Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ας γράψω κι εγώ καθυστερημένα τις απόψεις μου για τον τίτλο στο μπάσκετ.
Νομίζω ότι είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο και αγαπημένο μου πρωτάθλημα ever. Με εξιλέωση του Σπανούλη που κέρδισε ουσιαστικά τον.......εαυτό του, μέσα στο ΟΑΚΑ, με δικά του καθοριστικά σουτ σε τρία συνεχόμενα ματς, χωρίς Πρίντεζη και Λοτζέσκι. Τι να λέμε τώρα, δεν χωράνε αναλύσεις νομίζω. Η τύχη μας ήθελε πολύ. Και τα τρία νικηφόρα ματς, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν χαθεί. Στις λεπτομέρειες κρίθηκαν. Σα να ήταν γραφτό να πάει φέτος το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Πολύ μεγάλη χαρά........
Ευτυχως που εισαι και εσυ και ενα αλλο παιδι (δε θυμαμαι) που με γλυτωνετε απο το να γραφω εγω :grin:
:dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Εκτός από τη φιέστα της Πέμπτης για την κούπα στο μπάσκετ του Ολυμπιακού , καλό είναι να ακούγεται ότι υπάρχει και φιέστα αύριο κάτω από το Λευκό Πύργο για την κατάκτηση της 1ης θέσης των πλέι-ωχ στο ποδόσφαιρο από τον μΠΑΟΚ.
Δεν είναι αστείο

τυπε στον πουθεναϊκο ειναι ικανος ο αλασκουζος να κανει φιεστα αμα βγουν τελευταιοι γιατι θα ειναι πρωτοι απ'το τελος  :S

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ας γράψω κι εγώ καθυστερημένα τις απόψεις μου για τον τίτλο στο μπάσκετ.
Νομίζω ότι είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο και αγαπημένο μου πρωτάθλημα ever.
Έτσι ρε φίλε. Πρωτάθλημα-φαντασίωση. Έτσι πως ήρθε, με τέτοιο ξεφτίλισμα του υπερεκτιμημένου διαμαρτυρίδη στα τελευταία του ματς, στη μάπα του στην τελευταία άμυνα απ' τον παμμέγιστο Σπανούλη που λίγο πριν όλο το γήπεδο του έβριζε μάνα και γυναίκα...στο δεύτερο ματς πάλι μετά από τρίποντο του Κίτσου... Το τρίποντο του Μάντζαρη στο σύνθημα "στο Φάληρο ερχόμαστε (να σας τα κλάσουμε)...". Αυτό και το πεταχτάρι του Γιώργαρου στην Πόλη με την CSKA θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας. Τα αρχέτυπα του μπασκετικού Θρύλου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
656
το μεγαλειο του συλλογου μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
13307471_10154235506959407_4757314015292914973_n.jpg
αν μετρησα σωστα στα 4ομαδικα αθληματα σατ 17 χρονια εχουμε
ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ 41 ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ (15-3-8-15)
πουστης 17 (2-13-2-0 )
Γρια 5 (0-0-5-0 )
Μπαοκ 2(0-0-2-0 )
Κουλα(  :2funny:  ) βουλιαγμενη και εθνικος απο 1 τιτλο

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν μετρησα σωστα στα 4ομαδικα αθληματα σατ 17 χρονια εχουμε
ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ 41 ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ (15-3-8-15)
πουστης 17 (2-13-2-0 )
Γρια 5 (0-0-5-0 )
Μπαοκ 2(0-0-2-0 )
Κουλα(  :2funny:  ) βουλιαγμενη και εθνικος απο 1 τιτλο

ξεχασατε ομαδικο αθλημα το χαντμπολ παλικαρια μην ξαναλεμε τα ιδια....αλλα εκει δεν εχετε τμημα δεν σας συμφερει ξεχασα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ναι. Και μπέιζμπολ. Άσε μας μωρέ καημένε...
(λες και διαπρέπετε εκεί ναούμε. Στο άθλημα που δεν ασχολείται κανείς. Τόσα όσα τα Εκπαιδευτήρια Δούκα έχετε)

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
(λες και διαπρέπετε εκεί ναούμε. Στο άθλημα που δεν ασχολείται κανείς. Τόσα όσα τα Εκπαιδευτήρια Δούκα έχετε)

ενω εσεις στο πολο που παιζετε μονοι σας και καταφερνετε να χασετε καμια φορα απο την βουλιαγμενη και τον εθνικο ειστε καλυτεροι???
αυτοκρατορας του ελληνικου πολο ο ΕΘΝΙΚΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

Alex4cts

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup:Ασε που τα ''εκπαιδευτηρια δουκα'' προσφερουν και περισσοτερα...αφου ειναι εκπαιδευτηρια..! :grin: :grin:
Αυτοι τι προσφερουν...??
Ρουφατε τωρα παντου και να προσευχεστε μην κατεβασουμε ομαδα και στο χαντμπολ και μετα θα κανετε αθλημα τη μαλακια :jerking:...μονο εκει ειστε πρωταθλητες και δεν σας φτανει κανεις..!

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:Ασε που τα ''εκπαιδευτηρια δουκα'' προσφερουν και περισσοτερα...αφου ειναι εκπαιδευτηρια..! :grin: :grin:
Αυτοι τι προσφερουν...??
Ρουφατε τωρα παντου και να προσευχεστε μην κατεβασουμε ομαδα και στο χαντμπολ και μετα θα κανετε αθλημα τη μαλακια :jerking:...μονο εκει ειστε πρωταθλητες και δεν σας φτανει κανεις..!

παρακαλω καθε χρονο να φτιαξετε ομαδα αλλα οι συνοπαδοι σου αλεξ εδω μεσα δεν θελουν αντισθενης και σια...ρωτα τους να δεις θα διαμαρτυρηθουν στο κοντουρη αν γινει κατι τετοιο....

αν κ εδω που τα λεμε το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να συγχωνευτειτε με καμια αλλη ομαδα οπως στο μπασκετ γυναικων με το ελληνικο...και χαιροσασταν το νταμπλ...

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια ενημερωτικα ρωταω δεν ειρωνευομαι το φαιναλ 6 στην ουγγαρια θα το δειξει κανενα καναλι??καμια ερτ??

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
ενω εσεις στο πολο που παιζετε μονοι σας και καταφερνετε να χασετε καμια φορα απο την βουλιαγμενη και τον εθνικο ειστε καλυτεροι???
αυτοκρατορας του ελληνικου πολο ο ΕΘΝΙΚΟΣ   :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι από σένα μικρό και γελοίο παοκάκι και βαρέθηκα τις τρολιές σου.

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι από σένα μικρό και γελοίο παοκάκι και βαρέθηκα τις τρολιές σου.

δεν ειναι τρολιες ειναι η αληθεια παραδεχτειτε το..
τους περισσοτερους τιτλους στο πολο ποιος τους εχει φιλε αντισθενη??απαντα αν εισαι μαγκας...
φτανει η προπαγανδα σας παντου..

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
δεν ειναι τρολιες ειναι η αληθεια παραδεχτειτε το..
τους περισσοτερους τιτλους στο πολο ποιος τους εχει φιλε αντισθενη??απαντα αν εισαι μαγκας...
φτανει η προπαγανδα σας παντου..
Ποσα χρονια εχει πολο ο Ολυμπιακος ρε τυπε; Ξερεις; Κι επειδη σιγουρα δεν ξερεις θα σου πω οτι εχει απο τοτε που εσυ πλενοσουν στα ποταμια. Σεβασμος....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
eksapodw θα ανατρέξεις στα post μου εδώ στο topic του Θρύλου, και θα τα μάθεις όλα. Τέλος η συζήτηση με οπαδούς μικρών ομάδων που πουλάνε τρέλλα πλέον.

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποσα χρονια εχει πολο ο Ολυμπιακος ρε τυπε; Ξερεις; Κι επειδη σιγουρα δεν ξερεις θα σου πω οτι εχει απο τοτε που εσυ πλενοσουν στα ποταμια. Σεβασμος....

δεν με νοιαζει απο ποτε εχει εγω ρωτησα ποιος εχει τα πιο πολλα..ξερεις να μου απαντησεις ραπτη κωστα??
γιατι εγω εκανα μια ερωτηση και ο αντισθενης νομιζει οτι πουλαω τρελα...ενω εσεις δεν πουλατε που δεν απαντατε...

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
δεν με νοιαζει απο ποτε εχει εγω ρωτησα ποιος εχει τα πιο πολλα..ξερεις να μου απαντησεις ραπτη κωστα??
γιατι εγω εκανα μια ερωτηση και ο αντισθενης νομιζει οτι πουλαω τρελα...ενω εσεις δεν πουλατε που δεν απαντατε...
Αυτα μεχρι το 2012. Σου φτανουν;

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού ιδρύθηκε το 1925 και πρωταγωνιστεί στον ευρωπαϊκό και τον ελλαδικό χώρο. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Κ.Ο.Φ. (Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία Φιλάθλων) το Σεπτέμβριο του 1927.

O Ολυμπιακός έγινε το 2002 η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πόλο, αλλά και η μοναδική ελληνική ομάδα σε όλα τα αθλήματα, που κατέκτησε σε μια χρονιά Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Πρωτάθλημα Ευρώπης (και μάλιστα στη σύγχρονή του μορφή μετά το 1996) και Σούπερ Καπ Ευρώπης, όλους δηλαδή τους τίτλους που διεκδίκησε, εγχώριους και ευρωπαϊκούς.[2][3][4] Ο Ολυμπιακός κατατάσσεται μεταξύ των σημαντικότερων ομάδων της Ευρώπης και είναι η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα Ευρώπης (2002),[5] και το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2002). Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε 3 ακόμα τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, 1 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (2001) και 2 στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1998, 1999).

Στις εγχώριες διοργανώσεις η ομάδα έχει κατακτήσει 30 Πρωταθλήματα Ελλάδας,[6] 18 Κύπελλα (τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα),[7][8] 15 Νταμπλ (τα περισσότερα) καθώς και 2 Σούπερ Καπ (τα περισσότερα). Είναι μία από τις τρεις μόλις ομάδες στην ιστορία της Α1 (μαζί με τις Βουλιαγμένη και Χίο) που από τη δημιουργία της (1987), έχει συμμετάσχει σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα έχει τις περισσότερες νίκες, τις λιγότερες ήττες και κατέχει το ρεκόρ παραγωγικότητας με 444 γκολ σε μία χρονιά (2015–2016), σπάζοντας το δικό του προηγούμενο ρεκόρ με 443 γκολ τη σεζόν 2014–2015, καθώς και το ρεκόρ της καλύτερης αμυντικής επίδοσης δεχόμενος μόλις 100 γκολ τη σεζόν 2015–2016[9]. Έχει τέλος επιτύχει κάποια σπουδαία νικηφόρα και αήττητα σερί: 84 συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα (ενεργό σερί), 101 συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (16 Μαρτίου 2006 – 5 Φλεβάρη 2011), και 126 συνολικά αγώνες χωρίς ήττα (2 Μαρτίου 2005 – 5 Φλεβάρη 2011, 125 νίκες–1 ισοπαλία) στην κανονική περίοδο.[10] Σήμερα έχει δύο ενεργά σερί: 84 νικών στο πρωτάθλημα σε κανονική περίοδο και πλέι οφ (νέο ρεκόρ), καθώς έχει να ηττηθεί από τον πρώτο τελικό της περιόδου 2012–13 (8 Μαΐου του 2013, από τη Βουλιαγμένη με 5–7), και 89 νικών σε αγώνες της κανονικής περιόδου (τελευταία ήττα από τη Βουλιαγμένη για την 21η αγωνιστική της περιόδου 2011–12).

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα μεχρι το 2012. Σου φτανουν;

ρε φιλε η ερωτηση που κανω ειναι απλη...ποια ομαδα εχει τους περισσοτερους τιτλους στο πολο??τι καθεσαι και μου κανεις copy paste...
ας πουμε στο ποδοσφαιρο τους περισσοτερους τιτλους τους εχετε εσεις...στο βολευ παλι εσεις...στο πολο????

τι να πω ρε πουστη μου δεν υπαρχει εδω μεσα ενας ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΡΙΚΑ?????

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
ρε φιλε η ερωτηση που κανω ειναι απλη...ποια ομαδα εχει τους περισσοτερους τιτλους στο πολο??τι καθεσαι και μου κανεις copy paste...
ας πουμε στο ποδοσφαιρο τους περισσοτερους τιτλους τους εχετε εσεις...στο βολευ παλι εσεις...στο πολο????

τι να πω ρε πουστη μου δεν υπαρχει εδω μεσα ενας ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΡΙΚΑ?????
Συμφωνα με αυτο: Ο ΕΘΝΙΚΟΣ (Πειραϊκη ομαδα και αυτος)

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το σαιτ που εβαλες θελει λιγο ανανεωση γιατι σας εχει ακομα στα 39 στο ποδοσφαιρο εσεις εχετε ξεπερασει τα 40+ αν θυμαμαι καλα...

παρολαυτα η απαντηση ειναι σωστη ο εθνικος εχει τα πιο πολλα στο πολο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom