Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.256
- Πόντοι
- 2.306
...... τύπε μου ούτε εγώ το πίστευα οταν το έγραφα....τυπε σε παρακαλω μην ξαναγραψεις μεχρι να τελειωσει το ματς
...... τύπε μου ούτε εγώ το πίστευα οταν το έγραφα....τυπε σε παρακαλω μην ξαναγραψεις μεχρι να τελειωσει το ματς
Για πες τώρα θα κερδίσουμε?...... τύπε μου ούτε εγώ το πίστευα οταν το έγραφα....
Δωσε και κανενα νουμερο για ΤΖΟΚΕΡ!!!!...... τύπε μου ούτε εγώ το πίστευα οταν το έγραφα....
Τύποι το παράκανα... όντως.Για πες τώρα θα κερδίσουμε?
Οκ παίζω άσσο πλατανιά.Τύποι το παράκανα... όντως.
Ναι θα κερδίσουμε χατ τρικ ιντεγιε.
βιανα ναι ο λεαλι καλός θέλει παιχνίδια.Και το Λεάλι δε μπορώ να τον βλέπω ρε παιδιά. :-
ο μπεντο τον έφερε τον βιανα από το πουθενά.ματι γαρίδα. :S από τη κρουζειροΝαι, θέλει καμιά πεντακοσαριά παιχνίδια κι ο ένας κι άλλος. Αλλού όμως.
μπροστα στον βιανα, ο σαντανα ηταν μπεκενπαουερΝομίζω μετά το σημερινό,το ανέκδοτο Βιάνα πρέπει να σταματήσει!Έτσι κι αλλιώς,όταν μου λένε για Βραζιλιάνο σεντερ μπακ,απλά με πιάνουν τα γέλια!
Η αμυνα τα χαλαει τυπε..απι το κεντρο και μπροστα μια χαρα ειναι η ομαδα...ο καφετης παστελωνει 2 στο δεκαλεπτο και μετα τα κανει μπουρδελο ολα η αμυνα...οθωμανικο μας βλεπω με την αμυνα μας να κανουμε στα μεμετια
παντως κακα τα ψεμματα κ μην κοροιδευομαστε ο ολυμπιακος αυτος ειναι ο λιγοτερο ελκυστικος ολυμπιακος επι εποχη μαρινακη--τελος
xωρις αμυνα στην ελλαδιτσα με δυο καλους επιθετικους παιρνεις πρωταθλημα στην ευρωπη ομως ακομα κ ισαξιες ομααδες σε ξεπατωνουν αμα δεν εχεις αμυναΗ αμυνα τα χαλαει τυπε..απι το κεντρο και μπροστα μια χαρα ειναι η ομαδα...ο καφετης παστελωνει 2 στο δεκαλεπτο και μετα τα κανει μπουρδελο ολα η αμυνα...