Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλa ρε μαγκες τα λεμε αυριο .
Μακαρι να ριξετε οσα μπορειτε και εγω μαζι σας.
Κατι τετοια ακουγα και στο μπασκετακι ΑΛΛΑ.
Εαν σου αρεσει η μπλουζιτσα να σου παρω μια.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλa ρε μαγκες τα λεμε αυριο .
Μακαρι να ριξετε οσα μπορειτε και εγω μαζι σας.
Κατι τετοια ακουγα και στο μπασκετακι ΑΛΛΑ.
Εαν σου αρεσει η μπλουζιτσα να σου παρω μια.
Χούντα έχουμε μόνο στο ποδόσφαιρο, οχι στο μπάσκετ.
Αλήθεια το μπάσκετ παίζεται με μπάλα??
Σε γήπεδο?
Είναι ομαδικό άθλημα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α και ξέχασα ..... ΠΟυ και που ξυριζόμαστε εεεεε;;;;;
Και πάνω και κάτω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γεια σας μαγκες τα γουρια λενε σημερα για ισοπαλια :rockon:
το διπλο στο λονδινο :dancing:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γειά σας μάγκες....σήμερα οι εκπλήξεις θα είναι αρκετές ξεκινόντας απο αυτές της Θύρας 7.....που μόλις μπούν οι ομάδες θα αλλάξει όψη το γήπεδο.....εγώ παραμένω αισιόδοξος αλλά:

Και αν δεν γίνει αυτό-στα αρχίδια μας τα 2-πάντα άρρωστοι-με το Ολυμπιακό....

Όσο για τους διάφορους νεκροθάφτες του site....ένα θα τους πώ:ΚΑΝΑΠΕΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μην μασάς ρε ΘΡΥΛΕ.......είμαστε μαζί εμείς οι 32.000 και πλέον οπαδοί σου και τα εκατομμύρια ανά την Ελλάδα και τον κόσμο....κάνε μας υπερήφανους για άλλη μία φορά.....

ΘΕΕ ΜΟΥ
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ
ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ
ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως να θυμισω σε ολους τους γαυρους οτι σιγουρα η τσελσι ειναι απο τις κορυφαιες ομαδες του πλανητη αλλα εδω μεσα εχει λυγισει η λιβερπουλ (το 1-0 ηταν λιγο εκεινο το βραδυ)και μαλιστα την χρονια που το σηκωσε.σεβασμος,κατω το κεφαλι οι παιχτες,ματι που γυαλιζει,παθος που ξεχειλιζει και 32000 γαυροι κρεμασμενοι απο τα καγκελα θα κανουν τα αγγλακια να προσκυνησουν.ηρθε η ωρα να δουν τι σημαινει καραισκακη
[move][size=30pt]ΖΕΠΠΕΛΙΝ[/size][/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως να θυμισω σε ολους τους γαυρους οτι σιγουρα η τσελσι ειναι απο τις κορυφαιες ομαδες του πλανητη
εντάξει ρε μάγκα χαλάρωσε λίγο...... Οχι και απ τις κορυφαίες.... Η Αρσεναλ στην Αγγλία με πιτσιρικάδες την έχει ΓΤΠ.....και 8 πόντους πίσω.......  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[size=13pt]Ο… κακός δαίμονας Πλάουτς σφυρίζει το ΟΣΦΠ-Τσέλσι[/size]

Ο Κόνραντ Πλάουτς θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσέλσι την προσεχή Τρίτη στο «Καραϊσκάκη» για τη φάση των «16» του Champions League. O Αυστριακός ρέφερι έχει συνδέσει το όνομά του με δύο βαριές ήττες των «ερυθρολεύκων», το 7-0 από τη Γιουβέντους και το 4-0 από τη Νιούκαστλ, εκτός έδρας. Αναλυτικά οι αγώνες ελληνικών ομάδων που έχει διευθύνει:

19/02/2001: Παναθηναϊκός-Μαγιόρκα 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
17/09/2002: Γκενκ-ΑΕΚ 0-0 (φάση ομίλων Champions League)
05/11/2003: Αϊντχόφεν-ΑΕΚ 2-0 (φάση ομίλων Champions League)
10/12/2003: Γιουβέντους-Ολυμπιακός 7-0 (φάση ομίλων Champions League)
29/09/2004: Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός 1-0 (φάση ομίλων Champions League)
16/03/2005: Νιούκαστλ-Ολυμπιακός 4-0 (Κύπελλο UEFA)

:o :o :o :o :o :o :o
γαύροι εάν δεν ξεπλύνετε τη ντροπή σήμερα αύριο δε θα έχετε κουράγιο ουτε να πληκτρολογήσετε.... :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εντάξει ρε μάγκα χαλάρωσε λίγο...... Οχι και απ τις κορυφαίες.... Η Αρσεναλ στην Αγγλία με πιτσιρικάδες την έχει ΓΤΠ.....και 8 πόντους πίσω.......  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
κοιτα επειδη ειμαι αρσεναλ στην αγγλια απο 8 χρονων,συμφωνω για το νησι.παντως μην ξεχνας οτι εχει παρει 2 τιτλους σερι στο νησι τελευταια και ειναι  απο τις πιο πληρεις ομαδες σε ροστερ απο τις πιο πλουσιες σε δαπανες και απο τις πιο κερδοφορες.προφανως το ειπες στην πλακιτσα,δεν πιστευω να εννοουσες οτι η τσελσι δεν ανηκει στις κορυφαιες??? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα επειδη ειμαι αρσεναλ στην αγγλια απο 8 χρονων,συμφωνω για το νησι.παντως μην ξεχνας οτι εχει παρει 2 τιτλους σερι στο νησι τελευταια και ειναι  απο τις πιο πληρεις ομαδες σε ροστερ απο τις πιο πλουσιες σε δαπανες και απο τις πιο κερδοφορες.προφανως το ειπες στην πλακιτσα,δεν πιστευω να εννοουσες οτι η τσελσι δεν ανηκει στις κορυφαιες??? :think:
Ακου........
Η άποψή μου για τη μπάλλα είναι περίπλοκη.... Θεωρώ πωε στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια μαγική σχεση της φανέλλας με τους παίκτες.... Η βαριά φανέλλα της Μίλαν ακόμα και με τα γερόντια παίζει πολλές φορές μπάλλα από μόνη της... Στην Αγγλία πήρε πρωτάθλημα... Η φανέλα-μινέρβα όμως που έχει, στην Ευρώπη δεν τη βοηθάει καθόλου. Είναι πράγματι ανεξήγητο αυτό με τις φανέλες... Εδώ βλέπεις ομάδες που παρέπεαν στα πρωταθλήματά τους λόγω φανέλλας να παίρνουν CL... (L;iberpoyl, Μπάγιερν, Μίλαν). Και βλέπεις άλλες που πάνε τρένο στα πρωταθλήματά τους και στους προκριματικούς (πχ Λυών, Τσέλσι) μόλις πετύχουν φανέλλα στην κλήρωση να παίρνουν τον πούλο.... Ανεξήγητο πράμα........ :think: :think: :think: :think: :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οκ...κι εγώ τώρα να πω την προπονητική μου φιλοσόφηση. Ο Λεμονής καλα θα κάνει να πει στο Σεζαρ αν θα παίζει δεξιά ή αριστερά του Άτζα. Είναι ικανός να χάσει το δρόμο ο παπάρας.

Και μια απορία...τον Τζο κόουλ...ποιος θα τον σταματήσει; Τον Σον Ραιτ Φιλιπς;
Συρτάκι ταιμ. Δεν είναι Βέρντερ, δεν είναι Λατσιο..ειναι το φιδάκι ο διαμαντής.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οκ...κι εγώ τώρα να πω την προπονητική μου φιλοσόφηση. Ο Λεμονής καλα θα κάνει να πει στο Σεζαρ αν θα παίζει δεξιά ή αριστερά του Άτζα. Είναι ικανός να χάσει το δρόμο ο παπάρας.

Και μια απορία...τον Τζο κόουλ...ποιος θα τον σταματήσει; Τον Σον Ραιτ Φιλιπς;
Συρτάκι ταιμ. Δεν είναι Βέρντερ, δεν είναι Λατσιο..ειναι το φιδάκι ο διαμαντής.
Εάν ο γαύρος καταφέρει να πετύχει γκολ στο πρώτο τέταρτο τα πνιξε τα κωλοπουστρόνια.......Θυμηθείτε το... :uglystupid: :uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μακάρι αδερφέ .... ακάλυπτε:)
μακάρι...αν και η αληθεια είναι πως το μεγαλύτερο πουλί θα ήταν να πάρουμε ισοπαλία εδώ και να τους νικήσουμε έξω..και να παίξουμε και χάλια μπάλα!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ακου........
Η άποψή μου για τη μπάλλα είναι περίπλοκη.... Θεωρώ πωε στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια μαγική σχεση της φανέλλας με τους παίκτες.... Η βαριά φανέλλα της Μίλαν ακόμα και με τα γερόντια παίζει πολλές φορές μπάλλα από μόνη της... Στην Αγγλία πήρε πρωτάθλημα... Η φανέλα-μινέρβα όμως που έχει, στην Ευρώπη δεν τη βοηθάει καθόλου. Είναι πράγματι ανεξήγητο αυτό με τις φανέλες... Εδώ βλέπεις ομάδες που παρέπεαν στα πρωταθλήματά τους λόγω φανέλλας να παίρνουν CL... (L;iberpoyl, Μπάγιερν, Μίλαν). Και βλέπεις άλλες που πάνε τρένο στα πρωταθλήματά τους και στους προκριματικούς (πχ Λυών, Τσέλσι) μόλις πετύχουν φανέλλα στην κλήρωση να παίρνουν τον πούλο.... Ανεξήγητο πράμα........ :think: :think: :think: :think: :think:
σιγουρα η καθε ομαδα εχει και ειδικο βαρος(η φανελα που λεμε)καταλαβαινω πως το λες για την τσελσι αλλα δεν παυει να ειναι μια εκ των κορυφαιων ομαδων στον κοσμο αυτη τη στιγμη.
και η λατσιο νομιζω οτι εχει ενα ειδικο βαρος σαν φανελα και ονομα αλλα φετος ολοι ειδαμε οτι την σκισαμε την φανελιτσα αυτη.παιζει ρολο παντα και η χρονικη στιγμη για καθε ομαδα
ενα απλο παραδειγματακι οτι η μπαρτσα(αλλη ομαδα που υποστηριζω)με βαρια φανελα,εχει φαει 4αρα σε τελικο,εχει φαει 5αρα απο βαλενθια κτλ

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στους φίλους Ολυμπιακούς.Εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη και νίκη απόψε απέναντι στα πουστροαγγλάκια!Και με όσο πιο καλή εμφάνιση γίνεται για να μας μάθουν και στο εξωτερικό πόσα καντάρια μαγκιά έχουμε στην Ελλάδα.Καλή τύχη και πάλι..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπέρα στους φίλους Ολυμπιακούς.Εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη και νίκη απόψε απέναντι στα πουστροαγγλάκια!Και με όσο πιο καλή εμφάνιση γίνεται για να μας μάθουν και στο εξωτερικό πόσα καντάρια μαγκιά έχουμε στην Ελλάδα.Καλή τύχη και πάλι..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καλησπερα ναυαρχε και να εισαι καλα,εισαι απο τους λιγους που ξερω οτι το εννοουν

Επισκέπτης
Καλή τύχη και από εμένα, έβαλα και μια 100αρα στο 1Χ κανονίστε ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom