Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
13320233_515373698654138_542886188_n.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σαν χτες τυπε την εποχη που εβγαζε το πρωτο χνουδι στο μουνι η γαβριελλα η ουσακοβα  :tooth:
τυπε και το 1821 εγινε το 1821 αλλα ακομα το γιορταζουμε  :S
καποια γαμησα μενουν παντοτινα  :-

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
τυπε βρηκα μια φωτο που περνατε ντοπινγκ κοντρολ μετα τον αγωνα  :tooth:
$_35.JPG

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Και σας πηρανε στο κυνηγι κατι 15χρονα παλι..Την επομενη φορα επιτεθειτε σε κανα νηπιαγωγειο,να ειστε πιο σιγουροι ρε.
εκτος απο τελειωμενος καραγκιοζης,εισαι κ παντελως ασχετος απο οπαδικα.
σκαει στο ξαφνικο πορεια κ πιανει τους παντες απροετοιμαστους κ εσυ γραφεις οτι φαγαμε τρεξιμο?
Ποσο ξεφτιλας εισαι ρε βλακακο?
Εχτες που ειχατε μαζευτει πουστικα πανω στην γεφυρα να σπασετε τα πουλμαν της εκδρομης,γιατι εξαφανιστηκατε μωρη πουτανα κ οι δικοι μας τριγυρναγαν σαν την αδικη καταρα πανω απο μισαωρο μηπως κ σας ξετρυπωσουν απο τα λαγουμια σας?
Ευτυχως που σας εκοψε κ φυγατε γιατι ακομη κατω θα ησασταν πουστρακια.
Δυο φορες μεσα στην ιδια εβδομαδα εξαφανισμενοι απο παντου?
Μεχρι την Κυριακη που γυρναμε μην ξεθαρεψετε κ βγειτε απο τα υπογεια γιατι θα ερχομαστε καθε ημερα πουτανες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
τα λογια του προεδρου με σταναχωρισαν!!ακου εκει ειναι κριμα να μιλαμε για φαιναλ φορ? μα φυσικα οταν μιλαμε για οσφπ θα μιλαμε για ευρωλιγκα κουπες και μονο

δλδ θελει να πει οτι στοχος μας δεν ειναι το  φαιναλ φορ??

ή λαθος αρμνιζει 'η εγω κατι δεν καταλαββα καλα?

Στη Ρωσία και στην Τουρκία έχουν 10%-11% εφορία. Ο ανταγωνισμός είναι άνισος. Πρέπει να καταλάβετε σε τι περιβάλλον ζούμε. Δεν πρέπει να σκεφτώ τι φόρο θα πληρώσω στο δημόσιο για να φέρω αυτόν τον παίκτη; Είναι τρέλα το ότι συνεχίζουμε και μιλάμε για Final-4. Ζούμε σε μια χώρα που παλεύει να βγει από μία κρίση, δεν μπορούμε να μην το έχουμε στο μυαλό μας. Όλοι και οι παίκτες και οι μάνατζερ. Δεν μπορεί να ζητάει από εμένα ο μάνατζερ για τον παίκτη του όσα ζητάει από τον Τύρκο ή το Ρώσο. Είναι βλάκας τότε. Ας πάει ο παίκτης αλλού, δεν φταίω εγώ".

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
τα λογια του προεδρου με σταναχωρισαν!!ακου εκει ειναι κριμα να μιλαμε για φαιναλ φορ? μα φυσικα οταν μιλαμε για οσφπ θα μιλαμε για ευρωλιγκα κουπες και μονο

δλδ θελει να πει οτι στοχος μας δεν ειναι το  φαιναλ φορ??

ή λαθος αρμνιζει 'η εγω κατι δεν καταλαββα καλα?

Στη Ρωσία και στην Τουρκία έχουν 10%-11% εφορία. Ο ανταγωνισμός είναι άνισος. Πρέπει να καταλάβετε σε τι περιβάλλον ζούμε. Δεν πρέπει να σκεφτώ τι φόρο θα πληρώσω στο δημόσιο για να φέρω αυτόν τον παίκτη; Είναι τρέλα το ότι συνεχίζουμε και μιλάμε για Final-4. Ζούμε σε μια χώρα που παλεύει να βγει από μία κρίση, δεν μπορούμε να μην το έχουμε στο μυαλό μας. Όλοι και οι παίκτες και οι μάνατζερ. Δεν μπορεί να ζητάει από εμένα ο μάνατζερ για τον παίκτη του όσα ζητάει από τον Τύρκο ή το Ρώσο. Είναι βλάκας τότε. Ας πάει ο παίκτης αλλού, δεν φταίω εγώ".

που βλεπεις το παραξενο!?η μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα...για να προσγειωθουμε λιγο...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
που βλεπεις το παραξενο!?η μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα...για να προσγειωθουμε λιγο...
για τον ολυμπιακο στο μπασκετ μιλαμε οχι για την βαλενσια 'η σιεννα 'η αρμανι??
δειτε τι καταφερε ο τρακης με τις μαλακιες του? ο παο εχει να παει φαιναλ φορ 5 χρονια και εγινε στην ευρωπη εφάμιλλος της χιμκη και της μαλαγα
μη μας μικρυνουν και εμας τωρα :rolleyes:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δειτε τι καταφερε ο τρακης με τις μαλακιες του? ο παο εχει να παει φαιναλ φορ 5 χρονια και εγινε στην ευρωπη εφάμιλλος της χιμκη και της μαλαγα
σωστά αλλά δεν νομίζω ότι εννοούσε ότι δεν έχουμε στόχο φαιναλ φορ και τρόπαια εξάλλου ο κορμός υπάρχει και με την προσθήκη δύο τριών παικτών η ομάδα θα ενισχυθεί αρκεί να γίνουν σωστά..απλά η εφορία στην Ελλάδα στις μεταγραφές είναι εξωπραγματική και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ κάθε χρόνο μπαίνει μέσα στον ισολογισμό.. αυτό κατάλαβα εγώ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
δε βλεπω εγω τετοιες κινησεις ειδικα τα τελευταια χρονια πρωταγωνιστουμε.τωρα τα αλλα που λες για τρακη και βαλενθια και τα αλλα τα ακουω βερεσε.μια χαρα η ομαδα ειναι υγιεις και με προεδρους γαυρους που αγαπανε την ομαδα.με δυο τρεις Κινησεις σωστες θα ειμαστε δυνατοι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
δε βλεπω εγω τετοιες κινησεις ειδικα τα τελευταια χρονια πρωταγωνιστουμε.τωρα τα αλλα που λες για τρακη και βαλενθια και τα αλλα τα ακουω βερεσε.μια χαρα η ομαδα ειναι υγιεις και με προεδρους γαυρους που αγαπανε την ομαδα.με δυο τρεις Κινησεις σωστες θα ειμαστε δυνατοι.

παραμονη σπανουλη και αγορα απο αρη γουαιτ με μισο εκατομυριο αγορα σεντερ με γρηγορα ποδια 1 εκατομμυριο και φυσικα ντιλεινη οπωσδηποτε με 1,5 εκατομυριο δλδ  με αυξηση μπατζετ ια φυσικα τον δρομο ο φραουλας μιλιτινοβ και γουορικ και χαντερ τοκαι οτι παιρνει παραπανω λεφτα απο ευρωλιγκα αρα χωρις αυξηση κανει παρα πολυ καλη ομαδα και φαβορι για εωρωκουπα δλδ γουαιτ +ντιλεινι+σεντερ με γρηγορα ποδια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
από τις δηλωσεις του προεδρου εχθες :
"Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ έξι διαιτητές καρατομήθηκαν, οι τέσσερις εκ των οποίων διεθνείς. Τους έβγαλαν. Δεν σηκώσαμε τους τόνους για να τελειώσουν οι τελικοί. Ήταν ανώμαλο. Μας έβαλε σε σκέψεις. Δεν βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων. "

στο τελικο κυπελλου στο ποδοσφαιρο, διακοπηκε η διοργανωση και δεν γινοταν ο τελικος μεχρι να αλλαξουν οι διαιτητες και να μπουν οι διεθνεις του σιδηροπουλου....
στους τελικους του μπάσκετ, 6 διεθνεις διαιτητες καρατομηθηκαν επειδή ετσι γουσταρε ο βάζελος και δεν ανοιξε μυτη...

αλλα ετσι είναι,χαστο ρε μαλακα σπανουλη να κατηγορούμε την παραγκα του μπάσκετ όπως οι άλλες ομαδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom