koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
εγινε και η κληρωση της σουπερλιγκας 1η αγωνιστικη με με αστερα τριπολης εντος.6η με τουρκους εντος,8η με βουλγαρους εντος10η με χαμουρες εντος.
σημερα δευτερα ειναι κακη η δικαιοσυνη τυπε...αυριο τριτη που θα απορριφθει η αιτηση εξαιρεσης του μαρινακη, θα ξαναγινει καλη...Έχω βαρεθεί να από το πρωί να διαβάζω κάτι ανώνυμους γκουρού του τρολαρίσματος που τα αποφθέγματά τους αναδημοσιεύονται από διάφορες αμοιβάδες , ότι τάχα η ελληνική δικαιοσύνη δεχθηκε πως 2 τόνοι πρέζα κάνανε κρουαζιέρα στο Αιγαίο.
Λοιπόν αγαπητοί κολυμβητές και λοιπά πρόβατα , η ελληνική δικαιοσύνη τιμώρησε όσους είχε στοιχεία να τιμωρήσει. Και εγκέφαλο βρήκε και χρηματοδότες και απ´όλα βρήκε
Απλά δεν τιμώρησε αυτούς που σας έταζε ο σαγόνιας στο τσοντοκάναλο πως θα τιμωρηθούν μπας και δείτε χαρα στα σκέλια σας
Ε ας βγάλει μια δικασιμο ο σαγόνιας να βγάλει δική του απόφαση .. Αν έχει αρχίδια..
;)Ο άλλος ο τενεκές , η σφαίρα της επίθεσης , ο Αλμέιδα , δεν πρόλαβε να βάλει τζίφρα στον νιάου , τον Ολυμπιακό έπιασε στο στόμα του .
Ήταν που μας είχε κερδίσει πολλές φορές όταν έπαιζε σε άλλου επιπέδου ομάδες στο CL και ήρθε στο αεκάκι για να συνεχίσει να μας γλεντάει ο μαλάκας
Λες να φωταγωγήσουμε το Ισραήλ; :S Δεν το 'χω και σε τίποτα. >Έρχονται μεγάλα κάζα φέτος μου φαίνεται... :S
Φέτος ή Νόβα θα κλείσει. Ξέρω πολλούς Ολυμπιακούς που θα την κόψουν διότι έχουν σιχαθεί την ομάδα με Σεμπα ακραιο και Μανιατη στο κέντρο.Και φέτος θα τα σαρώσουμε όλα ..
Φέτος ή Νόβα θα κλείσει. Ξέρω πολλούς Ολυμπιακούς που θα την κόψουν διότι έχουν σιχαθεί την ομάδα με Σεμπα ακραιο και Μανιατη στο κέντρο.
Είμαστε εμετός , πιστεύω ότι ή πρόκριση με τους Ιουδαίους μεθαυριο είναι στο 50-50.