whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΟΥΦΡΕΤΟΣΟΥΒΛΙΖΩ & ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20..Ερχονται πετρινα χρονια γαυροι !!
Ετοιμαστειτε
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΟΥΦΡΕΤΟΣΟΥΒΛΙΖΩ & ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20..Ερχονται πετρινα χρονια γαυροι !!
Ετοιμαστειτε
Όχι είναι για τον πούτσο ο Αγραβάνης.- Αντικειμενικά είναι κακός παίχτης. Στα αρχίδια μου αν είναι Έλληνας! Δεν κάνει για δεύτερο τετράρι στον Θρύλο! Δεν λέω να φύγει από την ομάδα καθώς έχει κάποιες σπάνιες εκλάμψεις και δείχνει να τιμά την φανέλα που φορά.Διαφωνω. Υπάρχει και παραυπαρχει. Ειναι και Ελληνας εξάλλου. Το ελληνικό στοιχείο το θεωρώ πολύ σημαντικό. Να δεις που ο ΠΑΟ δεν θα είναι τόσο σούπερ όπως λένε. Έχει μαζέψει παίχτες από παντού, σαν την Εφες ένα πράγμα.
ο χοντρος σε γαμαει ασαλιωτα..Τα φιλικά διεξάγονται για να βγαίνουν συμπεράσματα από προπονητές και Διοίκηση ... Νομίζω ότι θα μας κάνει καλό η χθεσινή φάπα ώστε να λάβει τα μέτρα του ο χοντρός, αν θέλει σαμπάνιες και πυροτεχνήματα και φέτος ...
Θα δείξει κύριοι ... Ας έχουμε πίστη στην ομαδάρα μας !!!
Εσύ με κάνα - δύο σφαλιαρες πιστεύω θα εστρωνες.γιατι δεν αγοραζεις κανα καλυτερο ρε κριτη-δικαστη-προπονητη-ολυμπιακαρα του κωλου????
ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ που ολα σας ξυνιζουν,τιποτε δεν σας αρεσει,λοιδωρειτε τους παντες κ τα παντα ενω ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ 99% των κυπελλων-πρωταθληματων-διακρισεων ειτε στα ομαδικα,ειτε στα ατομικα αγωνισματα..
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ,ΑΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ,ολυμπιακαρες του πληκτρολογιου & του καναπε..
Απο μακρυα & εκ του ασφαλους συνεχιστε την κλαψομουνιαση αναρχιδα πουστρακια..
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ σιχαματα..
ελα την τεταρτη στον ναο να μου δωσεις μερικες μωρη ψωλαρπαχτρα..Εσύ με κάνα - δύο σφαλιαρες πιστεύω θα εστρωνες.
Εισαι πουστης ?? η πουστάρα ??ελα την τεταρτη στον ναο να μου δωσεις μερικες μωρη ψωλαρπαχτρα..
θα το καταλαβεις οταν με δεις φατσα καρτα μουνι της λασπης..Εισαι πουστης ?? η πουστάρα ??
Ασε το καταλαβα ,εισαι η ποιο μεγαλη πουστρα που της αρεσει να σε γαμανε απο κωλο ασαλιοτα ,μουνοπανο.θα το καταλαβεις οταν με δεις φατσα καρτα μουνι της λασπης..
Σκασε ρε μαλακιστηρι! Κάνουμε κουβέντα εδώ πολιτισμένα,συμφωνουμε διαφωνούμε δεν εχει σημασια. Και πεταγεσαι σαν κλανια να πεις τις μαλακιες σου. Αμόρφωτε βλακα!θα το καταλαβεις οταν με δεις φατσα καρτα μουνι της λασπης..
κλαψε..Ασε το καταλαβα ,εισαι η ποιο μεγαλη πουστρα που της αρεσει να σε γαμανε απο κωλο ασαλιοτα ,μουνοπανο.
σε ολα μεσα επεσες..Σκασε ρε μαλακιστηρι! Κάνουμε κουβέντα εδώ πολιτισμένα,συμφωνουμε διαφωνούμε δεν εχει σημασια. Και πεταγεσαι σαν κλανια να πεις τις μαλακιες σου. Αμόρφωτε βλακα!
Θα κλαιω απο τα γέλια ,όταν μου παίρνεις πίπα ..κλαψε..
πιπα-κωλο σε πηγαινω..
Θα κλαιω απο τα γέλια ,όταν μου παίρνεις πίπα ..
Εχεις πλακα ...για πουστακι...όταν θα σου ματώσω τον κώλο θα πάψεις να βγάζεις γλωσσά.
Εχεις πλακα ...για πουστακι...όταν θα σου ματώσω τον κώλο θα πάψεις να βγάζεις γλωσσά.
Μωρή αδερφαρα ουτε για φτύσιμο δεν είσαι ...μονο πίσω απο ενα πληκτρολόγιο ξέρεις να λες την μαλακίες σου ..γιαυτό εισαι αποδεδειγμένο πουστρακι και κότα... πήγαινε τώρα κρύψου στο λαγούμι σουστο μιλητο???
σπληνα-καροτιδα γαμημενε..
ερχεται κ αλλη παιανια ρουφιανοι..
παλι θα κλαψομουνιαζεστε στα τσοντοκαναλα πουστρακια..
σε τρωει για σεντρα???Μωρή αδερφαρα ουτε για φτύσιμο δεν είσαι ...μονο πίσω απο ενα πληκτρολόγιο ξέρεις να λες την μαλακίες σου ..γιαυτό εισαι αποδεδειγμένο πουστρακι και κότα... πήγαινε τώρα κρύψου στο λαγούμι σου
Οταν απαντήσεις αν είσαι πούστρα η πουστάρα?....σε τρωει για σεντρα???
στειλε πιμι μωρη πουτανα..