Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.930
Πόντοι
5.506
ρε μουνια δωστε γηπεδο στην αεκαρα...για τον τομα ρε πουστρονια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141
και με 3+2 να χασουμε περναμε. :rockon: :rockon:
νομιαζω μαν εχουν αλλαξει εδω και 3 χρονια και απο την στιγμη που δεν κερδισαμε με 3-0 τοτε με το 3-1 θεωρειτε απλα νικη οποτε με οποιαδηποτε νικη των ρωσσιδων στη ρωσια τοτε παει σε εητρα σετ
εξκτος αν οι ρωσσιδες κερδισουν με 3-0 που θεωρειται καθαρη νικη και προκρινονται αυτες  αλλα ας μας βοηθησει κανεις που να το ξερει σιγουρα

καρσνογιαρσκι και εκατερινμπουργκ εχει τις πιο ωραιες ρωσσιδες του κοσμου --αξιζει ενα ταξιδι εκει-στου διαολου τη μανα ειναι ,,,,η πιο μκρινει ομαδα στν ευρωπη αν και εεκι ειναι ασια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.479
Πόντοι
5.006
νομιαζω μαν εχουν αλλαξει εδω και 3 χρονια και απο την στιγμη που δεν κερδισαμε με 3-0 τοτε με το 3-1 θεωρειτε απλα νικη οποτε με οποιαδηποτε νικη των ρωσσιδων στη ρωσια τοτε παει σε εητρα σετ
εξκτος αν οι ρωσσιδες κερδισουν με 3-0 που θεωρειται καθαρη νικη και προκρινονται αυτες  αλλα ας μας βοηθησει κανεις που να το ξερει σιγουρα

καρσνογιαρσκι και εκατερινμπουργκ εχει τις πιο ωραιες ρωσσιδες του κοσμου --αξιζει ενα ταξιδι εκει-στου διαολου τη μανα ειναι ,,,,η πιο μκρινει ομαδα στν ευρωπη αν και εεκι ειναι ασια
Oλυμπιακός - Γενισέι 3-1

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν 3-1 σετ της της Γενισέι Κρασνογιάρσκ στον πρώτο ημιτελικό της φάσης των "4" του CEV Challenge Cup και απομένει η ρεβάνς (περνούν και με ήττα 3-2 σετ) για να πάρουν το «εισιτήριο» στον τελικό της διοργάνωσης!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.647
Πόντοι
606
να σαι καλα
χαιρετισμους στη μανα σου
απο κοντα αυτα ρε φλωρολεβαντινε..
να σου γαμησω οτι σου εχει μεινει αγαμητο..
λερωσες το στομα σου με τη μανα μου..
θα εισαι ο τριτος εδω μεσα που θα του στειλω διευθυνση και δε θα τον δω ποτε..
γιατι εισαι χεστης..
πολυ χεστης.
σαλτα γαμησου πουστακι..
εγω δε ξερω ρουφιανοκουμπα αρχιδι.
σου γαμαω τον κωλο οποτε θες.
κοτα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω τα κανω αυτα....πχ φιλους μου γαυρους τους ρωταω "μαλακα φανταζεσαι να χες γινει αεκτζης; φανταζεσαι πικρα;"

και σκαμε στα γελια......
Πικρα γιατι τυπε;Ο ΑΕΚτζης εχει δει την ομαδα του να ειναι η πρωτη Ελληνικη στο μπασκετ που σηκωνει ευρωπαικη κουπα,ενας αθλος εκεινη την εποχη,εχει την ΑΕΚαρα στο ποδοσφαιρο να πηγαινει ημιτελικο ουεφα,επισης αθλος εκεινη την εποχη.Εσυ τι εχεις τυπε;Στο μπασκετ ανωτερος σου ειναι ο βαζελος,στο ποδοσφαιρο το μονο που εχεις να πεις ειναι εχω 43 πρωταθληματα με 20 χρονια παραγκας. :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.479
Πόντοι
5.006
Το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται –πιο ισχυρό από ποτέ- για τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 3-1 της ρωσικής Κρασνογιάρσκ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Challenge Cup, που έγινε στο κλειστό του Ρέντη και έγραψαν ιστορία!

Με κορυφαία τη Χίπε και σε πολύ καλή μέρα τη Λαζάρεβιτς η ομάδα του Πειραιά πήρε πάρα πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, αφού στον επαναληπτικό της Ρωσίας χρειάζεται να κατακτήσει έστω δύο σετ, ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 όλα θα κριθούν σε «χρυσό σετ».

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141
Πικρα γιατι τυπε;Ο ΑΕΚτζης εχει δει την ομαδα του να ειναι η πρωτη Ελληνικη στο μπασκετ που σηκωνει ευρωπαικη κουπα,ενας αθλος εκεινη την εποχη,εχει την ΑΕΚαρα στο ποδοσφαιρο να πηγαινει ημιτελικο ουεφα,επισης αθλος εκεινη την εποχη.Εσυ τι εχεις τυπε;Στο μπασκετ ανωτερος σου ειναι ο βαζελος,στο ποδοσφαιρο το μονο που εχεις να πεις ειναι εχω 43 πρωταθληματα με 20 χρονια παραγκας. :grin:
εχεις δικιο  kardasim πικρα να εισαι γαυρος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141
Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι πικρα τυπε.
Απλα να εισαι ΑΕΚ ειναι καυλα.Να εισαι γαυρος...απλά εισαι γαυρος.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΡΕ ΜΑΝ
φυλο αλλαζεις -γυναικα αλλαζεις
αμαξι αλλαζεις σπιτι αλλαζεις ,φιλους αλλαζεις ,θρησκεια αλλαζεις αλλα ομαδα δεν αλλαζεις ποτε και αυτο οι ψυχολογοι και κοινωνιολογοι δεν μπορουν να το καταλαβουν και να το εξηγησουν

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ΑΡΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗς ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 26+10 ΑΓΩΝΕς ΔΗΛΑΔΗ 36 δηλαδη θα τελειωνουμε τελη μαιου και αρχες ιουνιου κκαι μετα απο εν μηνα οποια και αν ειναι η ομαδα θα παιζουμε ευρωπη ειτε τσαμπιονς λιγκ ιτε γιουραπα--λιγο δυσκολο τα παρταλια τα δικα μ;να βγαζουν τοσους αγωνες και εννοω ολες τις ομαδες

σε κανενα απο τα 10-15 πρωταθληματ της ευρωπης τα καλα δεν γινεται αυτη η κωμωδια+ οτιο πρωταθλητης μπορει να κριθει παραδειγμα απο πλει οφ και δινω να παραδειγμα-------σαν ολυμπιακος πριν το πρωταθλημα ειμαι 9 βαθμους μπροστα απο παο.. και στα πλει οφ ο παο τελευταιες αγωνιστικες παει στην αδιαφορη αεκ και αδιαφορο παοκ και πανιωνιο και κερδιζει εκει που εγω σαν οσφπ εχασα στις πρωτες αγωνιστικες που παοκ και αεκ ,πανιωνιο που αρχη των πλει οφ καιγοντουσαν για βαθμους μπας και φτασουν τον οσφπ αρα με φτανει ο παο και παιρνει πρωταθλημα απο αδιαφορια παοκ αεκ και πανιωνιο,,,,λιγο αδικο................και για αυτο δεν υπαρχει πλει οφ σε κανενα σοβαρο πρωταθλημα στην ευρωπη------αλλα θα μου πειτε ειναι σοπβαρο πρωταθλημα το ελληνικο?

θα μου πειτε οτι και αυτο μπορει να γινει και στο πρωταθλημα αλλα αλλο σε 30 αγωνες και αλλο σε 6 ή 10
Αν και θέλει ειδικό μεταφραστή κάποιος για να καταλάβει τι προσπαθεις να πεις......
Αν όμως στο ξεκίνημα των play-off  ειμαι μπροστά 9 β απο τον δεύτερο, και αυτός ο δεύτερος καταφέρει μεσα σε 10 αγώνες να υπερκαλύψει την διαφορα, τότε είμαι άξιος της μοίρας μου και δεν δικαιουμαι τίτλο πρωταθλητή.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.776
Πόντοι
26.141
Αν και θέλει ειδικό μεταφραστή κάποιος για να καταλάβει τι προσπαθεις να πεις......
Αν όμως στο ξεκίνημα των play-off  ειμαι μπροστά 9 β απο τον δεύτερο, και αυτός ο δεύτερος καταφέρει μεσα σε 10 αγώνες να υπερκαλύψει την διαφορα, τότε είμαι άξιος της μοίρας μου και δεν δικαιουμαι τίτλο πρωταθλητή.
εστιαζω στο σημειο οτι μπορει τις τελευταιες αγωνιστικες ο παο πχ να παιζζει με τους αδιαφορους αεκ παοκ πανιωνιο και να κερδιζει ενω εσυ να τους εχεις παιξει στην αρχη και να ξεσκιζονταν και να τους πηρες ισοπαλια
παντα για τα πλει οφ μιαλω

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.364
Πόντοι
216
Σκούξτε κορίτσια, πάλι στα γόνατα θα είστε !!! :lheel: