Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Bρασιδάκο καλημέρα.Πέρα από αντιπαραθέσεις ο Oλυμπιακός είναι Eλληνική Oμάδα και την υποστηρίζω - τουλάχιστον εγώ προσωπικά - και θα χαρώ αν κερδίσει.
Kαζούρα κάνω επειδή σχεδόν όλοι εδώ αρπάζονται με το παραμικρό και αρχίζουν αμέσως τα ραντεβού,τις απειλές,και τις προσβολές...(κοριτσάρες...κλπ)
Καλημερα και απο εμενα εγω δεν εχω κανενα προβλημα και χαβαλε να κανουμε ειδικα οταν ο αλλος εχει χιουμορ και δεν βριζει και θα δεχτω και το δουλεμα αλλα οταν ερχεσε εδω και καθε λιγο προκαλης και βριζεις θα σου απαντησω αναλογα.
Εγω δεν τον υποστιριζω τον παναθηναικο οπου και να παιζει και γουσταρο να χανει αλλα ποτε δεν μπηκα σε θρεντ της αεκ η του παο για να τα κανω μπουρδελο η να βρισω.

Επισκέπτης
Oι υπόλοιποι είναι κάθε χρόνο στο χάρτη....
Eνώ κάποιοι άλλοι...Tο καλύτερο να θεωρείστε outsiders στην Eυρώπη.
Kατά τα άλλα και ο Σημίτης έχει φωτογραφία με τον Kλίντον, αλλά άλλο Σημίτης...άλλο Kλίντον...
άλλο Kαραμανλής....άλλο Mπους μην μπερδεύεστε...
Ποιός καναπές; Kαι εμείς παίζουμε ακόμα Eυρώπη...Kαναπές είναι άμα δεν παίζεις καθόλου Eυρώπη...εσείς ξέρετε...

Συνημμένα

• index.png
    index.png
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 21

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Oι υπόλοιποι είναι κάθε χρόνο στο χάρτη....
Eνώ κάποιοι άλλοι...Tο καλύτερο να θεωρείστε outsiders στην Eυρώπη.
Kατά τα άλλα και ο Σημίτης έχει φωτογραφία με τον Kλίντον, αλλά άλλο Σημίτης...άλλο Kλίντον...
άλλο Kαραμανλής....άλλο Mπους μην μπερδεύεστε...
Ποιός καναπές; Kαι εμείς παίζουμε ακόμα Eυρώπη...Kαναπές είναι άμα δεν παίζεις καθόλου Eυρώπη...εσείς ξέρετε...
Ολες οι Ελληνικες ομαδες ειναι αουτσαιντερ στην ευρωπη υπαρχη μεγαλη διαφορα απο της ομαδες της Αγγλιας Ισπανιας και Ιταλιας και για να προχωρηση μια Ελληνικη ομαδα εξω πρεπει εκτος απο το να παιξει καλη μπαλα να εχει και πολυ τυχη και αυτο ισχυε και για τον Παναθηναικο.

Επισκέπτης
Εγω προσωπικά εύχομαι καλή επιτυχία σήμερα στον Ολυμπιακό, πέρα απο τον χαβαλέ που είναι ευπρόσδεκτος σε ορισμένες περιπτώσεις γιατί όλοι έχουμε φίλους που είναι διαφορετικές ομάδες και κάνουμε χαβαλέ σε ήττες των ομάδων μας εκτός απο εξαιρέσεις που συναντάς παντού με απόψεις που δεν βγάζουν αντιπαλότητα αλλά κομπλεξισμό, και πάλι κάλή επιτυχία γιατί η Ελλάδα χρειάζεται τους βαθμους!!!

Επισκέπτης
Ολες οι Ελληνικες ομαδες ειναι αουτσαιντερ στην ευρωπη υπαρχη μεγαλη διαφορα απο της ομαδες της Αγγλιας Ισπανιας και Ιταλιας και για να προχωρηση μια Ελληνικη ομαδα εξω πρεπει εκτος απο το να παιξει καλη μπαλα να εχει και πολυ τυχη και αυτο ισχυε και για τον Παναθηναικο.

Συμφωνώ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους!!!!
Δεν ειμαστε καλα,δεν εχουμε μυαλο
ειμαστ αρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
θα γινουμε καλα,θα βαλουμε μυαλο
οταν παρουμε και το Ευρωπαικο....
Και αν δε γινει αυτο στ αρχιδια μας τα δυο
παντα αρρωστοι με τον Ολυμπιακο!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε βρασίδα τι ασχολήσε ... κανένας τυχαίος θα είναι που δεν του κάθεται γκόμενα και έρχεται εδώ και νομίζει ότι είναι γαμιάς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
psaxnw...μας βλεπω να έχουμε πάντα άρρωστα αρχίδια πάντως αδερφέ. Ευρωπαϊκό δεν βλέπω να έρχεται αυτόν τον αιώνα για οποιαδήποτε ελλ. ομάδα. Εκτός πια κι αν του ανοίξει κανενός σαν του Rexagkl;idh

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως πλάκα πλάκα...δεν μου αρέσει που έχουν το μυαλό τους οι δικοί μας σ εαυτό το ματσάκι.
Προτιμώ να το είχανε για πλάκα και να ήτανε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα.
Γιατί εγώ σήμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Έχουνε πάρει αέρα από τον προηγούμενο γύρο και νομίζουνε πως είναι σούπερ ομάδα. Και βλέπω σήμερα να σκάει κανας φούσκος ξεγυρισμένος με καμιά 8άρα και μετά να κλαίμε τα πάντα.
Και ξέρεις, πάντα θυμούνται την τελευταία εικόνα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πάντως πλάκα πλάκα...δεν μου αρέσει που έχουν το μυαλό τους οι δικοί μας σ εαυτό το ματσάκι.
Γιατί εγώ σήμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Έχουνε πάρει αέρα από τον προηγούμενο γύρο και νομίζουνε πως είναι σούπερ ομάδα. Και βλέπω σήμερα να σκάει κανας φούσκος ξεγυρισμένος με καμιά 8άρα και μετά να κλαίμε τα πάντα.
Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Καλή παρουσία σήμερα, οχι πούλημα στο τόπι, και οτι θέλει ας γίνει...

Που είναι o Pleasure βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αδερφέ cretan, αν παίξουμε όπως με εργοτέλη....χαρτομάντηλα.

ο pleasure ξεπαγώνει μαλλον το αυτοκίνητο για να πάει στον αγώνα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημερα
Εισαι μαλακας
Ειναι Ολυμπιακος- Τσελσι στο καραισκακι παιζουμε.
Καλημέρα
Είσαι Ελληνας
Είναι καραπουσταριά
Οτι και να είναι μέσα-έξω γαμήστε τα κακομαθημένα μπάσταρδα πλουσιόπαιδα καραπουσταριά του Λονδίνου........
Ενας βάζελος.....
Μόνο με Αρσεναλ θα είμαστε αντίπαλοι  :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα
Είσαι Ελληνας
Είναι καραπουσταριά
Οτι και να είναι μέσα-έξω γαμήστε τα κακομαθημένα μπάσταρδα πλουσιόπαιδα καραπουσταριά του Λονδίνου........
Ενας βάζελος.....
Μόνο με Αρσεναλ θα είμαστε αντίπαλοι  :2funny: :2funny: :2funny:
Και με παναθηναικο. :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και η μαλακία είναι πως είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν και αρκετούς Άγγλους παίκτες πρώτης σειράς.
Πάντως αυτοί μας τρέμουνε. Σκέψου πως εμείς πάμε ευρωπαϊκό, ενώ εκείνοι...το χάσανε το τρένο, είναι δυνατόν να μην φοβαούνται την υπερδύναμη;;;
χααχαχαχαχχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αλλά δυστυχώς εκεί είναι εθνικές ομάδες γμτ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΤΟ ΚΑΚΟ ειναι οτι μας εχουν κανει κι εμας να χουμε παρει αερα απο τον προηγουμενο γυρο....δεν ξερω τι να πω για το σημερινο...
Θελω να παιξουμε οπως στο μπερναμπεου...κι οτι θελει ας γινει..αν εμεις παιξουμε ετσι το αποτελεσμα θα κριθει απ το πως θα παιξουν αυτοι...παντως το 4-3-3 που κατεβαζει ο Σερ εμενα με καλυπει γι αυτο το ματς..και θελω αλλαγη Παντου στο 60 καιεισοδο λουα για ενα 3-3-2-2 με ζευλα-αντζα-σεζαρ αμυνα,τορο-ιερο-λεντεσμα κεντρο,γκαλετι-τζολε πιο μπροστα και λουα-νταρκο κορυφη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom