το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
λασαμαχι ο λετο ρε μην ερθω εκει και στο κανω τσερνομπιλΜιουταρησε το το κοπροπουλο
λασαμαχι ο λετο ρε μην ερθω εκει και στο κανω τσερνομπιλΜιουταρησε το το κοπροπουλο
τυπε και το 1821 εγινε το 1821 αλλα ακομα το γιορταζουμε :Sσαν χτες τυπε την εποχη που εβγαζε το πρωτο χνουδι στο μουνι η γαβριελλα η ουσακοβα
τυπε εχουμε τις φασεις του αγωνα?τυπε και το 1821 εγινε το 1821 αλλα ακομα το γιορταζουμε :S
καποια γαμησα μενουν παντοτινα :-
εκτος απο τελειωμενος καραγκιοζης,εισαι κ παντελως ασχετος απο οπαδικα.Και σας πηρανε στο κυνηγι κατι 15χρονα παλι..Την επομενη φορα επιτεθειτε σε κανα νηπιαγωγειο,να ειστε πιο σιγουροι ρε.
που βλεπεις το παραξενο!?η μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα...για να προσγειωθουμε λιγο...τα λογια του προεδρου με σταναχωρισαν!!ακου εκει ειναι κριμα να μιλαμε για φαιναλ φορ? μα φυσικα οταν μιλαμε για οσφπ θα μιλαμε για ευρωλιγκα κουπες και μονο
δλδ θελει να πει οτι στοχος μας δεν ειναι το φαιναλ φορ??
ή λαθος αρμνιζει 'η εγω κατι δεν καταλαββα καλα?
Στη Ρωσία και στην Τουρκία έχουν 10%-11% εφορία. Ο ανταγωνισμός είναι άνισος. Πρέπει να καταλάβετε σε τι περιβάλλον ζούμε. Δεν πρέπει να σκεφτώ τι φόρο θα πληρώσω στο δημόσιο για να φέρω αυτόν τον παίκτη; Είναι τρέλα το ότι συνεχίζουμε και μιλάμε για Final-4. Ζούμε σε μια χώρα που παλεύει να βγει από μία κρίση, δεν μπορούμε να μην το έχουμε στο μυαλό μας. Όλοι και οι παίκτες και οι μάνατζερ. Δεν μπορεί να ζητάει από εμένα ο μάνατζερ για τον παίκτη του όσα ζητάει από τον Τύρκο ή το Ρώσο. Είναι βλάκας τότε. Ας πάει ο παίκτης αλλού, δεν φταίω εγώ".
για τον ολυμπιακο στο μπασκετ μιλαμε οχι για την βαλενσια 'η σιεννα 'η αρμανι??που βλεπεις το παραξενο!?η μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα...για να προσγειωθουμε λιγο...
σωστά αλλά δεν νομίζω ότι εννοούσε ότι δεν έχουμε στόχο φαιναλ φορ και τρόπαια εξάλλου ο κορμός υπάρχει και με την προσθήκη δύο τριών παικτών η ομάδα θα ενισχυθεί αρκεί να γίνουν σωστά..απλά η εφορία στην Ελλάδα στις μεταγραφές είναι εξωπραγματική και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ κάθε χρόνο μπαίνει μέσα στον ισολογισμό.. αυτό κατάλαβα εγώγια τον ολυμπιακο στο μπασκετ μιλαμε οχι για την βαλενσια 'η σιεννα 'η αρμανι??
δειτε τι καταφερε ο τρακης με τις μαλακιες του? ο παο εχει να παει φαιναλ φορ 5 χρονια και εγινε στην ευρωπη εφάμιλλος της χιμκη και της μαλαγα
μη μας μικρυνουν και εμας τωρα
δε βλεπω εγω τετοιες κινησεις ειδικα τα τελευταια χρονια πρωταγωνιστουμε.τωρα τα αλλα που λες για τρακη και βαλενθια και τα αλλα τα ακουω βερεσε.μια χαρα η ομαδα ειναι υγιεις και με προεδρους γαυρους που αγαπανε την ομαδα.με δυο τρεις Κινησεις σωστες θα ειμαστε δυνατοι.για τον ολυμπιακο στο μπασκετ μιλαμε οχι για την βαλενσια 'η σιεννα 'η αρμανι??
δειτε τι καταφερε ο τρακης με τις μαλακιες του? ο παο εχει να παει φαιναλ φορ 5 χρονια και εγινε στην ευρωπη εφάμιλλος της χιμκη και της μαλαγα
μη μας μικρυνουν και εμας τωρα
δε βλεπω εγω τετοιες κινησεις ειδικα τα τελευταια χρονια πρωταγωνιστουμε.τωρα τα αλλα που λες για τρακη και βαλενθια και τα αλλα τα ακουω βερεσε.μια χαρα η ομαδα ειναι υγιεις και με προεδρους γαυρους που αγαπανε την ομαδα.με δυο τρεις Κινησεις σωστες θα ειμαστε δυνατοι.