Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Oλοι βγαζουμε το καπελο σε αυτον τον ανθρωπο,τον κυριο Λεμονη
Τον ευχαριστουμε που αναλαμβανει την ομαδα σε αυτη την τοσο δυσκολη στιγμη διχως να προβαλει τη παραμικρη αξιωση
Αν και δεν ημουν υπερ στη τελευταια θητεια γιατι δεν μου αρεσε το ποδοσφαιρο που επαιζε η ομαδα,με αυτη του την κινηση με κερδισε
Ολοι οι φιλαθλοι του ολυμπιακου ειμαστε στο πλευρο σου Τακη!

Έτσι ακριβώς τύπε , και μην ξεχνάμε εάν ήταν ξένος ο προπονητής κι είχε κάνει τις επιτυχίες του Τάκαρου, τώρα θα του είχαμε κάνει εικόνισμα και θα μνημονεύαμε το όνομα του....!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
κι εχουν χασει ολους τους πααιχτες οι γουρλοματηδες γιατι τα μουνοπανα δε θελουν να πληρωνουν την υπεραξια που δημιουργει η ιδια η κωλο ομαδα που εφτιαξαν οι χαμουρηδες.στα τσακιδια,να φυγουν χτες.
καλα τα λεω τυπε; :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά είναι !!

Μη μας περνάνε και για πρόβατα οι γουρλομάτηδες

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πολλά είναι τζόγος στη μπάλα. Ο προπονητής ακόμα περισσότερο. Ο Μουρίνιο να ερχότανε, μπορεί να μην έπιανε στον Ολυμπιακό. Τους δε Γάλλοι τους ακούω βερεσέ. Ο Τάκαρος έχει δοκιμαστεί, είναι σαρξ εκ της σαρκός του συλλόγου - έχουμε κάνει παιχνιδάρες κι έχουμε παίξει μπαλάρα επί Τάκαρου. Τάκαρος και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν και στήριξη όσο δεν πάει. Και ΔΕΝ τον θέλουμε για προσωρινή λύση, αλλά για μόνιμη. Δε θέλουμε πειράματα, δε θέλουμε γαλλικό/πορτογαλικό αέρα στο λιμάνι - θέλουμε Λεμονή να ετοιμάσει την ομάδα και το καλοκαίρι. Και επειδή ο Τάκαρος δεν έχει και πολλά πάρε-δώσε με δημοσιογράφους, και "κύκλους" και ιστορίες τέτοιες, προσέχτε όλοι στις γκέλες (γιατί πάντα υπάρχουν αυτές) τους αναλυταράδες και τους προπονηταράδες των ηλεκτρονικών μέσων. Δε μασάμε μία. Αυτά.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Πολλά είναι τζόγος στη μπάλα. Ο προπονητής ακόμα περισσότερο. Ο Μουρίνιο να ερχότανε, μπορεί να μην έπιανε στον Ολυμπιακό. Τους δε Γάλλοι τους ακούω βερεσέ. Ο Τάκαρος έχει δοκιμαστεί, είναι σαρξ εκ της σαρκός του συλλόγου - έχουμε κάνει παιχνιδάρες κι έχουμε παίξει μπαλάρα επί Τάκαρου. Τάκαρος και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν και στήριξη όσο δεν πάει. Και ΔΕΝ τον θέλουμε για προσωρινή λύση, αλλά για μόνιμη. Δε θέλουμε πειράματα, δε θέλουμε γαλλικό/πορτογαλικό αέρα στο λιμάνι - θέλουμε Λεμονή να ετοιμάσει την ομάδα και το καλοκαίρι. Και επειδή ο Τάκαρος δεν έχει και πολλά πάρε-δώσε με δημοσιογράφους, και "κύκλους" και ιστορίες τέτοιες, προσέχτε όλοι στις γκέλες (γιατί πάντα υπάρχουν αυτές) τους αναλυταράδες και τους προπονηταράδες των ηλεκτρονικών μέσων. Δε μασάμε μία. Αυτά.

Τι έγινε άντι.. έπεσε το μαρούλι και στηρίζουμε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
απειρο ρισπεκτ στον τακαρο  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
μην μασας τακαρε...μαζι σου και στην κολαση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
απειρο ρισπεκτ στον τακαρο  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
μην μασας τακαρε...μαζι σου και στην κολαση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αδερφέ εγώ του έχω εμπιστοσύνη! Το θέμα είναι να στηριχθεί από διοίκηση και παίκτες. Δεν είναι κάτι το ουάου αλλά το 'χει πιστεύω!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
Αδερφέ εγώ του έχω εμπιστοσύνη! Το θέμα είναι να στηριχθεί από διοίκηση και παίκτες. Δεν είναι κάτι το ουάου αλλά το 'χει πιστεύω!
είναι πιστος στρατιώτης...ισως ο μονος που αν του πουμε να υπογραψει συμβολαιο από το 15ο έως του 58ο λεπτο ενος παιχνιδιού, θα ερθει τρεχοντας....
στην παρουσα φαση δεν ερχοταν καλυτερος..οποτε παμε με τον τακαρο και το καλοκαιρι βλέπουμε...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
είναι πιστος στρατιώτης...ισως ο μονος που αν του πουμε να υπογραψει συμβολαιο από το 15ο έως του 58ο λεπτο ενος παιχνιδιού, θα ερθει τρεχοντας....

Αφού πρώτα θα είχε παραιτηθεί στο 10ο λεπτό από άλλη ομάδα για να έρθει..

Υπάλληλος και πρεζάκιας , ένας από μας.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
στην παρουσα φαση δεν ερχοταν καλυτερος..οποτε παμε με τον τακαρο και το καλοκαιρι βλέπουμε...
Πάρτο πίσω! Ο Νικόλας ο Αλέφαντος είναι ο σίγουρος που θα το έκανε επίσης. Προσωπικά του έχω δώσει τον τίτλο "ο τελευταίος γαύρος" Ο προηγούμενος γαύρος αληθινός για εμένα ήταν ο Ατίλιο!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν το γραψεις αυτο στο σδνα,θα σου λενε "αξιος ο μισθος σου" και θα σου κανουν "μπεεεεεε".μπορει να σου πουν και οτι δε βρεχει αλλα σε φτυνουν :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τι έγινε άντι.. έπεσε το μαρούλι και στηρίζουμε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε ναι.  :grin:

Όποιος παίχτης δε στηρίξει, πούλο. Ο Βαγγέλας να στηρίξει όσο πρέπει περιμένουμε.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Ε ναι.  :grin:
Όποιος παίχτης δε στηρίξει, πούλο. Ο Βαγγέλας να στηρίξει όσο πρέπει περιμένουμε.

Το σημαντικότερο είναι αυτό, ευχόμαστε όλοι να μην αρχίσει ο χοντρός τα πουλητάρια σ'ότι καλό βγάζει ο σύλλογος!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Το σημαντικότερο είναι αυτό, ευχόμαστε όλοι να μην αρχίσει ο χοντρός τα πουλητάρια σ'ότι καλό βγάζει ο σύλλογος!!!
Τα πουλητάρια θα συνεχιστούν. Το θέμα είναι που και κατα πόσο πιάνουν τόπο τα λεφτα. Ομάδα που δεν πουλάει και περιμένει από τα έτοιμα από χορηγούς Ευρώπη κ.α. κλάφτην με μαύρο δάκρυ!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Τα πουλητάρια θα συνεχιστούν. Το θέμα είναι που και κατα πόσο πιάνουν τόπο τα λεφτα. Ομάδα που δεν πουλάει και περιμένει από τα έτοιμα από χορηγούς Ευρώπη κ.α. κλάφτην με μαύρο δάκρυ!

Τύπε έχει διαφορά το ΞΕ-πουλητάρι από το πουλητάρι....!!! Φυσικά και πρέπει να πουλάς, απλώς πρέπει να κρατάς κι έναν κορμό ή αν δεν κρατάς να τον αναπληρώνεις με εφάμιλλους παίχτες!!! Εντάξει φέτος του ξέφυγε λίγο του χοντρού η κατάσταση!!! Αλλά εδώ που τα λέμε με τους πουθενάδες που έχουν οι άλλοι για προέδρους μην ζητάμε και πολλά!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Τύπε έχει διαφορά το ΞΕ-πουλητάρι από το πουλητάρι....!!! Φυσικά και πρέπει να πουλάς, απλώς πρέπει να κρατάς κι έναν κορμό ή αν δεν κρατάς να τον αναπληρώνεις με εφάμιλλους παίχτες!!! Εντάξει φέτος του ξέφυγε λίγο του χοντρού η κατάσταση!!! Αλλά εδώ που τα λέμε με τους πουθενάδες που έχουν οι άλλοι για προέδρους μην ζητάμε και πολλά!!!
Αυτό ακριβώς εννοούσα. Αλλά αυτό θέλει και δουλειά και κυρίως δουλειά με ψάξιμο ωστε να είσαι έτοιμος όταν θα πρέπει να τα αρπάξεις να έχεις και την λύση αγωνιστικά έτοιμη. Αλλά που όρεξη για συγκροτημένη δουλειά.

Το ότι οι άλλοι έχουν πουθενάδες για προέδρους προσωπικά στα παπάρια μου. Εμένα με νοιάζει τι έχει η δικιά μου ομάδα και ποια είναι τα λάθη του. Και πάντα θα ζητάω περισσότερα και το καλύτερο δυνατό από αυτόν!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αυτό ακριβώς εννοούσα. Αλλά αυτό θέλει και δουλειά και κυρίως δουλειά με ψάξιμο ωστε να είσαι έτοιμος όταν θα πρέπει να τα αρπάξεις να έχεις και την λύση αγωνιστικά έτοιμη. Αλλά που όρεξη για συγκροτημένη δουλειά.

Το ότι οι άλλοι έχουν πουθενάδες για προέδρους προσωπικά στα παπάρια μου. Εμένα με νοιάζει τι έχει η δικιά μου ομάδα και ποια είναι τα λάθη του.

Ετσι ακριβως!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Παιδιά, δεν γίνεται να μην πουλήσει. Ο ίδιος ο παίχτης ζητάει να φύγει και να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Δυστυχώς το πρωτάθλημα μας και η χώρα μας είναι ΓΤΠ. Εάν φερ' ειπείν έρθει αύριο μία πρόταση στον Μανθατη από την Γκλάντμπαχ στα 5.000.000€, ο ίδιος ο παίχτης θα κάνει σαν τρελός να φύγει. Εάν τον κρατήσουμε με το ζόρι θα ξύνει τ' αρχιδια του, θα αδιαφορεί.

Ο Μποσμαν γάμησε όλες τις μικρομεσαίες ομάδες (όπως π.χ. είναι ο ΟΣΦΠ). Είναι αδύνατον να καταφέρουν κάτι διότι κάθε καλό παίχτη που έχουν θα τον παίρνουν οι άλλοι. Ο κάθε παίχτης θα προτιμήσει να παίξει στην Γκλάντμπαχ, σε καλύτερο πρωτάθλημα και να έχει την προοπτική να τον δούνε και άλλες ομαδες, παρά να κάτσει ΟΣΦΠ και να παίρνει πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Έτσι έφυγε και ο Μιλιβογιεβιτς, η ο Μιραλας, η ο Μανωλάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει καλός παίχτης στην Ελλάδα. Παλιά, που επιτρεπόταν μόνο 3 ξένοι, μπορούσαμε να κρατήσουμε καλούς παίχτες γιατί δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ζήτηση. Π.χ. ο Σαραβάκος έμεινε στον ΠΑΟ, ο Σεστιτς στον ΟΣΦΠ, ο Σαβέβσκι στην ΑΕΚ.

Με τα τωρινά δεδομένα, δεν μπορείς να κρατήσεις τέτοιους παίχτες. Εάν τους ανακαλύψεις θα τους κρατήσεις ένα χρόνο αλλά μετά θα σου φύγουν. Δεν κάθονται εδώ στο μπουρδέλο. Οι παίχτες που θα μείνουν θα είναι μέτριοι επιπέδου Σέμπα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom