Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΑΡΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗς ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 26+10 ΑΓΩΝΕς ΔΗΛΑΔΗ 36 δηλαδη θα τελειωνουμε τελη μαιου και αρχες ιουνιου κκαι μετα απο εν μηνα οποια και αν ειναι η ομαδα θα παιζουμε ευρωπη ειτε τσαμπιονς λιγκ ιτε γιουραπα--λιγο δυσκολο τα παρταλια τα δικα μ;να βγαζουν τοσους αγωνες και εννοω ολες τις ομαδες

σε κανενα απο τα 10-15 πρωταθληματ της ευρωπης τα καλα δεν γινεται αυτη η κωμωδια+ οτιο πρωταθλητης μπορει να κριθει παραδειγμα απο πλει οφ και δινω να παραδειγμα-------σαν ολυμπιακος πριν το πρωταθλημα ειμαι 9 βαθμους μπροστα απο παο.. και στα πλει οφ ο παο τελευταιες αγωνιστικες παει στην αδιαφορη αεκ και αδιαφορο παοκ και πανιωνιο και κερδιζει εκει που εγω σαν οσφπ εχασα στις πρωτες αγωνιστικες που παοκ και αεκ ,πανιωνιο που αρχη των πλει οφ καιγοντουσαν για βαθμους μπας και φτασουν τον οσφπ αρα με φτανει ο παο και παιρνει πρωταθλημα απο αδιαφορια παοκ αεκ και πανιωνιο,,,,λιγο αδικο................και για αυτο δεν υπαρχει πλει οφ σε κανενα σοβαρο πρωταθλημα στην ευρωπη------αλλα θα μου πειτε ειναι σοπβαρο πρωταθλημα το ελληνικο?

θα μου πειτε οτι και αυτο μπορει να γινει και στο πρωταθλημα αλλα αλλο σε 30 αγωνες και αλλο σε 6 ή 10
Παλι κλαιτε;Τι φοβαστε;Κοιταξτε το Βελγιο ποσο αναβαθμιστηκε το πρωταθλημα του απο αυτη την κινηση.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
κλασικες μαλακιες τυπε..και καλα για να εχει  ενδιαφερον το πρωταθλημα και να τσεπωσουν κανα φραγκο από τα εισητηρια οι υπολοιποι οι αναπηροι...σε όλα τα νορμαλ πρωταθλήματα δεν υπαρχουν πλει οφ....

δεν σωνεται με τιποτα αυτο το πρωταθλημα....δες τον βαζελο πως εχει καταντησει...

το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε; πως μπορει ο ολυμπιακος να ανεβει σκαλοπατι στην ευρωπη;

δε γουσταρω καθολου σκηνικα οπως αυτο που εγινε με τους τουρκους

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
Παλι κλαιτε;Τι φοβαστε;Κοιταξτε το Βελγιο ποσο αναβαθμιστηκε το πρωταθλημα του απο αυτη την κινηση.
τρομερη αναβαθμιση τυπε..αφου σκεφτονται να το υιοθετησουν και η αγγλια και η ισπανια  :jerking: :jerking: :jerking:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
τρομερη αναβαθμιση τυπε..αφου σκεφτονται να το υιοθετησουν και η αγγλια και η ισπανια  :jerking: :jerking: :jerking:
στο μεταξυ θα περιμενου 1 χρονο η ιταλια και η γερμανια και αν συμφωνησει και η γαλλια θα το κανουν και αυτοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.771
Πόντοι
26.141
epeidh δεν ειμαι αθηναιος εχω μια απορια--
η αεκ γιατι ζητα το γηοεδο τενις για να παιζει μπασκετ?????δεν μπορει να παρει το γαλατσι ή ακομα κατω στο ελληνικο δεν εχει δυο μεγαλα κλειστα γηπεδα?και επισης νομιζω στο περιστερι εχει ενα μεγαλο αλι κλειστο...το μονο που καταλαβαινω ειναι ισως σε αυτα τα μερη που ειπα δεν εχει μετρο και αλλος θα μου επι οτι εινια μακρυα απο νεα φιλαδελφεια το ελληνικο αλλα και παλι και το μαρουσι δεν ειναι μακρυα οσο και το γαλατσι?.......

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
στο μεταξυ θα περιμενου 1 χρονο η ιταλια και η γερμανια και αν συμφωνησει και η γαλλια θα το κανουν και αυτοι
οι αιωνιοι αποτυχημενοι προσπαθουν να τα μαγειρεψουν οπως μπορουν μπας και δυσκολεψουν τον ολυμπιακο..σου λεει συνεχομενα ντερμπι μεσα σε δυο εβδομαδες στα οποια ολοι θα σκυλιαζουν με μας, θα μαγειρεψουν και κανα αποτελεσμα στα μεταξυ τους μπας και ζορισουμε τον θρυλο....αλλα παλι ακα τελειωτικο θα εχει....

σε λιγο θα περασουν κανα κανονισμο να λεει να ξεκιναει η βεροια με +20 βαθμους την χρονια μπας και γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
οι αιωνιοι αποτυχημενοι προσπαθουν να τα μαγειρεψουν οπως μπορουν μπας και δυσκολεψουν τον ολυμπιακο..σου λεει συνεχομενα ντερμπι μεσα σε δυο εβδομαδες στα οποια ολοι θα σκυλιαζουν με μας, θα μαγειρεψουν και κανα αποτελεσμα στα μεταξυ τους μπας και ζορισουμε τον θρυλο....αλλα παλι ακα τελειωτικο θα εχει....

σε λιγο θα περασουν κανα κανονισμο να λεει να ξεκιναει η βεροια με +20 βαθμους την χρονια μπας και γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ε το πολυ πολυ σε καμια δυσκολη χρονια για εμας θα το παρει η βεροια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
η αεκ γιατι ζητα το γηοεδο τενις για να παιζει μπασκετ?????δεν μπορει να παρει το γαλατσι ή ακομα κατω στο ελληνικο δεν εχει δυο μεγαλα κλειστα γηπεδα?και επισης νομιζω στο περιστερι εχει ενα μεγαλο αλι κλειστο...το μονο που καταλαβαινω ειναι ισως σε αυτα τα μερη που ειπα δεν εχει μετρο και αλλος θα μου επι οτι εινια μακρυα απο νεα φιλαδελφεια το ελληνικο αλλα και παλι και το μαρουσι δεν ειναι μακρυα οσο και το γαλατσι?.......
αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε...μαντιλι να κλαψουν δεν εχουν, γηπεδο μπασκετ ονειρευονται...παιζει σε κανα δυο χρονια να ξαναπεσουν κατηγορια, αλλα μια χαρα πουλανε την παραμυθα στον κοσμο...οπως και ο βαζελας με το γηπεδο ποδοσφαιρου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η αεκ γιατι ζητα το γηπεδο τενις για να παιζει μπασκετ?????δεν μπορει να παρει το γαλατσι ή ακομα κατω στο ελληνικο δεν εχει δυο μεγαλα κλειστα γηπεδα?και επισης νομιζω στο περιστερι εχει ενα μεγαλο αλι κλειστο...το μονο που καταλαβαινω ειναι ισως σε αυτα τα μερη που ειπα δεν εχει μετρο και αλλος θα μου επι οτι εινια μακρυα απο νεα φιλαδελφεια το ελληνικο αλλα και παλι και το μαρουσι δεν ειναι μακρυα οσο και το γαλατσι?.......
Το γαλατσι δεν το παραχωρουν,το ποδηλατοδρομιο το ιδιο,το γηπεδο τενις ξαφνικα μετα απο 13 χρονια το θυμηθηκε η ομοσπονδια.Το αποτελεσμα θα ειναι να συνεχισουν να σαπιζουν.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
Το γαλατσι δεν το παραχωρουν,το ποδηλατοδρομιο το ιδιο,το γηπεδο τενις ξαφνικα μετα απο 13 χρονια το θυμηθηκε η ομοσπονδια.Το αποτελεσμα θα ειναι να συνεχισουν να σαπιζουν.
στα αρχιδια μας...τα ζορια σας δεν μας αφορουν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.771
Πόντοι
26.141
και στο ελληνικο που απο οσο θυμαμαι εχει δυο γηπεδα και εχει και τραμ? ή στο περιστερι??kai sta anv liosia poy exei ena akoma kai ekei nomizv exei metro kai exei kai polloyw aektshdew??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στα αρχιδια μας...τα ζορια σας δεν μας αφορουν
Ε τοτε τι μας βαζετε πρωτοσελιδα στις φυλλαδες σας ρε τυποι,
πιο πολυ εμας παρα τις ομαδες σας εχετε.Ειδικα αυτο το ζομπι ο
γαβαθιωτης εχει γαμηθει να σκουζει. :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
Ε τοτε τι μας βαζετε πρωτοσελιδα στις φυλλαδες σας ρε τυποι,
πιο πολυ εμας παρα τις ομαδες σας εχετε.Ειδικα αυτο το ζομπι ο
γαβαθιωτης εχει γαμηθει να σκουζει. :grin:
εχουμε γαμηθει να γελαμε με τα χαλια σας θες να πεις.δεν ενδιαφερομαστε ρε τυπε σας γλενταμε παρτο χαμπαρι

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
εχουμε γαμηθει να γελαμε με τα χαλια σας θες να πεις.δεν ενδιαφερομαστε ρε τυπε σας γλενταμε παρτο χαμπαρι

λοιπον ακου

υπαρχουν μερες που ξυπναω και λεω μεσα μου πως δεν εκανα καμια μαλακια να γινω αεκτζης

θα  'χε μαυρισει η ψυχη μου.....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.928
Πόντοι
5.506
λοιπον ακου

υπαρχουν μερες που ξυπναω και λεω μεσα μου πως δεν εκανα καμια μαλακια να γινω αεκτζης

θα  'χε μαυρισει η ψυχη μου.....
τυπε εγω οσο θυμαμαι δεν υπαρχει μερα που να ξυπνησα και να σκεφτομουνα οτι μπορει να ειμαι κατι αλλο απο ολυμπιακος

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
εγω τα κανω αυτα....πχ φιλους μου γαυρους τους ρωταω "μαλακα φανταζεσαι να χες γινει αεκτζης; φανταζεσαι πικρα;"

και σκαμε στα γελια......

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.467
Πόντοι
5.006
ΜΠΡΑΒΟ στις κοριτσαρες μας μεγαλη νικη στο βολλευ 3+1 κερδισαμε τη ρωσικη κρασνογιαρκ  :boobies: :boobies: :rockon: :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.646
Πόντοι
606
εγω τα κανω αυτα....πχ φιλους μου γαυρους τους ρωταω "μαλακα φανταζεσαι να χες γινει αεκτζης; φανταζεσαι πικρα;"

και σκαμε στα γελια......
στα παπαρια μας να εχεις υπ οψιν σου.
μια ζωη νουμερο θα εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom