Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
το σαιτ που εβαλες θελει λιγο ανανεωση γιατι σας εχει ακομα στα 39 στο ποδοσφαιρο εσεις εχετε ξεπερασει τα 40+ αν θυμαμαι καλα...

παρολαυτα η απαντηση ειναι σωστη ο εθνικος εχει τα πιο πολλα στο πολο..
Ενταξει τωρα; Ικανοποιηθηκες; Θες να μας πεις και τους δικους σου τιτλους μηπως; Εισαστε καπου πρωτοι;

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει τωρα; Ικανοποιηθηκες; Θες να μας πεις και τους δικους σου τιτλους μηπως; Εισαστε καπου πρωτοι;

οπως θα παρατηρησες πιο πανω δε ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω ποιος ειναι πρωτος σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολευ σε αντιθεση με σας που μου βγαλατε την παναγια για ενα πολο...

αν ικανοποιηθηκα??θα ελεγα πως οχι γιατι ακομα μια φορα αποδειχτηκε ποσο ζορικλες ειστε οι γαυροι και προπαγανδιστες...

ευχαριστω που απαντησες παντως..ξερεις αν το δειχνει κανενα καναλι το φαιναλ 6 στην ουγγαρια??γιατι δεν βλεπω να μου απανταει κανεις...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειμασταν συνηθισμενοι καποιοι να μας την λενε με δανεικα αρχιδια. Κυριως στην Ευρωπη αυτο. Αλλα να χρησιμοποιουν και τον εθνικο, παει μακρια.
Ουτε τον Εθνικο δεν μπορουν να συναγωνιστουν για αυτο κατευφευγουν στο να τον επικαλουνται.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
οπως θα παρατηρησες πιο πανω δε ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω ποιος ειναι πρωτος σε ποδοσφαιρο μπασκετ βολευ σε αντιθεση με σας που μου βγαλατε την παναγια για ενα πολο...

αν ικανοποιηθηκα??θα ελεγα πως οχι γιατι ακομα μια φορα αποδειχτηκε ποσο ζορικλες ειστε οι γαυροι και προπαγανδιστες...

ευχαριστω που απαντησες παντως..ξερεις αν το δειχνει κανενα καναλι το φαιναλ 6 στην ουγγαρια??γιατι δεν βλεπω να μου απανταει κανεις...
Χωρις να ειμαι σιγουρος 100% ΕΤ1

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Ειμασταν συνηθισμενοι καποιοι να μας την λενε με δανεικα αρχιδια. Κυριως στην Ευρωπη αυτο. Αλλα να χρησιμοποιουν και τον εθνικο, παει μακρια.
Ουτε τον Εθνικο δεν μπορουν να συναγωνιστουν για αυτο κατευφευγουν στο να τον επικαλουνται.
Καλα, εσενα δεν χρειαζεται καν να σου απαντησω...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
φίλε kostas rapths είναι ανούσιο. Πουλάει τρέλα ένας οπαδός κάποιας ασήμαντης ομάδας.
Περί πόλο (για τελευταία φορά):

ο Εθνικός έχει 38 πρωταθλήματα (τα περισσότερα).
Εμείς έχουμε 30 πρωταθλήματα, 18 κύπελλα (τα περισσότερα), 15 Νταμπλ (τα περισσότερα), 2 Σούπερ Καπ (τα περισσότερα), 1 Πρωταθλητριών Ευρώπης (κανείς άλλος δεν το έχει πάρει) και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης (κανείς άλλος δεν το έχει πάρει).
Επιπροσθέτως: O Ολυμπιακός έγινε το 2002 η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πόλο, αλλά και η μοναδική ελληνική ομάδα σε όλα τα αθλήματα, που κατέκτησε σε μια χρονιά Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Πρωτάθλημα Ευρώπης (και μάλιστα στη σύγχρονή του μορφή μετά το 1996) και Σούπερ Καπ Ευρώπης, όλους δηλαδή τους τίτλους που διεκδίκησε, εγχώριους και ευρωπαϊκούς. Ο Ολυμπιακός κατατάσσεται μεταξύ των σημαντικότερων ομάδων της Ευρώπης και είναι η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (με κατακτήσεις τροπαίων και όχι με συμμετοχές/πορείες και άλλα πούστικα).

Είναι σαφές λοιπόν ποιός είναι ο αυτοκράτορας στο πόλο.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
φίλε kostas rapths είναι ανούσιο. Πουλάει τρέλα ένας οπαδός κάποιας ασήμαντης ομάδας.
Περί πόλο (για τελευταία φορά):

ο Εθνικός έχει 38 πρωταθλήματα (τα περισσότερα).
Εμείς έχουμε 30 πρωταθλήματα, 18 κύπελλα (τα περισσότερα), 15 Νταμπλ (τα περισσότερα), 2 Σούπερ Καπ (τα περισσότερα), 1 Πρωταθλητριών Ευρώπης (κανείς άλλος δεν το έχει πάρει) και 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης (κανείς άλλος δεν το έχει πάρει).
Επιπροσθέτως: O Ολυμπιακός έγινε το 2002 η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πόλο, αλλά και η μοναδική ελληνική ομάδα σε όλα τα αθλήματα, που κατέκτησε σε μια χρονιά Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Πρωτάθλημα Ευρώπης (και μάλιστα στη σύγχρονή του μορφή μετά το 1996) και Σούπερ Καπ Ευρώπης, όλους δηλαδή τους τίτλους που διεκδίκησε, εγχώριους και ευρωπαϊκούς. Ο Ολυμπιακός κατατάσσεται μεταξύ των σημαντικότερων ομάδων της Ευρώπης και είναι η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (με κατακτήσεις τροπαίων και όχι με συμμετοχές/πορείες και άλλα πούστικα).

Είναι σαφές λοιπόν ποιός είναι ο αυτοκράτορας στο πόλο.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Hθελε να το ακουσει ο καημενος, να το παραδεχτουμε, οτι στο πολο δεν εχουμε εμεις τους περισσοτερους τιτλους....
Του εκανα εγω τη χαρη και του το ειπα. δεν πειραζει.

2 Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
4 Κύπελλα ποδοσφαίρου
2 Πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης
3 Κύπελλα καλαθοσφαίρισης

2 Πρωταθλήματα χειροσφαίρισης
1 Κύπελλο χειροσφαίρισης

Ε, δεν τη λες και ασημαντη ομαδα...  στη χειροσφαιριση (  :jerking: :jerking: )    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Hθελε να το ακουσει ο καημενος, να το παραδεχτουμε, οτι στο πολο δεν εχουμε εμεις τους περισσοτερους τιτλους....
Του εκανα εγω τη χαρη και του το ειπα. δεν πειραζει.

2 Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου
4 Κύπελλα ποδοσφαίρου
2 Πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης
3 Κύπελλα καλαθοσφαίρισης

2 Πρωταθλήματα χειροσφαίρισης
1 Κύπελλο χειροσφαίρισης

Ε, δεν τη λες και ασημαντη ομαδα...  στη χειροσφαιριση (  :jerking: :jerking: )    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κακο με σας τους γαυρους ειναι οτι τα βλεπετε ολα με αριθμους..μετρηστε τα καλα μην σας ξεφυγει κανενας τιτλος και γινει κανα λαθος..αντε στην υγεια σας!!!  :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το κακο με σας τους γαυρους ειναι οτι τα βλεπετε ολα με αριθμους..μετρηστε τα καλα μην σας ξεφυγει κανενας τιτλος και γινει κανα λαθος..αντε στην υγεια σας!!!   :grin: :grin:
Ναι μωρε, τι σημαινει ενας αριθμος; Ενα στατιστικο λαθος, ενα νουμερο σε ενα χαρτι. Αντιπροσωπευει κατι αυτος ο αριθμος; Μπα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.342
Πόντοι
22.266
Ναι μωρε, τι σημαινει ενας αριθμος; Ενα στατιστικο λαθος, ενα νουμερο σε ενα χαρτι. Αντιπροσωπευει κατι αυτος ο αριθμος; Μπα
aν  παει στην τραπεζα και κανειι καμια θεωρηση του τραπεικου του βιλιαριου και λειπει αποπισω κανενα μηδενικο θα ουρλιαζει  σαν πουστης μεσα στην τρπεζα τοτε θα του πω εγω ποσο σημαντικο ειναι να μετρας αριθμους :grin: :grin: :grin:
επισξς αν η γκομενα τυ μετρησει την πουτσ του και αντι 10 εκατοστα τπου πει 4 εκατοστα τοτε παλι να δουμε πως θα προσπαθει να τη διορθωσει
ακου εκει δεν παιζουν ρολο οι αριθμοι????????????????????????????ειναι το μετρο συγκρισης παντου ΣΧΕΔΟΝ
ΜΠΑΟΚΙΑ αιωνιοι τεταρτοι στην ελλαδα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
ξεχασατε ομαδικο αθλημα το χαντμπολ παλικαρια μην ξαναλεμε τα ιδια....αλλα εκει δεν εχετε τμημα δεν σας συμφερει ξεχασα...
δεν το ξεχασα τυπε..απλα δεν το ειχε η εικονα που βρηκα...
παντως μην εισαι τοσο βλακας : αν βαλουμε και το χάντμπολ μπορει να παρεις 1-2 πρωταθλήματα παραπανω αλλα θα παρουν πολλα περισσοτερα κατι διομηδης, δουκας και πανελλήνιος, οποτε ακομα πιο κατω θα εισαι...εγω χαρη σου εκανα  ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
:thumbsup:
σε λιγο για να μας κοροιδεψουν, θα μας την λενε και για την ρειτζερς και την σελτικ που εχουν περισσοτερα πρωταθλήματα στο ποδοσφαιρο από μας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο χαιρομαι που τους εχουμε κανει ετσι ρε πουστη μου...μες στα ψυχολογικα και την κατάντια  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
:thumbsup:
σε λιγο για να μας κοροιδεψουν, θα μας την λενε και για την ρειτζερς και την σελτικ που εχουν περισσοτερα πρωταθλήματα στο ποδοσφαιρο από μας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο χαιρομαι που τους εχουμε κανει ετσι ρε πουστη μου...μες στα ψυχολογικα και την κατάντια  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Μην ανησυχείς τύπε , μέχρι να συνέλθει η ρέιντζερς από τα ερασιτεχνικά που βρέθηκε θα την έχουμε περάσει κι αυτή. Η σέλτικ είναι η δύσκολη.. :2funny:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
aν  παει στην τραπεζα και κανειι καμια θεωρηση του τραπεικου του βιλιαριου και λειπει αποπισω κανενα μηδενικο θα ουρλιαζει  σαν πουστης μεσα στην τρπεζα τοτε θα του πω εγω ποσο σημαντικο ειναι να μετρας αριθμους :grin: :grin: :grin:
επισξς αν η γκομενα τυ μετρησει την πουτσ του και αντι 10 εκατοστα τπου πει 4 εκατοστα τοτε παλι να δουμε πως θα προσπαθει να τη διορθωσει
ακου εκει δεν παιζουν ρολο οι αριθμοι????????????????????????????ειναι το μετρο συγκρισης παντου ΣΧΕΔΟΝ
ΜΠΑΟΚΙΑ αιωνιοι τεταρτοι στην ελλαδα

το ιδιο ειναι αν λειπει κανα μηδενικο απο το να σου πουν οτι επρεπε να εχεις ενα πρωταθλημα η κυπελλο λιγοτερο????τα παραδειγματα σου ειναι τραγικα φιλε..πως γινεται να συνδεεις τα λεφτα και τις καταθεσεις με τα πρωταθληματα και τα κυπελλα της ομαδας σου δεν ξερω..η μαλλον καταλαβα αφου και αυτα με λεφτα τα κατεκτησες...

λοιπον ακουστε να δειτε αντισθενη και οι αλλοι ολυμπιακοι εδω μεσα..

ο ολυμπιακος εχει τους περισσοτερους τιτλους κανεις δεν λεει το αντιθετο το πως τους απεκτησε δεν με ενδαφερει ουτε αυτο ειναι το θεμα συζητησης...μπραβο σας μαγκια σας χαρειτε καντε οτι θελετε...
αυτο που δεν θελουμε ολοι οι οπαδοι των υπολοιπων ομαδων ειναι να μην τους επικαλειτε τους τιτλους-αριθμους καθε φορα που βλεπετε ζορια και δεν εχετε να απαντησετε...συζητηση κανουμε δεν παιρνουμε κεφαλια...

για το πολο χτες ο αλλος μου εβγαλε την παναγια μεχρι να απαντησει...μαθετε να παραδεχεστε και να αναγνωριζετε και τους αλλους γιατι η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη...

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
το ιδιο ειναι αν λειπει κανα μηδενικο απο το να σου πουν οτι επρεπε να εχεις ενα πρωταθλημα η κυπελλο λιγοτερο????τα παραδειγματα σου ειναι τραγικα φιλε..πως γινεται να συνδεεις τα λεφτα και τις καταθεσεις με τα πρωταθληματα και τα κυπελλα της ομαδας σου δεν ξερω..η μαλλον καταλαβα αφου και αυτα με λεφτα τα κατεκτησες...

λοιπον ακουστε να δειτε αντισθενη και οι αλλοι ολυμπιακοι εδω μεσα..

ο ολυμπιακος εχει τους περισσοτερους τιτλους κανεις δεν λεει το αντιθετο το πως τους απεκτησε δεν με ενδαφερει ουτε αυτο ειναι το θεμα συζητησης...μπραβο σας μαγκια σας χαρειτε καντε οτι θελετε...
αυτο που δεν θελουμε ολοι οι οπαδοι των υπολοιπων ομαδων ειναι να μην τους επικαλειτε τους τιτλους-αριθμους καθε φορα που βλεπετε ζορια και δεν εχετε να απαντησετε...συζητηση κανουμε δεν παιρνουμε κεφαλια...

για το πολο χτες ο αλλος μου εβγαλε την παναγια μεχρι να απαντησει...μαθετε να παραδεχεστε και να αναγνωριζετε και τους αλλους γιατι η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη...
Βρε παπαρα, εσυ δεν ζηταγες αριθμους χθες βραδυ; Εψαξα, βρηκα και στο εστειλα. Ποια Παναγια σου εβγαλα; Ας εψαχνες μονος σου.
Καμενο το 'χεις εντελως, ετσι;  :uglystupid: :uglystupid:

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παπαρα, εσυ δεν ζηταγες αριθμους χθες βραδυ; Εψαξα, βρηκα και στο εστειλα. Ποια Παναγια σου εβγαλα; Ας εψαχνες μονος σου.
Καμενο το 'χεις εντελως, ετσι;  :uglystupid: :uglystupid:

εσενα οταν σου ζητανε ενα νουμερο βαζεις ολο το κειμενο???ενα νουμερα σου ζητησα  ενα και μου βαλες 28 σελιδες... ας μην πουμε ποιος το εχει καμενο καλυτερα

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
εσενα οταν σου ζητανε ενα νουμερο βαζεις ολο το κειμενο???ενα νουμερα σου ζητησα  ενα και μου βαλες 28 σελιδες... ας μην πουμε ποιος το εχει καμενο καλυτερα
Σε πειραξε που ειδες μεσα και τη δικια σας καταντια, ε;
Γιατι δεν γραφεις στο δικο σας νημα και γραφεις εδω; Φλειψηματιας;
Οσο και να θελεις δεν σας γαμαμε. Ειναι φιλοι μας τα μπαοκια  :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Nαι, διοτι ενας μονο αριθμος συνηθως δεν λεει ολη την αληθεια. Δεν θες να μαθεις ολη την αληθεια;
Σιγα μην καθομαστε να παιζουμε το παιχνιδι σου.
Εισαι ενηλικος;

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μου κκινησε το ενδιαφερον οι ανακριβειες σας για το πολο και μπηκα να αποκαταστησω την αληθεια...
παντως θελετε πολλα μαθηματα για να φτιαξετε οι γαυροι..

και μεις φιλους μας σας θεωρουμε σε αντιθεση με τον σαββιδη που δεν θεωρει φιλο του τον μαρινακη

www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/532130-PAOK-Nosei-psyhika-o-Marinakis]http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/532130-PAOK-Nosei-psyhika-o-Marinakis[/url]

«Το να γίνεται κατήγορος ένας κατηγορούμενος για διεύθυνση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση και περιοριστικούς όρους είναι γραφικό.
Αντιλαμβανόμαστε την παραφροσύνη του, τώρα που γκρεμίζεται το έκτρωμα που δημιούργησε αυτός και η οργάνωσή του. Του ευχόμαστε ταχεία ψυχική ανάρρωση γιατί προφανώς νοσεί»

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Τρολάρει/πουλάει τρέλα. Ό,τι κάνουν οι οπαδοί της ομαδίτσας του. Συνθήματα, ποιηματάκια, "πάοκ είσαι" "μεγάλη ομάδα ο πάοκ" και λοιπές ασυναρτησίες και από ουσία μηδέν.

Φιέστα σήμερα εμείς...  :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom