Επισκέπτης
Βρε τραβα γαμησου καμμενε που θα με πεις βαζελογαυρο...ανεγκεφαλο σκουπιδι!Τραβα να λατρευεις τον Μαρινακη παλιομαλακα...
εγω λατρευω μονο ολυμπιακο τυπε..καποιοι αλλοι λατρευουν τσορι, μπεντο, "παιδια του βολλευ"Βρε τραβα γαμησου καμμενε που θα με πεις βαζελογαυρο...ανεγκεφαλο σκουπιδι!Τραβα να λατρευεις τον Μαρινακη παλιομαλακα...
ε ενταξει..αφου εβριζες και τον κοκκαλη οπως κανεις τωρα και με το μαρινακη,δεν εισαι προβατο.Εγω λατρευω μονο τον Ολυμπιακο και αυτο το πραγμα στο ποδοσφαιρο ειναι δημιουργημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Μαρινακη οποτε ναι μαλακα προβατο θα βριζω τον Μαρινακη οπως εβριζα ολοκληρο Κοκκαλη τη τελευταια του χρονια που μας ειχε καταντησει 5ους και εκτος Ευρωπης!
Γιαυτο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΑΝΑ μαλακιστηρι και οταν δεν ξερεις τον αλλον να μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους παλιοξεφτυλα....
ενταξει, συμφωνουμε τυπε...το ιδιο λεμε... εσυ θεωρεις αυτο το πραγμα στο ποδοσφαιρο δημιουργημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Μαρινακη και εγω ακριβως το ιδιο λεω : θεωρω αυτο το πραγμα στο ποδοσφαιρο (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ, ΣΤΟΥς 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ) δημιουργημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Μαρινακη ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...Εγω λατρευω μονο τον Ολυμπιακο και αυτο το πραγμα στο ποδοσφαιρο ειναι δημιουργημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Μαρινακη οποτε ναι μαλακα προβατο θα βριζω τον Μαρινακη οπως εβριζα ολοκληρο Κοκκαλη τη τελευταια του χρονια που μας ειχε καταντησει 5ους και εκτος Ευρωπης!
Γιαυτο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΑΝΑ μαλακιστηρι και οταν δεν ξερεις τον αλλον να μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους παλιοξεφτυλα....
ποσες φορες σε εβγαλε πρωτο ο κοκκαλης μη προβατο;Ναι σωστα επρεπε να του πω μπραβο που μας ειχε βγαλει 5ους και ετοιμαζε για την επομενη χρονια τον Αλεξανδρη....συνεχιστε να βελαζετε και οταν θα δειτε την ιστορια να επαναλαμβανεται θα τρεχετε και δεν θα φτανετε.
Eνταξει ρε μαν μια χρονια ειναι,αν συνεχιστει αυτο τοτε να βριζεις.Ολες οι ομαδες δικαιουνται μια κακη χρονια.Εγω λατρευω μονο τον Ολυμπιακο και αυτο το πραγμα στο ποδοσφαιρο ειναι δημιουργημα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Μαρινακη οποτε ναι μαλακα προβατο θα βριζω τον Μαρινακη οπως εβριζα ολοκληρο Κοκκαλη τη τελευταια του χρονια που μας ειχε καταντησει 5ους και εκτος Ευρωπης!
ρε τυπε εχεις ζησει καθολου τα πετρινα ή εχεις μαθει για αυτα???ο κοκκαλης σε εβγαλε 5ο μετα απο 12/13 πρωταθληματα!!!!!!! εχεις καταλαβει οτι αυτα δεν γινονται ουτε στην βορεια κορεα που παιζει μονη της η ομαδα του κιμ γιον ουν?????και επειδη μετα απο 12/13 πρωταθληματα μας εβγαλε 5ους τον βριζανε και τον λεγατε καρκικο...Ναι σωστα επρεπε να του πω μπραβο που μας ειχε βγαλει 5ους και ετοιμαζε για την επομενη χρονια τον Αλεξανδρη....συνεχιστε να βελαζετε και οταν θα δειτε την ιστορια να επαναλαμβανεται θα τρεχετε και δεν θα φτανετε.
προβατορε τυπε εχεις ζησει καθολου τα πετρινα ή εχεις μαθει για αυτα???ο κοκκαλης σε εβγαλε 5ο μετα απο 12/13 πρωταθληματα!!!!!!! εχεις καταλαβει οτι αυτα δεν γινονται ουτε στην βορεια κορεα που παιζει μονη της η ομαδα του κιμ γιον ουν?????και επειδη μετα απο 12/13 πρωταθληματα μας εβγαλε 5ους τον βριζανε και τον λεγατε καρκικο...
α ρε πετρινα που μας χρειαζονται για να βαλουμε μυαλο...
ισχυει αλλα δε θα διαλυσουμε το συμπαν τωρα.ενας κολλητος μου φανατικος γαυρος
λεει ο χειροτερος ολυμπιακος των τελευταιων ετων
παλι καλα λεει που οι αλλοι ειναι ακομα χειροτεροι
ποιος σου λεει ρε τυπε οτι δεν εχουμε σκασει;θεωρεις οτι εισαι κανενας σπεσιαλ ουαν;
ρε τυπε μην βλεπεις το δεντρο και χανει το δασος...δηλαδη τωρα που χασαμε και τα 3 εκτος εδρας ντερμπι ο μαρινακης ειναι καρκινος...στον πρωτο γυρο που κερδισαμε και τα 3 ντερμπι, μηπως ηθελες να του φτιαξουμε κανα αγαλμα του χοντρου εξω απο το γηπεδο????Την ιδια πιπα λεγανε και τοτε με Κοκκαλη..εχετε ζησει πετρινα χρονια;Ναι μαγκα πληροφοριακα τα εχω ζησει μιας και ειμαι 40 χρονων και επειδη τα εχω ζησει και ξερω ποσο ασχημα ηταν ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ!
Και δεν ειναι δυνατον ο Ολυμπιακος των τοσων εκ ευρω και των συνεχομενων Τσαμπιονς Λιγκ να εχει γινει ΣΟΥΡΓΕΛΟ φετος σε ολα τα ντερμπι εκτος εδρας και να κινδυνευει να χασει το πρωταθλημα απο τον Πανιωνιο.Να εχει βρεθει με ενα ροστερ που ειναι χειροτερο αυτη τη στιγμη απο ολων των μεγαλων ομαδων γιατι ο Μαρινακης εχει ξεπουλησει τους παντες!!!
Ειστε δηλαδη εσεις Ολυμπιακοι και δεν εξοργιζεστε που σημερα ο βαζελος εχει 20 τελικες και εμεις μια και αν δεν εχουμε φαει 4 γκολ ειναι απο κωλοφαρδια και ανικανοτητα των βαζελων;
Ειναι δυνατον;Στα πετρινα χρονια τουλαχιστον εμπαινε η ομαδα με τους λαγους και παιζανε σαν τα σκυλια!!!
ουτε τα πετρινα χρονια ηταν το φυσιολογικο για τον ολυμπιακο, αλλα ουτε και αυτα που ζουμε τωρα ειναι το φυσιολογικο!!!!!!ποτε ξανα στην ιστορια του ο ολυμπιακος δεν ειχε 18/20 πρωταθληματα ουτε αποκλειοταν χρονο παρα χρονο στους 16 του ουεφα!!!!!!!!Ο raopau όλα καλά τα βλέπει, και πολύ καλός παίκτης ο Μποτία, και τεράστια επιτυχία που είμαστε στους 4 του κυπέλλου και πέτρινα χρόνια (λες και το φυσιολογικό του ολυμπιακού ήταν τα πέτρινα χρόνια, πριν δεν ήταν η μεγαλύτερη ομάδα) και κάτι τέτοια...υπάρχουν πολλοί ολυμπιακοί που έχουν ρίξει (ή είχαν πάντα) πολύ χαμηλά τον πήχη
Ο raopau όλα καλά τα βλέπει, και πολύ καλός παίκτης ο Μποτία, και τεράστια επιτυχία που είμαστε στους 4 του κυπέλλου και πέτρινα χρόνια (λες και το φυσιολογικό του ολυμπιακού ήταν τα πέτρινα χρόνια, πριν δεν ήταν η μεγαλύτερη ομάδα) και κάτι τέτοια...υπάρχουν πολλοί ολυμπιακοί που έχουν ρίξει (ή είχαν πάντα) πολύ χαμηλά τον πήχη