ν ανεβω τουμπα να φτιαξουμε κερκιδα?και στο Αρης Ολυμπιακος...και μολις εγινε το φαουλ στο 90 αν θυμασαι εξω απ την περιοχη μας, το ειπα...."Ωχ,το φαγαμε..."
Δεν ειμαι γκαντεμης ρε,,απλα ξερω καλα το τοπι....μπουχαχαχαχααχχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ελα μεσα.αν ειναι πες μου να παω να παρω τικετς ομως γιατι εχουν πεσει σαν τα κορακια...ν ανεβω τουμπα να φτιαξουμε κερκιδα?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν...λέω την άποψη μου και ειλικρινά θέλω να με διαψεύσουν οι μάγκες σήμερα.
Πάτσα, Τόρο, Στολτίδης είναι χώμα, δεν βλέπονται. Σέζαρ κουτουλάει μόνος με τον εαυτότου φέτος. Τζόρτζεβιτς ρηχά.
Μπελούτσι, με τον εργοτέλη δεν βλεπότανε (που επιβεβαιώνει αυτό που είχα διαβάσει πριν έρθει, πως στη μέρα του σκοτώνει, αλλά αν δεν είναι καλά παίρνει όλη την ομάδα στα Τάρταρα)
Λεντέσμα, κατώτερος του πρώτου γύρου.
Γενικώς λοιπόν ντεφορμέ, γιατί μόνο με Γκαλέτι που δείχνει λίγο ανεβασμένος και με Κοβάσεβιτς να κατεβαίνει σέντρα για να πάρει παάσα...δεν παίρνουμε αποτέλεσμα.
Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω μπάλα...αλλά επειδή ξέρω μόνο λίγη, βλέπω πως ο Θρύλος μας θα τα φτύσει μετά το 30' με το ρυθμό που θα τρέχουνε αυτοί.
Υ.Γ. κι εγώ δεν την μπορώ αυτή την ομάδα την Τσέλσι ρε γμτ...αλλά η μακακιασμένη η Λίβερπουλ έχει ξεχάσει πως να γαμεί, κι όλο μαλακίες βαράει.
Πάτσα, Τόρο, Στολτίδης είναι χώμα, δεν βλέπονται. Σέζαρ κουτουλάει μόνος με τον εαυτότου φέτος. Τζόρτζεβιτς ρηχά.
Μπελούτσι, με τον εργοτέλη δεν βλεπότανε (που επιβεβαιώνει αυτό που είχα διαβάσει πριν έρθει, πως στη μέρα του σκοτώνει, αλλά αν δεν είναι καλά παίρνει όλη την ομάδα στα Τάρταρα)
Λεντέσμα, κατώτερος του πρώτου γύρου.
Γενικώς λοιπόν ντεφορμέ, γιατί μόνο με Γκαλέτι που δείχνει λίγο ανεβασμένος και με Κοβάσεβιτς να κατεβαίνει σέντρα για να πάρει παάσα...δεν παίρνουμε αποτέλεσμα.
Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω μπάλα...αλλά επειδή ξέρω μόνο λίγη, βλέπω πως ο Θρύλος μας θα τα φτύσει μετά το 30' με το ρυθμό που θα τρέχουνε αυτοί.
Υ.Γ. κι εγώ δεν την μπορώ αυτή την ομάδα την Τσέλσι ρε γμτ...αλλά η μακακιασμένη η Λίβερπουλ έχει ξεχάσει πως να γαμεί, κι όλο μαλακίες βαράει.
Δεν ειμαστε καλα,δεν εχουμε μυαλοφιλε ψαχνω συμπτωματικα και γω ημουν πανω στο καυτατζογλειο εκεινη την μερα. Τες πα μου αρεσε το συνθημα για το ευρωπαικο που λεγατε οτι αν δεν γινει αυτο στα τετοια σας.... δειχνει αυτογνωσια
ειμαστ αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
θα γινουμε καλα,θα βαλουμε μυαλο
οταν παρουμε και το Ευρωπαικο....
Και αν δε γινει αυτο στ αρχιδια μας τα δυο
παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακο!!!!
Ρε ψαχνωελα μεσα.αν ειναι πες μου να παω να παρω τικετς ομως γιατι εχουν πεσει σαν τα κορακια...
θα καρφωσουμε το παστελι και δεν θα μπορουμε να πανυγηρισουμε ...
Θ ανεβω ομως να τα πουμε αμα μας κατσει ο τελικος κυπελου στη σαλονικα ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αγαπητέ ΒΡΑΣΙΔΑ...1personanongrata πες την εσυ στον κωλοβαζελο.
"δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που γαμάνε με την πούτσα άλλων..."
Το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό........
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγω θυμάμαι και το άλλο, να προσέχω πού βάζω την υπογραφή μου και τον πούτσο μου.
Αλλά αυτούς τους άγγλους της Τσέλσι, πολύ τους συμπαθώ. Και πραγματικά θα λυπηθώ να μην τους φιλοδωρίσω...ακόμα κι αν το βλέπω απίθανο...
Αλλά αυτούς τους άγγλους της Τσέλσι, πολύ τους συμπαθώ. Και πραγματικά θα λυπηθώ να μην τους φιλοδωρίσω...ακόμα κι αν το βλέπω απίθανο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ετσι είναι πιο καβλωτικό ... Σαν να γαμάς τη γκόμενα στο δωμάτιό σου και για να μην ξυπνήσεις τους γονείς σου όταν χύνεις γίνεσαι κόκκινος ένα πράμα......Ρε ψαχνω
θα καρφωσουμε το παστελι και δεν θα μπορουμε να πανυγηρισουμε ...
Θ ανεβω ομως να τα πουμε αμα μας κατσει ο τελικος κυπελου στη σαλονικα ;)
ετσι είναι πιο καβλωτικό ... Σαν να γαμάς τη γκόμενα στο δωμάτιό σου και για να μην ξυπνήσεις τους γονείς σου όταν χύνεις γίνεσαι κόκκινος ένα πράμα......
Αν κοκκινισουν θα τους παρουν χαμπαρι.
ετσι είναι πιο καβλωτικό ... Σαν να γαμάς τη γκόμενα στο δωμάτιό σου και για να μην ξυπνήσεις τους γονείς σου όταν χύνεις γίνεσαι κόκκινος ένα πράμα......
αμα εισαι και δυσκοιλιος...
ΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ[size=14pt]Gavrans!!! Tonight we dine in Hell!![/size]
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτά τα προλαμβάνεις...βάλτους κανα βάλιουν στον καφέ τους πιο πριν...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μη λέτε μεγάλες κουβεντεςςςςςςΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Επισκέπτης
Για πεστε μου ρε μαγκες με ποσα τεμαχια θα ειναι ευχαριστημενος ο Γαβρος σημερα.
Να βάλει ή να φάει?Για πεστε μου ρε μαγκες με ποσα τεμαχια θα ειναι ευχαριστημενος ο Γαβρος σημερα.
Οτι θέλουν ας κάνουν, μπάλα να παίξουν.
Για πεστε μου ρε μαγκες με ποσα τεμαχια θα ειναι ευχαριστημενος ο Γαβρος σημερα.
Σοβαρος σαρκαστικος προβληματισμος απο τ αρχιδια μας τα δυο(βλεπε avatar)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις