορ αν βρω εισητηρια  20 μαιου ....αλλα για πουρσα μαλλον αρχες μαιου θα ειμαι αλλα αυτοι οι τρελοι μας το βαλανε κυριακη του ορθοδοξου αλλα και καθολικου πασχα!!!!!αν γινοταν μπαιραμι ομως η cev δεν θα δεχοταν να γινει τελικος στη θρησκευτικη τους γιορτη....
να παν να γαμηθουν εκει στην cev
osoi παν στην πρυσα να φαν  ισκεντερ κεμπαμπ και θεωρειται η πολη με το πιο ωραιο φαγητο στην τουρκια
ο καραγκιοζης ηταν προυσαλης και καπου στην φωκιδα εχει και εκκλησια προυσαληδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom