master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Παλι κλαιτε;Τι φοβαστε;Κοιταξτε το Βελγιο ποσο αναβαθμιστηκε το πρωταθλημα του απο αυτη την κινηση.ΑΡΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗς ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 26+10 ΑΓΩΝΕς ΔΗΛΑΔΗ 36 δηλαδη θα τελειωνουμε τελη μαιου και αρχες ιουνιου κκαι μετα απο εν μηνα οποια και αν ειναι η ομαδα θα παιζουμε ευρωπη ειτε τσαμπιονς λιγκ ιτε γιουραπα--λιγο δυσκολο τα παρταλια τα δικα μ;να βγαζουν τοσους αγωνες και εννοω ολες τις ομαδες
σε κανενα απο τα 10-15 πρωταθληματ της ευρωπης τα καλα δεν γινεται αυτη η κωμωδια+ οτιο πρωταθλητης μπορει να κριθει παραδειγμα απο πλει οφ και δινω να παραδειγμα-------σαν ολυμπιακος πριν το πρωταθλημα ειμαι 9 βαθμους μπροστα απο παο.. και στα πλει οφ ο παο τελευταιες αγωνιστικες παει στην αδιαφορη αεκ και αδιαφορο παοκ και πανιωνιο και κερδιζει εκει που εγω σαν οσφπ εχασα στις πρωτες αγωνιστικες που παοκ και αεκ ,πανιωνιο που αρχη των πλει οφ καιγοντουσαν για βαθμους μπας και φτασουν τον οσφπ αρα με φτανει ο παο και παιρνει πρωταθλημα απο αδιαφορια παοκ αεκ και πανιωνιο,,,,λιγο αδικο................και για αυτο δεν υπαρχει πλει οφ σε κανενα σοβαρο πρωταθλημα στην ευρωπη------αλλα θα μου πειτε ειναι σοπβαρο πρωταθλημα το ελληνικο?
θα μου πειτε οτι και αυτο μπορει να γινει και στο πρωταθλημα αλλα αλλο σε 30 αγωνες και αλλο σε 6 ή 10