troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.930
- Πόντοι
- 5.506
γουτσου γουτσουστα παπαρια μας να εχεις υπ οψιν σου.
μια ζωη νουμερο θα εισαι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Bounce Glasses :bounce-glasses: :bounce-glasses:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce-glasses.gif)
![Bounce Glasses :bounce-glasses: :bounce-glasses:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce-glasses.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
![Bounce :bounce: :bounce:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce.gif)
γουτσου γουτσουστα παπαρια μας να εχεις υπ οψιν σου.
νομιζω με ηττα στη ρωσσια με 3-2 παει σε 6 σετ και οποιος το παρειΜΠΡΑΒΟ στις κοριτσαρες μας μεγαλη νικη στο βολλευ 3+1 κερδισαμε τη ρωσικη κρασνογιαρκ![]()
![]()
![]()
![]()
και με 3+2 να χασουμε περναμε.νομιζω με ηττα στη ρωσσια με 3-2 παει σε 6 σετ και οποιος το παρει
στα παπαρια μας να εχεις υπ οψιν σου.
κουλαρε...να σαι καλα
χαιρετισμους στη μανα σου
νομιαζω μαν εχουν αλλαξει εδω και 3 χρονια και απο την στιγμη που δεν κερδισαμε με 3-0 τοτε με το 3-1 θεωρειτε απλα νικη οποτε με οποιαδηποτε νικη των ρωσσιδων στη ρωσια τοτε παει σε εητρα σετκαι με 3+2 να χασουμε περναμε.![]()
![]()
Oλυμπιακός - Γενισέι 3-1νομιαζω μαν εχουν αλλαξει εδω και 3 χρονια και απο την στιγμη που δεν κερδισαμε με 3-0 τοτε με το 3-1 θεωρειτε απλα νικη οποτε με οποιαδηποτε νικη των ρωσσιδων στη ρωσια τοτε παει σε εητρα σετ
εξκτος αν οι ρωσσιδες κερδισουν με 3-0 που θεωρειται καθαρη νικη και προκρινονται αυτες αλλα ας μας βοηθησει κανεις που να το ξερει σιγουρα
καρσνογιαρσκι και εκατερινμπουργκ εχει τις πιο ωραιες ρωσσιδες του κοσμου --αξιζει ενα ταξιδι εκει-στου διαολου τη μανα ειναι ,,,,η πιο μκρινει ομαδα στν ευρωπη αν και εεκι ειναι ασια
απο κοντα αυτα ρε φλωρολεβαντινε..να σαι καλα
χαιρετισμους στη μανα σου
ασε να τον γαμησω λιγο ρε μαλακα,μη μου το χαλας.κουλαρε...
Πικρα γιατι τυπε;Ο ΑΕΚτζης εχει δει την ομαδα του να ειναι η πρωτη Ελληνικη στο μπασκετ που σηκωνει ευρωπαικη κουπα,ενας αθλος εκεινη την εποχη,εχει την ΑΕΚαρα στο ποδοσφαιρο να πηγαινει ημιτελικο ουεφα,επισης αθλος εκεινη την εποχη.Εσυ τι εχεις τυπε;Στο μπασκετ ανωτερος σου ειναι ο βαζελος,στο ποδοσφαιρο το μονο που εχεις να πεις ειναι εχω 43 πρωταθληματα με 20 χρονια παραγκας.εγω τα κανω αυτα....πχ φιλους μου γαυρους τους ρωταω "μαλακα φανταζεσαι να χες γινει αεκτζης; φανταζεσαι πικρα;"
και σκαμε στα γελια......
εχεις δικιο kardasim πικρα να εισαι γαυροςΠικρα γιατι τυπε;Ο ΑΕΚτζης εχει δει την ομαδα του να ειναι η πρωτη Ελληνικη στο μπασκετ που σηκωνει ευρωπαικη κουπα,ενας αθλος εκεινη την εποχη,εχει την ΑΕΚαρα στο ποδοσφαιρο να πηγαινει ημιτελικο ουεφα,επισης αθλος εκεινη την εποχη.Εσυ τι εχεις τυπε;Στο μπασκετ ανωτερος σου ειναι ο βαζελος,στο ποδοσφαιρο το μονο που εχεις να πεις ειναι εχω 43 πρωταθληματα με 20 χρονια παραγκας.![]()
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΡΕ ΜΑΝΤιποτα απο τα δυο δεν ειναι πικρα τυπε.
Απλα να εισαι ΑΕΚ ειναι καυλα.Να εισαι γαυρος...απλά εισαι γαυρος.
ρε τι μαλακας εισαι εσυΤιποτα απο τα δυο δεν ειναι πικρα τυπε.
Απλα να εισαι ΑΕΚ ειναι καυλα.Να εισαι γαυρος...απλά εισαι γαυρος.
Αν και θέλει ειδικό μεταφραστή κάποιος για να καταλάβει τι προσπαθεις να πεις......ΑΡΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗς ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 26+10 ΑΓΩΝΕς ΔΗΛΑΔΗ 36 δηλαδη θα τελειωνουμε τελη μαιου και αρχες ιουνιου κκαι μετα απο εν μηνα οποια και αν ειναι η ομαδα θα παιζουμε ευρωπη ειτε τσαμπιονς λιγκ ιτε γιουραπα--λιγο δυσκολο τα παρταλια τα δικα μ;να βγαζουν τοσους αγωνες και εννοω ολες τις ομαδες
σε κανενα απο τα 10-15 πρωταθληματ της ευρωπης τα καλα δεν γινεται αυτη η κωμωδια+ οτιο πρωταθλητης μπορει να κριθει παραδειγμα απο πλει οφ και δινω να παραδειγμα-------σαν ολυμπιακος πριν το πρωταθλημα ειμαι 9 βαθμους μπροστα απο παο.. και στα πλει οφ ο παο τελευταιες αγωνιστικες παει στην αδιαφορη αεκ και αδιαφορο παοκ και πανιωνιο και κερδιζει εκει που εγω σαν οσφπ εχασα στις πρωτες αγωνιστικες που παοκ και αεκ ,πανιωνιο που αρχη των πλει οφ καιγοντουσαν για βαθμους μπας και φτασουν τον οσφπ αρα με φτανει ο παο και παιρνει πρωταθλημα απο αδιαφορια παοκ αεκ και πανιωνιο,,,,λιγο αδικο................και για αυτο δεν υπαρχει πλει οφ σε κανενα σοβαρο πρωταθλημα στην ευρωπη------αλλα θα μου πειτε ειναι σοπβαρο πρωταθλημα το ελληνικο?
θα μου πειτε οτι και αυτο μπορει να γινει και στο πρωταθλημα αλλα αλλο σε 30 αγωνες και αλλο σε 6 ή 10
Αν και θέλει ειδικό μεταφραστή κάποιος για να καταλάβει τι προσπαθεις να πεις......
man δυσλεκτικος :S :S :S :S
εστιαζω στο σημειο οτι μπορει τις τελευταιες αγωνιστικες ο παο πχ να παιζζει με τους αδιαφορους αεκ παοκ πανιωνιο και να κερδιζει ενω εσυ να τους εχεις παιξει στην αρχη και να ξεσκιζονταν και να τους πηρες ισοπαλιαΑν και θέλει ειδικό μεταφραστή κάποιος για να καταλάβει τι προσπαθεις να πεις......
Αν όμως στο ξεκίνημα των play-off ειμαι μπροστά 9 β απο τον δεύτερο, και αυτός ο δεύτερος καταφέρει μεσα σε 10 αγώνες να υπερκαλύψει την διαφορα, τότε είμαι άξιος της μοίρας μου και δεν δικαιουμαι τίτλο πρωταθλητή.