koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
οτι ποιο σιχαμενο εχω δει.ειναι τετοιες παλιοπουτανες σαλιαρες που δν χρειαζεται να ασχολουμαστε καν.. τους πηραν οι δικοι μας τα κινητα και ανεβασαν κατι φωτογραφιες που τραβαγανε τους κωλους τους.
μην ασχολησε μαζι του. ενα τιποτα ηταν στον ολυμπιακο. πηρε λεφτα καλα ,εβριζε τους προεδρους,πουλαγε οπαδιλικι εφυγε, περαστικος ηταν. δεν εκανε κωλοτουμπα που λενε αλλοι. ενα τιποτα ηταν . για μεναO Μπουρούσης είναι μπινές καθώς επίσης και πουτάνας γιός. Για εκεί που πήγε, ό,τι πρέπει.
ξεχασες την Λευκάδα σάλτσα και γαμησου απο δω μεςα ρε μαλακα και μην ξανά εμφανιστείςειναι τετοιες παλιοπουτανες σαλιαρες που δν χρειαζεται να ασχολουμαστε καν.. τους πηραν οι δικοι μας τα κινητα και ανεβασαν κατι φωτογραφιες που τραβαγανε τους κωλους τους.. θα μου πεις οταν ερχονται 5 το ξημερωμα 150 σε 30 μετρημενους θελουν πολυ χειροτερα αλλα δν πα να γαμηθουν.. τουλαχιστον ας μην ασχολουμαστε σε επιπεδο λεζαντας.. αυτα ειναι για αυτους μπας και ψησουν κανα βλακα πιτσιρικα να του πουν και για τη πρεζα του μαρινακη και οτι ο δικος τους ειναι καλος.. μακραν οτι πιο σιχαμενο ψευτικο και φλωρικο σε οπαδικο επιπεδο.. μεγαλωμενοι στη ψευτια τη ποζερια τη πουστια και το μισος..
οτι ποιο σιχαμενο εχω δει.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
ΤΕΛΟΣ
εκανα εντιτ σορυ δικε μουολυμπιακος ειμαι φιλε μου... για τους απεναντι λεω.. δν προσεχεις
West Bloom..
καλό
Μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι οι τύποι.
Προ ημερών είχαν ένα πάρτι οι φλορίτζιναλ στα δυτικά και ήταν στηνένοι από κάτω απ'το λαγούμι τους και τους περιμένανε οι ζελέδες. Μόλις ανέφεραν οι τσιλιαδόροι ότι έρχονται τα χανούμια , εξαφανιστήκανε. Βέβαια μέχρι εκείνη την ώρα είχανε τρελαθεί στη χουλιγκανο-σέλφι.
Ανάξιοι αναφοράς είναι τύπε, γεννημένοι πουθενάδες , της νύχτας οπαδοί.. Τώρα γα αντίποινα θα μαλώσουνε με όλους τους τοίχους του Λεκανοπεδίου και θα ψηρίσουνε και τίποτα πετσέτες από 7χρονα στο Yabanaki
τα ξερω τυπε!!!Μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι οι τύποι.
Προ ημερών είχαν ένα πάρτι οι φλορίτζιναλ στα δυτικά και ήταν στηνένοι από κάτω απ'το λαγούμι τους και τους περιμένανε οι ζελέδες. Μόλις ανέφεραν οι τσιλιαδόροι ότι έρχονται τα χανούμια , εξαφανιστήκανε. Βέβαια μέχρι εκείνη την ώρα είχανε τρελαθεί στη χουλιγκανο-σέλφι.
ειναι τετοιες παλιοπουτανες σαλιαρες που δν χρειαζεται να ασχολουμαστε καν.. τους πηραν οι δικοι μας τα κινητα και ανεβασαν κατι φωτογραφιες που τραβαγανε τους κωλους τους..
Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη για το Noor 1. Αθώοι οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων.
Τώρα θα αρχίσει το καλό πάρτι..
Καλή ανεργία αρδάκια ..
παραξενο τυπε...αφου το βρωμοsdna ειχε πει ότι εμπλέκεται ο μαρινακης και τα προβατα-μπουφοι-αμοιβαδες εδώ μεσα τα ιδια λεγανε...Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη για το Noor 1. Αθώοι οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων.
Τώρα θα αρχίσει το καλό πάρτι..
Καλή ανεργία αρδάκια ..
παραξενο τυπε...αφου το βρωμοsdna ειχε πει ότι εμπλέκεται ο μαρινακης και τα προβατα-μπουφοι-αμοιβαδες εδώ μεσα τα ιδια λεγανε...